PKY faktaa

Anonyymi

PKY-Travel jäsenyys maksaa noin 10 000 euroa. Vuotuinen jäsenmaksu on 370 euroa. Tällä PKY jäsenyydellä saat maksimissaan -15% alennuksen heidän yhteistyökumppaneiden majoitushinnoista. Yritysjäsenilleen PKY tarjoaa esim verkostoitumismahdollisuuden myydä omia tuotteita toisille yrityksille ns verkostopäivillä tai esim meeting point palvelukonseptin. PKY-Travel mainostaa viikko-osakkeen omistajille ratkaisua päästä viikko-osake omistuksesta eroon. He kutsuvat kiinnostuneet johonkin kohteeseen majoituspaketilla, mainostavat aluelehdissä "ostavansa" viikko-osakkeita ja tapaaminen jonkin paikkakunnan hotelliin. Ostameinen tarkoittaa että he hyvittävät viikko-osakkeesta oli se melkein mikä tahansa n. 5000 eur. Maksat siis 5000 eur heille ja sinusta tulee pky jäsen. Jos et käytä pky palveluita maksat silti sen 370 euroa vuosittaista jäsenmaksua. Verrattavissa viikko-osakkeen yhtiövastikkeeseen eli käytti tai ei, maksuvelvollisuus pysyy. Mielestäni tämä -15% alennus yhteistyökumppaneiden normihinnoista, ei alennushinnoista, ei ole kummoinen etu kun ottaa huomioon että maksat lisäksi jäsenmaksun 370 eur vuodessa ja maksamasi 10 000 euron lisäksi, jolle ei ole jälkimarkkinoita vielä vähemmän kuin viikko-osakkeille. Perhekäytössä tämä tuskin on kannattavaa koska tämä -15% ei ole mikään täky kun maailma on pullollaan trivago booking yms alennuskortteja joista saa edullisempaa majoitusta kuin tämä pky -15%. Mielestäni sanonta "moni kakku päältä kaunis" kuvaa PKY-Travel toimijaa.

33

72

  Vastaukset

  • Minusta hyvitys 5000€ viikkoosakkeesta on aivan liikaa koska olen kuullut viikkoloma osakkaan sanovan se olevan arvoton. Mutta miksi jäsenyyksiä ei saisi markkinoida ja myydä. Oletko kateellinen osakemyyjä val ihan oikea dryyderi.

   • PKY kulurakenteessa, maksuissa, majoitushinnoissa ei ole läpinäkyvyyttä. Veikkaisin että jos PKY tarjoaa vaihdossa vanhan jopon niin siitäkin hyvitettäisiin 5000. OVHhintahan on vedetty hatusta kuten torimarkkinoilla helppoheikki tekee. Tällä hinnoittelumallilla on helppo hyvittää vaikka käytetystä katinkullan pyörästä se 5000. PKY systeemissä ostetaan käytännössä ilmaa ja lupauksia. Ei kiinteää ja pysyvää. Täyttää klubijäsenyyden tunnusmerkit. Näitähän on myyty jo vuosia aurinkorannikolla. Ei sinänsä uutta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    PKY kulurakenteessa, maksuissa, majoitushinnoissa ei ole läpinäkyvyyttä. Veikkaisin että jos PKY tarjoaa vaihdossa vanhan jopon niin siitäkin hyvitettäisiin 5000. OVHhintahan on vedetty hatusta kuten torimarkkinoilla helppoheikki tekee. Tällä hinnoittelumallilla on helppo hyvittää vaikka käytetystä katinkullan pyörästä se 5000. PKY systeemissä ostetaan käytännössä ilmaa ja lupauksia. Ei kiinteää ja pysyvää. Täyttää klubijäsenyyden tunnusmerkit. Näitähän on myyty jo vuosia aurinkorannikolla. Ei sinänsä uutta.

    Kiinteää ja pysyää ei ole muu kuin viikkoosake siitä kun ei pääse eroon millään ilveellä.


  • Pääseehän siitä eroon. Antamalla se vaihdossa PKY Travelille niin he "hyvittävät" siitä 5000 eur. Ja tietysti laitat sitten omaarahaa sen 5000 euroa lisää että pääset toiseen "lahkoon" jäseneksi maksamaan jäsenmaksuja (vastiketta). Eli viikko-osakkeesta pääsee esim tällätavalla eroon.

   • Jos antaisin sinulle 1000€niin ottaisitko minun viikkoosakkeeni omistukseesi ettei tartteisi maksaa tuota yhtiövastiketta enää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos antaisin sinulle 1000€niin ottaisitko minun viikkoosakkeeni omistukseesi ettei tartteisi maksaa tuota yhtiövastiketta enää.

    Mä kyllä ottaisin jos ei vastikerästejä


  • Kohta pky hyvittää viikkoosakkeesta 15000€ ja jäsenyyshinta 25000€.niin se taitaa vaan mennä.

  • Mutta kyllä nuokin viikkolomaosakkeiden hinnatkin on ihan hatusta vedettyjä hintoja. Suomalainen maksaa olipa kyseessä viikkoosake tai jäsenyys mitä vaan ilkeää pyytää. Ämpäri kansaa kun on ja niitä on paljon.

  • Tämä PKY ratkaisu lomaosakkeesta eroon voisi nimetä....ojasta allikkoon.Maksat 5000 euroa että pääset eroon lomaoskkeesta ja pääset maksamaan jäsenmaksua 370 euroa vuodessa susteemistä jolla ei tee mitään. PKY ratkaisussa olet vain 5000 euroa köyhempi. Kyllä PKY myyjiä naurattaa.

   • Jos ostaa 38000€viikkolomaosakkeen katinkullasta on 38000€ köyhempi. Ja vielä siihen päälle yhtiövastike yli 500 € joka vuosi. Kyllä lomaosakemyyjät nauraa ja hieroo käsiään. Mutta niin se vaan mänöö.


  • Miksi pitäisi ostaa 38 000 euron lomaosake Katinkullasta? Ostaisitko sinä 180 000 euron Porchen? Silloin kaikki täyspäiset naurais sulle.

   • Kyllä minä voisin 180000€porcen ostaa ois mulla siihen rahat. Mutta sulla ei riittäis edes 5000€viikkoosakeeseen rahat jos et saa siihen rahoitusta.


  • Tämä PKY verkostoituminen ja meeting point on kyllä kans yhtä tyhjän kanssa. Kaks yrittäjää kohtaa verkostotapaamisessa, toinen yrittää myydä toiselle vesijettejä ja toinen paljuja. Sit todetaan että molemmillahan on ne jo. PKY-tarjoaa kahvit. Saa vähän katetta sille 370 eur jäsenmaksulle ja enemmän katetta kun ottaa vielä santsikahvit. Eiköhän niitä muita yrittäjiä tavata messuilla, olemalla jäsen Suomen Yrittäjissä ja/tai mukana Lions toiminnassa. Väsähtänyttä toimintaa jo alkuunsa tämä PKY. Tällaisen 180 000 Porchen voisi ostaa sinne Pajuniemen Kartanoon ja heittää ne vanhat avoautot ja muut rotiskot mäelle. Eihän niillä kukaan kehtaa ajella kylillä.

   • Toi ol hyvä juttu. Siinä myös kehuttiin kalustoa ja yrittäjää. Tällaisia enemmän.


  • Pitääpä laittaa paljon pelimerkkejä että saa 15 pinnaa alennusta. Toisaalta jos 10-vuodessa ostaa hotellimajoitusta 100 000 egellä niin sillonhan säästää 15 000. Eli jos 10 vuodessa käyttää majoitukseen 100 000 niin on kuitannu alkupääoman 10 000 ja jäsenmaksut n, 5000. Miksi nähdä näin suuri PKY vaiva kun voi suoraan ilman alkupääomaa käyttää trivagoa ja bookingia?

   • Eihän bookin tai trivago omista mitään välittävätvaan majoituspaikkoja. Miksi pky travel ei voisi tehdä myös niin. Pky travelilla on kohteita enemmän kuin trivagolla tai bookingilla.


  • Tottakait PKY voi välittää matkoja kuten trivago ja booking.com. Ero on vain se että esim trivago löytää aina parhaan hinnan käyttäjälleen, varmaankin vähintään yhtä hyvän kuin PKY, sillä erotuksella että PKY jäsen saadakseen nämä samansuuntaiset tarjoukset täytyy maksaa liittymismaksu 10 000 euroa. Tämä 10 000 euroa on se ero trivagon ja PKY:n välillä. Kumi sinusta on järkevämpi tapa löytää itselle sopivaa majoitus, käyttäen Trivago ilmaista palvelua vai maksullinen PKY-jäsenpalvelua?

