Olisikohan sitä kirjautumispakkoa tulossa?

ainakin jotkut palstat tarvitsisivat sitä, siis että pitäisi koko ajan käyttää rekattua nimmariaan.

Ainakin esim. Maailman menoa - palsta, joka on älyttömän häiritty trollin tai parin taholta, jotka spämmäävät jatkuvasti keksittyjä tai muuten asiattomia juttuja persuista. Pilaavat koko palstan, tuolla älyttömällä touhullaan. Sitten on myös Kielipolitiikka - palsta jossa 2-3 rkp:n edustajaa häiriköi niin, että heti kun tulee yksikin suomenkielinen avaus, niin alkaa ruotsinkielisten avausten ylösnosto. Etusivulla pyörii jatkuvasti jo kaukaa viime vuodelta olevia rkp:läisten avauksia, joita he häirintä mielessä pitävät esillä. Tuolle pitäisi tehdä jotain.

9

106

  Vastaukset

  • Aivan älytöntä. Anonyymikeskusteluihin rekisteröitymispakko. Siinä ei tyhmyydellä enää olisi rajaa.

   • Jos palstat halutaan pitää roska tasolla, niin silloinhan ei mitään kontrollia tarvita.

    Minusta kirjoittelu S24:ssä on mennyt vaan entistä asiattomampaan suuntaan, järjetöntä trollausta sun muuta häirintää on vaikka kuinka.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos palstat halutaan pitää roska tasolla, niin silloinhan ei mitään kontrollia tarvita.

    Minusta kirjoittelu S24:ssä on mennyt vaan entistä asiattomampaan suuntaan, järjetöntä trollausta sun muuta häirintää on vaikka kuinka.

    Asiatasolla pitämiseen tarvitaan luotseja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Asiatasolla pitämiseen tarvitaan luotseja.

    Ei IKINÄ! Enempää keskustelujen pilaamista poistohäiriköinnillä ei tarvita. Toisaalta, olisihan se armollinen lopetusisku jo muutenkin uppoamassa olevalle laivalle, se olisi vihon viimeinen moka ja naula arkkuun, joka vain nopeuttaisi vääjäämätöntä.
    Enää ehkä kiireinen bottihäirikön poisto ja puunäkymän takaisin otto voisi kääntää foorumin vielä uuteen nousuun...ainakin olisi lupaava alku sivuston pelastukselle.


  • Appi vaan lakkauttaisi kaiken väkivaltaisen tuottamisen.

  • Moi! Tällä hetkellä kirjautumispakkoa ei ole tulossa.

   Suomi24:ssä poistopäätökset perustuvat sääntöihin ja käyttöehtoihin. Tästä syystä esim. keksittyjen juttujen kertominen on sallittua, ja kanssakeskustelijoiden pitäisi itse kommentoimalla oikaista vääränä pitämäänsä tietoa. Palstoille avattujen keskustelujen täytyy kuitenkin liittyä kunkin palstan aiheeseen.

   Avausten ylös nostaminen ei sinänsä ole kiellettyä. Joskus aiheet nousevat uudelleen keskusteluun, vaikka aloitus olisikin jo vanha, ja Suomi24 toimii niin, että ylös nousevat ne keskustelut, joihin on viimeksi tullut vastauksia. Eri asia on, jos keskusteluja nostetaan vain kommentoimalla "nosto" tai "ylös". Tämä ei ole keskustelua, vaan sitä voi pitää jo häiriköintinä.

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi

   • Ja hah hah! Vai mukamas "Palstoille avattujen keskustelujen täytyy kuitenkin liittyä kunkin palstan aiheeseen." Täyttä potaskaa tai oikeammin "ot":n voisi jättää pois.

    Esimerkkiä foorumilta "Keskustelu24 > Matkailu > Eri tapoja matkailla > Laivamatkat ja risteilyt":

    Sisäampumarataa millään laivalla?
    Sopisiko terva laivamoottoreille?
    Vesirajan alapuolisia ikkunallisia hyttejä?
    Myydäänkö laivan taxfreessä moottoriöljyä?
    VOiko laivan huoneessa tehdä ruokaa?
    Golden Ray nuljahti katolleen
    Onko A-luokan hytissä ikkunavasaraa?
    Kapteenin työ.
    Wanha Vikingin Apollo upotetaan
    Matkustajalaivan pysäyttäminen
    Rakettien / patojen ampuminen laivojen kansilta
    Miksi kaljalavassa on juuri 24 purkkia?
    Pirate jack ainesosat
    Viking Linestä tehdään onkituro
    Helsingin telakasta
    Montako wattia laivan sumutorvi ottaa virtaa?
    Turkulaisille tulossa penalttia
    Tax-freen ikärajat
    Käykö interrail-lippu laivassa?
    Finnswan joutui manööveröimään
    Viking Sallyn 32v, murhamysteeri nousi tapetille
    Joulunvietto satamassa

    Tuossa vain hieman alkua asiattomuuksille. Kaikki nuo on ilmoitettu asiattomiksi. Mitähän käsitystä laivamatkailusta nuo mahtavat edustaa?


   • Heh, jopas sitä ollaan vitsikkäällä päällä.. vai että perustuu poistot sääntöihin tai ylipäätään johonkin logiikkaan. Koneälyttömyyden poistoista valtaosa on täysin käsittämättömiä ja vailla mitään asiattomuuksia. Ei tarvi olla kuin yksi "väärä" sana tai linkki ja koko viesti poistuu pikavauhtia! Keskustelut tehokkaasti pilaava bottihäirikkö näyttäisi lisäksi vainoavan tiettyjä (ylläpidon kanssa eri mieltä olevia) kirjoittajia enemmän kuin toisia. Joillekin käyttäjille sanavarasto on rajatumpaa kuin muille. Tämä ilmenee etenkin anonyymisti kirjoittaessa.


  • Niin, sitä pitä vielä sanomani, että Maailman menoa - palstalle tulee paljon Suomen politiikkaan, puolueisiin ja itse poliitikoihin liittyviä avauksia - usein asiattomia. Mutta koska Politiikka - osio on myös olemassa, niin Maailman menoa - palstalta nuo politiikkaan liittyvät jutut pitäisi siirtää tai poistaa.

   Mitä järkeä on pitää yllä valtavasti eri palstoja, kun ihan kaikesta kuitenkin voi kirjoittaa Maailman menoa - palstalle?

   No, tietysti firma yrittää epätoivoisesti tehdä rahaa, siksi trollitkin ovat suojeluksessa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   6296
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   2823
  3. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   293
   1546
  4. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   17
   1264