Hudö: Ajatuksia

Hudön tapaukset:Ajatuksia.

Toisessa ketjussa olen viitannut SUT ry:n Havaintotietokantaan ja kertonut ettei sieltä löydy mitään havaintoilmoituksia Hudöstä.
Kuitenkin Hudöstä jaksetaan kirjoittaa vuodesta toiseen ja asia on vaivannut minua.
Mistä johtuu että SUT ry:n tietokannasta puuttuu paikkanimi Hudö vaikka siitä kirjoitetaan usein muualla?
Mielessäni on kyllä usein ollut eräs asia joka on ”samalta suunnalta” mutta sitähän yritettiin tutkia jo vuosia sitten eikä se voi liittyä Hudöhön.
Vai voiko?
Tutkin eilen ja tänään uudelleen tuota toista asiaa ja nyt asiat rupesivat mielestäni selviämään,

Vuonna 2014 minuun otti yhteyttä eräs mies jolla oli mökki Kabbölessä. Hän kertoi näkevänsä säännöllisesti mökiltään ufoja ja valoilmiöitä , jopa lähietäisyydeltäkin.
Koska mies kertoi että ilmiöt olivat havaittavissa säännöllisesti niin suunnittelin tutkimusmatkaa miehen mökille ja suunnitelmien mukaan meitä olisi lähtenyt suurempi ryhmä tutkijoita paikan päälle siinä toivossa että itse olisimme nähneet mistä oli kysymys.

Emme kuitenkaan päässeet matkaan sen takia että miehen mukaan tie hänen mökilleen oli sillä hetkellä talvella auraamaton emmekä olisi päässeet perille mökille.
Useista yrityksistä huolimatta niin emme päässeet lähtemään miehen mökille.Aina oli joku este ja loppujen lopuksi sovimme miehen kanssa että sitten kun hänelle sopii että tulemme niin hän ottaa uudelleen yhteyttä.
Tätä ei tapahtunut ja vähitellen asia sitten siirtyi.

Olin kuitenkin hälyttänyt ufotutkijan nro 188 koska havaitsija oli ruotsinkielinen ja ufotutkija 188 oli myös ruotsinkielinen.
Jossain vaiheessa tutkija 188 kuitenkin pääsi havaintopaikalle ja haastatteli miestä ja kirjoitti käsin tarkemmat havaintoilmoitukset ja raportin ruotsiksi. Minä sitten käänsin ne suomeksi ja lisäsin ne SUT ry:n Havaintotietokantaan.
Havaintotietokannassa ilmoitukset saivat numerot 1113 ja 1116 ja asiaan liittyi myös kontakti-ilmoitus nro K 103 joka liitettiin senaikaiseen tutkijoiden käytössä olevaan Kontaktitietokantaan.

Näitä ilmoituksia ja havaintoja ei siihen aikaan liitetty millään tavalla Hudöhön koska havaitsija toistuvasti kertoi että hänen mukaansa tapahtumapaikka oli ”etelässä” Kabbölestä katsottuna.
Tämä ”etelä” toistetaan monessa paikassa ja muistan itse kuinka tutkin karttaa tuloksetta siihen aikaan ja yritin löytää joku selitys.

Ilmoituksessa nro 1116 on lause ”katseeni ollessa suunnattuna etelään päin, jossa sijaitsevat mm. Kjevsalö ja sen takana Bodö.”
Tämä ainoa lause on aiheuttanut paljon ylimääräistä vaivaa minulle. Vasta eilen 31.12.2019 minulle selvisi kuinka harhaanjohtava tuo lause itse asiassa on.

Ensinnäkin kun esim. Google Mapsissa etsii saarta jonka nimi on ”Kjevsalö” niin sellaista ei löydy. Se ei löydy sen takia että saaren oikea nimi on ”Kejvsalö”.
Toiseksi niin monessa paikassa niin tälläkään nimellä ei löydy mitään saarta,koska monessa kartassa käytetään saaren suomenkielistä nimeä ”Keipsalo”.
Toiseksi niin ilmoituksen mukaan ” sen takana on Bodö”.
Ei muuten ole mitään Bodöta Kejvsalön takana. Lähin Bodö-niminen saari löytyy Porvoon saaristosta lähellä Pirttisaarta.
Sen sijaan Kejvsalö-Keipsalon takana löytyy kun löytyykin Hudö-niminen saari!
Ja vielä sen lisäksi niin Kabbölestä katsottuna niin Keipsalo-Hudö ei suinkaan sijaitse etelässä Kabbölestä katsottuna vaan idässä!

Tutkija 188 on tässä asiassa ollut hiukan oikeilla jäljillä kun hän huomauttaa että ilmansuunta on ilmeisesti ”oikeammin lähemmin kaakkoa”. Toisaalta tiedän että tutkija 188 ei omista tietokonetta joten tällaisten asioiden tarkastaminen on ollut hänelle paljon vaikeampaa kuin tutkijalle jolla on käytettävissään tietokone.
Mutta vasta eilen minullekin selvisi lopullisesti ettei tuo usein mainittu ”etelä” ollenkaan pidä paikkansa,vaan se pitää olla ”itä”.
Kun havaitsija myös mainitsee Stora Småholmen-nimisen saaren niin se on jo vähän koilliseen eikä enää edes idässä Kabbölestä katsottuna.

Ja se että ilmansuunta onkin ”itä” muuttaa asioita aika ratkaisevasti sillä Kabbölestä katsottuna niin voidaan vetää suora viiva joka kulkee Kabbölestä Keipsalon ja Hudön yli suoraan Loviisan ydinvoimalaan jossa varmasti käytetään erilaisia valoja silloin tällöin.
Ja Keipsalon itäpuolella kulkee Valkoon johtava laivaväylä.
Ilmoittaja kertoo: ”Valoilmiöt ovat erivärisiä, yleensä valkoisia tai punaisia ja oransseja, mutta myös esim. sinistä tai vihreitä. Puna-oranssit liikkuvat usein pomppivasti pitkin jäätä/vettä.”
Ja ilmoituksessa 1113 hän sanoo: ”Tietyillä lentävillä valoilmiöillä on ollut keltaisia ja oransseja liikkuvia valoja kohteen yläpuolella ja niiden alapuolella valot ovat olleet punaisia” ja että ne on nähty puiden tasolla.

Tässä täytyy huomauttaa että laivallahan on yleensä valkoinen mastovalo ja sivulla punainen ja vihreä kulkuvalo ja perässä valkoinen valo. Talvella ja yöllä usein käytetään valonheitintä jotta nähtäisiin missä kulkee jäässä avattu väylä.

Ja tähän täytyy vielä lisätä että itse asiassa tuolla paikalla on useita laivaväyliä:H

0

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Cynthia Woods

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
        YIT-Yhtymä
        2
        14871
      2. Aimee Dvorak

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
        0
        3069
      3. Becky Steele

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
        Arkkitehtuuri
        0
        3065
      4. Allison Queen

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
        Vedonlyönti
        0
        3064
      5. Pamela Orr

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
        Star Wars
        0
        3064
      6. Lakeisha Coleman

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
        Synnytys
        0
        3060
      7. Stephanie Love

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Lappi
        0
        3056
      8. Molly Graham

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
        Puhelimet
        0
        3055
      9. Rachelle Reynolds

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Etelä-Savo
        0
        3055
      10. Nancy Taylor

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
        Kauris
        0
        3054
      Aihe