Kaverin kanssa runkkailu

Anonyymi

Eilinen ilta toi tullessaan uskomattoman orgasmin. Saunottiin kaverin kanssa, puhuttiin viime aikaisista seksi hommista. Kaveri oli esim. vaimonsa tahdosta pukenut stay-up sukat ja oli kuulemma vaimo kiihoittunut kovasti ja myös kaverini oli näistä kiihoittunut. Itselläni viimeisin uusi kokemus on seksistä se kun vaimo halusi runkata mua tekomunalla peppuun. Täytyy myöntää että tuntu aika hyvältä ;) Kaveri kyseli tuliko hyvä orkku tuon peppu homman johdosta. Pakko oli tunnustaa että tuli ja josku täytyy koittaa uudestaan. No saunottiin hetki vielä ja käytiin pesulla.

Istuskeltiin sohvalla alasti, molemmilla munat puoli jäykkänä. Kaveri kysäs, mitkä fiilikset, tekiskö mieli runkata? Vastasin, no kerran kysyt niin pikkasen on sellai fiilis et melkee tekis mieli runkatakkin. Kaveri sanoi, venaas hetki. lähti makuuhuoneeseen ja tuli takaisin mukanaan sukkahousuja, stay-up sukkia ja pari tekomunaa ja liukkaria. Laittoi ne olkkarin pöydälle ja sanoi, siin ois vähä rekvisiittaa jos haluut esim. koittaa stay-up sukkia tai sukkahousuja ja pari tekomunaa jos haluut peppuas tyydyttää. Aattelin et perhana, koitan noit sukkia. Otin mustat stay-up:it ja sanoin kaverille, no testataan näitä. Kaveri puki sukkahousut jalkaansa.

Molemmilla seisoi munat täydessä terässä ja hyväilimme kullejamme katsellen toistemme touhuilua. Kaveri vähän ajan päästä sanoi, etkö meinaa koittaa tekomunaa. Sanoin kaverille, saatan koht koittaakkin, otin tekomunan ja liukkarin. Laitoin liukkaria tekomunaan ja peppureiälleni, laitoin tekomunan olkkarin pöytään imukupilla ja menin munan päälle ja hitaasti aloin työntämään sitä sisääni. Tovi meni ja tekomuna oli kokonaan sisälläni, aloin työntelemään sitä sisään ja ulos ottaen käsiläni tukea pöydästä, kullini seisoi kuin viimeistä päivää. Kaveri katseli ja runkkasi samalla munaansa. Sitten hän sanoi, hitto että toi näyttää kiihoittavalta, etenkin kun sul on noi sukat jalassa. Hän tuli viereeni istumaan pöydälle ja sanoi, en oo ennen tätä tehny mut nyt teen ja otti munani käteensä ja alkoi runkkaamaan sitä. Sanoin, se mitä nyt teet niin ei oo käynny heti mielessäni että joku mies runkkaisi mun munaa, mut tuntuu niin hyvälle et anna mennä vaan. Jonkin aikaa ratsastin tekomunalla ja kaveri runkkasi munaani ja sit tuntui, nyt tuun, Sanoin kaverile, nyt runkkaa ja kovaa. Kaveri runkkais munaani ja kylä, sain elämäni parhaimman orkun ikinä.

Kaverin muna seisoi kovana kuin kivi. Sanoin kaverille, mun vuoro runkata sua, otin ensimmäistä kertaa elämässäni toisen munan käteeni ja aloin runkkaamaan sitä. Itselläni oli tekomuna edelleen pepussa ja hissukseen liikuttelin itseäni ylös alas samalla kun runkkasin kaveriani. Sit tuli yhtäkkiä mieleen eräs asia, kysyin kaverilta onks sul kortsuja. Kaveri sanoi, on, kuin niin. Sanoin kaverille, hae yks. Kaveri sanoi,ok ja kävi hakemassa kortsun.

Otin kondomin ja askin kaverin sukkahousuja alemmas, hänen muna oli tosi kovana ja pujotin kortsun sen päälle. Kaveri kysyi, miks kortsu. Vastasin, et varmaa paljaalla haluu mua panna. Kaveri katsoi minua ja kysyi, siis meinaatko et panen sua. Sanoin, joo, haluutko panna mua ja laueta mun sisälläni. Kaveri, oli hetken hiljaa ja sanoi, no totta puhuen oot kyl aika seksikäs noi stay-up:it jalassa ja mua panettaa ihan sikana. Sanoin kaverille, istu tohon pöydälle. Kaveri istui olkkarin pöydälle, menin hänen eteensä ja istuin hänen munan päälle ja sanoin, ootko valmis tähän. Kaveri vastas, oon, oot sä? Sanoin oon ja aloin pikkuhiljaa laskeutumaan enemmän kaverin munan päälle. Sitten tunsin että nyt se on sisässä kunnolla ja alotin ratsastamaan hissukseen. Kaveri sanoi, voi v..tu että tuntuu hyvältä. Vastasin niin tuntuu, Oma munakin alkoi seisomaan uudelleen. Meni noin minuutti niin kaveri sanoi, mä tuun nyt ja tunsin kuinka lämmin sperma lämmitti peppuani. Sanoin kaverile, ollaan hetki näin, runkkaan orkun ittelleni. Runkkasin munaani ja tunsin kuinka kaveri alkoi hyväilemään sisäreisiäni. Kiihoitti todella paljon tuo kun kaveri hyväili reisiäni ja se että hänen löysä muna oli edelleen pepussani. Tovi meni ja tunsin että nyt tulee, sain uuden kunnon orkun ja totesin kaverille. Huhhuh, nyt on tyhjät kassit ja tyydytetty fiilis. Kaveri tähän, niin on ja hyvältä tuntui. Ja tosiaan, joku kerta otetaan uusiks, ehkä vähän pitemmän kaavan mukaan ;)

3

3620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      😍 tosi hyvä

      • Anonyymi

        Nim miku


    • Anonyymi

      Sulla hyvä kaveri

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe