Hyvä muunnin VHS-digitointiin?

Anonyymi

Yhden halvan USB-muuntimen ostaneena nyt pitäisi löytää laadukkaampi väline jolla homma oikeasti toimii. Canopus-merkkistä suositeltiin mutta sellaisia ei nähtävästi enää saa. Googlella löytyi Monoprice muutamalla kympillä, tekeeköhän sellaisella mitään?

Osa kaseteista on NTSC-muodossa joita varten on vanha ammattimallin Panasonic NTSC S-VHS nauhuri, tuo halpa USB-muunnin ei ilmeisesti sopinut yhteen tuon kanssa äänen osalta koska se ei siirtynyt tietokoneelle ja kuvan laatukin varsin heikko vaikka TV:stä katsoen kuva ja ääni erinomaisia.

Olisi myös Sony dcr-trv210e videokamera käytettävissä muttei ilmeisesti toimi NTSC-nauhojen kanssa muuntimena? Ääni kuuluu mutta kuva ei näy kameran näytöltä kun kytkee s-video+rca piuhoilla nauhuriin.

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

    Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
    Maailman menoa
    146
    4458
   2. Sara Siepin "työt" ?

    Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    80
    1163
   3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

    Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
    Maailman menoa
    206
    648