YLEN hyökkäys alkoi, Lyömäaseena Timo SOINI

Jo on aikoihin eletty, ylen toimittaja kysyi Soinilta, mistä johtuu, että PERUSSUOMALAISTEN kannatus hipoo 28%:ttia. Ylen gallupissa sen kerrottin olevan 24%. että ihan 28% on ylitetty, onko totuus jossain yli 30% tosin kerrottiin virhemarginaalin olevan TÄLLÄKERTAA hieman suurempi , joka jo pisti tarkkanäköisen lausetta ihmettelemään, mutta nythän sekin selvisi, en turhaan ihmetellyt. NO NIIN KANSALAISET, 13.1.2020 klo 21.03 YLE aloitti hyökkäyksen PERUSSUOMALAISIA vastaan, Soini kertoi Suomessa on KAKSI POPULISTI PUOLUETTA siniset ja perussuomalaiset.. Tämä oli soinin suurin virhe, se paljasti kaiken . Yle on saanut soinin töihin PERUSSUOMALAISTA puoluetta tuhoamaan. Antaako yle jatkossa soinille useampia mahdollisuuksia mainostaa itseään, mahdollisen uuden puolueen perustamisessa tai soinin liittyessä esim. vihervasureihin, vain ja ainoastaan saadakseen perussuomalaisten rivit tuljumaan. EI ONNISTU YLE JA SOINI olette kumpainenkin populisteja vihervasurien tapaan.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      07.06 Nyt painetaan YLESSÄ täysillä. Perussuomalaisten uusi SUPERJYTKY kannatus tällähetkellä n. 30% pistää ylen vihervasureille paskat housuun. Soinin avulla Perussuomalaiset eivät hajoa, kyllä muut on populisteja EI perussuomalaiset.

    • Anonyymi

      Aika harhoissa elät, jos sinusta persut ei ole populisteja, eiköhän Soini tiedä asian varsin hyvin. Hänhän puolueen perusti, ja nosti suosioon, tietäen populismin, ja turhan pelottelun uppoavan tiettyyn kansanosaan. Harmi, ettei hän ole tarpeeksi rasisti teille. Samoin Sale oli lähes kritiikittä hyvä johtaja kunnes kertoi julkisesti totuuden puolueestanne.

    • Anonyymi

      Ei 30% riitä, me tehtiin täällä Köyliön Esson baarissa oma gallup päiväkaljottelun yhteydessä. Me laskettiin kannatukseksi 100%, virhemarginaalia lisää, että pari kaveria joutuu tekemään töitä, ja ne varmaan äänestäisi demareita.

      • Anonyymi

        Hekoheko...

        Suomalaisvastainen vasuri luulee olevansa hauskan nokkela?


    • Anonyymi

      Tuo Köyliön esso vaikuttaa hyvältä kokoontumistilalta . Tunnen hyvin Veijon tairankin heti soittaa V. Essolle, tehdään siitä Veijon baarista kerhotila , jossa pannaan jytky täyteen vauhtiin. Tavoitteeksi asetetaan maltillinen 34-38% kannatus. Sen jälkeen ietitään onko esim. demarien ja vihervasurien n. 30%mandaailla eu:ssa myyrätyötä tekevät urpilaiset ja kumppanit kutsuttava kotiin ja asetettava Suomen edustajat tilalle, olisi niin sanottu yhdysvaltojenmalli jossa esim. presidentinvaalien jälkeen puhdistetaan hallinto häviäjistä.

    • Anonyymi

      No niin Esso sanoi , että muuten käy vaikka huomenna, mutta parkkitilaa ei riitä.

    • Asia elää ja etenee, Esso soitti ja kertoi, että aamusella tulee metsurit, kauhakurmaajat, ym. koneet, illalla lasketaan asfaltti. Oli laskenut, että sellainen 5,6 hehtaaria riittää, ens alkuun, oli pähkäillyt, että ainakin kauempaa tuleva nuoriso tulee linja.autoilla trakturit ja maasturit saa kanervikkoon.

    • Anonyymi

      Ei mitään uutta auringon alla!

      Nimittäin jo Jytky-vaalien alla valtamedia ja kyselyfirmat tekivät kavalaa yhteistyötä, kun tarkoituksellisesti yrittivät pudottaa PS:n nousevaa kannatusta.

      Viimeisen kahden viikon ajan ennen vaaleja eri valtamedian lehdet ja YLE julkaisivat kyselytuloksia, jonka mukaan PS:n kannatus vähenisi?

      Viimeinen kysely näytti 15,9% kannatukseksi, mutta parin päivän päästä vaaleissa kannatus oli 19,1%!? Mikä tarkoittaa, että ero oli paljon yli virhemarginaalin! Normaalisti virheet eivät ole lähellekään marginaalia.

      Tuo PS-vastainen juonittelu makosi kuitenkin puolueelle suuriman puolueen aseman, kun Kokoomus meni niukasti ohi. Eli pääministeripuolueen aseman, mikä oli valtamediamme tarkoituskin.

    • Anonyymi

      siltä ilmeisesti loppui veronmaksajain sille tukityöllistytelly aikaslaill MYÖNNETYT VARAT?

    • Anonyymi

      KepuYLE on joutunut ottamaan käyttöön viimeisen aseensa. Kun kansa ei vaan usko kepuvihervasemmisto propagandaa, yritetään kansa aivopestä Soinilla "oikeana" persuna. Väärin äänestäjien petturi yritetään nostaa kukkialliseksi persuksi. Kyllä on alas valtamedia vajonnut epätoivossaaan.

    • Anonyymi

      soini sitä tai soini tätä MUTTA ylen (veronmaksajien maksama) ohjelma tarjonta on laskenut kuin merjalehmän häntä vaikka se tarjoaakin mahdollisuuden siirtyä sinne merjan osakeomistajuutensa ohjaamana . . . .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe