Kantapää-astuja

Anonyymi

Soidinkadulla on taloyhtiöön muuttanut kantapää-astuja, joka yöt ja päivät jynkyttää norsunjalkojaan lattiaan, terrorisoiden koko taloa. Talossa asuu useita vuorotyöläisiä, joiden elämä alkaa olla puhdasta kärsimystä tämän asukin takia, eikä muutkaan asukkaat mitenkään unelmien nirvanassa leiju.

Hienovaraisesti ja vähemmän hienovaraisesti on yritetty viestiä tälle yhteiskuntakelvottomalle uusavuttomalle, että tämä on yhteiskunta, jossa elää myös muita ihmisiä, mutta ilman tulosta.

Kertokaa jotain vinkkejä. Ei kuitenkaan lyijyputkia tai kerosiinia. Vielä.

96

1137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokemuksesta tiedän, ettette voi tehdä mitään. Se, että kanssaihmisille koituu haittaa on tälle ihmistyypille pelkästään ylpeyden aihe.

      • Anonyymi

        Niin minäkin tiedän ,kävelytyylistä ei voi valittaa vaikka kuinka jytisee. Olen ihmetellyt eikö todella tajuta kuinka naapureihin äänet kuuluu.


    • Anonyymi

      Huomasin heti, että Soidinkadulla on käytetty "maalittamista" kun kanta-astujan koti on paikannettu. Kajaanissa ainoastaan yksi kanta-astuja saa pahaa mieltä aikaiseksi.

      Sen sijaan 1933 alkaen Germaani veljet kaikki paukutti kantapäitä joissa oli raudasta kantalaput. Siinä gristallit helisi, kun kaikki meni tasatahtia.

    • Anonyymi

      Otapa asia taloyhtiössä hallituksen jäsenen kans puheeksi, sillon niiden on pakko
      käsitellä tapaus. Tämä on sellainen sivistynyt tapa, itse laittaisin paskaa postilaatikosta
      sisään.

      • Anonyymi

        Niinhän sitä normaali ihminen luulisi. Tosiasiassa käy niin, että tämä sosiopaatti kieltää kaiken ja hallitus on täysin voimaton. Tai näin se ainakin minun vanhassa taloyhtiössä meni.


    • Anonyymi

      Mikä on rakennuksen numero?

      • Anonyymi

        Ei saa kertoa, se on palstan sääntöjen vastaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei saa kertoa, se on palstan sääntöjen vastaista.

        Milloin täällä on sääntöjä alettu noudattamaan/valvomaan?


    • Anonyymi

      Minä kun olen ruukannut astua naisia sinne kantapäiden väliin,enkä kantapäihin.

    • Anonyymi

      Ettei vaan kyseessä olisi kuitenkin ihmistyyppi, jonka mielestä pieninkin ääni kuulostaa tykin laukaukselta.

      • Anonyymi

        Ei ole. Haitta on jatkuva, vakava ja usean ihmisen tunnistama.


      • Anonyymi

        Semmonen ominaisuus on pelastanut monta. Kauas on ihminen vieraantunut luonnosta kun hyvää kuuloaistia ei katsota hyvällä.
        Olen itse pelastanut 1 ihmisen kuuloaistini vuoksi.
        Ihmiset ei valita tyhjästä. Uni on tärkeä työn ja hyvinvoinnin kannalta. Ihmisen uni ei ole pelkkää syvää unta vaan vaihtelee kevyestä syvään ja jne. Helposti havahdutaan hereille ja jos on havavtuu liian monta kertaa hereille,VIRKISTYY LIIKAA.


    • Anonyymi

      tuttua kauraa, minun asunnossa jos monta asuntoa väliä yhe mummun asuntoon, jotain tiputin lattialle, kohta kaikki ukot ja papat ympäri lähiseutua muistutti nähdessä että sitä on kolisteltu jotain.. ainoa mahdollisuus että tuo mummo hysteerisenä soittaa heti johokin kerrostalon sisäpiirille

      no ei tämä mitään enää ja kuitattu ajat sitten muuten

    • Anonyymi

      Hänellä voi olla jokin sairaus ja on olemassa LAKIPYKÄLÄ, joka suojaa tätä ihmistä...siinä LAKIPYKÄLÄSSÄ sanotaan, että sairaudesta johtuvaa käyttäytymistä EI voida pitää moitittavana vaan se pitää ymmärtää. Muussa tapauksessa asian sisällön voi määritellä häirinnäksi. Esim. Iäkäs nainen pudottaa yläkerrassa LUSIKAN lattialle aina syödessään niin on mahdollista, että hän sairastaa Alzheimerin tautia, jos oikein muistan mainitun sairauden ... jos ihminen huutaa omassa huoneessaan niin voi olla, että ihminen kuulee ääniharhoja, kun HUUTAA, että Minä TAPAN sinut ja, jos tähän liittyy ITSETUHOKÄYTTÄYTYMISTÄ niin silloin asia kuuluu Psykiatrialle, mutta ei muussa tapauksessa ainakaan pakkohoito mielessä vaan ihminen voi olla avohoidossa ja tähän loppuun totean, että ihmisiä on MAAILMASSA n.7 Miljardia eli ihmisiä on monenlaisia ja meidän pitää osata sopeutua, kun ei kukaan ole SYYLLINEN syntymäänsä ja myöskään vanhempiakaan ei voida syyttää, koska heilläkin on vanhemmat ja heilläkin vanhemmat ja heilläkin vanhemmat j.n.e. , ja, kun tätä listaa jatkaa niin olemme Jeesus Kristuksen ajassa, jolloin ei ollut muuten kondomeitakaan olemassa ja kukaan ei koskaan valittanut, jos rynkytetään sängyssä. Ja eihän se ole kiva, että tömistellään ..., mutta Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2020.

    • Anonyymi

      Toivottavasti valkoparta tuo kanta-astujalle pehmeitä paketteja ja pehmeät sisä tossut.
      Toivotuksessa vois lukea, että käytettävä Soidinkadulla tossuja päivittäin.

      • Anonyymi

        Huonolla tuurilla saa Hollannikkat. Toivottavasti ei käytä korkkareita.Nämä korkkari maanikot kans on yksiä P...ja!Entäpä sisällä pomppivat ja juoksevat lapsukaiset? Oi, ei nukuta. ei!


    • Anonyymi

      Jo se, että kyseessä on kanta-astuja, kertoo kaiken tarvittavan. Tälle ihmiselle on turha yrittää selittää käsitteitä kuten "vuorotyö" tai "kanssaihmiset".

      Jos asia ei suoraan koske häntä itseään, sitä ei käytännössä ole hänelle olemassa.

    • Anonyymi

      aikoinaan asuin soidinkadulla,ei mitään ongelmia,yks perhe näillä oli makkara eli dreeveri joka päivisin terrorisoi haukkumalla,asiasta kyllä huomautettiin ,saatiin as omaisen perheen rouvalta lohduttavaa,viestiä,lääkäri ,me kaksi kaverusta piitää toimittaa päähoitoon.no se jäi tekemättä.tästä on kulunut aikaa jo 20 vuotta.

    • Anonyymi

      Vuosia sitten yläkerrassa asui henkilö joka vietti välillä ns. kostean viikon. Voi kun korkealta pudotteli jalkoja ja meni samalla seinästä seinään. Ryminällä meni huonekaluja nurin ja mekkala oli kova.
      Tuona aikana, kun puhui puhelimeen, niin huusi kuin "nenä apina".

      • Anonyymi

        Ottaisin miljoona kertaa mielummin ristikseni kostean viikon harrastajan, kuin kanta-astujan. Se kostea viikko kestää vain sen viikon, mutta krooninen kanta-astuja hakkaa jalkaansa lattiaan läpi joka ikisen viikon.


