Spämmi väheni

Anonyymi

noin 95% samalla hetkellä kun kauppa julkistettiin.
Mielenkiintoista.

8

52

Äänestä

    Vastaukset

    • Vain tämä täysin samana toistuva on jäänyt. Ainut vaihtuva osa on linkki.

      K𝚞k𝚊 h𝚊l𝚞𝚊𝚊 t𝚊v𝚊t𝚊 tänään?
      N𝚒men𝚒 𝚘n M𝚊rj𝚊 .
      Pr𝚘f𝚒𝚒l𝚒n𝚒 𝚘n täällä 💋 (tässä kohden tuo linkki)
      k𝚒rj𝚘𝚒tt𝚊𝚊....

      Todella ihme, ettei tuota kyetä ampumaan heti alas. Siinä tekoäly ja ylläpito kilpaa loistavat.

      • Hutsubotti aloitti kesällä 2019 palstojen pommituksen tosissaan samoilla linjoilla kuin "kalev###" oli harrastanut jo pitkään. Vaikka botti spämmäsi lähes päivittäin kaikki ryhmät täyteen identtisiä viestejä joissa jokaisessa oli sama pornolinkki niin ylläpitolta kului useita kuukausia ennenkuin saivat tilanteen paranemaan.


    • Terve! Onhan se toki hienoa, että spammin määrä on vähentynyt, mutta näillä kahdella asialla ei ole keskenään mitään tekemistä. Koko tämän spammiongelman aikana on ollut joitakin hiljaisia hetkiä, nyt saattaa olla siis sellainen. Toki toivomme, että spammia tai muuta asiatonta sisältöä ei enää koskaan tulisi, mutta näin tuskin tapahtuu. 😅 Spamin torjunta on aina tasapainottelua, koska emme halua rajoittaa liikaa, jotta asialliset viestit eivät turhaan poistuisi. Toisaalta erilaisia rajoituksia täytyy asettaa riittävästi, jotta spamia saadaan pois ja/tai estettyä mahdollisimman paljon. 🤷‍♀️

      Terkuin,
      Emma,
      Suomi24-tiimi

      • Tässä viestissä liipasin olisi ollut "K𝚞k𝚊 h𝚊l𝚞𝚊𝚊 t𝚊v𝚊t𝚊". Monessako asiaviestissä tuollaista on? Ei ainoassakaan. Eli ette olisi rajoittanut yhtään keskustelua.


      • "mutta näillä kahdella asialla ei ole keskenään mitään tekemistä". Siis te tiedätte, mistä ja miksi näitä spämmejä kirjoitellaan. Onko oikein suunnitelmallista yhteistyötä vai itsekö olette tuon takana?


      • Minä olen kai fiksumpi kuin ylläpito ja heidän tekoälynsä. Havaitsen sekunnin murto-osassa, mikä viesti on tuota spämmäystä. Olenkohan mestaritunnistaja?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen kai fiksumpi kuin ylläpito ja heidän tekoälynsä. Havaitsen sekunnin murto-osassa, mikä viesti on tuota spämmäystä. Olenkohan mestaritunnistaja?

        Niin me muutki. Suorastaan harvinaisen osaamatonta ja taitamatonta suomi24ssä


    • Ja tänään on spämmätty Maailman menoa-palstalla joka toinen minuutti tulee uusi viesti jossa sama sisältö ja otsikko joka on herjaava pääministeriä kohtaan!

    SEISKA.FI

    • Lola Odusogan sensuelli makuuhuonekuva - kannustaa muita ottamaan vastaavanlaisia: ”suosittelen vahvasti kaikille naisille!” 
    • Hovioikeus tyrmäsi Markku Ritaluoman väitteet – kohuliikemies tuomittiin miljoonakorvauksiin!
    • Poliitikon grillaus - Kärnän dickpicit saivat somen sekaisin: Ei kiellä kuvien lähettämistä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

      Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
      Sinkut
      91
      5162
    2. Haavisto aikoo jatkaa

      ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
      Maailman menoa
      87
      900
    3. Maisa perhelomalla Levillä

      Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      843