MIksi Junnuhokki ei menesty?

Anonyymi

Junnuhokin joukkueiden pelaajamäärä putoaa F-junnuiästä C-junnuihin reilusti alle puoleen. Seurassa on ikäluokkia, joissa ei ole edes kymmentä pelaajaa jäljellä. Sarjoissa ei menestytä, ja parhaat pelaajat lähtevät jo 14-15-vuotiaina Kärppiin tai KalPaan. Miksi?

Syy on seuran ammattitaidoton toiminta ja pelaajien ja vanhempien nöyryyttävä ja kyykyttävä kohtelu. Sieurassa luullaan että osataan poimia lahjakkuudet jo alle kymmenvuotiaista. Näitä valittuja kohdellaan kuin kuninkaita. Muut maksavat heidän erityiskohtelunsa. Jos joku vanhempi uskaltaa kyseenalaistaa toiminnan reiluuden, heidän lapsensa savustetaan pois seurasta pudottamalla hänen peliaikansa ja roolinsa minimiin. Valmennus hallitsee seuraa, ja hallitus ja puheenjohtaja myötäilevät. Pelaajilla tai vanhemmilla ei ole mitään sananvaltaa.

Viimeisin esimerkki oli yhden joukkueen pelaama SM-karsinta, josta Hokki ei jatkoon päässyt. Karsintapeleihin hankittiin kaksi pelaajaa muista seuroista korvaamaan omat pelaajat. Siis heidät, jotka ovat kohta kymmenen vuotta tehneet töitä joukkueen kanssa, laitettiin vilttiketjuun tai katsomoon. Seuran puolelta sanotaan ulkopuolisille, että puolet joukkueesta ovat huonoja pelaajia, siksi ei pärjätty. Tuostakin joukkueesta on lopettanut vuosien mittaan yli 20 pelaajaa, suurin osa tyytymättöminä seuraan ja valmennukseen. Mukana meni lahjakkaita poikia vaikka kuinka monta.

Kajaanilaiset jääkiekkojuniorit ansaitsevat reilun ja mukavan seuran, jossa harrastaa jääkiekkoa tasa-arvoisesti. Nyt he eivät sitä saa.

58

1330

  Vastaukset

  • Nuoret ikäluokat pienenevät. Johtaako tämä veteraaniurheiluun jäähalleissakin?

  • Seuran toimintakulttuuri on vääristynyttä eikä huomioi ikäluokkien pienentymistä. Kymmenen vuoden kuluttua pelaajia ei enää ole kuin puolet nykyisestä, mutta seurassa ei tätä ymmärretä. Luotetaan vaan lajin vetovoimaan. Pitäisi ymmärtää jokaisen lapsen arvo osana kiekkoperhettä, mutta Hokissa tämä ei merkitse mitään. Edustushokki näyttää esimerkkiä tässäkin asiassa. Muutamien henkilöiden ylimielisyys heijastuu myös Junnuhokin toimintaan.

  • Mielestäni koko hokkimaailma on erittäin kummallinen ja vääristynyt, myös vanhemmat tässä vääristymässä mukana. Ja raha.
   Ja ihmiskauppa.

  • Kajaanin Junnu Hokki 68 Ry haluaa olla monipuolinen jääkiekkoseura, jossa kaikille harrastajille löytyy paikka. Pyrimme uusilla toiminnoilla tukemaan Suomen Jääkiekkoliiton arvoja. Yksi arvoista on jääkiekkoperheen monipuolistaminen, mikä on nyt mahdollista jääresurssin kasvamisen myötä.

   Junnu Hokki on tarjonnut mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa niin pojille kuin tytöille samassa joukkueessa, sekä kilpailla Suomi-kiekon kärjen tuntumassa. Tyttö- tai naisjoukkueita meillä ei ole ollut vuosikymmeneen.

   Harrastamisesta viime vuosilta hyvänä esimerkkinä on juniorijoukkueiden useat peliryhmät, jotka antavat mahdollisuuden kaikille pelaajille pelata pelejä, joissa vaatimustaso vaihtelee ottelusta toiseen.