    • Anonyymi

      Alatte muutkin asukkaat häiriköidä. Hakkaatte patteria tai laitatte imurin aamulla klo 6-7 huutamaan ja mieluusti patteriin kiinni. Yms muutakin "normaalin elämisen ääniä" niin saattaas askellus hiljentyä. Erityisesti jos vihjaa että kaikki voisivat hiljentää niitä ääniä.

    • Anonyymi

      Ihminen ja karhu on kumpikin kanta-astujia, kaikki muut elukat, astuu varpailla.

      Se että olisko Karhu muuttanu Soidinkadulle en oikein heti usko, mutta läheistä sukua se vois olla.

      • Anonyymi

        Karhu askeltaisi pehmeämmin kuin nämä kirotut arkielämän tuholaiset. Sitä jytinää ei usko, ennen kuin sen itse kokee.


    • Anonyymi

      Niin, jotkut ei ymmärrä, miten tärkeää uni on ihmiselle. Jos minulle kertyy liikaa univelkaa, huomaa lopulta että mikään ei onnistu kunnolla, ei töissä eikä muualla.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kusipää peräkamari pentukin on välillä päässyt psykiatrian polilla tietsikan ääreen postaamaan tuota videoitaan.


    • Anonyymi

      Jos on pitkä askel ja kantapää astuja, ei liukkaalla kelillä, pysy pystyssä ollenkaan, on aina turvallaan.
      Jos naapurilla on nenä punainen, voi todeta että siinä "voimakas kanta-astuja juuri kotiutuu".

    • Anonyymi

      Mitä prkl! Vasta hyökkäykset ym. Vitus stna. OK!

      No meillä töissä on sen verran kova meno ja melu ettei edes kolmasmaailmansota olisi merkille pantava. Ootko jossakin toimistotyössä päivät pitkät hiiren hiljaa. Yksin asun. Jos olisi perhe niin metaka ja melu jatkuisi vielä useamman tunnin. Taidat olla työtön neljän seinän sisällä elävä joka elää omissa utopioissa.

      • Anonyymi

        Ahaa!! Olet itte selvästi samanlainen itsekeskeinen koko kotitalosi terroristi, kun kerta provosoiduit. Opettele kävelemään niinku normaalit ihmiset. Useimmat oppii sen jo taaperoiässä, kyllä se sultakin ehkä jossain vaiheessa onnistuu. Ja toi aloitusviestin tyyppi jo mainitsi että sillä on työpaikka joten opettele kans lukemaan.


    • Anonyymi

      Toi univelka on vielä siksi paha, että se alkaa vaikuttaa silleen salakavalasti. Stressitaso nousee niin, ettei sitä heti huomaa, hommat vaan alkaa mennä miten sattuu ja alkaa huomaamattaan tiuskia ihmisille ja olla vähän pihalla koko ajan.

      • Anonyymi

        Vastustuskyky heikkenee,muisti menee, jää hella päälle tai laittaa kuumelle hellalle jotain sinne kuulumatonta, palavaa, sulavaa. Tapaturma alttius kasvaa.Otin kerran uuninpellin pois ilman patakinnasta,sormet vähän ruskettui.


    • Anonyymi

      Kyllä asumisviihtyvyys on tipotiessään, kun yläkertaan muuttaa henkilö, joka hakkaa kantapäitä.
      Kai siinä reviiri käyttäytyminen tulee esille, tai jotain.
      Sensijaan balettitanssija, vois olla aika hyvä, he askeltavat niin kevyesti ja kauniisti.

    • Anonyymi

      Pienet on murheet. Tulpat korviin nukkuessa, jos on niin kovin herkkä ettei saa nukuttua jos naapuri kävelee yläkerrassa. Voihan sille tatin hakkaajalle käydä sanomassa suoraan, että kävely kuuluu.

      • Anonyymi

        Kyllä tämä on vakava juttu. Pitkäaikainen univelka on huomattava terveyshaitta.


    • Anonyymi

      Nyt on kaikilla palovaroitin katossa. Pitäis lattiassa olla tärinävaroitin, joka alkas soimaan, kun huoneistossa harrastetaan liikaa kantapää astuntaa.

    • Anonyymi

      Sehän voipi laueta jos asunnossa harrstetaan vaikka ihan tavallista astuntaa liian kiihkeästi.

    • Anonyymi

      kannatais myydä asunto ja ostaa omakotitalo?

      • Anonyymi

        Myyköön asuntonsa se tyyppi, joka ei kykene kävelemään kunnolla. Miksi aina löytyy joku dille, jonka mielestä kaikkien ihmisten pitäisi järjestellä oma elämänsä uusiksi toisten kyvyttömyyden tai välinpitämättömyyden takia???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myyköön asuntonsa se tyyppi, joka ei kykene kävelemään kunnolla. Miksi aina löytyy joku dille, jonka mielestä kaikkien ihmisten pitäisi järjestellä oma elämänsä uusiksi toisten kyvyttömyyden tai välinpitämättömyyden takia???

        Siksi, kun ne on itse niitä välinpitämättömiä.


    • Anonyymi

      Toivottavasti ei oikeasti ole kysymys mistään reviirikäyttäytymisestä. Jos on, eikö olisi sama alkaa hiertää kakkaa rappukäytävän seiniin ja mylviä eläimellisesti parkkipaikalla autojen päällä pomppien. Mitkään reviirikäyttäytymiset ei ihmisten yhteiskuntaan kuulu.

      • Anonyymi

        Just näin, painukoot apinat johonkin viidakkoon, jos yhteiskunnassa eläminen on liian haastavaa.


    • Anonyymi

      Äääh... Ei. Ei ketään voi oikeasti haitata joku helvetin kävelemisen ääni... mitä väliä...

      • Anonyymi

        Nämä tyypit ei kävele kuten sinä tai minä kävellään. Sitä ei oikeasti usko mitä se on, kunnes omalle kohdalle sattuu. Kokemuksesta puhun.


      • Anonyymi

        Kyllä vaan häiritsee kunnon sotanorsun jytinä .


    • Anonyymi

      Kun yläkerrassa asuu muurinsärkijä, ei siinä viihtyvyyttä ole ollenkaan.

    • Anonyymi

      Teppanassa oli kans tälläinen sotanorsu yläkerrassa. Onneksi asun nykyään kaava-alueen ulkopuolella omakotitalossa. Kanta astuja on todella raivostuttava itsekäs kuspää.

    • Anonyymi

      Huonekalujen sijoittelulla saattaa vähän kyetä hiljentämään jyskettä, ehkä. Riippuu seinistä, jos on ontot seinät olette kusessa.

    • Anonyymi

      Eihän tästä ole kauaakaan kun joku valitti siitä että naapuri piti hevosta kerrostalon parvekkeella. Pitääkö vielä nimikin kerta?

    • Anonyymi

      Jos naapuri kopisuttelee kantapäitä, niin voihan sitä kysyä naapurilta, että onko teillä mattoja ollenkaan.

      • Anonyymi

        Kopisuttelu-sana antaa väärän kuvan. Se kuulostaa tältä: JYNNKS, JYNNKS, JYNNKS, JYNNKS!! JYNNKS, JYNNKKS, JYNNKS, JYNNKKS!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kopisuttelu-sana antaa väärän kuvan. Se kuulostaa tältä: JYNNKS, JYNNKS, JYNNKS, JYNNKS!! JYNNKS, JYNNKKS, JYNNKS, JYNNKKS!!!

        Ja tuota ihanuutta kestää tunnista, päivästä ja viikosta toiseen.


    • Anonyymi

      Kun kantapää astujalla on polvet ja lonkat kulunu ja joutuu vanhana asumaan ensimmäisessä kerroksessa.
      Niin mahdollisesti silloin viimeistään saa maistaa omaa lääkettä.
      Kun yläkertaan muuttaa innokas kolistelija.