   • Ei löytynyt trivagolta eikä bookilta autonvuokrausta pelkällä bensakuluilla, ei mooottoripyörää, moottoriveneitä, moottorikelkkoja. pelkillä bensakuluilla Isoja kartanoita joita käytämme että mahdutaan asumaan väljästi. Oli vaan hotellihuoneita 2hlö+2lisävuodetta melkeinpä patjat lattialla systeemi ja kalliinpia kuin pky:n kautta. Mitä luulet harrasteet maksavan jos ei olisi pky:n jäsen. Eitaitaisi 2000€ viikosi riittää. Näitähän ei kuulu viikkoosakkeisiin.


  • Maksat ekaksi kynnysrahan 10 000 euroa ja sitten vuosittain 370 euroa. Siitä voi antaa hyvin muutaman euron alennuksia. Ja muuten nämä teidän bensakuluilla on siis Sotkamossa Pajuniemen kartanossa. Kuka sinne normaali omakotialueelle kauas palveluista haluaa tulla vaikka voi käyttää kaikkia laitteita bensakuluilla? Nämä muut yhteistyökumppanit -15% alennuksella ei anna yhtään mitään laitetta ilmatteeksi käyttöön. Täytyy olla kyllä melkoinen urpo että A) uskoo teidän faktaa B) laittaa nimen paperiin. Mahtaa olla karmee ostokrapula sitten jossainvaiheessa kun huomaa tulleensa vedätetyksi.

   • Oletko aivan varma tuosta asiasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oletko aivan varma tuosta asiasta.

    Viikkoosakkeiden alamäki on siis alkanut eikö niitä enää kukaan muut kuin urpot ostavat. No 5 vuoden kuluttua on jälleenmyynnissä 35000 viikkoosaketta. Siis onko enää missään lomaosake kiinteistöyhtiöitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Viikkoosakkeiden alamäki on siis alkanut eikö niitä enää kukaan muut kuin urpot ostavat. No 5 vuoden kuluttua on jälleenmyynnissä 35000 viikkoosaketta. Siis onko enää missään lomaosake kiinteistöyhtiöitä.

    Tuo on muuten aikatotta. Ei olle menny meidänkään viikkoosakkeet kaupaksi ei päästä myyntitavoitteesaan enää.


  • On tämä PKY jäsenyys kyllä tosiaankin kallista lomailua, maksaa ekaks 10 000 euroa kynnysrahaa ennenkuin saat edes muutaman kymmenen euroa alennusta lomailusta. Ja sitten vielä se 370 euroa vuodessa jäsenmaksua. Ei taida yhden elämän aikana pystyä koko suku saamaan niin paljon alennusta että kulut on katettu oli käyttäjät ylenevässä ja alenevassa polvessa. Veikkaisin että tämä 10 000 kertakulu rahoitetaan jäsenelle vielä kallilla kulutusluotolla yli 10% korolla. Jos tuon 10 000 euroa olisi laittanut pörssiosakkeisiin niin osingoilla ja arvonnousuilla tekisi jo monta lomaa.

   • Osingoilla japörssiosakkeilla 10000 sijoituksella. Ei tehdä kyllä muuta kuin holiday clubin esittelyloma 99€/kolme vuorokautta 4 vuoden välein.


  • Tuntuu olevan traumaa Holiday Clubia kohtaan siellä PKY päässä. Onhan se tiedossa että ne HC myyjät jotka ei ole menestyneet lomaosakemyynnissä ja joille näytetty ovea on nyt sitten PKY palveluksessa myymässä tätä lomaklubijäsenyyttä. Kaikki onnistuu, kaikki on mahdollista ja melkein taivaspaikkakin on jaossa. Tosin täytyy kaivaa kuvetta ennenkuin pääsee jäseneksi. Tosiasiassa kun PKY jäsen soittaa omaan "jäsenpalveluun" ja tekee toiveen päästä paikkaan X, niin hän ei näe siellä linjan toisessapäässä olevaa "virkailijaa" jolla on tietokoneen näytöllä auki booking.com, trivago ja monien hotellien huone varaus järjestelmä. Ilman tätä 10 000 euron kynnysrahaa ja 370 euron vuosittaista jäsenmaksua jäsen voisi mennä omalla koneella ihan samalle sivulle varaamaan samat matkat. Vaatishan se ehkä vartin vaivan buukata itse lomansa. Miten on PKYn pojat, onko teillä standi tulevilla matkamessuilla 2020. Pistätte sinne ständillenne kyltin "myydään PKY jäsenyyksiä, hinta 10 000 euroa ja jäsenmaksu 370 euroa", voi pojat että kauppa kävis! Meillä on kaikista eniten kohteita kuin kellään ikinä missään ja kaikki saa jäsenhintaan. On autot ja veneet ja moottoripyörät vain bensan hinnalla...

   • Entä jos standissä lukee. Tuo viikkoosakkeesi meille myymme sen heti muutamalla satasella. Nopeaa eikö totta se kuuluu jäsen etuihin. Niin lukeeko teidän esitteessä osta viikkoosake joka maksaa vain 38000€ ja siitävastike no yli 500€.pääsette nauttimaan tästä ihanuudesta sitte seuraavat 400 vuotta. Tästä ei pääse eroon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Entä jos standissä lukee. Tuo viikkoosakkeesi meille myymme sen heti muutamalla satasella. Nopeaa eikö totta se kuuluu jäsen etuihin. Niin lukeeko teidän esitteessä osta viikkoosake joka maksaa vain 38000€ ja siitävastike no yli 500€.pääsette nauttimaan tästä ihanuudesta sitte seuraavat 400 vuotta. Tästä ei pääse eroon.

    PKY JA HCR ovat kaksi ihan täysin eri yritystä ei sama tuote ei ollenkaan. Toisessa omistat toisessa et. aivan eri työnkuva mutta kummassakin lomaillaan siinä se sama asia. Tehkää työnne kumpikin hyvin ja nauttikaa siitä että voitte auttaa ja palvella niitä ihmisiä jitka käyttävät teidän palveluitanne Hyvää ja Rauhallista uuttavuotta.


  • En löytänyt alustuksesta ainoatakaan asiaa, joka olisi ollut totta. Pitää olla kyllä kova motivaatio mollata yritystä. Kenellähän sellainen olisi? Ettei vaan itse osakemyyjä?

   • No kukapa muukaan kukapa muukaan


   • Anonyymi kirjoitti:

    No kukapa muukaan kukapa muukaan

    Kumpi on viisaampi ostas viikkoosake vai pky jäsenyys.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kumpi on viisaampi ostas viikkoosake vai pky jäsenyys.

    No tietysi tuo toinen mistä pääsee iisisti erppn.


  • Onko jäsenyyttä mahdollista siirtää tai myydä?

  • Näkeehän sen sokee reettakin että PKY tarkoittaa vain rahanmenoa. Maksaa nyt 10 000 jäsenyydestä että saa kympin parin alennuksen. Antamalla lomaosakkeen vaihdossa saaden hyvitystä 5000 on silti 5000 välirahaa ja 370 eur vuosittainen jäsenmaksu. Jäsenmaksu on samaaluokkaa kuin yhtiövastike. Se menee sentään lomaviikon ylläpitoon.PKY jäsenmaksu menee myyjien taskuun tyhjänä rahana. PKY myyntitapahtumassa kannattaa pitää järki kädessä, se maalaisjärki, ja tehdä muutama peruskoulupohjainen laskutoimitus. Sitten rauhassa järkeillä kannaako PKY jäsenyys vai ei.

  SEISKA.FI

  • Supernanny joutuu haasteen eteen: vanhemmat pelkäävät lapsen aggressiivisuuden äityvän kohtalokkaaksi – "Joka aamu pelottaa"
  • Huomio koteihinne lukittautuneet kansalaiset! Nyt on loistohetki pienelle jumpalle - katso mallia Johanna Tukiaisen legendaarisesta treenivideosta!
  • Kerrataas vähän! Muistatko vielä ketkä kuuluvat sinkkujen alkuperäiskokoonpanoon Ex on the Beach Suomessa? Katso tästä!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   133
   10684
  2. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   156
   5216
  3. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   105
   4715
  4. Nanna ja Martina eivät ole enää

   kavereita? Onko taas käynyt samalla tavalla, että runsas ja muutenkin hedelmällinen ystävyys on lopahtanut? Alkuun oltiin kuin paita ja p... Ei sekään
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1253