Peltokangas, ei jatkoon.

Anonyymi

Heti alkuun sanon, että edustan perussuomalaista aatetta, mutta en todellakaan sen nykymuodossaan.

Kulpakko olisi ollut oikea henkilö eduskuntaan Peltokankaan tilalle, mutta tyhmempi osa Suomesta meni ja äänesti toisin. Tyhmyys näkyy Peltokankangasta puolustavissa Facebook -kommenteissa. Nyt vuoden tätä yhtä sirkusta seuranneena alkaa mitta olemaan täynnä. Peltokangas mm. viimeisimmässä Facebook päivityksessään kiroilee ja manaa poliisien järjestämää ratsiaa Toholammilla, metelöi siitä miten kamera-auto oli hänen mielestään vaarallisessa paikassa, oli jopa käynyt ilmaisemassa mielensä poliiseille.

Mitä jos Mauri Peltokangas, antaisit viranomaisten tehdä työtään ja keskittyisit itse eduskuntatyöhön. Se kamera-auton paikka josta itsekin ajoin mennen tullen ohitse, oli täysin harkittu ja aivan oikea, eikä millään tavalla vaaratilannetta aiheuttava. Kansalaiset sen kamera-auton, Poliisiit, ovat sinne pyytäneet jatkuvien ylinopeuksien takia alueella. Jos räpsähti, niin katsoppa peiliin ketä lähdet ensimmäisenä syyttämään.

Peltokangas loistaa eduskunnassa poissaoloillaan, eikä aloitteitta tule suuntaan tai toiseen. Hillotolpalta hillotolpalle. Esiintymisestä paistaa epävarmuus, uho, asioiden syvempi ymmärtämättömyys. Kyvyttömyys nähdä suurempia kokonaisuuksia. Uhmakas syyttelevä käytös, valheellisten sanojen ja asioiden laittaminen muiden suihin vain pitääkseen kannattajakaartin puolellaan, ei tätä maata rakenna parempaan. Esimerkkinä tästä sain lukea viimeisimmästä Perhonjokilaakso -lehdestäkin, miten Peltokangas oli uhmakkaasti syyttänyt Antti Timosta siitä, ettei hän pätkääkään ajattele maamme vanhuksia tai vähäosaisia. Tuon tyylinen, varsinaisen asian ulkopuolelta vedettävä syyttely kertoo jo paljon ihmisestä ja tavasta käsitellä asioita. Samalla tavalla hän television keskusteluohjelmassa SannikkaUkkola syytti vastapuolta nuorten pikkurikolliseksi leimaamisesta polttoaineverokysymyksessä, kun loppui argumentoinnissa paukut kesken. Tämä sama kaava toistuu toistumistaan.

Olen huomannut samankaltaista keskustelutekniikkaa myös muissa puoluetovereissani ja en voi muuta kuin hävetä. Kun ei enää älli riitä, niin otetaan aivoton syyttely aseeksi.

Tällaisessa maassako me haluamme elää?

211

6730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minua oudostutti joulunaikaisessa päivityksessään muiden kansanedustajien nimittely idiooteiksi. Erimielisyys ja tavoitteet kuuluvat politiikkaan, peltokangas ei kestä sitä, vaan eri mieltä olevat ovat idiootteja.

      • Anonyymi

        Mauri on ilmeisen herkkä ihminen, joka ei kuitenkaan osaa purkaa syliinsä keräämäänsä herkkyytensä tuskan taakkaa. Muutoin kuin yksikseen tuohtuneena jupisemalla työhuoneessaan youtubelle ja facebookille.

        Ei Mauri, ei näin...

        Maurin pitäisi ottaa hetkiseksi koppi siitä omasta herkkyyden tuskan taakastaan ja viettää vaikkapa siellä kotopuolessa lähimetsässä pieni zen- hetki, ehkäpä jonkun toisen ihmisen tukemana puita halaillen. Eri korkuisia, paksuisia, koivuja, mäntyjä ja kuusia käsillään ympäri kiertäen, hamuten ja halaten. Näinä aikoina voi ottaa vaikka ämpärin mukaan ja marjojakin mustikoita, varvuista runsaina notkuvia poimia.
        Metsässä arkihuolet ja muut mieltä pakottavat asiat mystisesti vaan poistuvat herkkyyden taakalla rasittuneen mielestä ja sitä voimaantuu ja latautuu tulevan viikon haasteisiin.

        Metsässä ja sen puissa on sitä vanhaa viisautta jota moni ihminen tietämättäänkin halajaa ja kaipaa.
        Metsään mennessä ei mene Maurikaan hukkaan, jos ei nyt ihan oman itsensä takamuksen ympäri mättäältä toiselle innoissaan marjastaessa pyörien eksymään.


    • Anonyymi

      Repesin ihan totaalisesti kun kävin lukemassa sen fb postauksen :D :D Miten voi aikunen itkeä tommosesta asiasta??? Joo olihan siellä auto lampilla kytiksessä mutta HITTO VIE IHAN SYYSTÄ ja sais olla useamminkin valvomassa sitä rallia!

      • Anonyymi

        Aikunen, ja kansanedustaja.


      • Anonyymi

        Olisko kansanedustajalla liikaa vauhtia kun kamera räppäs, ja nyt itkeskelee somessa että on poliiseilla liikaa resursseja. Aikuinen mies itkeskelee pikku asioista, mutta pikkuasioista hän saakin lauman mukaan huutokuoroon osoitamaan ettei tarvi olla omaa mielipidettä laisinkaan, pelkkä kansanedustajan mielipide riittää korvaamaan oman äo'n.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisko kansanedustajalla liikaa vauhtia kun kamera räppäs, ja nyt itkeskelee somessa että on poliiseilla liikaa resursseja. Aikuinen mies itkeskelee pikku asioista, mutta pikkuasioista hän saakin lauman mukaan huutokuoroon osoitamaan ettei tarvi olla omaa mielipidettä laisinkaan, pelkkä kansanedustajan mielipide riittää korvaamaan oman äo'n.

        Tuon älykääpiön äo on alle 50, siis täys imbesilli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon älykääpiön äo on alle 50, siis täys imbesilli

        Kun on vain muutama aivosolu, ja nekin toimii vain harvoin..... ( MP)


    • Anonyymi

      Maukan uusin avautuminen Presidentille. Paljon sanoja peräkkäin mutta ei yhtään mitään asiaa. Video kun loppui niin jäin pohtimaan syväääään että mitä tuo nyt oikein edes sanoi. Ei tosiaankaan mitään. Maukan ote on livennyt ihan huolella. Tebikselläkin tunnelma oli aika synkkä.

      • Anonyymi

        Eikö jku vois pistää ton paskakaaan k......s ?


    • Anonyymi

      Hän kuuluu ilmeisesti siihen noin 22% suomalaisista jotka valittavat joka asiasta. Aina heitä syrjitään ja kun joku tekee jotakin, niin se on väärin tehty. Ketkään muut eivät osaa mitään kuin he, mutta kukaan ei ole koskaan kuullut kuinka he vähimmistönä voisivat viedä mitään asioita eteenpäin ja mitä he tekisivät jos heillä joskus olisi enemmistö?

      Kaikki on valtamedian syytä kuitenkin.

    • Anonyymi

      Näyttäis siivoilevan negatiivisia kommentteja pois tämä äijä veispuukistaan.

    • Anonyymi

      Varmaan kohta yrittää täältäkin, kertoo ylläpitäjälle kuinka vaikutusvaltainen hän on.

    • Anonyymi

      Mauri käy tunteella, vaikka on iso karski mies olevinaan. Työtoverina olisi todella rasittava, aina isot tunteet ja paatos päällä, tosiasioita ei ehdi tutkia eikä välitä, kun paapatus kävisi. Enemmän politiilkaan tieto ja järki edellä kulkevia.

    • Anonyymi

      Peltokankaan sivulla käy poliisien ja presidentin parjaaminen. Minua vaivaa, kun fiksut, isänmaalliset, kansallismieliset kommentoijat eivät osaa äidinkielen alkeita, välimerkit, yhdyssanat yms. hukassa . Kyllä isänmaallisen ihmisen pitää äidinkieltään osata, kirjoitusvirheet ja pienet kielioppivirheet ymmärrettäviä. Huvitti, kun katsoin joutoporukan mielenosoitusta Pasilassa, siellä isänmaallisena esiintyy indonesialainen Helena toivottoman huonolla suomen kielellä. Hitlerin ihailija, vankka rasisti, näkyy tuolla Peltokankaan kannattajissa riekkuvan niin huvittavan kiihkeän rasistisesti.

    • Anonyymi

      Liekö oli Maukalla taas uus mersussa kuvattu video tekeillä. Vois lopettaa kokonaan sen videoiden tehtailun autoa ajaessa nimittäin jos joku on vaarallista niin se. Se että meuhkaa puhelimen kameralle siihen hyvin paljon tuijottaen ja samalla miettiessään mitä aikoo sanoa niin se jos joku on liikenneturvallisuuden vaarantamista. Ajaa vielä jonkun potkukelkkailevan mummon yli huomaamattaan tai ajoradalla harhautuneen lapsen. Kehtaakin huudella poliiseille jotka on valvomassa meidän kansalaisten liikenneturvallisuutta. Jos kamera välähti niin sillon ainut vihan kohde on se mitä peilistä näkyy.

    • Anonyymi

      No mun mielestä tän tyyliset poliitikot sais pysyä poissa politiikasta, suomalaisen yhteiskunnan ohjaamisesta ja parempaa rakentamiseta. Mutta oliko tämä yllätys jollekkin? Juuri kun kuntavaaleista oli päästy, Mauri lähti hakemaan eurovaaleissa parempaa hillotolppaa ja äänestäjät alkoivat itkeä että Mauri älä unohda Suomea, täälläkin on tekemistä. Kyvyttömyys näkyy videoilla, mutta teksti on tosiaan sellaista joka puree rahvaaseen, siihen aiemmin nukkuvaan osaan kansaa jota ei vieläkään politiikka kiinnosta, mutta tykkää kun joku käyttää voimasanoja, uhkailee ja möykkää. Mauri ei näytä mm. ymmärtävän sitä, mikä merkitys esimerkiksi ulkomaan avustuksilla on. Niiden tarkoitushan on edistää koulutusta, teknista osaamista ja hyvinvointia kehittyvissä maissa, jotta ongelmat siellä saataisiin korjattua eikä sieltä tarvitsisi lähteä kolkutteleman meidän valtiorajoille. Eikö sen pitäisi olla parempi vaihtoehto kuin elinolosuhdepakolaisten massamuutto Eurooppaan? Se joutuuko avustukset vääriin käsiin, alkaa olemaan jo legendaa, onhan niin toki käynyt, mutta Mauri ei sitä usko vaan näkee senkin mustavalkoisesti olevan poikkeuksetta niin. Siinähän olisi hetkeksi somessa möykkäämisen ohella työtä, kun lähtisi muiden mukaan selvittämään miten ne avustusvarat käytetään. Saattaisi yllättyä. Ihan vaan vihjeenä.

