Lukittava kassakaappi

Anonyymi

Olimme 26.11-19-11.12-19 välisen ajan Cran Canarialla Aurinkomatkojen matkalla neljän tähden paikassa Suites & Villas Dunas bungalowalueella huvila majoituksessa.Otimme oppaan suosituksesta pinkoodilla olevan kassakaapin huoneistomme sisältä uskoen että meidän rahat siella säilyy.Jo torstaipäivän aikana ne oli sieltä varastettu (1100€).Perjantaiaamuna kun me se huomattiin niin ilmoitukset tehtiin oppaanvälityksenkautta hotellinjohdolle että poliisille.Koko perjantaipäivä meni asioita selvitellessä.Poliisilaitoksella eio kukaan osannut esim. Englannin kieltä,ainoastaan Espanjaa.Kun kassakaapissa ei ollut murtojälkiä niin he vain levittelivät kaikki osapuolet käsiään.Kukaan muu sinne ei ole voinut päästä kuin henkilökunnan ihminen.Hotelli ravintoloineen olisi ollut hyvä,mutta jäi kova p.... fiilis
matkasta.Olemme vaimoni kanssa käyneet ympäri eurooppaa canarian saaret mukaan lukien kummeniä matkoja ,eikä koskaan ole varastettu meiltä rahaa.Joten miettikää kannattaako ottaa maksullinen kasaakaappi loman ajaksi.

Nimim. Maspalomas

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   • Näyttelijä Jussi Vatanen tunnustaa: Itkin katsoessani Kaisa Mäkäräisen hiihtoa!
   • Nyt puhuu koiravideoillaan somemyrskyn nostattanut Aki Manninen: ”Voi taivas tätä touhua!”
   • Muistatko?! Keihäslegenda Tero Pitkämäki yllätettiin stripparilla – Seiskan paljastavat kuvat Göteborgin kohuyöstä!

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

    Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    101
    8535