Minä nukun paljon

Anonyymi

Semmonen 8-10 tuntia yössä vähintään. Monesti herään yöllä ja valvon pari tuntia. Silloin luen kirjaa tms. Yhteensä tulee nukkumista melkein kymmenen tuntia joka yö. Jos en saa tarpeeksi unta, niin olo on ihan sairas. Olen 43-vuotias nainen.

6

<50

  Vastaukset

  • Minäkin nukun tarpeellisen määrän ja elimistö kun väsyy niin vien tuntia paria myöhemmin koiran ulos ja pissilenkin jälkeen nukun.

  • Kannattaa tarkistaa terveys. Väsymystä voi aiheuttaa esim. immuniteettisairaus, mitä Suomessa ei kovin moni lääkäri kyllä osaa tunnistaakaan, ja pyöräyttävät onnenpyörästä jotain helvetin vahvoja lääkkeitä siihen, millä lähtee tukka päästä.

  • Minä olen 65-vuotias nainen ja nukun 9 tuntia yössä. Pystyn nukahtamaan missä tahansa. Olen ollut tällainen aina, äitini kertoi että nukuin lapsenakin neljän tunnin päiväunia.
   Isäni oli saman lainen, uni tuli missä vain ja pitkiä yöunia veteli. Ei sen tarvitse mikään "vika" olla että ihminen nukkuu paljon. Itse ainakin olen terve ja kaikin puolin hyvässä kunnossa, niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.
   Juuri syyskuun alussa muuten pääsin eläkkeelle ja nyt on aikaa nukkua jos haluaa! :D

   • Olet onnellinen, kun omaat hyvät unenlahjat.
    Maksaisin mitä hyvänsä...


  • Nukun viikonloppuisin 10-11 tuntia/yö, koska viikolla joudun nukkumaan väärään aikaan
   oman unirytmini näkökulmasta. Olen viikolla aina väsynyt koska joudun heräämään aamuisin juuri siihen aikaan jolloin normaalin unirytmini mukaan nukkuisin syvintä unta. Jo koulussa vihasin aamuja. Oma rytmini on mennä nukkumaan klo 01-02 ja herätä 8-9 tuntia myöhemmin. 05.00 ylösnousu on ihan törkeää rääkkäystä.

  • Kilpirauhasen vajaatoiminta voi nukuttaa. Jos tuntuu, ettei nukkumisen jälkeenkään meinaa saada itseään hereille, kannattaa ottaa verikokeet.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4369