    • Anonyymi

      Jos on kyseessä sama ihminen, niin ihmetyttää, että missä välissä se perhana nukkuu? Päivällä muiden ollessa töissä? Koska niillä vähillä yöunilla, jotka sillä menee jyskyttämättä, ei ihminen pysy täysjärkisenä.

    • Anonyymi

      Kajaanissa pitäis valita "vuoden kantapää astujan" tittelin omaava henkilö. Siinä nähtäs kuka jyskyttää kiivaimmin. Ja kehen henkilöön kiteytyy tämä aihe.

      Jos on psyykkisiä vaivoja ja ikääkin alkaa olemaan. Niin yöunet jää muutamaan tuntiin, eikä kaikkina öinä voi nukkua ollenkaan.
      Loppuyön voi sitten valvottaa naapureita.
      Se on tuurin peliä jos tuommoisen sattuu saamaan yläkertaan.

      • Anonyymi

        Kyllä on niitäkin ihmisiä jotka nukkuu vain 4h ja sitte siihen ehkä 2h ettonet. Eikä oo virallisesti mielenterveyspotilaita. Jotku elimilliset sairaudet hoidetaan lääkkeillä jotka virkistää liikaa.. Syöpälääkkeissä on tämmöisiä. On niille määrätty jotku uni tai nukahtamislääkkeetkin mutta ei ne "muista" niitä ottaa,varsinkin kun haluavat viimeiset kuukaudet, vuodet elää eli olla hereillä mahdollisimman paljon. Nämä ihmiset ikään katsomatta viis veisaa toisista eli naapureistaan enään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä on niitäkin ihmisiä jotka nukkuu vain 4h ja sitte siihen ehkä 2h ettonet. Eikä oo virallisesti mielenterveyspotilaita. Jotku elimilliset sairaudet hoidetaan lääkkeillä jotka virkistää liikaa.. Syöpälääkkeissä on tämmöisiä. On niille määrätty jotku uni tai nukahtamislääkkeetkin mutta ei ne "muista" niitä ottaa,varsinkin kun haluavat viimeiset kuukaudet, vuodet elää eli olla hereillä mahdollisimman paljon. Nämä ihmiset ikään katsomatta viis veisaa toisista eli naapureistaan enään.

        Yks tämmönen syöpäpotilas, iäkäs kertoi lääkärin antaneen enään hänelle 6kk:tta elin aikaa.Kehu siinä että siitä on jo 2v.aikaa. Kuulemma hyvät on lääkkeet... ei juuri nukkunut,eikä ottanut naapureita huomioon ja sai vielä säälipisteitä syövän vuoksi. Naapuri sai sitte niitä uni vaikeuksia tämän koti mölisiän vuoksi.


    • Anonyymi

      Ryhtykää vain hommaamaan häätöä sille, ilman mitään kursailua. Ei ole mikään pakko kaikkien kärsiä yhden ihmisen takia.

      • Anonyymi

        Aivan näin, turha on sitä itkeä. Kyllä se yhteiskunnan tavoille oppii, kun on tarpeeksi monta kertaa häädetty. Tai jos ei opi, niin ei se teidän syytänne ole.


    • Anonyymi

      Arvoisa raati taisi löytää viisastenkiven.
      Kanta-astujan taustalla voi olla kova lääkitys. Eli humalaan viittaava olotila. Kourallisen kun hunttaa lääkkeitä aamulla, kyllähä siinä hiprakka on päällä koko päivän.

      • Anonyymi

        No en usko, että kaikki nää jossain lääkkeissä on. Eivät vaan välitä mistään muusta kuin omasta navasta. Itsekkyyttä se on, ei mitään muuta.


    • Anonyymi

      Tänään kuunnellaan yläkerran kanta-astujaa, ei tuossa vielä kaikki, ulkoinen jyske on kanssa aivan mahdoton, kestää kahteen saakka yöllä ainakin.
      Nuo yhdessä tekee semmoisen keskityksen, että voi mahoton.