   Junnu Hokissa voi harrastaa monella eri tasolla. Luistelu- ja kiekkokouluissa mennään yhden kerran viikossa, ja joukkueissa harjoitellaan sekä pelataan hiukan enemmän. Kilpaharrastamisesta hyvänä esimerkkinä toimii viime kevät, jolloin seurasta lähti yhdeksän pelaajaa liigaseurojen juniorijoukkueisiin. Toivotamme pelaajille onnea uusiin haasteisiin!

   JUNNU HOKISSA HUOLI LASTEN LIIKKUMATTOMUUDESTA

   Kajaanin Junnu Hokissa on tiedostettu huoli lasten vähäisestä liikkumisesta koko valtakunnassa. Tähän on mietitty erilaisia ratkaisuita, että millä konsteilla taistelemme ruutuaikaa vastaan. Lasten omaehtoinen liikkuminen ja leikkiminen on vähentynyt selkeästi viimeisten vuosien ajan.

   Lasten vanhemmat ja lapset kaipaavat ohjattua toimintaa, johon meidän liikuntaseurojen on osattava vastata. Ohjatuilla harjoituksilla emme kuitenkaan pysty vastaamaan kokonaisliikunta määrään. Omatoimista liikuntaa ei voi korvata millään. Terveyden kannalta lasten tulisi liikkua noin kolme tuntia päivässä tehoiltaan erilaista liikkumista.

   Toiminnan täytyy olla mielekästä ja lasten näköistä. Junnu Hokissa tähän haasteeseen on vastattu järjestämällä koulupäivien jälkeen iltapäivätoimintaa, sekä illalla joukkueharjoitukset. Samalla myös toimintaa on pyritty kehittämään siihen suuntaan, että harjoittelussa pelataan ja kisaillaan mahdollisimman paljon. Silloin jonoissa seisominen vähenee ja lapsi saa touhuta mahdollisimman paljon harjoituskerran aikana
   No niin. Niinhän se sitten on kun on kirjoitettu.

  • Kajaaniinhan voisi perustaa "kilpailevan" kiekkoseuran, jossa nuoria kiekkoilijoita kohdellaan mukavasti ja tasa-arvoisesti. Mitä on tasa-arvoinen kohtelu harrastuksessa, onko se sitä että kaikki pelaa saman verran ja saman tasoisia pelejä vai onko se sitä että pelimiehelle tarjotaan sellaisia pelejä, jotka käyvät yksiin hänen sen hetkisen taitotasonsa kanssa? Jokainen lapsi kehittyy omalla aikataulullaan niin fyysisesti kuin henkisestikin ja ilman muuta hyvä valmentaja näkee milloin on lapsen edun mukaista tarjota hänelle kovempia pelejä ja missä kohtaa kovempien pelien tarjoaminen voisi olla pelaajan identiteetin kehityksen kannalta jopa turmiollista. Olematta asiantuntija siinä, millä tavalla tätä työtä Junnuhokissa tehdään, kannattaa meidän aikuisten muistaa kuitenkin, että aina ei myöskään vanhempien toiveet ja pelimiehen tarpeet kohtaa.

   Jääkiekko on hieno laji joka tarjoaa nuorelle mahdollisuuden hyvän fyysisen kunnon ylläpitämiseen ja yhteistyötaitoja kehittämiseen. Toivottavasti aikuiset muistamme olla omien lasten tukena lajin raadollisuudessa ja esimerkkinä hyvässä yhteistyössä.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Mielestäni menee liian pitkälle nuo henkilökohtaiset loukkaukset, vaikka itsekin olen erittäin tyytymätön Junnuhokin toiminnan rehellisyyteen ja tasapuolisuuteen. Vanhemmuus tai sen puuttuminen on viimeisen päälle henkilökohtainen asia ja saisi sellaisena pysyäkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mielestäni menee liian pitkälle nuo henkilökohtaiset loukkaukset, vaikka itsekin olen erittäin tyytymätön Junnuhokin toiminnan rehellisyyteen ja tasapuolisuuteen. Vanhemmuus tai sen puuttuminen on viimeisen päälle henkilökohtainen asia ja saisi sellaisena pysyäkin.

