Aihe

Liikennevalvonta Sysmässä

Anonyymi

Konuva porukkata Sysmässä, kun ajelevat liikennesääntöjen vastaisesti. Olen ajanut autolla yli neljäkymmentä vuotta, enkä ole korttia tarvinnut. Ei sitä kortilla aheta vaan taidolla.

6

265

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Liikennesäännöt ovat silti periaatteita joita noudattamalla päästään parempaan liikenneturvallisuuteen. Tarkoittaen myös sitä että ajolupa on kunnossa.

   • Anonyymi

    Kyllä ne sitten käryävät kun menevät sysmän ulkopuolelle koska eihän sysmässä poliisi käy kuin läpiajo matkalla kun täällä ei muka tapahdu mitään ei ainakaan kaikkia julkaista mitä on tapahtunut !


   • Anonyymi

    Höpö höpö eipä nuo säännöt näytä autokoulussa päähän tarttuvan, kun katsoo menoa.
    Ihmisellä joko on oikeat asenteet tai sitten niitä ei ole eikä tule.


  • Anonyymi

   Konnu-sanan käyttö viittaa jo iäkkäänpään sysmäläiseen, mutta alkeelliset kirjoitusvirheet, kuten puuttuvat isot kirjaimet nimissä ja puuttuvat pilkut paikoiltaan kuitenkin viittaavat nykynuorisoon, joka ei hallitse kirjoitustaitoa enään ollenkaan ja vielä kun menee kymmenen vuotta, ne ressukat eivät enää osaa edes lukea. Eli kirjoittaja on epäuskottava nörtti huumeissaan, eikä hän tule elämään kovinkaan pitkään enää. Tässä on onneksi ratkaisu liikakansoittautumiseen maailmassa. Järjestelmä pelastaa itsensä, eli heikot sortuu elontiellä ja vahvat jatkaa elämäänsä. Hip hei ja huraa!

   • Anonyymi

    5/5 vastaus asiaan. On sullakin ongelmat kun pitää näin analysoida toisia kirjoittajia.


   • Anonyymi

    IäkkääMpään. Enää ilman N-kirjainta lopussa. Puhumattakaan lukuisista ylimääräisistä pilkuista ja pisteistä väärissä paikoissa. Näin aluksi. Jos nyt aletaan oikeinkirjoituksesta puhumaan.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11938
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   2812
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2104