Suomi24.fi vastuu?

Anonyymi

Nyt on selvinnyt, että sähköpostin siirto on tehty oikein, mutta meilit eivät siirtyneet uudelle toimijalle. Kaikki kansiot teksteineen on, mutta saapuneet ja itse kansiot ovat täysin tyhjiä. Suomi24.fi kadotti siis ennen siirtoa tiedot pois. Toinen meili siirtynyt aivan normisti. Nyt uusi toimija kyselee backuppeja, niin miten nämä saadaan kun ette vaivaudu vastailemaan viesteihin, ettekä kerro ihmisille ohjeitakaan. Mikä vastuu teillä on? Tämän sähköpostishown jäljeen teiltä tulee häviämään tuhansia asiakkaita, kun ei ole mitään syytä tulla näille palstoille lukemaan pelkkiä tyhjiä kommentointeja. Sekä treffipalstakin on jo ajat sitten pilattu maksulliseksi (jotain toimintoja saa ilmaiseksi tehdä). Näinköhän Ilkka Lavas saa pelastettua tätä uppoavaa laivaa...Nytkin varmaan vastaatte, asiakkaan oma moka. Olisin kopioinut kaikki meilit ja siirtänyt talteen ne varmuuden vuoksi, mutta aika vaikeeta siirtää kun aiemmin meilit katosi kun oli luvattu.

3

56

Vastaukset

 • Ai kun naurattaa!

  Annoin vuosia saman neuvon: vaihtamalla paranee.

  Nyt ne, jotka eivät neuvoa uskoneet, maksavat siitä.

 • Hei, ikävä kuulla, että postit ovat kadonneet.

  Meille on viimeisten päivien aikana tullut lukemattomia kyselyitä käyttäjiltä, joten vastauksen saaminen voi kestää normaalia kauemmin. Jos et ole luonut tiliä mailbox.orgiin tai tallentanut postejasi muualle, niihin ei ikävä kyllä ole enää pääsyä.

  • Täsmennyksenä vielä: posteja ei ole poistettu ennen annettua määräaikaa. Suomi24 Posti suljettiin tänään, ja palvelu siirtyi uudelle palveluntarjoajalle, kuten lukuisissa viesteissä olemme kertoneet.

   Jos sähköpostipalvelussa on eilisiltana ollut ongelmia, kannattaa laittaa viestiä palautelomakkeen kautta.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  309
  2747