    Täysin samaa mieltä, ei henkilökohtaisuuksiin kannata mennä. Hyvä asia kääntyy helposti itseä vastaan.
    Tosin kuriositeettina, että seurassa on myös tyttökiekkoilijoita. Tämä suu vaahdossa epäoikeudenmukaisuuttaan paahtava kirjoittaja alkaa antamaan itsestään melko sovinistisen kuvan.


  • Junnuhokkia vaivaa samanlainen sisäsiittoisuus kuin muitakin paikallisia urheiluseuroja. Puheenjohtajien ja muiden päälliköiden toimet pitäisi rajata kahteen vuoteen, jotta uudistumista ja kehitystä tapahtuisi. Kun porukat istuu tarpeeksi kauan johtajan palleillaan, niin oleutuvat sijoilleen ja kaikki toiminta muuttuu henkilökohtaiseksi. Jos sitä kohtaan uskaltaa esittää kritiikkiä, huomaa nopeasti ajautuneensa paitsioon seuratyössä. Pahimmillaan vanhempien esittämä kritiikki kostetaan lapselle.

   Junnuhokille tekisi hyvää uudistaa sääntöjään. Jos lapsi ei saa peliaikaa, niin miksi siitä tarvitsee maksaa saman verran kuin ne jotka pelaavat? Tällainen toiminta, jossa vanhempien rahat kelpaavat seuralle ilman vastinetta kertoo huonosta johtajuudesta. Junnuhokin hallituksessa täytyisi määritellä seuratyön ja toiminnan arvot uudelleen vastaamaan odotuksia, joita lapsensa jääkiekon pariin tuovilla vanhemmilla on. Nyt äänivaltaa käyttävät muutamat valmentajat ja äänekkäimmät vanhemmat. Jos ja kun seuran arvoissa määriteltäisiin tasapuolinen kohtelu ja mahdollisuus kehittyä, sitä täytyisi myös valvoa ja huomattuihin epäkohtiin puuttua. Tämä ei toteudu Junnuhokissa. Väistämättä herää kysymys liian läheisistä kaverisuhteista keskeisten toimijoiden välillä. Joko ongelmia ei haluta huomata tai niihin ei haluta puuttua, koska se teetättää työtä ja voi vaikuttaa ystävyyssuhteisiin.

   Jääkiekkoperheelle olisi tärkeää mahdollisimman laaja harrastajapohja. Junnuhokissa ei riitä ymmärrys asian tiedostamiseen. Tämän päivän ongelmat johtuvat aiemmin tehdyistä ratkaisuista ja tänään tehtävät virheet tulevat maksuun muutaman vuoden kuluessa. Harrastajamäärä romahtaa. Esillä olevat epäkohdat ja kielteinen julkisuus eivät houkuta vanhempia ohjaamaan lapsiaan Junnuhokin toimintaan. Jääkiekko on kallis harrastus, ja jos nykyisenkaltainen eriarvoistava peluuttaminen hyväksytään seuran johdossa, vastuulliset on helppo nimetä kun ikäluokat loppuvat. Täytyy myös muistaa sekin, ettei Hokin maine naapurikuntien seuroissa ole kovinkaan kaksinen. Ylimielisyydellä on hintansa kun yritetään rakentaa edes yhtä joukkuetta eri ikäluokkiin.

  • Sekaisin tuntuu olevan tämä seurakunta. Toki muutaman henkilön kirjoituksia suurin osa. Mennyt liian henkilökohtaisuuksiin ja hyvän nettietiketin vastaisiin kirjoituksiin.
   Pitäisiköhän teidän junnuhokin vanhempien pitää ihan avoin ja rakentava palaveri missä saisi avautua jokainen jolla on asiaa. Toki sinne pitää kutsua ihan kaikki, myös valmentajat ja seuran johto.

   • Junnuhokissa pienikin kritiikki valmennukselle johtaa ikäviin seurauksiin lapselle. Yhtäkkiä hän ei enää mahdukaan ykkösryhmään harjoituksissa ja peleissä. Alkaa kylmä kohtelu jolla kannustetaan häipymään. Vanhemmille soitetaan valmennusjohdosta ja vaaditaan heitä olemaan kommentoimatta, jopa uhataan seurasta erottamisella. Seurasta on savustettu porukkaa vuosien mittaan paljon pois.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Junnuhokissa pienikin kritiikki valmennukselle johtaa ikäviin seurauksiin lapselle. Yhtäkkiä hän ei enää mahdukaan ykkösryhmään harjoituksissa ja peleissä. Alkaa kylmä kohtelu jolla kannustetaan häipymään. Vanhemmille soitetaan valmennusjohdosta ja vaaditaan heitä olemaan kommentoimatta, jopa uhataan seurasta erottamisella. Seurasta on savustettu porukkaa vuosien mittaan paljon pois.

    Täällä se on luettavissa:
    https://www.junnuhokki.fi/28


   • Anonyymi kirjoitti:

    Junnuhokissa pienikin kritiikki valmennukselle johtaa ikäviin seurauksiin lapselle. Yhtäkkiä hän ei enää mahdukaan ykkösryhmään harjoituksissa ja peleissä. Alkaa kylmä kohtelu jolla kannustetaan häipymään. Vanhemmille soitetaan valmennusjohdosta ja vaaditaan heitä olemaan kommentoimatta, jopa uhataan seurasta erottamisella. Seurasta on savustettu porukkaa vuosien mittaan paljon pois.

    Eiköhän ne junnu Hokissa ole yhdistyksen säännöt jotka kertoo seurasta erukset ja seuraan jäseneksi otettavat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täällä se on luettavissa:
    https://www.junnuhokki.fi/28

    Tuo teksti on ollut sama jo toistakymmentä vuotta, eikä seura sitä noudata. Siellä ei todellakaan palaveeraa joukkueenjohto ja valmennus viikoittain tai tiedota vanhempia. Jotkut valmentajat ovat kieltäneet vanhempainkokouksen valitsemalta joukkueenjohtajalta pääsyn pukukoppiin, koska haluavat johtaa itsevaltaisesti kaikkea joukkueen toimintaa.


  • Löytyykö toi Junnuhokin hallituksen kokoonpano jostain? Nettisivut yhtä tyhjän kanssa täynnä liirumlaarumia.

   • Aika pahasti on kirjoittajalla mennyt alkoholia tuota ketjua kirjoitettaessa. Ja aikaa, kun viestin kirjoittanut ja siihen kohta itse vastannut, muka uutena kirjoittajana.

    Olen kyllä kuullut, että on sitä lasten vanhemmissa kun vikaa, heti itketään jos meidän Jesse epelannut 30 sekuntia vähemmän. Neuvotaan kuka pitäisi pelata maalissa. Ja nämä kaikki että olisi itse harrastanut mitään varsinkaan jääkiekkoa. Moni asia tiedetään paremmin ja neuvotaan ja kyräillään muiden vanhempien kanssa ja yritetään musta maalata toimihenkilöitä muille vanhemmille. Olen törmännyt heihin ja ovat raskaita. Ja suurin syy on se ettei nähdä metsää puolta ja oma timantti on kaikkein paras ja pitäisi saada kaikki nyt ja heti.

    Ihan ok toimintaa junnuhokissa ja jos jokin ei toimi vika voi olla itsessä ja omassa ajattelumaailmassa. Aika sairasta kohdistaa ja haukkua tuohon tyyliin henkilöitä, kertoo ettei omat koulut ole käyty ja kateus kukoistaa, joka sokaisee silmät ja myöhemmin pään. Junttimaisin ketjun avaus aikoihin, olisiko omassa käytöksessä hallilla parannettava?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aika pahasti on kirjoittajalla mennyt alkoholia tuota ketjua kirjoitettaessa. Ja aikaa, kun viestin kirjoittanut ja siihen kohta itse vastannut, muka uutena kirjoittajana.

