Suihkukaappi paras vedeneristys

Anonyymi

...varsinkin jos kaakelit seinissä, kätevin ja toimivin vedeneristys on kyl suihkukaappi, jossa seinät jokapuolella ja poistoletku suoraan lattiakaivoon.

14

1007

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo.

    • Anonyymi

      Suihkukaappi on hyvä ratkaisu, mutta kannattaa olla tarkkana, minkä maahantuojan ja minkälaisen suihkukaapin hankkii.

      Asunnossa on Nordiumin maahantuoma Stocksundin Suka 90 IS-V suihkukaappi, jonka asennuksen on suorittanut LVI-insinööri. Suihkukaappi vuoti sekä rakenteista, että ylitulvimalla lattialle. Asentajan mukaan Stocksundin Suka 90 IS-V suihkukaapin rakenteiden liitoskohdista ja ruuvien asentamisessa puuttuvat tarvittavat vesisuojaukset. Hänen mukaansa Stocksundin Suka 90 IS-V suihkukaapin liitosputki on huonolaatuinen. Hän tilkitsi vuotokohtia ja vaihtoi poistoputken halkaisijaltaan isompaan. Nordium maahantuojan mukaan Stocksundin Suka 90 IS-V suihkukaappiin kuuluu hiusieppari, sitä ei kuienkaan ole näkynyt. Se maksaa varaosana toimitettuna 39 €.

      Takuuaikaa on vielä jäljellä vuosi. Mitä viestii Nordium? He eivät korvaa korjausasennuksia tai vaihda suihkukaappia, perustellen mm. seuraavasti:
      * Suihkukaappi toimii myös ilman poistoputkea, silloin vesi valuu lattiaa pitkin lattiakaivoon. Haittaako se, riippuu käyttäjistä.
      * Suihkukaappi myydään toimitukseen kuuluvan poistoputken kanssa. Se liitetään suihkukaapin alla olevaan lattiakaivoon. Jos haluatte asentaa pitemmän poistoputken, se käy aivan hyvin. Tiedän, että niitä on vuosien mittaan asennettu ja ne varmasti toimivat oikein hyvin.

      Tietääkseni suihkukaappia ei pitäisi asentaa suoraan lattiakaivon päälle. en minä ainakaan pysty siirtämään raskasta suihkukaappia paikaltaan, kun lattiakaivoa pitäisi vaikka puhdistaa.

      Näihköhän maahantuoja voi toimia?

      • Anonyymi

        Ei suihkukaappi korvaa nykyaikasia vesierstyksiä. Hankala käyttää ja ruma. Elli nyt pitää vain tehdä se kylppäriremontti,, maksaa noin kymppitonnin, eli ei siihen kuole.


      • Anonyymi

        Mulla on ollut sama Bauhausista ostettu suihkukaappi pari vuotta. Ei mitään ihmeitä kokoamisessa ja poistoputkikin on toiminut. Altaassa on irrotettava etureuna ja viemärin puhdistus onnistuu. Hyvä kaappi ja suihkuvedet pysyvät sisällä. Kun vanhan talon seinien ja lattian vedeneristyksiin ei aina voi luottaa.


    • Anonyymi

      Suihkukaappi ilman allasta olisi varmin ja huolettomin ratkaisu. Siis oikeastaan vain suihkuseinät. Sitä allasta ei tarvita mihinkään!

      • Anonyymi

        No ei tarvita kyllä seiniäkään. Kopit on kamalia rötisköjä ja siivoamattomina limaisia paskaläjiä. Samoin seinät. Suihkuvarhon voi pestä pienellä vaivalla pesukoneessa ja vaihtaa toisen väriseen kun kyllästyy.


    • Anonyymi

      Sellainen suihkukaappi jossa on (lukittavat) pyörät alla, on pyörätöntä toimivampi ratkaisu.

      • Anonyymi

        No jaa. Ei taida olla laillinen letkukytkennöillä. Ja kovana ei oikein onnistu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jaa. Ei taida olla laillinen letkukytkennöillä. Ja kovana ei oikein onnistu.

        Kolmas talo ja kolmas pyörällinen suihkukaappi menossa. Eka kaappiin laitoin pyörät itse, kun en ymmärtänyt hankkiessa katsoa. Kaikki kaapit on luonnollisesti kytketty teräspunosletkuilla, eihän kaappia saa muuten koskaan siirrettyä ja pestyä lattiaa sen alta. Vielä tärkeämpi pointti on lattiakaivon puhdistettavuus. Muista tiedä, mutta meillä kaappi siirretään kerran vuodessa ja putsataan lattia + lattiakaivo.
        Kunnollinen teräspunosletku kestää 10 bar painetta ja 90 asteista vettä. Jos kesto epäilyttää, niin vaihtaa 10-15 v välein. Ei se kaappikaan tosin kauempaa kestä.
        Olisi pitkä tarina kerrottavana siitä ekasta Hafan kaapista... Jos lyhyesti, niin olihan täysi susi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolmas talo ja kolmas pyörällinen suihkukaappi menossa. Eka kaappiin laitoin pyörät itse, kun en ymmärtänyt hankkiessa katsoa. Kaikki kaapit on luonnollisesti kytketty teräspunosletkuilla, eihän kaappia saa muuten koskaan siirrettyä ja pestyä lattiaa sen alta. Vielä tärkeämpi pointti on lattiakaivon puhdistettavuus. Muista tiedä, mutta meillä kaappi siirretään kerran vuodessa ja putsataan lattia lattiakaivo.
        Kunnollinen teräspunosletku kestää 10 bar painetta ja 90 asteista vettä. Jos kesto epäilyttää, niin vaihtaa 10-15 v välein. Ei se kaappikaan tosin kauempaa kestä.
        Olisi pitkä tarina kerrottavana siitä ekasta Hafan kaapista... Jos lyhyesti, niin olihan täysi susi.

        Ei sillä ole väliä vaikka kestäisi miljoona baaria ja rikkihappoa. Ei ole sallittua ja vakuutus ei korvaa.


      • Anonyymi

    • Vaikka suihkukaappi tarjoaa tehokkaan vedeneristyksen, suihkuverhot ovat myös hyvä vaihtoehto. Ne ovat usein edullisempia, helppoja asentaa ja vaihtaa sekä tarjoavat laajan valikoiman designeja ja värejä. Oikeanlaisella suihkuverholla ja huolellisella käytöllä voidaan välttää ylimääräinen vesi kylpyhuoneen lattialla, ja näin ollen suihkuverhot voivat olla käytännöllinen ja esteettinen ratkaisu.

    • Anonyymi

      Suihkukaapit pitäisi määrätä pakollisiksi niin loppuis kosteusvahingot.

      • Anonyymi

        Mitään limankerääjää ei tähän taloon tule.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe