Apua oon lauta

Anonyymi

Oon 12v 156cm ja 40kg. kaikki haukkuu mua laudaks ja kaikilla mun kavereilla on jo kunnon tissit ja perse. Haluisin olla ees vähän kurvikkaampi ku mulla on vaan karvotus vähän lantioo ja persettä. Missä mun tissit??? niiku helpp

9

127

  Vastaukset

  • Peeveli likat, kyllä hoikilla tytöillä on kysyntää. Odottakaa nyt muutama vuosi, vielä ne rinnat kehittyy. Tsemppiä teille neidit, ulkonäkö paineiden keskellä. En kyllä voi tietää miltä teistä tuntuu, kumpa voisin jotenkin auttaa, jotta voisitte pulmanne kääntää vahvuudeksenne.

  • Voi vi**u nyt... Mä olisin ilonen jos oisin lauta eikä tarttis miettii syömisii ku pidän itteeni läskin joka suupalan jälkee :D.. Sulla ei ole ongelmia!

   • Niimpä, joku tyttö voi tuntea itsensä hieman tukevaksi. Jospa te kummankin kaltaiset teinitytöt onnistuisitte elämään teini-iän yli liikoja murehtimatta. Likempänä 20 v. ikää olette nuoria naisia, jolloin osaatte ajatella tehden oikeita valintoja. Nauttikaa nuorina neiteinä nyt, pian se aika on ohi.


  • Ai lauta, ei hätää mee rakentamispalstalle. Voit kohdata elämäsi puusepän

   • Tuo oli hyvä.


  • susta tehdään vielä joskus hyvä talo, hyvä lauta se on

  • Lauta on paljon parempi kuin joku ylipainoinen lehmä. Harmittaa niiden puolesta, ketkä ovat jo alaikäisenä saavuttaneet liian rasvakerroksen.

  • 12-v ei kannata paljon murehtia kurvejaan. Kurvit tulee myöhemmin jos on tullakseen. Ja jos ei tule, maailma on täynnä poikia/miehiä joiden silmää hoikkuus miellyttää.
   Jos taas tulee, niin maailma on täynnä poikia/miehiä joiden silmää pyöreys miellyttää.

  • pienet tissit kiihottaa mua kaikista eniten ja sun rinnat kasvaa vielä

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   146
   4481
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1176
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   213
   657