    Olen kyllä kuullut, että on sitä lasten vanhemmissa kun vikaa, heti itketään jos meidän Jesse epelannut 30 sekuntia vähemmän. Neuvotaan kuka pitäisi pelata maalissa. Ja nämä kaikki että olisi itse harrastanut mitään varsinkaan jääkiekkoa. Moni asia tiedetään paremmin ja neuvotaan ja kyräillään muiden vanhempien kanssa ja yritetään musta maalata toimihenkilöitä muille vanhemmille. Olen törmännyt heihin ja ovat raskaita. Ja suurin syy on se ettei nähdä metsää puolta ja oma timantti on kaikkein paras ja pitäisi saada kaikki nyt ja heti.

    Ihan ok toimintaa junnuhokissa ja jos jokin ei toimi vika voi olla itsessä ja omassa ajattelumaailmassa. Aika sairasta kohdistaa ja haukkua tuohon tyyliin henkilöitä, kertoo ettei omat koulut ole käyty ja kateus kukoistaa, joka sokaisee silmät ja myöhemmin pään. Junttimaisin ketjun avaus aikoihin, olisiko omassa käytöksessä hallilla parannettava?

    Olisiko sinunkin parempi avautua selvinpäin. Sen verran sekaavaa tekstiä kirjoitit että ota huomenna uusiksi paremmalla ulosannilla.


  • Junnuhokki ry:n ketään kuulematon toimintatapa on ollut vuosikausia laajalti tiedossa.

   Eräs johtokunnan jäsen, joka ei halua nimeään julkisuuteen kertoi, että kokouksissa pari ihmistä päätti keskenään ennalta sopimalla tavalla. Muu osa johtokunnasta istui kuunteluoppilaan asemassa. Sanoi eronneen, kun havaitsi pelin hengen.

   Johtokunnan toimintalogiikkaa ei olla halukkaita muuttamaan. Muutaman henkilön takia. Siksikin johtokuntaan pyritään ennalta valitsemaan samanhenkisiä myötäilijöitä.

   Lastemme harrastuksen tappioksi.

  • Harmi jos juniorikiekkoa varten perustettu ry muuttunut oman edun tavoittelun kohteeksi vain muutamille. Kun kaupunki investoi harjoituishalliin 5 milliä. Ja vuosittaiset ylläpito ja käyttökulut nousevat satoihin tuhansiin. Investointi olisi pitänyt tehdä 30 vuotta sitten eikä nyt, kun harrastajia enää ole.
   On aikoja tarjolla vaikka taksikuskien jäävuoroille.

   • No kun niitä jääaikoja ei löydy seuran pelaajillekaan, vaikka kaksi hallia. Kummallista.


  • Kiitos infosta. Täytyy kysellä lähialueen muita seuroja.

  • Hupaisinta seurata, kuinka juuri ne jotka varastaa peliaikaa omien lapsien kautta toitottavat "joukkuehengestä". Ei oikein osaa kuvailla pitäisikö nauraa vai itkeä?

   Joukkuehenkeä ei ole eikä tule junnuhokin valitsemalla toimintatavalla. On vain kyynärpäätaktiikkaa, jonka seurajohto antaa vapaasti rehottaa.

   Eräskin maallikkovalmentaja (=pelaavan pojan isä) kertoo, että "pitää tulla suoraan kertomaan hänelle jos kokee jotain olevan pielessä". Kokeilepa mennä kertomaan, että miksi sinun poikasi pelaa tässä joukkueessa ja lisäksi muussa joukkueessa (yhdellä ja samalla maksulla), eikö vuorottelu olisi vaihtoehto?

   • Tähän viimeiseen lauseeseen olisi hyvä saada maallikkovalmentajan vastaus,


  • Ei jumaliste, mitä auttaa täällä keskustelu palstalla iniseminen? Ottakaapa nyt vaan oma voima käyttöön ja kävelkää näiden ihmisten juttusille, joiden koette itseänne väärin kohtelevan. Siitä alkaa voimaantuminen, joka voi parhaillaan vapauttaa yksilön uhriutumisen tunteesta. Jos haluatte kaikesta huolimatta jatkaa tätä martyyriutta niin perustakaa junnuhokkin uhrit ry, jossa voitte jatkaa itsesäälissä rypemistä.

