YLEN hyökkäys alkoi, Lyömäaseena Timo SOINI

Jo on aikoihin eletty, ylen toimittaja kysyi Soinilta, mistä johtuu, että PERUSSUOMALAISTEN kannatus hipoo 28%:ttia. Ylen gallupissa sen kerrottin olevan 24%. että ihan 28% on ylitetty, onko totuus jossain yli 30% tosin kerrottiin virhemarginaalin olevan TÄLLÄKERTAA hieman suurempi , joka jo pisti tarkkanäköisen lausetta ihmettelemään, mutta nythän sekin selvisi, en turhaan ihmetellyt. NO NIIN KANSALAISET, 13.1.2020 klo 21.03 YLE aloitti hyökkäyksen PERUSSUOMALAISIA vastaan, Soini kertoi Suomessa on KAKSI POPULISTI PUOLUETTA siniset ja perussuomalaiset.. Tämä oli soinin suurin virhe, se paljasti kaiken . Yle on saanut soinin töihin PERUSSUOMALAISTA puoluetta tuhoamaan. Antaako yle jatkossa soinille useampia mahdollisuuksia mainostaa itseään, mahdollisen uuden puolueen perustamisessa tai soinin liittyessä esim. vihervasureihin, vain ja ainoastaan saadakseen perussuomalaisten rivit tuljumaan. EI ONNISTU YLE JA SOINI olette kumpainenkin populisteja vihervasurien tapaan.

11

54

  Vastaukset

  • 07.06 Nyt painetaan YLESSÄ täysillä. Perussuomalaisten uusi SUPERJYTKY kannatus tällähetkellä n. 30% pistää ylen vihervasureille paskat housuun. Soinin avulla Perussuomalaiset eivät hajoa, kyllä muut on populisteja EI perussuomalaiset.

  • Aika harhoissa elät, jos sinusta persut ei ole populisteja, eiköhän Soini tiedä asian varsin hyvin. Hänhän puolueen perusti, ja nosti suosioon, tietäen populismin, ja turhan pelottelun uppoavan tiettyyn kansanosaan. Harmi, ettei hän ole tarpeeksi rasisti teille. Samoin Sale oli lähes kritiikittä hyvä johtaja kunnes kertoi julkisesti totuuden puolueestanne.

  • Ei 30% riitä, me tehtiin täällä Köyliön Esson baarissa oma gallup päiväkaljottelun yhteydessä. Me laskettiin kannatukseksi 100%, virhemarginaalia lisää, että pari kaveria joutuu tekemään töitä, ja ne varmaan äänestäisi demareita.

   • Hekoheko...

    Suomalaisvastainen vasuri luulee olevansa hauskan nokkela?


  • Tuo Köyliön esso vaikuttaa hyvältä kokoontumistilalta . Tunnen hyvin Veijon tairankin heti soittaa V. Essolle, tehdään siitä Veijon baarista kerhotila , jossa pannaan jytky täyteen vauhtiin. Tavoitteeksi asetetaan maltillinen 34-38% kannatus. Sen jälkeen ietitään onko esim. demarien ja vihervasurien n. 30%mandaailla eu:ssa myyrätyötä tekevät urpilaiset ja kumppanit kutsuttava kotiin ja asetettava Suomen edustajat tilalle, olisi niin sanottu yhdysvaltojenmalli jossa esim. presidentinvaalien jälkeen puhdistetaan hallinto häviäjistä.

  • No niin Esso sanoi , että muuten käy vaikka huomenna, mutta parkkitilaa ei riitä.

  • Asia elää ja etenee, Esso soitti ja kertoi, että aamusella tulee metsurit, kauhakurmaajat, ym. koneet, illalla lasketaan asfaltti. Oli laskenut, että sellainen 5,6 hehtaaria riittää, ens alkuun, oli pähkäillyt, että ainakin kauempaa tuleva nuoriso tulee linja.autoilla trakturit ja maasturit saa kanervikkoon.

  • Ei mitään uutta auringon alla!

   Nimittäin jo Jytky-vaalien alla valtamedia ja kyselyfirmat tekivät kavalaa yhteistyötä, kun tarkoituksellisesti yrittivät pudottaa PS:n nousevaa kannatusta.

   Viimeisen kahden viikon ajan ennen vaaleja eri valtamedian lehdet ja YLE julkaisivat kyselytuloksia, jonka mukaan PS:n kannatus vähenisi?

   Viimeinen kysely näytti 15,9% kannatukseksi, mutta parin päivän päästä vaaleissa kannatus oli 19,1%!? Mikä tarkoittaa, että ero oli paljon yli virhemarginaalin! Normaalisti virheet eivät ole lähellekään marginaalia.

   Tuo PS-vastainen juonittelu makosi kuitenkin puolueelle suuriman puolueen aseman, kun Kokoomus meni niukasti ohi. Eli pääministeripuolueen aseman, mikä oli valtamediamme tarkoituskin.

  • siltä ilmeisesti loppui veronmaksajain sille tukityöllistytelly aikaslaill MYÖNNETYT VARAT?

  • KepuYLE on joutunut ottamaan käyttöön viimeisen aseensa. Kun kansa ei vaan usko kepuvihervasemmisto propagandaa, yritetään kansa aivopestä Soinilla "oikeana" persuna. Väärin äänestäjien petturi yritetään nostaa kukkialliseksi persuksi. Kyllä on alas valtamedia vajonnut epätoivossaaan.

  • soini sitä tai soini tätä MUTTA ylen (veronmaksajien maksama) ohjelma tarjonta on laskenut kuin merjalehmän häntä vaikka se tarjoaakin mahdollisuuden siirtyä sinne merjan osakeomistajuutensa ohjaamana . . . .

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4428