Emäntä ja renkipoika

petebestis

Isäntä lähti kaupunkiin. Vein hänet hevosella asemalle. Hänellä oli kuulemma suojeluskunta-asioita. Vaikka Emäntä sanoi jo eilen että kyllä ne asiat tiedetään. En saanut viime yönä nukuttua juuri yhtään kun tiesin, että jäisin Emännän kanssa kahden.

Emäntä lämmitti aamupäivällä uunin ja alkoi paistaa. Kävin korjaamassa raja-aitoja ja kokemassa verkot. Kun tulin tupaan kahville, Emäntä veti lapiolla uunista tuoksuvia leipiä. Hänellä oli huivi päässään, vaaleaa tukkaa näkyi sivulla ja niskassa kaunista nöyhtää. Posket punottivat uunin lämmöstä ja silmät näyttivät uskomattoman kirkkailta ja kauniilta. En meinannut saada silmiäni irti. Istahdin kahvipöytään.

Emäntä otti huivin päästään ja heilautti hiuksiaan. Tunsin hänen hiuksiensa tuoksun ilmavirrassa. Esiliina oli kireällä, rinnat piirtyivät selvästi esiin. Tunsin miten kullini nytkähteli housuissa, yritin pitää ajatukseni kurissa. ”Ota sää hevonen ja käy hakemassa niemen takaa uusia kiuaskiviä”, Emäntä sanoi. ”Kai me ny sauna kuitenkin lämmitetään vaikka isäntä lähtikin asioille.” Teki häijyä kun ajattelin häntä saunassa, alasti.

Emäntä oli noin 30-vuotias, yli kymmenen vuotta minua vanhempi. Isäntä taas olisi voinut olla vaikka isäni, hän oli lähes viidenkymmenen. Ihmettelin usein tätä avioliittoa. Lapsia heillä ei ollut; kylällä puhuttiin, että isännällä oli joku ”vaiva” sen suhteen. Sen tiesin että he nukkuivat eri sängyissä. En ollut nähnyt pariskunnan koskaan edes koskettavan toisiaan. Paitsi unessa. Näin kerran unen jossa isäntä astui Emäntää, takaapäin. Hän kouri emännän isoja rintoja ja läähätti. Emäntä katsoi minua suoraan silmiin tuhman näköisenä ja näytti kieltään… Siitä unesta heräsin siihen kun mulkusta roiskui vatsalleni ja alushousuilleni tahmeaa spermaa. Pesin kalsarini salaa itse.

Olin ollut isäni kuoleman jälkeen puolisen vuotta renkinä talossa ja sinä aikana kärsinyt todelliset helvetin tuskat tuon verevän Emännän takia. Muuten viihdyin hyvin. Isäntä oli leppoisa ja ystävällinen, varsinkin ollessaan pienessä sievässä. Ja sitä hän oli usein. Emäntäkin oli mukava, mutta jostain syystä hän oli usein vaivautunut jos olimme kahden. Heinäpellolla huomasin että hän katseli minua vaivihkaa kun helteessä niitin ilman paitaa.

Nostelin sopivia kiviä lavalle että kolina kävi. Ilmassa leijui joitakin irtonaisia lumihiutaleita, ja päiväkin alkoi jo hämärtyä. Emäntä näkyi kävelevän navetalle. Ajattelin että kesällä menisin jo sotaväkeen enkä ollut koskaan saanut naista. Naapurikylän Inkeri oli kyllä antanut pidellä, ja niitä sormia olin sitten nuuhkinut ainakin viikon verran. Äitikin oli ihmetellyt että nuhakos sulla on.

Ladoin kiviä kiukaalle. En voinut sille mitään, että mielessä pyöri ajatus, että nämä päällimmäiset kivet näkevät kohta Emännän alasti. Isot rinnat. Rehevä takapuoli. Ja karvainen pillu. Tunsin miten mulkku nytkähteli ja nousi väljissä pussihousuissa kuin jokin vieras eläin. En uskaltanut runkata. Kerran isäntä oli melkein yllättänyt minut siitä puuhasta. Olin silloin olevinani kusella.

Kesti kauan ennen kuin rauhoituin sen verran että uskalsin lähteä saunasta. Se alkoi olla jo aika lämmin. Tuvassa Emäntä oli laittanut ruuan. Syödessä hän sanoi että mene sinä vaan ensin, minulla on vielä lypsy. ”Kyllä sauna nyt tekeekin hyvää. Niin kylmä päiväkin.” Myöntelin, mutta en uskaltanut katsoa hän silmiin kun olin ajatellut niin levottomia hänestä saunassa. Emäntä huomasi sen. ”Mikäs sulla on kun sää oot niin hiljainen. Onkos sulla kotiin ikävä?” Kieltelin ja lähdin korostetun reippaasti saunaan.

Saunassa mulkku seisoi omia aikojaan. Vetelin muutaman vedon, mutta ajattelin että runkkaan vasta illalla sängyssä. Saunan eteisessä puin pyhähousut ja paremman paidan. Jätin kynttilät palamaan Emäntää varten. Tuvassa sanoin hänelle, että saunassa on nyt hyvät löylyt. Emäntä otti huivin päästään ja kävi hakemassa pyyhkeen. Katsoin kun hän hävisi pimeälle saunapolulle. Sydän pamppaili.

En voinut sille mitään. Odotin viisi minuuttia ja lähdin sitten varovasti hiipimään saunalle. Ikkunasta näin vilahdukselta kun Emäntä kiipesi lauteille. Kaivoin kullin esiin housuista ja hiivin lähemmäs. Kynttilän valaisemassa saunassa näin kun hän istui polvet koukussa. Runkkasin varovasti. Toivoin että Emäntä olisi vähän levittänyt jalkojaan. Hän kuitenkin heitti löylyä ja ikkuna meni ihan huuruun. Ei näkynyt oikeastaan mitään.

Hetken mielijohteesta hiivin varovasti saunan eteiseen. Pyyhkeen vieressä näkyi Emännän vaatteita. Nostin rintaliivit nenälleni ja nuuhkin niitä. Niissä tuoksui emännän iho. Sitten nostin hänen alushousunsa. Käteni vapisivat kun ajattelin, että hänen pillunsa oli vain muutamaa minuuttia sitten koskettanut näitä housuja. Kosketin terskallani alushousujen haaroja. Silloin se tapahtui. Nopeammin kuin itsekään tajusin laukesin ja roiskin spermat Emännän pöksyille. Säikähdin jumalattomasti. En tiennyt mitä tehdä. Jouduin paniikkiin kun kuulin saunan puolelta että Emäntä oli laskeutumassa lauteilta. Heitin pöksyt takaisin tuolille ja häivyin ulos.

Sydän pamppaillen juoksin tupaan asti. Vasta siellä älysin napittaa housut kiinni. Olin kerta kaikkiaan kauhuissani. Emäntä huomaa varmasti. Ja kertoo isännälle. Ja minä joudun lähtemään. Nousin vinttikamariini ja ajattelin pysyä siellä koko illan. Heittäydyin selälleni sängylle.

Puolen tunnin päästä Emäntä kuului tulevan tupaan. Sydän pamppaillen kuuntelin alakerrasta kuuluvia ääniä. Joka hetki pelkäsin, että Emäntä lähtee nousemaan portaita ylös. Kului vartti, puoli tuntia, kolme varttia. Sitten portaat narisivat ja Emäntä avasi kamarini oven. Katsoin pelokkaasti ovelle. Emännällä oli yöpaita päällä ja vaaleat pitkät hiukset vapaina. ”Mitä sää olet mennyt tekemään?”, Emäntä kysyi vieraalla äänellä. En uskaltanut sanoa mitään. Katsoin lattiaan. ”Mitä sää olet mennyt tekemään?”, Emäntä kysyi uudestaan. Tällä kertaa kysymys esitettiin niin pehmeällä äänensävyllä, että nostin ihmetellen katseeni.

Emäntä katsoi minua silmät kuumeisesti loistaen. Hänen rintansa näyttivät kohoilevan yöpaidan alla hengityksen tahtiin. Vapisten katsoin kun Emäntä alkoi nostaa yöpaidan helmaa. Pohkeet, polvet, muhkeat reidet tulivat näkyviin. Ja sitten näin: hänellä oli yllään ne samat alushousut, joihin olin roiskinut spermani! Haarojen kohdalla näkyi hyvin se märkä läiskä. Emäntä laittoi kätensä housuihin ja sanoi paksulla äänellä, kuin unen läpi: ”Mää luulin jo etten mää tässä elämässä enää nää miehen siementä.”

Silmät kiinni hän sopotti: ”Herran jestas miten sun mehut on saanut mun kuumentuun.” Hän hieroi pöksyjen sisällä pilluaan. Litinä kuului sängylle asti. En osannut tehdä mitään. Kullini pullisteli housuissa. Emäntä avasi silmänsä ja tuijotti pussihousujen muhkuraa. Hän laskeutui polvilleeen sängyn viereen ja alkoi availla nappeja. Hieman hankalasti hän vetäisi kullin esiin halkiosta ja henkäisi: ”Voi että mikä peli täällä on! Ihan aikamiehen vehjehän sulla on.”

Emännän käsi tuntui lämpimältä ja pehmeältä. Varovaiset runkkausliikkeet tuntuivat paremmalta kuin oman käteni työskentely. Varovasti siirsin kättäni Emännän isolle tissille. Kun hän tunsi käteni kosketuksen, hän ikään kuin havahtui. Emäntä katsoi minua silmiin, nousi ylös ja veti yöpaidan pois päältään. Sitten hän riisui housut pois. Siinä hän seisoi edessäni alasti, vielä kauniimpana kuin olin kuvitellut. Rinnat olivat isot, nännin nipukat sojottivat terhakkaasti. Muhkea karvapehko oli haarojen välistä märkä; vaaleissa karvoissa kimmelsi spermatippoja.

Emäntä avasi vyöni ja alkoi vetää housujani alas. Napitin itse paitaani auki. Hetken päästä makasin alasti selälläni. Emäntä katsoi minua silmät suurina ja läähätti raskaasti. Hän kumartui uudestaan polvilleen sängyn viereen ja tarttui mulkkuuni. ”Ooksää pessy tän saunassa?” hän kysyi kuiskaten. Nyökkäsin. ”Ai että tuntuu ihanalta pitää taas kädessä miehen kyrpää. Pitkää, paksua kyrpää. Ihanaa kyrpää. Saanks mää suukottaa tätä?” Vastausta odottamatta hän painoi huulensa terskan päähän. Olin aivan ihmeissäni. Kylillä isot pojat olivat joskus puhuneet jotain tällaisesta, mutta en ollut varma oliko se vain vitsailua. Henkäisin kun Emäntä otti terskan suuhunsa. Hän lipoi sitä samalla kielellään. Se tuntui uskomattoman hyvältä.

Emäntä nousi ja asettui viereeni kapealle sängylle. Hän huokaisi kun ujosti tartuin hänen kookkaisiin rintoihinsa. Ne tuntuivat pehmeiltä, ihanilta. Otin nännin suuhuni, ja Emäntä suorastaan voihkaisi ja silitti tukkaani. Annoin käteni kulkea mahan yli hänen haaroihinsa. Emäntä levitti jalkojaan jotta saisin käteni paremmin sinne. Pillu oli aivan märkä ja liukas. Emäntä huokaili vaikka en osannut tehdä oikein mitään. Tunsin miten Emännän käsi tarttui kulliini ja hän alkoi vetää minua päälleen. ”Anna mulle kyrpää, anna mulle tätä ihanaa kyrpää…” Emäntä sopotti korvaani.

Hän levitti jalkansa ja asetuin pehmeiden reisien väliin. Emäntä ohjasi kullin hollille, ja se solahti yhtäkkiä sisään. Emäntä melkein huusi kun kulli painui pohjaan asti. Hän piteli kiinni pakaroistani ja pyrki ohjaamaan naimisrytmiäni. Työntelin aluksi varovasti, mutta lisäsin pikku hiljaa vauhtia. Emäntä läähätti ja korahateli. Yhtäkkiä hän jännittyi kaarelle ja laukesi huutaen suoraa huutoa. Tunsin omankin lastini lähtevän samalla hetkellä. Yritin vetää pois, mutta emäntä painoi käsin pakaroitani alaspäin. Sanomattoman mielihyvän vallassa purkauduin hänen sisälleen.

Jäin makaamaan hänen päälleen kuin märkä rätti. Havahduin siihen kun tunsin nytkähdyksiä hänen vatsallaan ja kuulin niiskahduksia. Emäntä itki. Katsoin häntä totisena. Silmät ja posket märkinä Emäntä hymyili ja sanoi ”Älä sää välitä. Mää oon niin onnellinen. Mää en saanut miestä kymmeneen vuoteen.” Saman tien hän kertoi lyhyesti ettei isännästä ole niihin hommin. Tämä oli palelluttanut vehkeensä kapinan aikana. Asia oli selvinnyt vasta hääyönä kun hänet oli vanhempiensa tahdosta naitettu tähän taloon.

En tiennyt mitä olisin sanonut. Sitten kerroin nähneeni unen, jossa isäntä astui Emäntää takaapäin. Kerroin kaikki yksityiskohdatkin. Hän nauroi niin että kulli oli luiskahtaa ulos. Sitten hän kuiskasi: ”Mutta sun vehkeessä ei ole mitään vikaa. Sehän on taas ihan jäykkä. Haluaistkos sää sitten astua mua?” ”Juu”, kuiskasin paksulla äänellä. Vedin jäykistyneen kullin ulos lämpimästä ja liukkaasta kolostaan. Emäntä kääntyi hieman tirskahdellen kontilleen ja jäi odottamaan perse pystyssä. Kävin polvilleni hänen taakseen ja yritin sohia sisään. Se onnistui vasta kun Emäntä tarttui mulkkuuni ja ohjasi sen sisään.

Tartuin kiinni rehevistä pakaroista ja aloin nussia. Emäntä ynisi ja hyväili toisella kädellään pussejani. ”Aaaah… Ai että tekee hyvää… Nyt saat ori astua, nuori ori… Ai ai kun tää tamma on nyt kiimassa… Ihanaa kyrpää…” Muistin uneni ja kurottauduin hyväilemään Emännän raskaana roikkuvia rintoja. Emäntä huokaili ja sitten hän tirskahti. Hän käänsi päätään niin paljon kuin pystyi ja näytti kieltä. Tilanne oli aivan epätodellinen. Talon hillitty, kiltti ja kaunis Emäntä on sängylläni kontillaan nussittavana, näyttää rivosti kieltään ja rukoilee minua nussimaan lujempaa…

Emännän pillu litisi riettaasti kun nussin yhä tihenevään tahtiin. Hän painoi päänsä tyynyyn ja puristeli sitä käsillään silmät kiinni. ”Anna tulla sisälle vaan kaikki. Mää haluun että sää pumppaat mut ihan täyteen siementä. Voi Herra isä että tää on ihanaa…” hän mutisi allani. Lykin koko selkäni ja reisieni voimalla, ja Emäntä voihkaisi joka kerta kun kulli työntyi juurta myöten pohjaan asti. Koko ruumis väristen laukesin lopulta ja pidin tosiaan huolen siitä että kaikki roiskui pohjaan asti. Pidin kovakouraisesti kiinni Emännän pakaroista, työnsin viimeisen työnnön ihan pohjaan ja annoin pulputa.

Lepäilimme hyvän tovin. Sitten nousin ylös ja kysyin vähän kankeasti: ”Haluaako emäntä, että haen saunalta lämmintä vettä?” ”Hae vaan, vaikka mun puolesta nää saa jäädä mun sisälle pitkäksi aikaa. Saanhan mää nukkua sun vieressä tän ja ensi yön?” Kun kuulin sen, minulla alkoi taas seisoa.

petebestis@netti.fi

8

27884

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Isäntä

   Tätä minoon aina epäilly!

  • jesmonen

   ai että nää sun tarinat on hyviä ja hauskoja. jatka samaan malliin

   • petebestis

    Hauskaa, että joku arvostaa juttujen huumoriakin. En ole tosiaankaan pyrkinyt kirjoittamaan niitä mitenkään ylettömän vakaviksi...


  • Minä

   Jälleen kerran, yksi parhaista. Pete on aina osannut heiluttaa ainakin sanan säilää, muusta en tiedä.

   • petebestis

    Heh, ainakin itse haluaisin uskoa, että kyllä minulta vähän muunkin kuin sanan säilän heiluttelu käy. Mieluiten tietysti työntäisin miekkani tuppeen...


  • tommi_j

   Minäkin haluan tuollaisen emännän reisien väliin.

  • Anonyymi

   Minä menin tuttuun taloon hakemaan lainaan isoa hiomakonetta, kuuntelin ääniä ladon reunalta kuului ääniä vihellin, Talon emäntä oli jauho astialla päällään noitu olisit voinut tämän siivota ja sun muuta papatti. Puristin pyllystä sanoa tokaisi ja vielä pillua, nostin hametta hyväilin takakautta pillunposkia ajattelin että kohta huomaa, ei antoi vaan soemeilla sanoi pane nyt hyvä mies sisään llaskin housut ja työnnyin pilluun kuului voi jumalauta oot puutteessa kyrpä on kuin hevosella voiih että tekee hyvää painelin pitkään emäntä pyristeli seisalle hieroin rintoja katsoi vierelle ja kirkaisi Sami sinäkö, nyt annat kiimapillua olen katsonut monesti sun pyllyä. Painelin pohjaan asti emäntä valahti kiimaan huusi nai nyt työnsi pään aukkkoon oiih Sami sinä raiskaat minua aiih pylly pyöri vikkelään kuiskin nyt siemmennän sinut emäntä sai heti orgasmin pidättelin lanteista että ei polvistu laskin sisään tuntui munanjuuressa kun sperma ruiskusi pilluun. Halasin ja suutelin emäntää kiitokseksi. Hei onko muuten hiomakonetta Emäntä nauroi katketaakseen on on tule. Kuiskasi kun ukko oli tulossa varastoon, soitan niin naidaan koko päivä sun kanssa uskallan tehdä mitä vaan eikä ruveta vaanimaan.

  • Anonyymi

   Minulle maatilan emäntä antoi alussa vain pyllyä ei tule raskaaksi. Sain muutaman kerran hyväillä emännän isoja rintoja kun oltiin kahden navetassa, oli vain navettatakki päällä jos isäntä ei ollut lähettyvillä pikku hiljaa oli rinnat paljaana ja minä nuorena pojankoltiaisena sain imeä niitä emännän huokaillessa. Eräänä iltana oltiin kahden olin emännän takana hieromassa rintoja antoi hieroa paljaalla kalulla pakaroitaan työntelin kalulla haaroihin huokaili innokkaana kuiski ei sinne mutta antoi kalun koskea pilluun työnnin sisään oli tosi lämmmin ja märkä antoi panna vähän aikaa ja työnsi pois painoin innossaan takaisin työnnyin pyllyyn kiljahti älä sinne liikutin hiljaa levitti jalkojaan ja antoi naida panin pyllyyn ensi kertaa tuntui tiukalta Marjatta ulisi hiljaa sanoin saat laskea sisään ensimmäinen orgasmi pyllyyn tuntui hyvälle Marjatta ulvoi halusta. Siitä alkoi meidän panot, sain panna keskellä päivääkin jos oli tilaisuus Marjatalla oli taskussa voidetta sitä varten.
   Sain ostettua kylältä kortonkeja kauppias nauroi onko poika löytänyt naisen ja yritti kysellä kerroin että naapurikylältä löysin.
   Vaikka Marjatta oli yli viisikymmentä rinnat isot ja leviä pylly mutta se oli kiinteä kun teki töitä melkein yksin kotonaan. Marjatta halusi itse laittaa kumin silloin ensikerran imi kalua kehui kuinka on kova ja oikean kokoinen. Ensimmäisenä päivänä meni kolme kumia, viimmeisellä kerralla kuultiin kun naapurin emäntä tuli autolla pihaan laskin juuri spermaa pilluun emäntä vapisi ja ulisi nousi nopeaan ja minä menin toisesta ovesta ulos töihin. Kirsti oli kertonut kauppiaan kehuneen että Marjatan rengillä on tyttöystävä ja oli ostanut kortonkeja. Marjatta oli ihmetellyt mistä se sen on kerinnyt hommata, Kirsti oli vaan nauranut saako lainata renkiä kun isäntä ei enää halua ja on jäänyt kumeja kaappiin.
   Marjatta nauroi pitäskö sinun käydä Kirastin luonna kun on semmoinen juoruakka loppus kertomiset. Marjatan kanssa jatkui panot kumeja piti ostaa naapurikylältä.

   Eräänä iltana Marjatta oli puhelimessa pitkään kuulin kun nauroi välillä tuli keittiöön sanoi Kirsti soitti ja pyysi jos kävisit siellä ei ole pakko ja nauroi. Ajelin mopolla pihaan näytti tyhjältä koputin oveen, Kirsti huusi tule vain sisään laitteli kahvia, päällä oli hame ja ohut paita. Kun kääntyi pannun kanssa hymyili kysyi mitä vieras haluaa. Sitten Kirsti sanoa paukautti, sinä nait Marjattaa sen näkee päältä on muuttunut tuli viereen kysyi haluaisinko minä ja nosti käteni vatsalleen ja huokasi.
   Kuiskas nykyään en saa hieroin vähän vatsaa ja ylemmäs rintoihin asti huokasi ja veti makuuhuoneenseen riisui minua kiireellä tarttui kaluun ja imi oikein kunnolla sain sormet yltämään pilluun se oli tosi märkä Kirsti nousi päälle nauroi en tarvi kumia ja pääsin kunnolla paljaalla sisään kuiskas naithan Marjattaa tunnustin pyysi vielä että kerron. Kerroin että nain ensin pyllyyn monta päivää ja sitten oikeasti aina kun oli mahdollisuus Kirsti nai päällä ja huokaili antaako ihan vapaasti sanoin antaa. Kirsti sanoi annan aina kun vain voin tulee mieleen nuoruus kun olin töissä ja erään kerran kolme isoa miestä nai koko yön laskeutu ja kuiskas mutta ei pyllyyn, tuntuuko se hyvältä sanoin tuntuu.
   Kirsti nousi ja tuli voiteen kanssa hieroi kaluun ja pyllyynsä, Kirsti vaikeroi ja kirosi vittu kun tuntuu pane vaan että os iso sinne makasi pylly pystyssä huokaili haluan olla kuin Marjatta ihanaa kuinka tuntuu painelin liukkaaseen pyllyyn Kirsi ulvoi ja alkoi helua kunnolla huusi laske laske laukesin syvälle kiljui ja lysähti alas.
   Käytiin pesulla nauroi on sottasta hommaa. Kirsti oli vieressä kertoi että on halunnut pitkään vierasta ja halasi nyt mulla on kiva vieras. Kuiskas naitko vielä ja hieroi kalua nousin ja panin edestäpäin Kirsi huokaili pane täyteen ja nauroi pääset aamulla pois ja rutisti kunnolla, käski pitää käsistä kiinni imin rintoja kuiski ihanaa kun pannaan rajusti pidät kiinni ja panet tuntui että menee sekaisin ulisi että mua pannaan sai orgasmin uudelleen laukesin sisään piti pitkään päällänsä ennen kuin päästi. noustiin ylös oltiin alasti ja syötiin ja juotiin kahvia, kun kävelin olohuoneessa kalu kaarella veti viereen seisomaan ja imi kalua nauroi saankohan tätä tarpeeksi koskaan. Siirtyi sohvan reunalle pyysi sisään Kirsti katsoi ja sanoi kestät ihanasti ja olet kova koko ajan.

   Aamulla Menin Marjatan luo oli vähän suutuksissa kysyi oliko kivaa kerro, kerroin ja nyt ei Kirsti juorua. Marjatta väisteli iltaan asti minua. myöhällä pääsin viereen antoi heti halukkaana kuiskas oliko Kirstillä hyvä pillu työnnyin syvän kuiskasin ei näin hyvä Marjatta nosti lantiota kuiska menen huommenna apteekkiin toiselle kylälle saat panna ilman kunia ja veti kumin pois kiljui nyt paljaalla että on ihanaa, antoiko Kirsti paljaalla sanoin antoi, oliko märkä kuiskasin ei niin kuin sinä Marjatta veti tiukasti lantiosta kuiskas pannaan koko yö paljaala kun on niin ihanaa ja tuntea kun laukeat. Siitä alkoi myös Kirstillä käynti onneksi harvemmin.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   146
   1386
  2. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   987
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   86
   958
  4. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   10
   886
  5. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   764
  6. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   58
   762
  7. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   758
  8. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   105
   730
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   171
   702
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   691
  Aihe