  • Ongelmille on monta syytä.
   1. Käsittämätön ja täysin vääristynyt "minä/me" - kuva. Ei ole muita tai edes meidän arvoista seuraa. Jos tästä seurasta lähdet, takaisin ei palaamista (pelaajille sanottua). Mikä taho maailmassa on määritellyt että Kajaanin Hokin oltava alueen 1 seura?
   2. Pelaajapolku. Sitä ei ole ollut todellisuudessa koskaan. Milloin oikeasti Hokki pelaajapolun kasvatteja edes 4 edustuksen joukkueessa. (Huom. Kuhmolaiset kaikki kalpan kautta hokkiin)
   3. Valmennus. Tuo osin totta, että valittamisesta/oikeasta kritiikistä ei saa sanoa ilman seurauksia. Mitään seuraamuksia samoille valmentajille, joilla samaa ikäryhmää joka vuosi menestymättä koetettu vetää. Isä Valmennus ei koskaan hyve.
   4. Vanhemmat. Kyllä se yrityksen x-tj:n poika, johon iskä antanut 2000e sponssia, pelaa tulos kentässä tai rahavirta loppuu ja poika lopettaa. Sama jos pojan paikka esim Maakunnan joukkueissa. Ennen lopetetaan, kuin lähdetään esim Vuokattiin saati Kuhmoon.
   5. Yhteistyö. Mitä? Jos maksat kaikki maksut kajaaniin, ajat kajaaniin, teet talkoot, tyydyt rooliin ala ketjuissa (katso kohta 4),kaikki ok. Entäs toisinpäin. Ei tule kuuloonkaan. Koskaan. Yhtään ns AAA tai B saati A joukkuetta ei voi olla maakunnassa kilpailemassa tai että joku näistä olisi alueen 1 joukkue ikäisissään. (katso kohta 2, mitä vtua?)
   6. Kaunat. Sitä niitä maakunnissa mitä olet kylvänyt.
   7. Maksut. Mitä oikeasti saamme kk-maksulla tai seura maksulla? Kenen toimeentulon maksamme? Minkä arvon se tuo? Ei mitään oikeasti konkreettista.
   8. Syntyvyys. Se on meillä pieni. Muut lajit ja harrastattomuus.

   • Se on totta, että jos haluaa edetä kiekkouralla ja on potentiaalia, niin lähdettävä on viimeistään 15-16 vuotiaana muualle.


  • Taitaa olla tällä hetkellä tilanne, missä 9 joukkueesta neljässä minimipelaajamäärä taikka koottu IPK:n kanssa yhdessä (F-B). Katsotaan vielä pari vuotta, kun F-E ikäluokista putoaa kolmasosa -puolet pois. Halleissa silloin hyvin tilaa joka illalle. Suuret puheet ja suunnitelmat eivät muutu konkretiaksi.

   • Jäähallit pitää lätkiä kiinni ja nuuskaa lussuttavat kiakkorotat pitäs panna keskittymään kouluun. Ruikuttavat vanhemmat, olisitte itse urheilleet aikoinanne niin ei tarvitsisi nyt lasten kautta päteä. Ruvetkaa juomaan, niin rentoudutte ja juottehan te muutenkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jäähallit pitää lätkiä kiinni ja nuuskaa lussuttavat kiakkorotat pitäs panna keskittymään kouluun. Ruikuttavat vanhemmat, olisitte itse urheilleet aikoinanne niin ei tarvitsisi nyt lasten kautta päteä. Ruvetkaa juomaan, niin rentoudutte ja juottehan te muutenkin.

    Nyt tuli asiaa. Säälittää lapset joiden vanhemmat yrittävät omaa epäonnistumistaan paikata lastensa kautta.