      • Anonyymi

        Se rakettien jyske sentään loppui... tulkittakoon se siksi miellyttävämmäksi...


    • Anonyymi

      Miksi täällä niin moni olettaa, että nää kantaastujat on vanhuksia? Kyllä ne on nuorempaa väkeä valtaosa.

      • Anonyymi

        Oiskohan kuule oma kokemus. Kaikissa ikäryhmissä on näitä jyskyttäjiä ja eri painoluokassa painijoita on myös. Moneen otteeseen on ollut kevyt rakenteinen keijukainen jonka askel on kun norsun tai virtahevon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oiskohan kuule oma kokemus. Kaikissa ikäryhmissä on näitä jyskyttäjiä ja eri painoluokassa painijoita on myös. Moneen otteeseen on ollut kevyt rakenteinen keijukainen jonka askel on kun norsun tai virtahevon.

        Minun talon kanta-astuja on nuori ihminen, mutta painava. Mutta ei se tosiaan ikää katso.


    • Anonyymi

      Mitä mieltä olette rakastelun äänistä? Kuuluuko ne asaan vai pitäisikö niitäkin säännöstellä?

    • Anonyymi

      Kanta-astuja ei ole kuulkaa mitään kurtun kiristäjään verrattuna. Ettei vaan olis täällä taas muita haukkumassa.

      • Anonyymi

        kuka mitä häh


    • Anonyymi

      Sängynpäädyn kun täällä silleen sopivasti muutaman sentin päähän patterista ja hurauttelee siinä sitten pitkäiskuisella pitkin sänkipeltoa niin tietää naapuritkin kuka on homman ääressä.

      • Anonyymi

        Tuskin jaksaa 24/7 höylätä? Eikös tässä ollut kyse jatkuvasta jytinästä?


    • Anonyymi

      On selittelyä täälläkin taas. Vai että väsynneet lonkat ja kovat lääkitykset, joopajoo, yhyy. Kas kun ei työttömät orvot jalattomat yksinhuoltaja sotaveteraanit. Oikeasti nämä ihmiset ovat vain niin itsekeskeisiä, että muille asukkaille ei uhrata ajatustakaan.

      • Anonyymi

        Joka aihe täällä tuo esiin nämä selittelijät. Vaikka joku potkisi vauvaa pitkin katuja, täällä olisi kommentit että ehkä se vain luuli vauvaa jalkapalloksi, että kenellä tahansa pitäisi olla oikeus potkia vauvaansa rauhassa ja että vauva oli varmaan sarjamurhaaja.


    • Anonyymi

      Kyllä yläkerran kolistelija kuuluu, vaikka koira heitteleisi palloa ja kirmaisisi pallon perään, kynnen rapinakin kuuluu.

      Jos on kiivas luonne, syöksähtelee huoneesta toiseen, kantapäitten jyskytys kuuluu selvästi.

    • Anonyymi

      Minun yläkerran kanta-astuja lisäksi iskee aina kaikki kaapin ovet yms. kiinni niin, että seinät tärisee. Ja kaikki huonekalut siirretään luonnollisesti lattiaa jyystämällä, niin että rappaukset katosta varisee. Että on ihania ihmisiä.

    • Anonyymi

      Minulla taas kantapää astuja seinän takana yöllä intoutuu tappelemaan" ukkonsa " kanssa.Tietää kun jytinä alkaa et pian räjähtää. Ovet paukkuu ,seiniin potkitaan ja jumalatonta huutoa. Sit ESITETÄÄN niin onnellista,,,,,,

      • Anonyymi

        Kirkuminen, huutaminen ja ovien paiskominen täälläkin arkipäivää. Ikävää se on kun aikoinaan menin tämän rivari kolmion ostamaan.


      • Anonyymi

        Kullissit pietään pystyssä vaikka kumppanilta henki lähtis.


