Mikään tuskin paranee, vaikka omistaja vaihtui

Anonyymi

Olen tässä viikonlopun aikana seuraillut tuota Maailman menoa - palstaa, ja on se niin surkeaa katsottavaa, että se palsta tosiaan tarvitsisi erikoismoderoinnin.

Ainakin siellä näyttää olevan ihan systemaattista spämmäystä persuja vastaan, toinen toistaan täysin asiattomia ja keksittyjä juttuja persuista. Tasoltaan tosiaan kuin jonkun 10-vuotiaan kirjoittamia, ei siis minkäänlaista tolkkua. Mutta S24 tuntuu sallivan kaiken keksityn potaskan jostain puolueesta tai poliitikosta,

Onhan se nyt käsittämätöntä, että joku trolli tai muu häirikkö saa valehdella mielensä mukaan niin paljon kun huvittaa jostain, kuten nyt tässä tapauksessa persuista Maailman menoa - palstalla. Mikä "keskustelufoorumi" voi sallia tällaisen?

Persujen johdolle tuosta voisi laittaa vinkkiä, että menkääpä vähäksi aikaa seuraamaan Maailman menoa - palstaa, niin huomaatte mitä sinne tulee.

6

<50

Vastaukset

 • Jos samat kyvyttömyydet jatkavat moderointia, niin mihin se siitä muuttuu.

  • Tuskin muuttuu koska S24 tarvitsee näitä trolleja ym. häiriköitä, jotka spämmäävät jatkuvasti uutta sontaa jostain.


 • heippa kirjoitellaanko

 • Koskahan saavat Allerin nimen näkymättömiin?
  Yhtä laiskaa kuin aiemminkin.

 • Parempi yksi tuollainen moderoimaton palsta kuin se, että nämä mielisairaat menee töhrimään talojen seiniä. Johonkin niiden pitää se paha olo purkaa.

 • Älä ota niin vakavasti tätä keskustelualustaa. Jos menee jatkuvasti keskustelut noin tunteisiin, niin olisiko pienen tauon paikka?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  308
  2721