  • Toukokouussa 2018 oli vanhempainkokous. Tuossa kokouksessa, käytetään nimitystä vaikka emäs, käytti puheenvuoron jossa sanoi että lapsi voi lopettaa harrastuksen junnuhokissa (jos/kun ei hyväksy joukkueen sisällä selvästi havaittua epätasa-arvoa).
   Vastasin heti emäkselle, että en tarvitse emästä omaksi neuvonantajaksi vaan valitsemme vanhempina täysin itsenäisesti omien lasten harrastuksen.
   Samassa tilaisuudessa oli koko ajan läsnä johtokunnan vpj. Vpj oli aivan hiljaa. Eli hiljaa hyäksyi emäksen toiminnan, jota vanhemmat rahoittavat. Nykyään emäs kiertää kaukaa kun tulee vastaan hallilla taikka sen läheisyydessä.

   • Taitaa tämäkin itkijä olla niitä syrjäkylien pessimistejä


  • Eniten harmittaa ettei seura tajua tätä kun vielä olisi jotain tehtävissä , pelaajat valuu salibandyyn ja jalkapalloon, jossa tuntuu olevan hyvää pöhinää. Suoraaan sanottuna kannattaa siirtyä jo aikaisin isoihin seuroihin jos näkee lapsestaan potentiaalia , viimeistään Pohjola leirille valitaan vain kärpän poikia ei siellä mitään hokkia noteerata.

   • Yrittääkö nälkämaan utiset vierittää syytä ikäluokkien pienuuteen, kun tosiasiassa itseäään täynnä olevat hapot ynnä muut tyrkyt paskoneet harrastusmielenkiinnon.


  • Ehkä edustushokki pelastaa junnuhokin ja pysyvästi värvää sinne junnhokissa ihan liian kauan olleen päällikön...

  • Suurin osa kuitenkin lopettaa ihan sen takia ettei pidä lajia enää niin jännittävänä, koulu, kaverit ja tyttöystävä vie aikaa. Vanhempiakin alkaa aika äkkiä väsyttämään se ruljanssi joka vie heiltä sen ainoan vapaa-ajan jota voisi käyttää omiin harrastuksiin tai harrastuksiin jossa koko perhe osallistuu.

  • Kiitos jo etukäteen varapuheenjohtajalle, että ymmärrät siirtyä sivuun ihmisten haitolta. Harrastavat lapset ja vanhemmat odottavat parempaa. Hallituksen velvollisuus on valvoa ja ohjeistaa junnuvalmennuspäällikköä, ei päinvastoin.

   • Oothan huomannut puheenjohtajan pestin? Tervemenoa laittamaan homma kuntoon kun olet noin aktiivinen ja kaikkitietävä. Taidat vaan olla niitä puskistahuutelijoita joka ei itse tee mitään minkään eteen vaan suu käy siitäkin edestä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oothan huomannut puheenjohtajan pestin? Tervemenoa laittamaan homma kuntoon kun olet noin aktiivinen ja kaikkitietävä. Taidat vaan olla niitä puskistahuutelijoita joka ei itse tee mitään minkään eteen vaan suu käy siitäkin edestä.

    Tähän saakka puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi on hakeutunut ja valittu pillipiipareita, tyhjän supattelijoita, ei miehiä. Siksi yksikään itseään kunnioittava ei hakeudu puheenjohtajaksi. Kukapa todellinen tekijämies marttakerhoon hakeutuisi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tähän saakka puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi on hakeutunut ja valittu pillipiipareita, tyhjän supattelijoita, ei miehiä. Siksi yksikään itseään kunnioittava ei hakeudu puheenjohtajaksi. Kukapa todellinen tekijämies marttakerhoon hakeutuisi?

    Ei juma, koronaahdistustako ilmassa kun taas täällä samaa paskaa tongitaan? Kaikenlaisia itseensä kunnioittavia paskoja sitä onkin...todellinen tekijämies, just..... Älä vaan osallistu mihinkään ettei homma entisestään huonone, pysyy edes homma pyörimässä ja junnut harrastuksessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei juma, koronaahdistustako ilmassa kun taas täällä samaa paskaa tongitaan? Kaikenlaisia itseensä kunnioittavia paskoja sitä onkin...todellinen tekijämies, just..... Älä vaan osallistu mihinkään ettei homma entisestään huonone, pysyy edes homma pyörimässä ja junnut harrastuksessa.

    tv. K.A. Appo.
    Amen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ei hokin junnut menesty ennen ku persereikä ”päälikkö” saadaan sieltä työttömäksi


  • Tehkää asialle jotakin. Täällä ininä ei auta yhtään.

