Hyvä kinkun paisto-ohje

Anonyymi

Ota kinkku pakastimesta, liota vähän kylmällä vedellä
että saat kinkun muovista pois, laita uuniin ja paista kypsäksi
noin kaksi tuntia kilo 125 asteessa
njjjj

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Yksin-kertaisesti sitten:

      Apetit pakaste-vihannekset ja kasvikset, sekä Kukka-Kaali.
      300gr. ja 250gr. X 2.SF 300gr. X 1 SF.
      10-12 kpl. Kariniemen Kukon-Pojan paisti-leikkeitä 800gr.SF
      Vaihto-ehtona tar-tar leikattua laatu-naudan lihaa 2% 850gr.SF
      Leipinä Täysjyvä Ruis ja Vehnä 1 X 2vpl.SF
      Juustoportti Luomu-Kirnu-Voi SF
      Juustoportti Luomu-viili 6kpl.SF
      Valio Maito 3ltr. luomu rasvaton SF
      Viikon eväs.
      Maksaa mitä maksaa"
      -
      Höyryttäessä TODELLA paljon Valko-Sipuli-jauhetta Vihannes-kerrosten väliin.
      -
      Satunnaisesti Äitien Maksa-Laatikkoa vitamiinien vuoksi.
      Kaali-Kääryleitä huvin-vuoksi.
      -
      1 Rahkosen iso Omena SF
      1 Mandariini IL
      Karkeasti rouhittu Smoothie-sekoittimessa
      -
      1pss. 250gr. Pakaste-Mustikoita SF
      1pss. 500gr. Pakaste-Mansikoita SF
      1 Lohko Vesi-Meloni isoiksi suu-paloiksi leikattu IL
      - Kun pakasteet ovat sulaneet ja liemistyneet, sekoitetaan kaikki keskenään kauhalla kulhoon.
      Maksaa mitä maksaa.
      -
      Jouluna Ruokani lisääntyy Kinkulla ja Sillillä.
      Juomiini tulee Puna-Viiniä.
      -
      Keväisin Peruna.
      1-2 kertaa.
      -
      Aina jää eläkkeestä kuukausittain runsaasti säästöön.

      H.

      • Anonyymi

        Unohdit kinkun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohdit kinkun.

        ja kikun
        njj


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja kikun
        njj

        Ai kikulin??


      • Anonyymi

        Helpota itseäsi, paista atria Bravuuri kalkkuna juhlafilee.
        Juhlafile on valmiiksi paistopussissa poista vain etiketti, ja paista 150
        kaksi tuntia, korvaa vaihteeksi paistileikkeen ja kinkun, maistuu lähes molemilta


    • Jos paistat hirveä, varo ettei se pala poroksi.

      • Anonyymi

        kannattaa lykätä jäisenä uuniin jos ei halua petteriä
        njj


    • Anonyymi

      Paras ohje ikinä!

      • Anonyymi

        On. Kinkun koolla ei väliä.


    • Anonyymi

      Kaikkein mehukkain kinkku tulee tarpeeksi suuressa kattilassa keittämällä.
      Lisäksi jää ylivertainen liemi hernekeittoon,kastikkeisiin ja perunalaatikkoon.
      Karsinogeenejäkään ei keittämällä tule joten kysymyksessä on todellinen terveystuote.
      Kinkkuja pitäisi olla tarjolla vuoden ympäri kun nyt joutuu itse pakastamaan niin vappu-pääsiäis-ja juhannuskinkut. Oikeastaan kinkkua voisi syödä joka päivä.

    • Anonyymi

      En paista.

      Joskus kyllä paistanutkin. Oli tuore kinkku, piti ensin suolata. Hevosruiskulla suola/salpietarivettä olikohan pari prosenttista. Sitä menee sen, mitä menee. Ehkä annoin suolaantua pari päivää, en muista. Se paistaminen oli hauskaa kaasu-uunissa. Uunia ei saanut tarpeeks pienelle lämmölle, poltin jotain vartin ja sitten vartin tauko. Tätä koko yö. Onneksi on sinappi konjakkia jäänyt yli melkein koko pullollinen.

      Hyvä kinkku tuli, eikä edes pahakaan kankkunen.

      Nykyisin kyllä sähköuuni, mutta en viitsi alkaa paistamaan, ite asiasa pian syönyt puolentoistakilon kinkkupalan, ei oikein tee edes mieli enää. Koko kinkku ois liian isokin.

      Vaan, taas tammikuussa aattelin ostaa kinkun alesta. Ikinä saa sianlihaa niin halvalla, kuin tammikuussa kinkkua. Sahalla vaan kappaleiksi ja pakastimeen.

      =DW=

    • Anonyymi

      Ja hip heijaa, enää kolmisen viikkoa kun alkaa tipaton tammikuu, kinkun ja kankun laihdutukset, reippailut ja kuntosalit ja mitä kaikkea kivaa se tammikuu tuokaan.