    • Anonyymi

      No ihan taktikointiahan se on ollut että saa taakseen ketäänmitään ennen äänestämättömät höhöttäjät ja pääsee paremmille hilloille. Persuissa on kyllä ihan niitä fiksujankin edustajia joille tällasen sirkustirehtöörin sijaan soisi enemmän julkisuutta ja kannatusta. Sellasille jotka tekis ihan oikeesti tuolla töitä eikä loistais poissaoloillaan. Ainoatakaan järkevää aloitetta ei tosiaan ole tullut ulos. Pitää muistaa, että me kaikki veronmaksajat maksetaan nyt Maurin palkka! Monoa antaisin jos minusta kiinni olis.

    • Anonyymi

      Entisenä persuna en muuta voi todeta kuin että on oksettavaa tekstiä hänen facebook sivuillaan aina kommetteja myöten.

    • Anonyymi

      Nämä persuedustajat jaksaa kyllä jauhaa maahanmuuttajista ja täysin epäolennaisista asioista väärää tietoa levittäen, mutta unohtuu että meillä on ihan kotimaista ainesta, joiden takia meillä on mm. naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa enenemissä määrin. Lasten huostaanottoja, hyväksikäyttöä, kiitos ihan kantasuomalaisten. Kun kysyin teltalla yhdeltä edustajalta että mitä näille asioille aiotaan tehdä ja väläytin tilastolukemia, niin sanoi että ne tilastot ovat asioiden suurentelua eivätkä pidä paikkaansa, ettei meillä ole tuollaista ongelmaa ja toiset nauroi päälle. Toinen edustaja sivuutti kysymykseni täysin.

      Miettikääpä tarkkaan millaisille ihmisille olette antaneet äänenne.

      • Anonyymi

        Jos meillä on ongelmia jo omastakin takaa, niin pitääkö niitä ongelmia sitten myös muualtakin tänne lisää haalata?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos meillä on ongelmia jo omastakin takaa, niin pitääkö niitä ongelmia sitten myös muualtakin tänne lisää haalata?

        Odota pariviikkoa, kun ilmahyökkäykset idästä alkaa tuo persuhölynpölyläppä on täysin toissijaista


    • Anonyymi

      Meillä on esimerkiksi huomattavan suuri määrä kansalaisia jotka kärsivät vakavasta päihdeongelmasta, mielenterveysongelmista, mutta nämä asiat eivät tunnu kuuluvan persujen arkeen vaan pitää kytätä esimerkiksi kahden orpolapsen Suomeen tuloa.

    • Anonyymi

      PS-eduskuntaryhmään on iso, ja siihen kuuluu varmasti myös viisaita ja rakentavalla tavalla tavoitteisiinsa pyrkiviä ihmisiä. Puolueen maine on kuitenkin pilalla näiden takarivin haittaisänmaallisten (kuten Peltokangas, Vallin, Mäenpää ja varsinkin Turtiainen) takia. Heillä on tavoitteena lähinnä oman egonsa esiintuominen ja lähes kilpaileminen siitä, kuka osaa nasevimmin sanakääntein nälviä ja loukata muita.

      Jossain vaiheessa heidän palvojilleenkin alkaa valjeta, ettei ala-arvoinen möläyttely johda mihinkään. Sen jälkeen pudotus on tyly.

    • Anonyymi

      Suurin huolenaihe on se että mies saa aikaan kahtia jakoa kansan keskelle osoittamalla nuo ja me.
      Polttaa siltoja takanaan, haukkuu muita ja somen lauma huutaa hyvää mauri, mauri puhuu asiaa.

      • Anonyymi

        Kun katsoo millaista ihmissakkaa on saanut Facebook sivuillensa hurraamaan, niin täytyy kyllä ihmetellä että onko mies tuosta oikeasti ylpeä, vai onko se puhtaasti seuraavan kauden varmistelua. Teksteissä ei ole päätä eikä häntää, mutta puree kyllä näihin ei niin järjen jättiläisiin, jotka käyttäytyvät kuin yläasteikäiset nulikat.


    • Anonyymi

      Viimeisimmän postauksen homo-letkautus kommenttiin näemmä naurahtaa, kun on ollut samassa pöydässä Haaviston kanssa tapaamassa ulkomaisia vieraita. Käsittämätöntä!

      • Anonyymi

        Kahesti olen kommentoinut tota kommenttia, eli samoilla linjoilla, mutta ylläpito poistaa senmukaan, taitaa olla tietynvärinen jäsenkortti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kahesti olen kommentoinut tota kommenttia, eli samoilla linjoilla, mutta ylläpito poistaa senmukaan, taitaa olla tietynvärinen jäsenkortti?

        Tääl on vissin aika tiukkapiponen ylläpito kun lähtee ihan asiallinenkin kritiikki välillä vek. Itse kommentoin sitä mitkä oikeat arjen päivittäiset epäkohdat ei tunnu Mauria ja persukumppaneita kiinnostavan vaan pitää öyhöttää mm. maahanmuuttajista kerta toisensa jälkeen.


    • Anonyymi

      Tuuliviiri koko ukko, täysi kommunisti ja viherpiipertäjä. Kiinalainen ei saisi euroilla ostaa kettuja vapaasta maasta ja vapaasta kaupankäynnistä. Pitäisikö niihin kauppoihin olla persujen lupa ja mestarin siunaus?

      • Anonyymi

        Tietäsitkin mitä kentällä saivat tuolla tempauksella aikaan. Voin vannoa ettei tuu päivälehtien uutisiin.


    • Anonyymi

      Tarviiko enää ihmetellä miks viimesenä kolme kuukautena persujen kannatus on laskenut kuin lehmän häntä ellei jopa nopeammin. Kansa herää todellisuuteen.

    • Anonyymi

      Persut näyttävän yrittää ottaa tuomiovallan oikeuslaitoksilta ja syytäntävalla poliiseilta ja syyttäjiltä. Onko oikein, että ne siirrettäisiin kansanedustajille? Eikö oikeuslaitos ole ainoa Suomessa joka päättää ketkä ovat syyttömiä tai syyllisiä?
      Tauhu alkaa näyttämään samanlaiselta kuin Unkarissa ja Puolassa on menossa.

    • Anonyymi

      Peltokangas yrittää tämän päivän 27.2. Perhonjokilaakso -lehden kirjoituksessa kalastella kannattajia, kirjoittamalla koulukiusaamisesta ja epäonnistuu siinä täysin. Mauri on ensinnäkin pahasti myöhässä ja kirjoituksesta paistaa läpi täysi tietämättömyys mitä tälläkin hetkellä koulukiusaamisen eteen tehdään ja mitkä ovat niitä ydinongelmia, ongelman aiheuttajia ja miksi joissakin tapauksissa ei pystytä etenemään halutulla tavalla. Kirjoituksessaan ei myöskään anna juurikaan mitään konkreettista toimivaa ratkaisua asiaan.

      • Anonyymi

        Täysin sekava kirjoitus, se oli jo aikaisemmin keparissa. Kirjallisista taipumuksista häntä ei ainakaan voi kehua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin sekava kirjoitus, se oli jo aikaisemmin keparissa. Kirjallisista taipumuksista häntä ei ainakaan voi kehua.

        Siksi täytyykin istua autossa ja huutaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi täytyykin istua autossa ja huutaa.

        Olipa Peltokankaalta hyvä ja asiallinen kirjoitus tämän viikon perhiksessä. Hyvin toi asiansa esille vaikka kepulaiset ei ymmärräkkään näin vaikeita asioita. Ovat olleet päättämässä monet kunnat konkurssi tilaan ja vieneet taloudelliset resurssit koulukiusaajien tarpeisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa Peltokankaalta hyvä ja asiallinen kirjoitus tämän viikon perhiksessä. Hyvin toi asiansa esille vaikka kepulaiset ei ymmärräkkään näin vaikeita asioita. Ovat olleet päättämässä monet kunnat konkurssi tilaan ja vieneet taloudelliset resurssit koulukiusaajien tarpeisiin.

        Luepa uudestaan äläkä tule tänne kommentoimaan. Nyt valot päälle, camoon. Olet luuseri. Onneton luuseri. Syvä myötähäpeäni. Erittäin syvä myötähäpeäni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa Peltokankaalta hyvä ja asiallinen kirjoitus tämän viikon perhiksessä. Hyvin toi asiansa esille vaikka kepulaiset ei ymmärräkkään näin vaikeita asioita. Ovat olleet päättämässä monet kunnat konkurssi tilaan ja vieneet taloudelliset resurssit koulukiusaajien tarpeisiin.

        😂😂😂😂😂


    • Anonyymi

      Tosiasiat ovat joskus vaikeita ymmärtää, vai mitä ?

    • Anonyymi

      Melkoinen meno Mauritiuksen facebook seinällä. Heti kun joku tulee korjaamaan Maurin väitteitä oikeilla tiedoilla niin kirjoitukset poistetaan. Ei taida polla kestää kritiikkiä ja haluaa hölmön osan Suomea seuraavan häntä niillä höpöjutuillaan.

      Kysymys kuuluukin. Miksi tällainen sirkus sallitaan kansanedustajalta ja ylipäätään eduskunnassa? Välillä kielenkäyttö on aivan käsittämättömän huonoa ja alatyylistä. Mutta ehkäpä se on juuri tuo alatyylinen juntahtava käytös joka vetoaa näihin elämänkoululaisiin jotka häntä kannattavat.

      • Anonyymi

        Elämänkoululaisten Jesse


    • Anonyymi

      Keparin lukijan palstalta, aivan kuin minun kirjoittamana, mutta paremmalla paremmalla suomenkielellä.

      KP24:
      "En tiedä, mitä tarkoitit ”normaalilla maalaisjärjellä” kiusaamisen ehkäisyssä. Muistan kyllä kaukaisilta kansakouluajoiltani, miten opettajat lopettivat kiusaajan teot. Nykyään laki kieltää sellaisten keinojen käytön.

      Samaa maalaisjärkeen vetoamista käytit myös tekstisi lopulla. Ilmeisesti en ole maalaisjärjellä varustettu, koska en yrityksistäni huolimatta ymmärtänyt siinä kahta asiaa.

      Ensimmäinen oli tämä pään ottaminen pois ahterista. Onkohan se jokin paikallinen sanonta?

      Toinen oli koko lause. Ymmärsin sen vasta luettuani monta kertaa. Meille suomen kielen opiskelijoille muistutettiin usein: Jos haluat saada tekstisi ymmärretyksi, kirjoita yhteen virkkeeseen korkeintaan 15–20 sanaa. Kaunokirjallisuus on asia erikseen.

    • Anonyymi

      Se mikä järkyttää, on Maurin asiavirheet hänen videoissaan, jotka eivät ole mitään pieniä ja olettaisi kansanedustajan olevan paremmin perillä asioista. Totuus tosin ei miellyttäisi hänen kannattajakuntaansa vaan asiat on tietentahtoen esitettävä siinä muodossa mikä miellyttää. Mutta mitäpä voisi odottaa tai olettaa kansanedustajalta joka käytännössä ajaa vain oman itsensä jatkoonpääsyä. Ensimmäinen merkki tästä oli jo heti eduskuntaan pääsyn jälkeen korkeamman pallin havittelu. Tätä ei näytä tämä häntä kannattava joukkio tajuavan lainkaan. Toisaalta mukana on vahvasti yli-isänmaallisia joita Maurin puheet miellyttää.

    • Anonyymi

      Peltokangas ei ole kansanedustaja, vaan populisti.

      Jokaista Peltokangasta ja hänen ajatuksiaan kannattavaa henkilöä vastaan on vähintään sata muuta ihmistä, jotka ajattelevat asioista toisin. Se vain ei näy öykkäröimisenä somessa. Voin kertoa ettei herra ole täällä kotikunnassaan mitenkään järin suosittu persoona, etenkään nyt.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten kannatus on jatkanut syöksylaskua näiden populistiöykkäreiden ja viimeaikaisen muiden tapahtumien takia. Ne jotka äänestivät ja odottivat persuilta toimia mm. työttömyyden, työllisyyden, suomalaisten perusarvojen ja turvan säilyttämisestä (tähän ei liity näiden populistiöykkäriden maalamaat uhkakuvat maahanmuutosta!), ovat olleet syvästi pettyneitä ja etsivät nyt uutta puoluesuuntaa.

      Olen yksi heistä.

      Jo perustoimeentulo on sellainen asia joka koskettaa hyvin monen ihmisen, lapsiperheen arkea. Euroja lasketaan keittiön pöydällä, ostetaanko tänään maitoa vai jotain makaronia. Sen sijaan nämä eräät luovat epätodellisia uhkakuvia, haukkuvat muita, ehdottamatta itse mitään konkreettisia toimepiteitä esimerkiksi sen suhteen että verotus olisi kaikinpuolin tasapuolista ja että perustoimeentulon taso säilyy siedettävänä.

      Kysyin jopa itse eräältä edustajalta toimenpidemalleja ja millaisia aloitteita on aikomuksena tehdä, niin alkoi änkytys ja asian kääntäminen pois itse asiasta maahanmuuttoon ja sen luomiin absurdeihin uhkiin, katseli kellonsa ja tuumasi vain että nyt pitää mennä.

    • Anonyymi

      Persuilla on vain yksi suunta ja se on vastustetaan kaikkea. Haluanpa nähdä mitä tapahtuu kun osakaan 4 milj. pakolaisesta lähtee liikkeelle Turkista, silloin pitäisi hallitusvastuu antaa Halla-aholle. Häneltäkään ei ole saatu yhtään rakentavaa ehdotusta mitä he tekisivät hallitusvastuullaan.

    • Anonyymi

      Mauri se vain jauhaa pakolaisista ja Tarja Halosesta. Ne vie Mapen rahat ei kun veronmaksajien rahat kun Mape se hätä housuissa kohkaa ja on kun olisi tuli hännän alla. Ne vie rahat ja naiset. heh. Piru ne vie rahat. Ja yrittäjille tukea pitäisi antaa kun bisnekset ei luista. Maurihan on ilmiselvä sosialisti yrittäjille rahaa. Niin voi käydä että asiakkaat katoaa ja liike loppuu. Kapitalismi on voimissaan. Jos ei pörssi kestä yrittää niin ei yritetä pannaan pillit pussiin. Näin se menee.

      • Anonyymi

        Kaustisen "älymystö" täällä älämöi. Tehkää ny jotain, ku kerran tiedätte/osaatte asioita hoitaa. Vai työkkäri/sossu kustantaa elämisen ja täällä ölisemisen...tosi miehet asialla. Jonkun muun syy ja joku muu maksaa 😂 viddu,olkaa miehiä ja saakaa aikaan asiota,mitkä ei oo mielestänne kunnossa
        Täällä itketään. ..paskahousut


    • Anonyymi

      On onni etteivät persut ja kokoomus ole hallituksessa, nyt hallitus on tehnyt niin viisaita päätöksiä yhteiskunnan pystyssä pysymiseksi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Nyt yritetään pitää kaikki mukana, yritykset, yksinyrittäjät ja työntekijät. Toivotaan, että linja jatkuu.

      • Anonyymi

        Persjytkyt ovat ensimmäisinä haukkumassa vihervassarit syvimpään helvettiin, mutta eivät nyt puhu mitään kun vihervassarit laittaa tulemaan. Ovat ottamassa vastasin kaiken avun, mutta haukkuvat auttajat... Ei jatkoon....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persjytkyt ovat ensimmäisinä haukkumassa vihervassarit syvimpään helvettiin, mutta eivät nyt puhu mitään kun vihervassarit laittaa tulemaan. Ovat ottamassa vastasin kaiken avun, mutta haukkuvat auttajat... Ei jatkoon....

        Jos olisin persjytky, mua hävettäis itseäni että polttaisin persjytky jäsenkirjan.
        En kehtais näyttäytyä enää kyläkuvissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persjytkyt ovat ensimmäisinä haukkumassa vihervassarit syvimpään helvettiin, mutta eivät nyt puhu mitään kun vihervassarit laittaa tulemaan. Ovat ottamassa vastasin kaiken avun, mutta haukkuvat auttajat... Ei jatkoon....

        Perussuomalaiset eivät tee mitään muuta kuin puhuvat koko ajan siitä, kuinka punaviherhallitus tulee meille kalliiksi. Lisäksi mitä ihmettä puhut siitä, että ovat ottavassa vastaan kaken avun, kun olivat juuri vastustamasa puoluetukia?


    • Anonyymi

      Keskustasta tehtiin petturi kun he eivät lähteneetkään kokoomuksen ja persujen kanssa hallitukseen vaan vihreiden ja vasemmiston kanssa.
      Tulokset näkyvät nyt ihmisille ja olen sen ikäinen, että voin sanoa punamullan rakentaneen suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan. Ilman sitä meillä olisi amerikkalaistyylinen valtio jossa tuloerot olisivat valtavat ja palvelua saisivat vain ne jotka pystyisivät sen ostamaan.

      • Anonyymi

        Sanopa tuo sama Peltokankaalle, saat sellaisen viharyöpyn että oksat pois. Eihän vihervassarit ole saaneet mitään hyvää aikaiseksi. Se näkee aina punaista kun laittaa auton vasemman vilkun päälle, kääntyy vasemmalle.... Kokoomuksesta vasemmalle kaikki on vassareita, myös kokoomus....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanopa tuo sama Peltokankaalle, saat sellaisen viharyöpyn että oksat pois. Eihän vihervassarit ole saaneet mitään hyvää aikaiseksi. Se näkee aina punaista kun laittaa auton vasemman vilkun päälle, kääntyy vasemmalle.... Kokoomuksesta vasemmalle kaikki on vassareita, myös kokoomus....

        Toimiiko sen siinä mersussa mukamas vilkku?


    • Anonyymi

      Persut valittavat koko ajan että hallitus tekee kaikki väärin, mutta ensimmäistäkään neuvoa ei ole tullut nytkään mitä hallituksen olisi pitänyt tehdä tämän korona viruksen pysäyttämiseksi

      • Anonyymi

        Harmittaa kun tietyt tahot PS puolueelta kokajan mollaa ja vaatii hallituksen eroa, ei löydy yhteishenkeä tämän kriisin johdosta, yhteiseen hiileen pitäisi puhaltaa eikä harrasta eriputaa sekä hajoamisia sisältäpäin kuin pietarintrollit.
        Edesvastuutonta toimintaa, sitten ollaan niin sinivalkoisia että.


    • Anonyymi

      Persut ovat pahempia kuin pietarin trollitehtaan kirjoittajat, koko ajan lykätään perätöntä tietoa ja Ilta-Sanomien Haapalan he ovat valjastaneet haukkumaan hallitus milloin mistäkin. Nyt tarvittaisiin talvisodan henkeä, mutta rintamakarkureita nytkin riittää.

    • Anonyymi

      Peltokangas kouhottaa huoltovarmuudesta ja nykyhallitusta moittii siitä. Ei vain satu muistamaan että persut oli itse Sipilän hallituksessa huoltovarmuuskeskuksen alasajoa varmistamassa. Nyt kitisee oman puolueen tekemisiä ja syyttää muita. Trolli mikä Trolli ja opetuslapset kiittävät nuolemisella. Persut oli huoltovarmuutta heikentämässä turha syyttää muita Peltokankaan.

      • Anonyymi

        Ei Peltokangas mistään huoltovarmuudesta ole huolestunut, vaan omasta kannatuksestaan. Kylmä rinki on persuuksissa kun puolueen kannatus on laskusuunnassa, ja kuten TAVIO sanoi A-Studiossa.... Hongkong on harvaan asuttu maa.... Hah Hah Haa....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Peltokangas mistään huoltovarmuudesta ole huolestunut, vaan omasta kannatuksestaan. Kylmä rinki on persuuksissa kun puolueen kannatus on laskusuunnassa, ja kuten TAVIO sanoi A-Studiossa.... Hongkong on harvaan asuttu maa.... Hah Hah Haa....

        Täällä on kyllä melko tiukka kommenttien valvontalinja, olisiko edustajalla itsellään sormensa pelissä. Kirjoitin vain, että Peltokankaalla on vielä kova työ pitää kannattajansa tyytyväisinä seuraavat kolme vuotta. Kommentti poistettiin, niin kai poistetaan tämäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä on kyllä melko tiukka kommenttien valvontalinja, olisiko edustajalla itsellään sormensa pelissä. Kirjoitin vain, että Peltokankaalla on vielä kova työ pitää kannattajansa tyytyväisinä seuraavat kolme vuotta. Kommentti poistettiin, niin kai poistetaan tämäkin.

        Onneksi voi äänestää muita, jopa vihervasemmistolaisia, ja taidan äänestääkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi voi äänestää muita, jopa vihervasemmistolaisia, ja taidan äänestääkin.

        😂😂😂😂😂😂


    • Anonyymi

      Verrataanpa nyt nykyhallitus siihen Sipilän hallitukseen jossa persutkin olivat? Nykyiset persuedustaja puolustivat henkeen ja vereen kaikkia hallituksen leikkauksia pienituloisilta ja sairailta. Hallintarekisterilakikin kävi heille hyvin, että päästään sijoittamaan isoja sijoituksia verottajalta piiloon.

      • Anonyymi

        Miksi valehtelet Perussuomalaisten osuudesta. Puolue huomattuaan kusetuksen olevan käynnissä vaihtoi puheenjohtajaa . Nyt sinä Analisoit Perussuomalaisia oman tahallisen väärinymmärryksesi takia. Hullu saa olla mutta vain tyhmä jatkaa tuolla linjalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi valehtelet Perussuomalaisten osuudesta. Puolue huomattuaan kusetuksen olevan käynnissä vaihtoi puheenjohtajaa . Nyt sinä Analisoit Perussuomalaisia oman tahallisen väärinymmärryksesi takia. Hullu saa olla mutta vain tyhmä jatkaa tuolla linjalla.

        Samat miehethän tuolla eduskunnassa näyttävät persujen puheenvuoroja käyttävän nykyhallituksen haukkumiseen jotka kehuivat Sipilän hallituksen tekoja silloin eduskunnassa täysin rinnoin. Eikö tämä ole totta? Tavio on nyt ja oli silloin pääosassa.


    • Anonyymi

      Peltokangas on kyllä kaikkien aikojen viihdyttävin poliittinen helppoheikki.

    • Anonyymi

      Paljon huutamista, nolla tekoja

      • Anonyymi

        Pitääköhän paikkansa, että hän kusetti yhteiskunnalta tukirahaa jollakin avioliittokikkailulla?


      • Anonyymi

        Siis tonnien edestä.


    • Anonyymi

      Olipa taas eduskunnassa kansanedustaja Peltokankaan puheenvuoro kuin pikkukapakan pöytäpuheenvuoro. Mahtavat hänen keskipohjalaiset äänestäjät olla ylpeitä hänestä. Entisiä keskipohjalaisia valtiopäivämiehiä tuli kyllä ikävä, he eivät olisi koskaan sortuneet tuollaiseen riekkumiseen eduskunnassa.

    • Anonyymi

      Peltokangas salliu kovin sovinistisen puheen facebookissaan , naiset ei oo mittään . Vaikka "kassatytölläkin" parempi koulutus ja sivistyneempi käytös kuin edustajalla, fb-kavereistaan puhumattakaan. Tynkkynenkö tuon hirrveän huitomisen on opettanut? Se, mikä sopii opettajalle pitämään lasten mielenkiinto yllä, ei oikein sovi aikuisen asiapuheeseen ja käytökseen. Hallitus on hyvin hoitanut koronan , onko kaustisillakaan yhtään potilasta?

      • Anonyymi

        Mauri Macgyver, selvittää kaiken huutamalla...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mauri Macgyver, selvittää kaiken huutamalla...

        Mauri Macgyver möykkää eduskunnassa että ulosotto on niin väärin, niin väärin. itse juurikin ulosotossa. Hillotolppa alkaa horjua...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mauri Macgyver möykkää eduskunnassa että ulosotto on niin väärin, niin väärin. itse juurikin ulosotossa. Hillotolppa alkaa horjua...

        Eikö sillä ole komea auto ja kaikki pelit ja vehkeet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö sillä ole komea auto ja kaikki pelit ja vehkeet?

        Puuttuu kaksteho-silmälasit. Vai onko nuo jotkut keimailulasit ikuunalasista?


    • Anonyymi

      Kun ei ole mitään sanottavaa, niin täytyy muuten korostaa itseään, vaikka huutamalla.

    • Anonyymi

      Ei mikään sillanrakentaja, ennemmin kahti jakaaja.

    • Anonyymi

      No johan on tässä ketjussa mielialojen " tuulettamista" paikallista kansanedustajaa kohtaan.

      Eipä ihan äkkiä uskoisi , että tässä ketjussa " kehutaan" Keski-Pohjanmaan äänikuningasta! Kuka niitä ääniä latoi Peltokankaalle ,kun Keskipohjanmaa - lehtikin kirjoittaa näin :

      "...Perussuomalaisten Mauri Peltokangas Kaustiselta nousi ryminällä eduskuntaan. Eduskuntavaalien ensikertalainen keräsi yli 13 000 ääntä. Hänen kannatuksensa oli koko maan ehdokkaiden joukossa 12. Pelkästään ennakkoääniä Peltokangas sai yli 5 000."

      ... Siis kuka / ketkä ihmeessä Peltokangasta äänestivät , kun mielialat ovat tällaisia häntä kohtaan ?

      • Anonyymi

        Nyt ovat äänestäjien silmät auenneet, sama huuto jatkuu eduskunnassa, eikä mitään aikaansannosta, ei nyt eikä tulevaisuudessa. Kaikki Mauri Macgyverin ulostulot eduskunnassa ovat oman hillotolpan pönkittämistä, muut saa tulla toimeen miten lystäävät..... Jämtti on näin....


      • Anonyymi

        Jaa että kukako Mauria äänesti? Rassistisen taustan omaavan joukkion lisäksi ne nukkuvan puolueen elämänkoululaiset joille paljon luvattiin. Ei Maukka Kaustisella ole mikään pidetty ihminen jos niin luulit. Tyhmempikin tajuaa ettei Mauri ole eduskunnassa mitään saanut aikaan. Hyvää palkkaa se sieltä saa meidän veronmaksajien selkänahasta revittynä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa että kukako Mauria äänesti? Rassistisen taustan omaavan joukkion lisäksi ne nukkuvan puolueen elämänkoululaiset joille paljon luvattiin. Ei Maukka Kaustisella ole mikään pidetty ihminen jos niin luulit. Tyhmempikin tajuaa ettei Mauri ole eduskunnassa mitään saanut aikaan. Hyvää palkkaa se sieltä saa meidän veronmaksajien selkänahasta revittynä.

        Ja varsinkin noita kilometrikorvauksia, ei mene veroja 🤪


      • Anonyymi

        Sitä voi ihmetellä.Kertoo kyllä paljon tästä paska- pohjanmaasta


    • Anonyymi

      Muistaakseni suurin osa äänistä tuli Etelä-Pohjanmaalta, siellähän näitä IKL:n perillisiä on paljon.

      • Anonyymi

        Kyllä on taas tekstiä fb-sivullaan kun on tehnyt kansanedustajan arvolle sopimattoman rasistisen päivityksen kärkkäisellä käynnistään. On kun humalaisen katujätkän päivitys, joka pönkittää itsetuntoaan olemalla oikean värinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä on taas tekstiä fb-sivullaan kun on tehnyt kansanedustajan arvolle sopimattoman rasistisen päivityksen kärkkäisellä käynnistään. On kun humalaisen katujätkän päivitys, joka pönkittää itsetuntoaan olemalla oikean värinen

        On kyllä omituista suoraan sanoen ettei tuohon jo Eduskunnassa puututa. Nuo sen päivitykset omalle fb sivulle on pöyristyttäviä ja ei tosiaankaan sovi kansanedustajalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä omituista suoraan sanoen ettei tuohon jo Eduskunnassa puututa. Nuo sen päivitykset omalle fb sivulle on pöyristyttäviä ja ei tosiaankaan sovi kansanedustajalle.

        Suurin osa maurin kavereista näkyy olevan tyyppejä, jotka pystyvät kommentoimaan vain hymiöillä ja tarroilla. Ajattelu ja ihmisten kunnioittaminen ei kuulu heidän sivistystasoonsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa maurin kavereista näkyy olevan tyyppejä, jotka pystyvät kommentoimaan vain hymiöillä ja tarroilla. Ajattelu ja ihmisten kunnioittaminen ei kuulu heidän sivistystasoonsa.

        Tämän voi havaita niin monella tapaa Maurin postauksista. Nyt viimeisimpänä kun Sievisen Jani arvostelee Mauria, niin siellä on liuta ihmisiä haukkumassa ja sylkemässä Sievisen päälle. Käytös on kuin yläkoululaisten koulukiusaajien/häirikköjen. Mauri itse ei edes yritä hillitä tällaista kommentointia, päinvastoin.

        Mauri ei todellakaan ole enää mikään se perinteinen isänmaallinen ihminen, vaan ajaa täysin omaa etuansa sekä edustamiansa äärijärjestöjä, aatteita. Täytyy olla aika sokea ettei tätä huomaa.


    • Anonyymi

      Onko tosiaankin näin ettei tämänkään alueen moderointia voi arvostella? Viestit poistuu jatkuvasti jos vähänkin arvostellaan persuja. Laittelen kuvakaappauksia viesteistä sitä mukaa Facebookiin kun lähtee ja siellä on ihan yhtälailla ihmiset kummissaan.

      • Anonyymi

        Jep, ihan asiallisia kommentteja lähtee ja IP:t menee bänniin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, ihan asiallisia kommentteja lähtee ja IP:t menee bänniin.

        Juuri kokeilin, kymmenessä minuutissa iski moderointi. Peltokankaan Kärkkäis-juttu sen sijaan elää ja voi hyvin kehuja keräämässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri kokeilin, kymmenessä minuutissa iski moderointi. Peltokankaan Kärkkäis-juttu sen sijaan elää ja voi hyvin kehuja keräämässä.

        Oikoshan peräti tirehtööri itte painamassa ilmotuksia. Aika erikoista ku kattoo tuolta FB:stä noita poistettuja kommentteja, suomi24 keskustelussa. Mauri itse saa laukoa suustaa tasan sitä mitä tahtoo ja täällä ei saa edes virtuaalisellal sormella osottaa sen tekemisiä.


    • Anonyymi

      Mauri kirjoittaa postauksessaan "Haluan, että kielteisen päätöksen saaneet ja muut loisivat elintasosurffarit painuvat *****tiin tästä maasta!". Mitenkähän tuo aikoo häätää nuo elintasosurffarit tästä maasta jotka ovat ihan kantasuomalaisia, alkoholisti vaimonhakkaajia, jotka elävät peruspäivärahalla ja ovat sossun luukulla notkumassa laskuineen eikä oikea työ kiinnosta? Taitaapa löytyä ihan lähipiiristäkin näitä elintasosurffareita.

    • Anonyymi

      Hyvä pitää mielessä että Maurin perään hurraajien rinnalla on somessa kymmeniä tuhansia niitä jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä. Tämän lisäksi Suomen kansasta huomatta osuus pitää häntä pelkkänä sirkustirehtöörinä. Suuri osa somekannattajista vaikuttaa olevan kalja&makkara oman elämänsä sankareita joita tasan kiinnostaa vain lisärahan saanti Kelalta ja se että Suomi olisi vain valkorotuinen. Pari fb kaveria on tällaisia eikä heitä kiinnosta poliitiikka tai yhteiskunnan hyvinvointi pätkääkään kunhan vain Mauri osoittelee keskaria hallituksella ja valtiolle. Sinänsä huvittavaa että Mauri olisi lakkauttamassa sellaisia toimia ja rahavirtoja joilla Suomen hyvinvointia nimenomaan pidetään yllä, rakennetaan yhteistä hyvää. Maukalta puuttu täysin kokonaisuuksien hahmottaminen ja se miten yhteiskunta toimii, miten sen eri rakenteet vaikuttavat toisiinsa.

    • Anonyymi

      Iso osa Maukan ajasta menee tuon someöyhöttämisen tekemiseen ja sen ylläpitämiseen kuin asioista oikeasti selvää ottamiseen. No, onneksi ei ole päättämässä asioista. Tommonen perhostenhiplaaja äärioikeistolainen sais pysyä poissa eduskunnasta. Kaipaan oikeasti sitä aikaa kun Suomessa tehtiin kunnon politiikkaa ja jonkunlainen arvokkuus säilytettiin. Tää ei oo sitä.

      • Anonyymi

        Eikä tarvi ihmetellä mistä koulu kiusaajat saa esimerkinsä,
        Ei niitten kannata puhua koulukiusaamisesta kun omat käytöstavat ovat samaa luokkaa.


    • Anonyymi

      Koivuhaasta taisi tulla ääniä Peltokankaalle, siellä on monenlaista äänestäjää.

    • Anonyymi

      Vaikea yhtälö näin pienituloisen mielestä tää mauri. Tulot 2o18 pienemmät kuin minulla
      , Reilut 2000 eläkettä saavalla. Silti ökyilee facebookissaan milloin mersuilla tai perheen monilla autoilla, nyt kallis moottoripyörä. Verosuunnittelua vai velkaa kansanedustajan tuloja vastaan?
      Vaikea on tavallisen ihmisen ymmärtää eliittiherroja

      • Anonyymi

        Juuri tätä ajattelin. Huvittavaa, että tuokin menee hurraahuudoin läpi noille elämänkoululaisille. Ja jokin aika sittenhän uutisoitiin myös Peltokankaan ulosottoasioista. Vai onko niin että tuore vaimo maksaa?
        Toisaalta onhan hän kova poika nostamaan eduskunnan kilometrikovauksia. Ehkä moottoripyörärahat tulevat sieltä.


    • Anonyymi

      Mauri ajaa punaisella Jaguaarilla uaa, uaa, sieltä hän saapuu köyhiä pelastamaan Jee jee, Jerry Cotton,

    • Anonyymi

      Olispa mukava tietää kuka on rahoittanut? Monenlaista juttua kiertää.

    • Anonyymi

      Siinä on kova työmaa, kun jokaisen autossapuhumisvideon täytyy olla edellistä räväkämpi. Kohta täytyy varmaan avata sivuikkuna ja huutaa moottoritiellä koko kansalle.

      • Anonyymi

        Katsotaan miten tämä Turtiaisen tuomio vaikuttaa Mauri Macgyverin sanan valintoihin,.,.,.,.,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsotaan miten tämä Turtiaisen tuomio vaikuttaa Mauri Macgyverin sanan valintoihin,.,.,.,.,

        Hiljaista on ollut, menikö Mauri Macgyverilta pupu pöksyyn,.,.,..,voi kauheeta, pupu pöksyyn....


    • Anonyymi

      Viime postaukse oli että -haluaa suomeni takaisin, ja irti EUsta .
      Okkei, omalta kohaltani voin sanoa että tahdon pitää Suomeni lännessä kiinni yhteistyössä ja rauhaan.
      Irti EU,sta tarkoittaa että suitsutetan takaisin idän vaikutus alueelle ikään kuin takaisin YYA sekä bilatilarisen kaupankäyntiin.
      Mikä tuo -irti EU'sta tulee, niin voin hyvällä omallatunnolla sanoa että tuossa asiassa pietarin trollit on onnistuneet hyvin dissnformaatiossaan luomaan mielikuvaa näihin ns "isänmaallisiin".
      Irti EU'sta huuto sekä suomipaidalla pullistelemassa nämä raukat tekee kremlille den työn mitä Putin on toivonut. Heikko EU on Kremlin etu.
      Oletan että Mauri ei tätä tiedä, siksi olisi hyvä tuoda tämä hänelle tiedoksi.
      Mukavaa kesää ja kaikille toivon pelkkää hyvää.

      • Anonyymi

        Juupasen juu.... Sano.... Tässähän se oikeistolaisen populismin käsitys sananvapaudesta tiivistyy. Me saamme valehdella ja uhkailla, mutta jos puututte siihen, niin teillä ei kohta ole sananvapautta.


    • Anonyymi

      ”Ei ole oikeudenmukaista, että suurimmalta osin valtion omistuksessa oleva lentoyhtiö arvottaa alueitaan ja tekee sen perusteella lentoliikenteen suunnitelmia” toteaa kansanedustaja Mauri Peltokangas (KP 28.5).

      Onko tuon järjettömämpää ajatusta kuin tuo ylläoleva? Pitääkö tosiaan pörssiyhtiön tehdä tappiollista lentotoimintaa tai tehdäänkö se veronmaksajien rahoilla? Ei kai kansaedustajan asia ole ajaa toimintaa josta tulee veronmaksajille turhia kustannuksia.
      Minä olen sen verran lentänyt Euroopan eri maissa, että tiedän useimmille kentille kaupungin keskusta menevän yli tunnin eli sellaisen ajan kuin Kokkolasta ajaa Vaasaan. Oulun ja Vaasan välissä ei ole taloudellisia edellytyksiä lentokentälle.

    • Anonyymi

      Peltokangas ei kunnioita suomen perustuslakia. Suomen kansalaisella on oikeus palata kotimaahan, olipa muslimi tai rikollinen. Luulisi nyt kansanedustajan, lain säätäjän, sen tietävän.
      Muttei ei, itseään tyhmempiä villitsee. Voe voe.

      • Anonyymi

        Mitä enemmän puolueen kannatus laskee, sitä kovemmin Peltokangas kiroilee ja meuhkaa. Tämä viimeisin video menee jo sketsiviihteen huipulle.
        Tai voisiko kannatuksen lasku johtua juuri noista PS:n takarivin turjakkeista?


      • Anonyymi

        Peltokangas valehtelee päin näköä, ei ole salaa tuotu ketään...... Näiden ihmisten maahantulo ei ollut salaista, kuten varsinkin perussuomalaiset väittävät. Asiasta oli kerrottu eduskunnan ulkoasianvaliokunnalle jo lauantaina. Ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja on perussuomalaisten Mika Niikko, ja valiokuntaan kuuluvat samasta puolueesta myös Tom Packalén ja Ville Tavio


    • Anonyymi

      Kuka poistatti Ano Turtiaiseen liittyvän viestin? Tieto oli kyllä sisäpiirin tietoa, liika kuumaako? Katsokaapa viikon ylen kuvia eduskunnasta.

      • Anonyymi

        hmm, kerro lisää


      • Anonyymi

        Turtiaisesta ja näistä muista pelleistä käydään avointa keskustelua murhaninfossa eikä siellä mitään poistella.


    • Anonyymi

      Pienestä virrasta on isot purot syntyneet, odotetaan vähän, niin kerron lisää.

      • Anonyymi

        "Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä." Vastasin tähän kommenttiin että "no joko?", niin viesti poistetaan? Kuka täällä oikein moderoi??


    • Anonyymi

      Oon jo aika kypsä tähän jätkään joka syön mun lautaselta ja jauhaa sontaa eduskunnasta käsin. Pelkkä valta mielessä, periaatteella "Mulle ja mun kamuille". Pelkkä tyhjäntouhottaja.

      • Anonyymi

        Ilman muuta Peltoniemi jatkoon!! Paljon pahempi olisi Antti Hietaniemi Perhosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilman muuta Peltoniemi jatkoon!! Paljon pahempi olisi Antti Hietaniemi Perhosta.

        Molemmat yhtä heikkoja ehdokkaita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilman muuta Peltoniemi jatkoon!! Paljon pahempi olisi Antti Hietaniemi Perhosta.

        Peltokangas luulee että eduskunta määrää työntekijöiden palkat, ottaisi edes selvää ketkä neuvottelevat yleensä palkoista. Ei ole edes alkeellista tietoa työmarkkinoista.....


    • Anonyymi

      Kulpakko olisi ollut ehdottomasti 100 kertaa parempi vaihtoehto

      • Anonyymi

        No niimpä!!!


    • Anonyymi

      Edelleen häviää asialliset kommentit ja kysymykset täältä? Näyttää myös siltä ettei ylläpidon toimia saa arvostella. Oiskohan peräti paikalliset persut deletoimassa josta on jo vahva epäilys. Kuvakaappaukset löytyy fb ryhmästä.

      • Anonyymi

        On miehellä ollut ainakin kiire viikonloppu, perhe kai matkoilla. Youtubea lykännyt kännisistä teineistä lähtien, pohjanmaan tappelumaine jo unohtunut. Rummun hakkaamisensaki pitänyt iltalehteen lähettää , julkisuus on huume. Outo käsitys politiikasta tuo somessa mesoaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On miehellä ollut ainakin kiire viikonloppu, perhe kai matkoilla. Youtubea lykännyt kännisistä teineistä lähtien, pohjanmaan tappelumaine jo unohtunut. Rummun hakkaamisensaki pitänyt iltalehteen lähettää , julkisuus on huume. Outo käsitys politiikasta tuo somessa mesoaminen.

        Mauri Macgyverin tapa levittää valheita, niin kuin nyt on tapahtunut(tämä nuorisojoukon tappelut h:gissä) muistatte varmaan Porvoon ampumisen missä kahtapoliisia ammuttiin, Maurin mukaan olivat namuja, mutta paljastuikin että olivat supisuomalaisia. On seurannut syvä hiljaisuus, ei anteeksipyyntöjä, eikä juttua ole korjattu... Sellainen on persjytkyjen totuus....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mauri Macgyverin tapa levittää valheita, niin kuin nyt on tapahtunut(tämä nuorisojoukon tappelut h:gissä) muistatte varmaan Porvoon ampumisen missä kahtapoliisia ammuttiin, Maurin mukaan olivat namuja, mutta paljastuikin että olivat supisuomalaisia. On seurannut syvä hiljaisuus, ei anteeksipyyntöjä, eikä juttua ole korjattu... Sellainen on persjytkyjen totuus....

        Niin ja kuopion ampujasta/miekkamiehestä kamala tohina. Tosissaan tarjoilivat sitä egyptin presidenttiä tekijäksi. Valtio maksaa miehelle avustajan, panisi hänet siivoamaan pahimmaT. Kyllä kaikki tappofantasiat voi katsoa maurin hyväksyvän kun ei niitä siivoa. Eri mieltä olevat ja oikeaa tietoa tarjoavat kyllä jopa estää. Eli lukee siis kuitenkin, siöläkään ei voi puolustaa. Porvoon pojat olivat janitskin kaverin ja elämänkerran kirjoittajan pojat. Mauri taas "hyvä ystävä" iljalle, kävi hautajaisissakin puhumassa. Kuten myös oli hyvä ystävä de witille, tuki ja lahjoitti teltan. Mies ei häälää kovin vakuuttavasti näin sivusta katsoen. Tynkkysellä samat jutut porvoosta ja kuopiosta. Äänestäjät tykkää kum eivät lehtiä lue.


    • Anonyymi

      Peltokangas monilla videoillaan tuo esiin ettei hän ymmärrä sopivaa kielenkäyttöä ja hyväksyy vitsailun (ja kiroilun) toimintapana myös eduskunnassa ja kansanedustajilta.
      Mikä nitrodisko siellä onkaan, mäenpää, peltokangas, turtiainen, peltokangas ja tynkkynen ihan omana julkkistyrkkynä provosoiden jopa asiattomalla pukeutumisella suunsoiton lisäksi.
      Ikävää kun äänestäjätkään eivät ymmärrä eroa asiallisella käyttäytymisellä ja hulabaloo-meiningillä.

      • Anonyymi

        Todennäköisesti meininki tulee muuttumaan entistä härskimmäksi, kun noissa porukoissa sananvapaus ymmärretään niin, että eri mieltä olevia voi pilkata niin törkein sanakääntein kuin haluaa.

        Peltokangas on myös masentavalla tavalla ominut suomalaisuuden ja pohjalaisuuden itselleen niin, että vain hän edustaa oikeaa suomalaisuuden ja pohjalaisuuden mallia ja muut ovat kommunisteja, vihervassareita ja mädättäjiä.

        Tästä olisi kiinnostavaa keskustella hänen itsensäkin kanssa omalla nimellä, mutta se nyt ei yllä kerrotuista syistä onnistu.


      • Anonyymi

        Läpälässyn lää.......SULANEET ETIKETIT

        Ennen meillä vasemmistolaisilla oli ideologisesti oikeastaan vain yksi vastus, nimittäin kapitalismi ja sen eteen työtään tekevä porvaristo.

        No, välillä tapeltiin keskenäänkin, kommari sitä ja demari tuota. Toveri vasten toveria. Nyt voi jo todeta, että älkää nyt enää keskenänne kinastelko, toverit.

        Sillä nyt meillä on sitäkin suurempi vastus, nimittäin ihmisoikeuksia kunnioittamaton laitaoikeisto, tuo öyhöttäjien aivoton mölinäsakki, joita myös persuiksi kutsutaan.

        Vaikka esimerkiksi kokoomus on mielestäni pelkkä suurpääoman etujärjestö, ottaisin minä mieluummin kaverikseni ennemmin sen kaikkein paatuneimmankin mustan porvarin kuin ihmisarvon loukkauksilla ja rasismilla kannuksensa hankkineen sivistymättömän moukan, tai kuten tässä tapauksessa, Maukan.

        Ei enää löytyne sellaista asiaa, millä nämä vihaa lietsovat ja ihmisarvoa kunnioittamattomat maukat ja moukat eivät ratsastaisi, millä eivät lietsoisi eripuraa ja kahtiajakoa kansamme keskuuteen?

        Sen meidän aatteillamme yhteiskuntaa kehittävien kilpailevien.

        Tämä kyseinen moukan maukan mielipide on sinänsä vähäinen esimerkki mutta se kertoo siitä myyräntyöstä jota ihmisyyden alta kaivetaan;

        Kaikki vähäinenkin kelpaa keppihevoseksi kunhan se vain palvelee omaa agendaa ja rasismia, jopa yksittäisen yrityksen yritys seurata aikaansa, ihmisyyttä, pysyä mukana kehityksessä.

        Kuka nyt ehtii perehtyä sen entisen päävastustajan kapitalistin metkuihin, kun sen apulainen maukka moukka tekee myyräntyötään kapitalismin tilipussiin vetämällä kelkkaansa muita ymmärtämättömiä ja sivistyksestä vaille jääneitä?

        Pelkkä eskimo riittää.

        Aika iso osa entisistä meistä on nykyisiä maukkamoukkia.

        Kyllä suurpääoma kiittää kun sen vastavoima, tasa-arvo ja demokratia, hajoitetaan kansan itsensä parissa, noiden vedätettyjen.

        Voisihan sitä kirjoittaa asiaakin ja puhua vaikkapa miljardien verokiertelyistä ja porvarien kuseksimisista silmillemme mutta yhteisiin olohuoneisiin paskominen vienee sittenkin näin sivistyksellisesti siitäkin huomion.

        Olkoon. Minä mitään tiedä.

        Mutta niin vähällä pääsee nykyään kansanedustajaksi, yhdellä sulatetulla tikkujäätelöllä?

        Tuhansia tykkääjiä, äänestäjiä, pehmojäätelön nuoleksijoita ainakin.

        Pitäkää hattu päässä näin helteelläkin, muuten voivat aivot sulaa ja muuan moukka maukka tulee ja nuolee ne suihinsa.

        Ja porvari kiittää ja vaihtaa etikettiä.


    • Anonyymi

      Kateelliset kepulaiset täällä ulisee.

      • Anonyymi

        Kuinka monta kertaa tämä ”kateelliset ulisee” on jo kuultu tai luettu? Se on nimittäin se taso, johon nämä oman elämänsä jalzaniemiset enimmillään pystyvät.

        Ja kerro nyt, mistä pitäisi olla kateellinen ja kenelle? Peltokankaalleko? Hän on ruma, kouluttamaton ja sivistymätön narsistihahmo, joka on käsittääkseni tehnyt elämässään varsin vähän mitään järkevää työtä.

        Ehkä joku ehtii lukea tämän kommentin, ennen kuin se poistetaan. Tavallinen kansalainen ei voi kirjoittaa mielipidettään selkokielellä. Kansanedustajalle se on sallittua.


    • Anonyymi

      Taas peltokangas valehtelee fb-sivullaan ja yllyttää kannattajiaan.. hänen mukaansa tynkkyselle todennäköisesti tulee syyte. Vaikka hän sai ilmoituksen ettei piliisi tutki ko. Tutkintapyyntöä.
      Persuille yleensä on epäselvää se, sitten vasta on syyte, kun poliisi on tutkinut ja syyttäjä päättänyt syyttää.

      • Anonyymi

        Päivän huomioita peltokankaasta. Poliisit eivät tuomitse vaan oikeuslaitos. Ei edes taponen ha hätönen anna tuomioita. Mutta kannattajat luulee myös jonkun tynkkysen tuomion olevan poliisien syytä. Mauri ite piti metakan ylinopeussakoista. Luulee poliisien voivan poistaa mamut katukuvasta. Kas kun ei tummua turistejakin.
        Kansanedustaja riehuu eskimo-puikoista lapsenomaisesti. Jos valmistaja vaihtaa nimen tuotteelleen, turha siitä hallitusta tai puolueita syyttää. Suomessa yksityiset yritykset eivät ole valtionjohtoisia. Paitsi sitten kun persut määrää.


    • Anonyymi

      Peltokankaalla ei ole kanttia julkaista omaa koulutustaan ja silti ivailee fb-kavereineen kaupan kassaa, joka on selkeest järkevämpi kuin möyhöttäjä. Samalla ivaavat nuorta naista jolla ei ole oikeaa työkokemusta? Nömä työttömät ja eläkeläiset ja pohjanmaam väki halveksii siis kaupan alaa, naisia ja vielä koulutustakin. Siks kai ei edustajankin vuositulot oli jotain 12 000 kun työmteko on häpeällistä. Niillä tuloilla ei vielä täyttä yleveroa maksetaa, josts myös valittaa. Itse maksan mieluummin yleveton täytenä, onhan se satasta pienempi kuin tvlupa oli. Persujen taso näkyy, kaupallisyen kanavien uusinnat ja amerikkalainen viihde miellyttää, ei ylen parempitasoiset ohjelmat.

      • Anonyymi

        Näin.
        Kun Peltokangas on vähitellen ottanut kaikkien asioiden asiantuntijan roolin ja ollut puheissaan erottamassa useita ministereitä ja valtakunnansyyttäjää, olen yrittänyt selvittää hänen omaa koulutus- ja työhistoriaansa, mutta mistään ei oikein ilmene faktaa. Onhan hän kuitenkin oudon varakas mies, jos autoista ynnä muista päättelee, mikä taas on ristiriidassa verotettavien tulojen kanssa.

        Mutta ei siinä, kansa palvoo. Mikäs siinä on itsestään lauluja tehdä ja esiintyä videolla kaverinsa moottoripyöräfirman sponsoripaita päällä.


    • Anonyymi

      Voi Helvetti mitä Keskusta pellejä Täällä kommentoi 😀 Keskusta ajanut Kaustista alas vuosia ja Te Keskustapellet itkette Täällä kun joku onnistuu kansanedustajaksi asti.. Hävettää KESKUSTA Pellet..Kateus täytyy ansaita, säälittäviä..No Kuntavaalit 2021 Pyyhkäsee Kes kusta lokaan... Perussuomalaiset kestää kärkeen...👍

      • Anonyymi

        Ei voi paljoa vaatia jos on vain käynnyt elämäm koulua


      • Anonyymi

        Jos persjytkyt pääsisivät valtaan, Suomesta ei olisi kohta mitään jäljellä,ovat sen verran sakeaa sakkia nämä persjytkyt......


      • Anonyymi

        No nyt oli taas Tosi reipas ja fiksu kommentti Persulta. Voi hyvää päivää.


      • Anonyymi

        No noinhan ei tietenkään tapahdu


      • Anonyymi

        Jos pääsee kansanedustajaksi, ei pitäisi häpäistä Kaustista. Tuttavat ihmettelevät, miten tolloja äänestäjiä täältä löytyy, kun tällaisen pellen ovat valinneet eduskuntaan. Kyllä kansanedustajan pitää osata käyttäytyä asiallisesti, sitähän penäsi myös Halla-aho. Mutta nämä Turtiaiset ja Peltokankaat möläyttelevät mitä ensimmäisenä tulee mieleen, ja vetoavat siihen, että puhuvat kansan kielelllä. Eivät puhu, vaan sillä kielellä, jota kuulee kaljaporukoiden tyhjänpäiväisissä jorinoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos pääsee kansanedustajaksi, ei pitäisi häpäistä Kaustista. Tuttavat ihmettelevät, miten tolloja äänestäjiä täältä löytyy, kun tällaisen pellen ovat valinneet eduskuntaan. Kyllä kansanedustajan pitää osata käyttäytyä asiallisesti, sitähän penäsi myös Halla-aho. Mutta nämä Turtiaiset ja Peltokankaat möläyttelevät mitä ensimmäisenä tulee mieleen, ja vetoavat siihen, että puhuvat kansan kielelllä. Eivät puhu, vaan sillä kielellä, jota kuulee kaljaporukoiden tyhjänpäiväisissä jorinoissa.

        Ikävintä on kun nämä elämämkoululaiset eivät edes ymmärrä hävetä, taputtelevat käsiä vaan ja huutelevat että mies puhu asiaa ja vaatii lisää, sitten ihmetellään mistä nuoret saavat mallia käyttäytymis etiketeissä.


    • Anonyymi

      Minusta tämä ketju ei koske Kaustista, vaan koko Suomea ja sitä, voiko tuollaisella politiikalla mitä Peltokangas ja äärioikeisto toteuttaa, päästä tosiaan perussuomalaisten kansanedustajaksi? Sitä myös, että voiko Keski-Pohjanmaalta ja Kaustiselta löytyä niin paljon äärioikeiston kannattajia? Ei löydy, sehän täällä todettiin, vaan Peltokangas meni eduskuntaan pitkälti eteläpohjalaisten sinimustapaitaisten jälkipolvien äänillä.

      • Anonyymi

        okkei


      • Anonyymi

        koululaiset


    • Anonyymi

      En ole kyseisen herran kanssa samaa mieltä

    • Anonyymi

      Ketjun pikaisesti lukeneena on helppo todeta, että sitä pyörittää paljolti yksi ja sama ihminen. Tyypillinen vaahtoava viherpunikki, jonka mielestä sananvapaus on sitä että itse saa sanoa ja länkyttää mitä hyvänsä, mutta muut eivät. Paikoin jopa uhriutuminen hallussa.

      Onnittelut sinulle kun sait viime vuonna mieluisan hallituksen!

      Al-taaenin valheilla ja Rinteen vappusatasen heiluttelulla eläkeläisten nokan edessä saamme nyt nauttia siitä mitä sinäkin halusit. No, demareillahan on tunnetusti laaja sydän ja "arvot" venyvät tilanteen mukaan. Itse Tarjakin on hypettänyt "rauhanneuvottelija" Al-taeenia, maan tunnetuinta vihapuhujaa, ja kulttuuripersoona Baltzaria, naisten kaltoinkohtelijaa. Ja pikku kepposteluihin sortuneita maahanmuuttajiahan puolue vetää puoleensa kuin kärpäsiä. Valheiden takia pääministeriytensä menettänyt Rinnekin huseeraa puolueessa sujuvasti kuin mitään ei olisi tapahtunut. Vihervasemmistolaisen ihanuuden takuumieheksi saatiin onneksi kepu, jonka johtajat viisaudellaan arvelivat, että historiallisen murskaava vaalitappio ei voi tarkoittaa muuta kuin suomalaisilta valtakirjaa hallitukseen menolle. Jänskättihän se niin, että Katrinkin esiintymistä piti valmentaa 50000 eurolla. Ja muillekin kokemattomille poliitikoille saada valtaisat avustajakaartit.

      Siinä lienemme samaa mieltä, että tämä hallitus on osannut jakaa rahaa - ei sen tienaamisen niin väliä. On halailtu maailmaa, haettu terroristeja maailmalta "kotiin" (uhreista viis), ollaan varmoja että maailma pelastuu kun Suomi vain tiukasti ja kalliisti huolehtii promillensa osuudesta maailman ilmastosta. Sisäministeri on vuodattanut kyyneleitä ja rahaa Irakissa kuolleen turvapaikanhakijan takia - ai niin sehän nousikin kuolleista - mutta maahanmuuttajien/turvapaikanhakijoiden tappamat/raiskaamat suomalaiset eivät häntä hetkauta. Verorahojamme on virrannut Afrikkaan, lisäksi sitä virtaa nyt etelä-Eurooppaan. Siellä on huomattu, että 10 % tuloverotuksella pärjätään ihan hyvin kun välillä vain kaverit auttavat. Joku sanoi, että demareiden vappusatanen otetaankin kaikilta ja lähetetään etelään kolminkertaisena. Ja miksemme auttaisi, velkarahalla, jonkun vihervasemmistolaislogiikan mukaan valtion velkarahaa ei koskaan tarvitse maksaa takaisin. On hyvä lastemme sekin tietää. Ihmettelen vain, että miksi sellaista rahaa ei oteta enemmänkin, kaksin käsin. Tämä hallitus ainakin tietää, että ei ihmiset kuitenkaan ymmärrä miljoonan ja miljardin eroa.

      Mukava kuulla, että tämä on sitä mitä haluat.

      Minun mielestäni puolestaan on hyvä, että tälle hulluudelle jotkut haluavat laittaa kapuloita rattaisiin. Ja heitä - kuten Mauria - ehdottomasti äänestän. Nykypolitiikassa voidaan usein todellakin puhua silkasta hulluudesta, ja siihen reagoidessa voi äänensävy olla jopa vihainen. Elämä on. Onneksi vihervassarit ovat saaneet mieluisan valtakunnansyyttäjän, joka kaivaa mieltä pahoittavaa vaikka 15 vuoden takaa ja ohjailee yleistä keskustelua pois näistä ikävistä miljardeista sun muista hupakkohallituksen kompastuskivistä. Ja sinänsä ihailen, miten tyynesti jotkut ottavat kun esimerkiksi kaatuneiden muistopäivänä sisäministeri lähettää onnittelut ja terveisensä valtakunnan homoille, mutta "unohtaa" ne jotka ovat henkensäkin uhranneet maan takia.

      • Anonyymi

        Ei voi sanoa muuta, että kun ei ole paljon annettu, niin paljoa ei voi vaatia näiltä persukannattajilta. Tällaisia miehiä äänestetään eduskuntaan ja sitten vaahdotaan maahanmuuttajista ja viherkommareista. Nämä nykyisten hallituksen kannattaja ovat sentään maan rakentaneet sotien jälkeen ja sotineet keskenäänkin mutta tällaista kieltä ja temppuja kuin persut käyttävät, heistä mikään puolue ei ole käyttänyt. Ei edes punaisen Hertta Kuusisen aikana. Hävetkää jos osaatte.


    • Anonyymi

      Eiköhän riitä jos eduskunnan puhemies pahoittelee eduskunnan työntekijää kohdanneesta hyökkäyksestä. Ei ole hallituksen toimenkuvaan kuuluva asia. Kumma kun Peltokangas ei vaatinut Niinistön pahoittelua. Minä häpeän, että keskipohjalainen käyttäytyy tuolla tavalla, pieni lohdutus on, että eteläpohjalaiset ovat hänet halunneet eduskuntaan.

      • Anonyymi

        Peltokangas sanoo ääneen sen mitä moni ajattelee nykyisestä vasemmistohallituksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peltokangas sanoo ääneen sen mitä moni ajattelee nykyisestä vasemmistohallituksesta.

        Miten se on tämän suomalaisen perinteisen -ja uusporvaristonkin, että sitä edustavien puolueiden, ihan yhteiseksi työkaluksi ja varsinkin punavihervasemmistolaista työväenluokkaa suitsimaan valikoitunut tuo niin inha, työläisihmisen jälkikasvun perättimen sanallisestikkin ristiriitaisen manipulatiivinen kurmoottaminen ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peltokangas sanoo ääneen sen mitä moni ajattelee nykyisestä vasemmistohallituksesta.

        Miten sinä pystyt "monien" ajatuksia lukemaan? Minä asun Perhonjokilaaksossa ja tunnen monia henkilöitä joiden tiedän äänestäneen persuja, mutta kyllä puheet ovat nyt sellaisia, että vaistoan heidän mittansa tulleen täyteen ja ovat hyvin pettyneitä, että puolue ei voi tehdä enää yhteistyötä minkään tahon kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten sinä pystyt "monien" ajatuksia lukemaan? Minä asun Perhonjokilaaksossa ja tunnen monia henkilöitä joiden tiedän äänestäneen persuja, mutta kyllä puheet ovat nyt sellaisia, että vaistoan heidän mittansa tulleen täyteen ja ovat hyvin pettyneitä, että puolue ei voi tehdä enää yhteistyötä minkään tahon kanssa.

        Anna Nauriin möykätä, tekee meille kummiskin tai koko Suomelle sen edun että ajaa Per*****kä Säälittävät (PS ) kannatuksen alas sinne minne kuuluu.


    • Anonyymi

      Jokaisen eduskuntaapuolueen ryhmäjohtajalta on tullut pahoittelut Katajan tapauksesta. Eikö se riitä ? Kunhan Halla-aholta saataisiin pahoittelut.
      On muuten mukava Kaustisen kunnan lähetystön käydä ministerin pakeilla Peltokankaan nimiteltyä heitä. Jonkun pitäisi esittää pahoittelut ministereille, kun Peltokangas ei osaa edes hävetä.

      • Anonyymi

        Pitäisikö hallituksen ministerien pahoitella persujen sisäisiä tappeluita. Katajahan sanoi epäilevänsä hyökkääjien olleen äärioikeiston edustajia. Suomen Sisun tai kielletyn jengin porukoita ehkä?
        "Perussuomalaisten Pekka Kataja epäilee äärioikeiston yrittäneen tappaa hänet: "Minulla on siellä vihamiehiä"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäisikö hallituksen ministerien pahoitella persujen sisäisiä tappeluita. Katajahan sanoi epäilevänsä hyökkääjien olleen äärioikeiston edustajia. Suomen Sisun tai kielletyn jengin porukoita ehkä?
        "Perussuomalaisten Pekka Kataja epäilee äärioikeiston yrittäneen tappaa hänet: "Minulla on siellä vihamiehiä"

        Ulkomaalainen naisystävä mielestäni muuttaa tätä pahoinpitelyä. Ehkä ihan yksityinen rahaan liittyvä juttu?


    • Anonyymi

      Mauri pitää ottaa ensi vuoden festivaalien poskisolistiksi. Persufanaatikot valtaavat areenan kun Mauri latelee viisauksiaan. Hänet pitää palkata viikoksi esiintymään päivänavauksen suorittamaan. Siinä olisi showta kerrakseen. Ainakin pitäisi avajaispuheen pitämiseen valtiopäivämies kutsua välittömästi.

      • Anonyymi

        Onkohan tuo Peltokankaan viha aitoa vai teatteria, jolla saadaan kannatusta? Jos se on aitoa, siinä alkaa olla jotakin sairasta.


    • Anonyymi

      Mies joka väittää olevansa isänmaallinen ja ajaa eu sekä euro eroa, eikö tää pelle jumaliste tajua että hän ajaa suomea venäjän etupiiriin. Eli juuri tätä mitä putin haluaa.
      Suuri myötähäpeä, todella suuri myötähäpeä.
      Pidetään Suomea lännessä.

      • Anonyymi

        Ei lisättävää


      • Anonyymi

        Juuri näinhän siinä kävisi.


    • Anonyymi

      Ei ole peltokangas lukenut päätalon eikä väinö linnan kirjoja. Koska väittää suojeluskuntalaisten olleen sodan asekoulutetuin väki. Kyllä sotaan tultiin jo sotaväen kautta, kouluttajina ammattisotilaita.
      Saahan sitä suojeluskuntaa takaisin vaatia, somekavereitaan yllyttää sisällissotaan.
      Vähän voisi kansanedustajalta, kiihkoisaltakin, odottaa jonkinlaista tietämystä.

    • Anonyymi

      Katsoimpa huvikseni että mitä Mauri on saanut aikaan kansanedustajana ja sitä ennen mm. Kaustisella. Ei sitten niin yhtään mitään! Öyhöttäminen ja oman egon buustaaminen pääasiana. Huomaa kyllä että jätkä on kotosin Kokkolasta :D

      • Anonyymi

        Hän luultavasti keksi, että huutamisesta saa itselleen ammatin, jossa on kohtuullisen reilu palkka ja hyvät lisäkorvaukset mm. kilometrirahoina.
        Tämä siis hänen aiempaan työhistoriaansa verrattuna.


    • Anonyymi

      Tilannekatsaus. Jos eduskuntatyöstä maksettava palkka olisi tulosperusteista, jonottaisi tämä mölytorvi sossun luukulla ja leipäjonoissa. Ei muuta sanottavaa!

    • Anonyymi

      Sain kaustislaiselta perussuomalaisten kannattajalta neuvon: Tältä PersMaurilta ei pidä ostaa käytettyä autoa. Eikä sille kuulemma pidä myydä käytettyä autoa. Eikä mitään muutakaan.
      Tällainen p**seensuristaja on sitten hoitamassa meidän yhteisiä asioita eduskunnassa ja valtuustossa. Voi voi.

      • Anonyymi

        Onko se muuten ajautunut huonoihin väleihin vaalipäällikkönsä kanssa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko se muuten ajautunut huonoihin väleihin vaalipäällikkönsä kanssa?

        Kumma kun ei mitenkään kommentoi caikka tämän pahoinpitelijän piireissä liikkuu, kävi turussakin puhumassa tämän kansallisrintaman jA soldiersin tilaisuudessA. Pvl-pojat terhi kiemunki kulkueen kärjessä kantaen isoa seppeltä. Sensijaan mauri ehtii kysellä oula silvennoiselta, eikö hävetä. Oula kun laittoi käden joutomies- huuhtasen kameran eteen. Nää joutomiehet on peltokankaalle tärkeitä, heiltä ne äänet tulevat.


    • Anonyymi

      On toki hyvä, että Peltokangas on töissä eduskunnassa eikä rikospoliisissa. Toisaalta hän on kyllä nopea ratkaisemaan rikoksia (esim. Porvoon viimevuotinen tapaus ja viime heinäkuun Katajan tapaus), mutta onnistumisprosentti on toistaiseksi nolla.

      • Anonyymi

        Joo. Mauri piti melkoista mölinää molempien tapausten alkumetreillä ja vaati Ohisalolta kommentteja asiaan. Eipä ole Mauri enää puhunut mitään kummastakaan tapauksesta. Eikä ihme, kun selvisi että persu-Katajan pahoinpitelijät olivatkin Maurin kavereita.


    • Anonyymi

      Jeee, nyt on poistettu 68 kommenteja. kohta päästään 70 ja sen kunniaksi keitetään oikein isämaalliset kahvit

    • Anonyymi

      En haluaisi olla Peltokankaan olla Peltokankaan housuissa nyt, hän on jo pitkään ajautunut ns. "Feeding the Dragon" tilanteeseen. Mahtaa olla ylpeä siitä että saanut kannattajikseen Suomen syvimmät rivit, joille asioiden hoitaminen tarkoittaa polttopulloja ja väkivaltaa. Jopa oma piiri miehen kyvykkyyttä ylipäätään olla mukana politiikassa ja on näköjään jo työlästä sensuroida näitä kyseenalaistavia kommentteja somessa. Keskustelu silti jatkuu ja ilmainen makkara ja kalja on kansalta jäänyt saamatta. Tulokset eduskunta-ajalta ovat nollassa, edelleen. Mape on tilanteessa jossa ei voi kuin jatkaa öyhöttämistä, sillä muutoin kannattajajoukkoa katoaa ja osa kääntyy ruokkijaansa vastaan. Asiallisen kommentoinnin, asioiden kyseenalaistaminen tai esilletuomisen, ja sen sensuroiminen somekanavista on silti erittäin säälittävää.

      • Anonyymi

        Laitan korjattuna sillä tämä puhelimella kirjoittaminen on aika hankalaa välillä:

        En haluaisi olla Peltokankaan housuissa nyt, hän on jo pitkään ajautunut ns. "Feeding the Dragon" tilanteeseen. Mahtaa olla ylpeä siitä että saanut kannattajikseen Suomen syvimmät rivit, joille asioiden hoitaminen tarkoittaa polttopulloja ja väkivaltaa. Jopa oma piiri epäilee ja kyseenalaistaa miehen kyvykkyyttä ylipäätään olla mukana politiikassa ja on näköjään jo työlästä sensuroida näitä kyseenalaistavia kommentteja somessa. Keskustelu silti jatkuu ja ilmainen makkara ja kalja on kansalta jäänyt saamatta. Tulokset eduskunta-ajalta ovat nollassa, edelleen. Mape on tilanteessa jossa ei voi kuin jatkaa öyhöttämistä, sillä muutoin kannattajajoukkoa katoaa ja osa kääntyy ruokkijaansa vastaan. Asiallisen kommentoinnin, asioiden kyseenalaistaminen tai esilletuomisen, ja sen sensuroiminen somekanavista on silti erittäin säälittävää.


    • Anonyymi

      Kateus ei tuu ilmaiseksi se täytyy ansaita

      • Anonyymi

        Ole sinä poika vaiti.


    • Anonyymi

      Kommenteista päätellen Mauri on tehnyt Isänmaallista työtä jota kaikki eivät osaa arvostaa.Lukekaapas muutama Lehväslaihon kaukopartio kirja niin selviää nuo pepuset aivot.

      • Anonyymi

        Joo niissä kirjoissa ei ole kyllä mainintaakaan Persupuolueen profeetta Jussi Halla-ahosta, joka sivarina viikkasi lakanoita, silloin, kun tosimiehet olivat armeijan harmaissa. Ei eiran herraskaista pojanjuippa huvittanut armeijan käyminen, eikä katsonut Suomen äitejä ja Suomen lapsia ase kädessä puolustamisen arvoiseksi. Tästä kaikesta huolimatta Peltomaurin hyvävelijärjestö Suomen Sisu pitää Hallajussia kunniajäsenenään. On muuten naurettavaa jengiä koko persuporukka. Peltokangas sieltä syvimmästä päästä ja vielä kansanedustajan hillotolpalla nautiskellen, meidän verovaroillamme.


      • Anonyymi

        Isänmaallisuudella ja Peltokankaalla ei ole mitään liittymäkohtaa toisiinsa. Peltokangas on omalla touhuilullaan pyrkinyt hajottamaan kansakuntaa Putinin ja Bäckmanin sponsorituella. Onko Peltokangas käynyt edes armeijaa?


    • Anonyymi

      Peltokangas oli loppujen lopuksi tyytyväinen kun sai tukea Suomen valtiota omalta osaltaan.

    • Anonyymi

      Työmies on palkkansa ansainnut.Mauri voi pitää päänsä pystyssä.Osalle miehiä vois pukea hameen päälle ovat kateita paskan puhujia.

      • Anonyymi

        mitä se auttaa yhteiskuntaa äänestää eduskuntaan ihmisiä jotka sanoo TB mielipiteitä eivätkä tee mitään konkreettista yhteiskunnan eteeen?


    • Anonyymi

      Tuohon herraan on ihan turhaa haaskata ajatuksia...
      -Ajattele jotain mukavaa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        joo sanoppa se.paskahousut täälä vinkuu ku joku sanoo joskus niiku asia on.


    • Anonyymi

      Voi sinua ressukkaa kun niin hukassa olet 😊😊😊 Politiikka ei ole sun laji 😊

      • Anonyymi

        Tämän kommentoit kaippa Peltokankaalle? Koska siinä osut oikeaan. Politiikka ei missään nimessä ole Peltokankaan laji.


    • Anonyymi

      Toivottavasti näissä vaaleissa porukka äänestää järkevämmin.

    • Anonyymi

      Peltokangas sanoo ja tekee juuri oikeat asiat! Mikä ihmeen idiootti tuommoisen aloituksen teki foorumille! Kansanedustaja peltokangas on erittäin hyvä ! 5/5.

      • Anonyymi

        Mutta mitä on saanut aikaan? Kyllä se huudella osaa, mutta ei saa mitään aikaiseksi.


    • Anonyymi

      Annetaan Purran ja Orpon panna Suomi kuntoon. Vastatkoon huutamiseensä.
      Mikäkähän on Peltokakaan ratkaisu?

    • Anonyymi

      Mielestäni Mauri on kyllä oikealla jäljillä haittamaahanmuuttoon liittyen ja EU:n epäkohtiin, bensaveroon liittyen.
      Mutta ongelmana on herran epäasiallinen käytös eduskunnassa ja somessa kansanedustajia kohtaan, kyllä sitä voi arvostella vallanpäättäjiä ja heidän touhua eduskunnassa ei siinä mitään.
      Mauria on nähty paljon mielenosoituksissa kuten convoy mielenosoituksessa 2022 ja kansallismielisissä tapahtumissa tuntuu viihtyvän myös.
      Toisaalta ei Peltokangas ole mielestäni yhtä raju kuin Marco De Wit, jonka käytös julkisilla paikoilla oli todella epäasiallista ja aggressiivista 2017-2019 Suomi Ensin puheenjohtajana viranomaisia kohtaan.
      Saas nähdä miten seuraavat 4 vuotta menevät.

      • Anonyymi

        Mun kristallipallo näyttää että Mauriitsio siirtyy eläkeläiseksi het kun se vain on mahdollista. Yrittänee sitä jo eduskuntakauden puolivälissä. On näet vakavia terveysprobleemia tällä Maurilla. Jotain korviin tai niiden väliin liittyvää jutskaa, jonka vuoksi jäi sitten armeijakin käymättä.


      • Anonyymi

        De witillä on kytkökset venäjään ja on ollut joskus poski ystävä johan Desantti bäckmanin kanssa, eli näyttöä rajan toiselta puolelta kait on.


    • Anonyymi

      Partamauri on vaarallinen populisti.

      Hänellä on myös hämärä menneisyys.

      • Anonyymi

        Tuomioitakin. On siis persu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuomioitakin. On siis persu.

        Pahempi olla ALKOHOLISTI kuten Keskusta ministeri tai NARKKIS kuin SDP ministeri.


    • Anonyymi

      Koska bensakangas puuttuu korkeisiin polttoaineen hintoihin? Viime päivät taas ollu rajua nousua vaikka mies jokapaikassa on selvästi luvannut että hinnat laskevat kun PS nousee hallitukseen!

      • Anonyymi

        Hallitus ei ole vielä aloittanut. Lisäksi sellaisia kuin sinä narisijoita häiritsemässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hallitus ei ole vielä aloittanut. Lisäksi sellaisia kuin sinä narisijoita häiritsemässä.

        Hallitus vois laskea ensi töikseen pensan hintaa ja asuntolainojen korkoja ja sähkön hintaa siinä vaiheessa kun sitten aloittaa työnsä.


    • Anonyymi

      Jaaha bensakangas päätti tulla itse kommentoimaan :D Viimeiset neljä vuotta bensakangas on itse huutanut kuin kiimainen hirvi bensan hinnasta ja nyt onnistuu enää vittuilu.

      • Anonyymi

        Miksei kiimainen hirvi mylvi korkojen laskemisesta. Aika moni on nyt löyhässä hirressä korkeiden korkojen vuoksi. Siihen verrattuna bensan hinta on pikku juttu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei kiimainen hirvi mylvi korkojen laskemisesta. Aika moni on nyt löyhässä hirressä korkeiden korkojen vuoksi. Siihen verrattuna bensan hinta on pikku juttu.

        Vihaavat EU:ta ja Putinia. Rakastavat isänmaata.


    • Anonyymi

      Peltokankaan ja Johan Bäckmanin touhuja voisi joku tutkia. MV-lehdessä tämän herran naama näkyi useasti. Kuka oikeasti Isänmaallinen kehtaa veljeillä näiden puuttinin mielisten kanssa?

    • Anonyymi

      Turvat tukkoon, Persujen arvostelu saa luvan loppua !! tv. Kannuslainen

      • Anonyymi

        perussuomalaisten Mauri Peltokangas esiintyy venäjämielisellä Johan Bäckmanin ylläpitämällä valemediasivustolla.

        Jopa monet persujen äänestäjät ovat tästä pahastuneet.

        No kyllähän me kaikki tiedämme, että persut vihaavat EU:ta ja rakastavat Putinia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        perussuomalaisten Mauri Peltokangas esiintyy venäjämielisellä Johan Bäckmanin ylläpitämällä valemediasivustolla.

        Jopa monet persujen äänestäjät ovat tästä pahastuneet.

        No kyllähän me kaikki tiedämme, että persut vihaavat EU:ta ja rakastavat Putinia.

        https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/valpperi/perussuomalaisetko-venajamielisia/

        Yllä linkkiä


    • Anonyymi

      Toisin oli vielä vähän aikaa sitten. Marraskuussa 2020 järjestetyssä Fixit-mielenosoituksessa perussuomalaisten Laura Huhtasaari, Mauri Peltokangas ja Olli Kotro vaativat yhdessä QAnon-hörhöjen kanssa eroa EU:sta. Vuoden 2016 Fixit-kansalaisaloitteen käynnistänyt Sebastian Tynkkynen on nyt EU:n yhtenäisyyden kannattaja. Enää eduskunnasta ei taida löytyä yhtään EU:n vastustajaa. Kun idästä alkoi tuulla kylmästi, niin takit kääntyivät saumat rutisten

      • Anonyymi

        Olis kiva tietää, kuinka paljon persut ovat saaneet rahaa venäjältä.


    Ketjusta on poistettu 77 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe