Elisa kaapeli TV

Anonyymi

1.1.2020: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Travel Channel, Food Network, Eurosport 1 ja 2 häipyvät Elisan valikoimista, parhaimmat ja katsottavimmat kanavat.

Tilalle tulossa jotain viihdekuraa.

Kiitos Elisa hyvin sujuneista kanavaneuvotteluista.

12

65

  Vastaukset

  • En usko että syy on Elisan päässä vaan se on Discoveryn ahneudessa, Discovery kiristää operaattoreilta suuria summia mitä operaattorit ei suostu maksamaan.

   • Elisa onkin aina ollut tunnettu yhteiskuntamme hyväntekijä ja tunnettu kohtuuhintaisesta hinnoittelusta etenkin kanavista jotka näkyvät satelliitin kautta kelle tahansa ilmaiseksi...

    LOL.


  • Eurosport kanavia tulee ikävä, ei muita, Määräaikainen soppari vielä vuoden voimassa, sitten täytyy keksiä jotain muuta....

   • Ei paljon auta sopparit, kun kanavat häipyvät 01.01.2020.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei paljon auta sopparit, kun kanavat häipyvät 01.01.2020.

    kannattaa muistaa, että tuossa tilanteessa sopimuksen saa purkaa heti, jos palveluntarjoaja ei pysty toimittamaan myymäänsä palvelua. määräaikaisuus e


  • Outo juttu sikäli, että monessa maassa Eurosportia voi katsella ilmaiseksi.

   • Voi Suomessakin, netin kautta ja Saksan versiota.


  • Neuvottelee/hankkii tilalle jonkin halvemman ohjelmistopaketin, vaikka RTL:n tai RAI Unon kanavia.

   Eurosport ainakin näkyi aikoinaan ilmaiseksi, mutta ei enää vuosiin. Sitä tuli katsottua ja on hyvä urheilukanava ohjelmatarjontansa kattavuudessaan. Eurosport 2 näytti hieman marginaalisempia lajeja kuin Eurosport 1. Mutta kun meni maksulliseksi, jäi kanavatkin sitten. Discovery kaiken kaikkiaan on nykyään surkea kanava, Meillä Frii näyttää samoja ohjelmia kuin ID-kanavakin, samoin Kutosella ja TV5:llä lähes identtinen ohjelmisto kuin Discoveryllä yleensä, ovathan samaa firmaa. Miksi siis maksaa samoista ohjelmista jotka näkyvät ilmaiseksi.

  • Ahneella on paskanen loppu sanotaan. Mutta Discovery on kasvanut liian suureksi että sille tulisi mitään paskaista loppua. Se on saanut kaapattua kaikki suosituimmat urheilut kanavalleen.

   He haluavat kaapata ne kokonaan ja laittaa sitten striimauspalveluun kalliilla jakoon ja pudottaa kaikki välikädet pois.

   Eurosportilta tuli katsottua juuri niitä täyspitkiä lähetyksiä esimerkiksi pyöräilyn Grandtoureilta sekä Le Mansin 24 tunnin ajot. Mikään makasiinpotaska ei urheilusta kiinnosta yhtään joten Elisan tarjous "moottorikanavasta" jää käyttämättä. Ja mitään helvetin raviurheilua ei nyt katso pirukaan! Harkitsin kesällä että ottaisin sen Eurosport playerin, mutta tämä oli Discoveryltä niin mulkku veto että jätän suosiolla heidän maksukanavat ostamatta.

   Ainoat hyvät kanavat oli nämä ilmaiseksi kortin kautta näkyneet urheilukanavat. Tosin oli sielläkin se uusi pyöräilyjuontaja niin syvältä perseestä että aina kun sen kusipään ääni kuului, vaihtui kanava samantien.

   Vituttaa.

  • Tulin katsoneeksi Elisan keskustelupalstaa eli Oma yhteisön keskusteluja ja siellä kerrottiin tunti sitten että ovat päässeet sopimukseen Discoveryn kanssa ja kanavat näkyvät jatkossakin, hyviä uutisia siis! :)

   • kakrut nostaneet mielenosoituksen :)


   • Tilalle tulleet kanavat myös näkyvät tammikuun, vaikka mitään ei poistunut. :)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   146
   4408
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1152
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   203
   640