      Minulla on maksimissaan tippa nenun päässä mutta se lähtee vaikka hihaan pyyhkäisemällä ellen ala teeskennellä hienostunutta ja ota taskusta talouspaperin arkkia pyyhkimiseen.

      Huomiotakkini pesen kyllä säännöllisesti. Juhlavampaan esiintymiseen löytyy sitten laadukkaat merkit joiden hihoihin en ole nenääni pyyhkinyt.

    • Anonyymi

      Minä liotan kinkun aina enne paistoa yön yli kylmässä vedessä lavuaarissa, jotta liiat suolat häipyy.
      Näin olen tehnyt jo kymmeniä vuosia.

      • Anonyymi

        tuossa on asiaa, joulupäivänä kinkku maistuu jo jesus suolaiselta, aattona
        se on viellä ihan syötävää
        njjjj


    • Anonyymi

      Kun kinkun sisälämpötila on 10,
      laita kinkku uuniin ja paista 100:ssa asteessa
      mittarin mukaan kypsäksi ja 1-2 tuntia päälle,
      niin tulee muhevan murean ja tasaisen kypsää.

      • Anonyymi

        helpompi lykätä suoraan pakastimesta uuniin, tulee murea ja muheva kun paistomittari näyttää
        84-86


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        helpompi lykätä suoraan pakastimesta uuniin, tulee murea ja muheva kun paistomittari näyttää
        84-86

        Kuulostaa järjettömältä laittaa kinkku pakkasesta suoraan uuniin.
        Mikä on paistoaika tunneissa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa järjettömältä laittaa kinkku pakkasesta suoraan uuniin.
        Mikä on paistoaika tunneissa ?

        Kerrottiin aloituksessa.

        Voi jäistäkin liha kypsentää, ihan niinkuin esim. poronkäristystäkin. Mun mielestä valmiiksi suolattu pakastekinkkun kandee kyllä sulattaa just vedessä ensin. En pidä kovin suolaisesta ja siinä sulatellessa kinkusta liukenee enimmät suolat pois. Monet tykkää kuitenkin suolaisemmasta ja silloin pakasteena paistaminen varmaankin tosi hyvä menetelmä.

        Tavallaan sama asia, kuin valmismarinoitujen kananjalkojen kanssa. Jotkut ehkä tykkää sellaisenaan laittaa, ite pesen ensin marninadit pois, ennenkuin teen niistä jotain.

        =DW=


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa järjettömältä laittaa kinkku pakkasesta suoraan uuniin.
        Mikä on paistoaika tunneissa ?

        kaksi tuntia kilo, tai kun läpömittari näyttää 84-86. Ohje on
        jos ei ole ehtinyt sulatella, tai tulee ennakoitua enempi vieraita ja toinen
        kinkku on viellä kaupassa tai pakasteessa
        njjj


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nurmossa kuoli 2 Lasta..

      Autokolarissa. Näin kertovat iltapäivälehdet juuri nyt. 22.11. Ja aina ennen Joulua näitä tulee. . .
      Seinäjoki
      173
      10081
    2. Joel Harkimo seuraa Martina Aitolehden jalanjälkiä!

      Oho, aikamoinen yllätys, että Joel Jolle Harkimo on lähtenyt Iholla-ohjelmaan. Tässähän hän seuraa mm. Martina Aitolehde
      Suomalaiset julkkikset
      52
      3365
    3. Kaksi lasta kuoli kolarissa Seinäjoella. Tutkitaan rikoksena

      Henkilöautossa matkustaneet kaksi lasta ovat kuolleet kolarissa Seinäjoella. Kolmas lapsi on vakasti loukkaantunut ja
      Maailman menoa
      49
      3123
    4. Et olisi piilossa enää

      Vaan tulisit esiin.
      Ikävä
      64
      2815
    5. Miksi pankkitunnuksilla kaikkialle

      Miksi rahaliikenteen palveluiden tunnukset vaaditaan miltei kaikkeen yleiseen asiointiin Suomessa? Kenen etu on se, että
      Maailman menoa
      203
      2169
    6. Miten meinasit

      Suhtautua minuun kun taas kohdataan?
      Ikävä
      115
      2126
    7. Sinä saat minut kuohuksiin

      Pitäisiköhän meidän naida? Mielestäni pitäisi . Tämä värinä ja jännite meidän välillä alkaa olla sietämätöntä. Haluai
      Tunteet
      25
      1983
    8. Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan

      Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä
      Ikävä
      66
      1600
    9. Loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä tilassa

      Seinäjoella Pohjan valtatiellä perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä t
      Kauhava
      22
      1356
    10. Tunnekylmä olet

      En ole tyytyväinen käytökseesi et osannut kommunikoida. Se on huono piirre ihmisessä että ei osaa katua aiheuttamaansa p
      Ikävä
      112
      1346
    Aihe