    • Anonyymi

      Paskapytyn kansi myös posahtaa makiasti aina välillä

    • Anonyymi

      Toisilla on tuo motoriikka aika kankee, tavarat tippuu lattialle useampaan kertaan.
      Ulos pitäs lähtee, niin eikö ne avaimet tipu lattiaan.

      • Anonyymi

        Ei meidän talossa sentään avainten putoaminen kuulu...

        ...ei sillä, että siitä hirveästi hyötyä olisi, kun jalkaa jyskytetään lattiaan ja kaapinovia hakataan pitkin päivää.


    • Anonyymi

      Kanta-astunnasta huomaa heti, että toisista ihmisistä ei välitetä. Kanta-astujat on aina muutenkin äänekkäitä ja itsekeskeisiä. Jokainen tuntemani on myös esimerkiksi aina iskenyt ulko-oven täysiä kiinni ja puhunut huutamalla toisten puheen yli.

      Heti tietää, millainen ihminen on kyseessä.

    • Anonyymi

      Lohduttavaa et muillakin samoja ongelmia(vaikka ikäviä).

    • Anonyymi

      Kanta-astujat on kaikki alffa uroksia joide elämäntehtävä on lisääntyä ja jyskyttää kantapäitä.
      He eivät sovellu ollenkaan kerrostaloihin, heillä on voimakas minä keskeisyys ja jos tulee tilaisuus potkasee aina.
      Talothtiön säännöt ei heille merkitse yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Naispuolisia" pissiksiä" vaikka siihen ikäryhmään ei pitäis enää kuulua.

      • Anonyymi

        Oikein. Kaikki kantaastujat joita olen tavannut, on ollut just näitä.


    • Anonyymi

      Ihmeen vähillä unilla kyllä nämä kanta-astujat tulee toimeen. Onko niillä joku geeni, joka vähentää unen tarvetta, että voi keskiyöllä aina mukavasti nousta jyskyttämään?

    • Anonyymi

      Minua puolestaan kiinnostaisi tietää, mikä harrastus tai kodinhoitoon liittyvä asia pakottaa availemaan ja sulkemaan ovia ja kaappeja yhtäjaksoisesti aamuseitsemästä yhteentoista illalla.

      • Anonyymi

        Oisko joku pakkoneuroosi?


    • Anonyymi

      Onneksi asun kantaastujan yläpuolella. Ei tosin niin auta, kun ne ovia lonkuttaa ja huutaa toisilleen joka päivä. Arkena sentään pääsee töihin hetkeksi karkuun.

    • Anonyymi

      Pesäpallomailalla oikein kunnolla kantapäihin. Ei jätä jälkiä. Auttaa takuulla kaksi viikkoa.

      • Anonyymi

        Tulehhan kokeilemaan,lähdet häntä koipien välissä pakoon uii uiii,ja silmälasit solmussa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulehhan kokeilemaan,lähdet häntä koipien välissä pakoon uii uiii,ja silmälasit solmussa

        Ei pesäpallomailalla saa iskeä, mutta voisit kyllä kanta-astumisen myös lopettaa, jos sellaista huomasit tehneesi. Tämä on yhteiskunta.


    • Anonyymi

      Voisi vihjata niille astujille, että paksut kokolattiamatot olisi hyvät olla.

      Ja seinille voisi laittaa vähän paksummat koriste ryijyt.

      Voivat hyvinkin estää äänen kulkeutumista rakenteita pitkin.

      • Anonyymi

        Tämä on oikeasti hyvä neuvo.


    • Anonyymi

      ...tana jyms, jyms siivoamaan herätään hiljaisuuden alkaessa ja aamu-yöllä kunnon itkupotku raivarit, ennustan .

      • Anonyymi

        Minunkin vieressä asuvat kanta-astujat laittavat pesukoneen päälle ILTAKYMMENELTÄ. Eikä ne eivät edes ole nukkuneet!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe