Harjoitus 129

HARJOITUS 129

Tämän maailman tuolla puolen on maailma, jonka haluan.

1. Juuri tämä ajatus on seurausta eilen harjoittelemastamme ajatuksesta. Et voi pysähtyä ajatukseen, jonka mukaan maailma olisi arvoton, sillä siitä ainoastaan masennut, ellet näe, että on olemassa jotain muutakin toivomisen arvoista. Emme painota sitä, että luovumme maailmasta, vaan haluamme vaihtaa sen johonkin, joka antaa paljon enemmän tyydytystä, joka on täynnä iloa ja joka pystyy antamaan sinulle rauhan. Luuletko, että tämä maailma pystyy sen sinulle tarjoamaan?

2. Kannattaisi vielä kerran hetken aikaa miettiä sitä, mikä tämän maailman arvo on. Ehkäpä myönnät, että et menetä mitään, kun luovut jopa siitä ajatuksestakin, että millään olisi täällä mitään arvoa. Näkemäsi maailma on todellakin armoton, tasapainoton, julma, ja se vähät välittää sinusta; se on äkkipikainen kostossaan ja säälimätön vihassaan. Se antaa vain kumotakseen sen, minkä on antanut, ja ottaa sinulta pois kaiken, mitä olet hetken aikaa pitänyt arvokkaina. Kestävää rakkautta ei löydy, sillä sitä ei täällä ole. Tämä on ajan maailma, jossa kaikki asiat päättyvät.

3. Menettäisitkö kenties jotakin, jos sen sijasta löytäisit maailman, jossa menettäminen on mahdotonta, jossa rakkaus kestää ikuisesti, vihaa ei voi olla olemassa eikä kostolla ole mitään merkitystä? Menettäisitkö jotakin, jos löytäisit kaikki ne asiat, joita todella tahdot ja tietäisit, että niille ei ole loppua ja että ne pysyvät täsmälleen sellaisina, kuin haluat niiden olevan aikojen loppuun saakka? Kuitenkin nekin vaihdetaan lopulta sellaiseen, josta emme voi puhua, sillä sieltä sinä lähdet sinne, missä sanat ovat täysin kykenemättömiä ilmaisemaan mitään, hiljaisuuteen, jossa kieltä ei puhuta ja kuitenkin sitä ymmärretään täydellisesti.

4. Yksiselitteinen ja päivänselvä kommunikointi jää ikuisiksi ajoiksi vaille rajoja. Ja Jumala Itse puhuu Pojalleen, niin kuin Poikakin puhuu Hänelle. Heidän puhumassaan kielessä ei ole sanoja, sillä sitä, mitä He sanovat, ei voida symbolein ilmaista. Heidän tietonsa on suoraa ja se on täydellisesti yhteistä ja täydellisesti yhtä. Miten kaukana siitä oletkaan sinä, joka olet tämän maailman kahleissa. Ja miten lähellä sitä kuitenkin olet, kun vaihdat sen siihen maailmaan, jonka haluat!

5. Silloin viimeinen askel on varma, silloin seisot vain tuokion päässä ajattomuudesta. Siinä et voi muuta tehdä kuin katsoa eteenpäin etkä koskaan taaksepäin, nähdäksesi vielä sen maailman, jota et tahdo. Siinä on se maailma, joka tulee tämän maailman tilalle, kun irrotat mielesi niistä pienistä asioista, joiden avulla tämä maailma yrittää pitää sinua vankinaan. Älä anna niille arvoa, niin ne häviävät. Mutta jos annat niille arvoa, ne näyttävät sinusta todellisilta.

6. Tällainen valinta sinun on tehtävä. Mitä voisit menettää silloin, jos valintanasi olisi olla arvostamatta olematonta? Tällä maailmalla ei ole mitään, mitä todella haluaisit, mutta sitä sinä todella haluat, minkä valitset tämän maailman sijasta! Salli, että se annetaan sinulle tänään. Se ei muuta tee kuin odottaa valintaasi, jotta se voisi tulla kaiken sen tilalle, mitä etsit, mutta et halua.

7. Harjoittele halukkuuttasi tähän muutokseen kymmenen minuuttia aamuin illoin ja kerran siinä välillä. Aloita näin:

· Tämän maailman tuolla puolen on maailma, jonka haluan. Valintanani on nähdä se maailma tämän maailman sijasta, sillä täällä ei ole mitään, mitä todella haluaisin.

Sulje sitten silmäsi siltä maailmalta, jonka näet, ja näe miten tässä hiljaisessa pimeydessä toinen toisensa jälkeen syttyvät ne valot, jotka eivät ole tästä maailmasta, kunnes se, missä toinen alkaa ja toinen loppuu, menettää kaiken merkityksensä niiden sulautuessa yhdeksi.

8. Taivaan valot kumartuvat puoleesi tänään loistaakseen silmäluomillasi, kun lepäät pimeyden maailman tuolla puolen. Siellä on sellainen valkeus, jota silmäsi eivät voi katsella. Ja kuitenkin mielesi voi nähdä sen selvästi ja pystyy sitä ymmärtämään. Tänään sinulle annetaan armon päivä ja kiitämme siitä. Tänä päivänä käsitämme, että se mitä pelkäsit menettäväsi, ei ollut muuta kuin menetys.

9. Nyt ymmärrämme lopultakin, että menetyksiä ei ole. Sillä vihdoinkin olemme nähneet niiden vastakohdan ja olemme kiitollisia siitä, että valinta on tehty. Muista päätöstäsi tunneittain ja vietä hetki vahvistaen valintaasi poistamalla mielestäsi kaikki siinä olevat ajatukset ja miettien hetken ainoastaan tätä:

· Näkemässäni maailmassa ei ole mitään, mitä haluaisin. Tämän maailman tuolla puolen on se maailma, jonka haluan.

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

    Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
    Pandemiat
    180
    15533
   2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

    Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
    Köyhyys
    308
    12009
   3. Stockmann konkurssiin ?

    Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
    Maailman menoa
    216
    6660
   4. Järkyttävä koronakylä

    21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
    Kiuruvesi
    65
    1496
   5. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

    Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
    Kiuruvesi
    43
    1226