Brexit lähestyy, miksi kepuYLE vaikenee? Vuosia kepuYLE lähetti

Anonyymi

päivittäin raportteja brexitistä ja sen uhkakuvista. Mutta nyt kun se toteutuu tammikuu lpussa, kepuYLE vaikenee asiasta kuin sitä ei tapahtuisikaan. Sen sijaan jonkun kuningashuoneen erosta jaksetaan jauhaa. Eikö kepuYLE olsi aika herätä tidottaa ja raportoida siitä kuinka maailma loppuu, tarvitaanko viisumia, passia ja muita lupia matkustamiseen, tullimaksutja entä jos sairastuu matkalla, muuttuuko käytäntö, voiko painella yhteiskunnan ylläpitämään sairaalaan. Paljon on epäselvää, mutta kepuYLE keskity pelkästään pakolaisten ja onnettomien jussien metsästyksen ympäri maailmaa. Viimeksi kepuYLE löysi onnettoman ja epäonnisen jussin Nigeriasta. Löytäjä varmaan palkitaan tutkivan journalismin pystillä.

12

<50

  Vastaukset

  • Ehkä syynä on se, ettei Yle pysty enää spekuloimaan, eroaako Britannia vai ei. EU:n viestintädirektiivit määräävät, että EU:ta ei saa esittää kielteisessä valossa ja että järjestelmää pitää puolustaa. Brexit osalta asia on siis loppuunkäsitelty eikä viestimillä ole enää kiinnostusta aiheeseen, jonka avulla voitiin tehdä EU:ta puolustavaa propagandaa.

   Toinen asia on se, että jenkkien tekemä julma iranilaisen sotilaskomentajan murha häipyi uutisista nopeasti. Tuota kansainvälisen oikeuden vastaista tekoa ei juuri tuomittu.

   Seurausvaikutuksena tapahtunutta ukrainalaiskoneen alasampumista märehditään loppumattomiin. Tästä onnettomasta tapahtumasta länsimedia sai oivan keinon syyllistää Irania ja muita jenkkien roistovaltiolistaan kuuluvia maita kuten Venäjää.

  • Yle ym. mediat eivät ole kertoneet esim. että Ukrainaa hallitsee juutalaisyntyiset predisdentit ja pääministeri.
   EU keskuskomitea määrää myös että Usan demokraateista on aina puhuttava vääristellen ylistäen ja kerrottava samaa agenda mikä sopii kulttuurimarxislaisen kommunistiseen propagandaan. Trumpista on keksittävä ja toistettava samat valheet.
   Globalistien unelma on: Demokraatteja äänestämällä tee amerikasta persläpimaa..ja
   Niin kaikki demokraatti johtoiset osavaltiot ovat jo sitä. Vaaankielet heilahtaa punaiselle jo arvioidaan.
   Trump tulee valituksi uudelleen. .voi sitä pilkun viilausta ja pkipua esivaaleista mediatoimittelijoille.

   • Onpa hauskaa tekstiä Pietarin trollilta. Onko kaalisoppa hyvää?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onpa hauskaa tekstiä Pietarin trollilta. Onko kaalisoppa hyvää?

    Älykäs huomio!


  • Lähettääkö kepuYLE suorana brittein erojuhlan ilotulituksineen vai vaikeneeko koko tapahtumasta? Keskittyykö vaan totuttuun tapaan haukkumaan persuja ja vaikekee huoratutkija Kontulan rötöksistä Isrealissa? Ei olisi ihme, että samaan aikaan ilmastoa kohtaisi ennennäkemätön katasrofi tai kepuYLEn "tutkivat" journalistit olisivat löytäneet jostain pakolaisen tai onnettoman jussi. Voipa olla, että joku julkimokin julkaiseet eronsa ja se vie huomion pääasilta kuten vaikka Harryn ja Meghanin muuttokuorma hovista. Kyllähän ne aina Brexitin voittaa.

   • Harry ei ole isänpuoleisen sukunsa näköinen. Punakkuus,iho,hiukset tulee äidin puolelta.
    Diana heilasteli jonkun mies henkivartija? palvelijan kanssa ja heillä oli vuosien suhde. Ulkonäöltään kasvoiltaan Harry muistuttaa em. miestä, nimestä en nyt ole varma. Onkohan DNA testi tehty? Kuka tahansa voisi ottaa näytteen Harrysta ja katsoa tuleeko Windsorin suku esiin.
    Harryhän on ollut hieman musta lammas suvussa joten on todella hyvä että häipyvät muualle. Evvk. Tyylitön ja tahallinen kiukun osoitus julkaista tiedote kun oli Brexit asia selvä. Caterinella oli syntymäpäivä jonka Pari pilasi halutessaan julkisuutta ja huomiota. Megan meni julkeasti kirjoittamaan prinsessa Caterinen Ig sivulle onnitteluja myöhemmin.
    Lisäksi Mega kiukuttelu Trumpia vastaan ettei asu Usassa. Todella häiriintynyttä moukkamaista käytöstä ollut koko ajan Megalla.


  • Juu suomiuutisten taso ollut muuteman kk aivan pahkasika tasoa , haastatellaa kylienkyllikkejä ja jotain jumppamaikkaa huudatetaan joka kanavalla , jengipomoja ja muutemia niiskakauppiaita tulee tuutintäydeltä , poliisi hyökkäilee isolla ryhmällä nyt tuolla täällä nimettömien nähtyjen putkien ja rikkaiden perässä , rahasto konkat ja rakennusfirmojen keisseistä ei puhuta mitään vaikka niistä vaahdottiin kaiken aikaa nousunkiimassa ja konkatkin "tutkitaan" pikavauhti kaikessa hiljaisuudessa , mutta noi nuuska ja porakoneiden veropetokset tutkitaan 5-9 vuotta , jokaista kengannauhaa myöten.
   Brexit saattaa kaatua ties mihin salaiseen sopimukseen joka on tehty aikoja sitten.
   Media ja mainokset on soomitortsu.

  • media haudanhiljaa , brexitistä ei saa puhua , ei saa puhua , onneksi corona purkki kaatui laboratoriossa joka vie huomion..
   kohta alkaa uudet tarinat ei riitä sopimusten tekoon 1 vuosi , lopuksi britit toimii kuin olisi eu ssa mukana , samoilla vip korteilla kuin , sveitsi , norja , ruotsi.............suomi , eu työmuuli jatkaa vuoren ylitystä....

  • Aloittaja otsikko on väärä sillä YLE on globalistien kannattaman ViherpunasosialistiRKP vasemmiston kanava joka sotii suomalaisia vastaan koko ajan joka aiheellaan. ja kok kepu kannattavat smaa agendaa..Mediat apinoi hyödyllisenä idioottina kaikki globalistien sekopäiset aiheet maailmalta. SOROS ja hänen kaltaisensa hallitsevat maailmaa ja he vihaavat valkoisia ja Euroopan saavutuksia.

   • Kokaiininpölyinen kommentti: Niisku Niisku Niisku


  • huomaa että duunarinkin palkalla ollaan kuuluvinaan eliittiin ja täällä huudellaan hoikilla kasivarsilla , vikinäksi muuttuu kun etätyöt vaihtuu työhön.

  • Ei duunarit käytä kokaliiniä , me käytetään tomusokeria , elitin jälkikasvu pölyttää nokkaansa kuin mehiläiset , pesevät päätänsä vanhempien tekemisten vuoksi.

   Rahalla ei saa kuin ongelmia ...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4460