Aihe

Totuus älykkyydestä

Anonyymi

Se löytyy maailamanlaajuisesta Pisa-tutkimuksesta. Nykysuomen pennut ovat älykääpiöitä, jotka eivät lue muuta kuin hömppäuutisia netistä (joihin ressukat vielä kaikkiin uskovat totena , kuten hullut puuroon) ja siten eivät myöskään osaa kirjoittaa muuten kuin tikkukirjaimilla lyhyitä viestejä, jotka nekin tarvitsevat sitten aamulla mietintää, että mitähän minä tarkoitinkaan itselleni viestiä. Todella säälittävää sivistyksen katoamista, jota onnekseni en enää pitkään ole seueraamassa. Armahda Luoja minut pikaisesti näistä idiooteista, kiitos!

5

105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siinäpä tosi kannustava viesti nuoremmille sukupolville. Onkohan viestin lähettäjällä yhtään lasta tai lastenlasta? Mulla on, enkä kehtaisi heitä älynlahjoiltaan huonommiksi itseäni arvioida. Taisi avauksessa kirjoitusvirhekin olla.

   • Anonyymi

    Joo se " kirjoitus virhe " ihan kamala asia vai ?


   • Anonyymi

    Selvästi nuo älynlahjat on saatu joulu- tai kylän yleispukilta. Nyt alkoivat lahjojen vaihtoajat, kannattaa harkita parempaa vaihtoehtoa. Kirjoitusvirheet ovat veretseisauttavan karmeita. Kirjoitusvirheistä sakotettiin ennen koulussa neljäsosa numeroa, mutta kielioppivirheestä puoli numeroa, ja niitähän pilkunviilajan tekstissä on riittävästi. Suomenkielessä on sanajärjestyksellä merkitystä ymmärrettävyyden kannalta ja näitä kielioppivirheitä löytyy ihan riittävästi pilkunviilajan vuodatuksesta. Kannattaa vetää alahuuli pään yli niskaan ja nielaista. Se helpottaa, ainakin ympäristöä.


  • Anonyymi

   Muutama vuosi sitten näin kansainvälisen tutkimuksen ihmiskunnan keskimääräisestä älykkyydestä. Se oli kuulemma parhaimmillaan 1970-luvun lopulla. Suunta on alaspäin.
   Mielestäni yksi syy on automaatio. Ei tarvitse tehdä laskutoimituksia eikä loogisia päätelmiä. Ne tehdään yleensä koneilla.
   Olen törmännyt johtoasemassa olevaan työntekijään, jolla ei ollut mitään käsitystä prosenttilaskusta. Piti arvioida nopeasti muutaman tuhannen euron verollisen hinnan veroton määrä.

  • Anonyymi

   Valtaosa nykynuorista on tosi viksuja ja osaavia. Tietävät monista asioista paljon enemmän kuin me vanhat pierut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11877
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   2779
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2093