   • Mitö asialle voi tehä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitö asialle voi tehä

    Montako penskaa tällä päälliköllä itsellään on eli onko tietoa lapsiperheiden ajan kulusta


   • Anonyymi kirjoitti:

    Montako penskaa tällä päälliköllä itsellään on eli onko tietoa lapsiperheiden ajan kulusta

    Kuka tämä niin sanottu "päälikkö" edes on taitaa olla turhan päivänen huutelija mitkä on hänen saavutukset edes


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka tämä niin sanottu "päälikkö" edes on taitaa olla turhan päivänen huutelija mitkä on hänen saavutukset edes

    Ketä kiinnostaa


  • Nyt on uusi puheenjohtaja valittu. Merten koulun kasvatti ja vahva persoona. Varmasti mukana sirkuksessa koko sydämellään. Jännittävää nähdä, paljonko männikköä kaatuu, kun pj., valmennuspäällikkö ja taitovalmentaja KESKUSTELEVAT asioista ja niiden hoitamisesta. Popparit esiin ;)

   • Kuka on uusi puheenjohtaja


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka on uusi puheenjohtaja

    No ei kyllä nyt valitettavasti parantunut yhtään, ehkä jopa huonompaan päin vaan.


  • Liekö ns. mies, jolla nenärenkaita ja muuta humpuukia naamassa?

   • Onko minkä tasoiset hokin A ja B junnut ens kaudella?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko minkä tasoiset hokin A ja B junnut ens kaudella?

    Kuhmon Kiva Ht: kanssa yhteinen B junnu porukka.


  • Liekö happo lukenut kesän aikana kirjoista mitkä ovat poikalasten lajityypilliset käyttäytymismallit. Omakohtaista kokomusta kun ei ole. Valmennuksesta myös ole mitään käsitystä.

  • Monesti olen ihmetellyt ,että miten se sattuukaan näissä amatööri joukkueista olemaankaan ne lahjakkaat lapset. juurikin ne valmentajan ja joukkueen johtajan jälkeläiset. Ja sitä myötä saavat eniten peliaikaa. Mikä taas johtaa tietenkin nopeampaan kehittymiseen. Se taas luonnollisesti pelillisen vastuun kasvamiseen.

   • Kyllä happo tietää onhan hän itsekkin pelannut hyvän ja pitkän uran.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä happo tietää onhan hän itsekkin pelannut hyvän ja pitkän uran.

    Niinpä niin. happo puhui lapsenmielisiä..."muutamia pikkujuttuja tehty ja muutos jo näkyy...voittoja tulee varmasti." 12 tappiota peräjälkeen. Ei yhtään voittoa hapon tullessa valmennukseen.
    Happo on harrastelija. Lasten vanhempien rahoilla. Milloin vanhemmat ymmärtävät vaatia laatua ja vastinetta rahoilleen.
    Vaatikaa Vlada päälliköksi ja poikanen happo kortistoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä niin. happo puhui lapsenmielisiä..."muutamia pikkujuttuja tehty ja muutos jo näkyy...voittoja tulee varmasti." 12 tappiota peräjälkeen. Ei yhtään voittoa hapon tullessa valmennukseen.
    Happo on harrastelija. Lasten vanhempien rahoilla. Milloin vanhemmat ymmärtävät vaatia laatua ja vastinetta rahoilleen.
    Vaatikaa Vlada päälliköksi ja poikanen happo kortistoon.

    Kyllä Vlada sais tulla pääliköksi, ääni täältäkin


  • Köyhät ovat laittaneet pentunsa pelaamaan.

  • Lapsella pitää olla hyvät kotiolot. Hyvää ruokaa, eikä halpaa. Koti ei saa olla halpa, paljon terveyshaittoja. Hyviä kavereita, joitten vanhemmat käyvät töissä. Jne..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   282
   4313
  2. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   160
   2670
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2598
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1327
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1315