Vanhat keskustelut

Anonyymi

Olisiko järkevää poistaa esim. yli 2 vuotta vanhat keskustelunavaukset?
Joku niitä aina hakutpiminnalla herättää henkiin. Mutta miksi ja mitä järkeä?
S24 luonteen vuoksi keskustelun aloittaja on jo unohtanut koko keskustelun jonka joku hakutoiminnolla kaivaa esiin vaikka 8 vuoden takaa, mutta kommenttia satelee. Tyhmää. Ainahan voi tehdä oman uuden aloituksen jos on sanottavaa.
Mikään asiantuntijat vastaavat sivustohan tämä kuitenkaan ei ole.
Siis miksi säilyttää? Säästyisi siellä maksullisessa pilivessäkin tilaa.

10

82

  Vastaukset

  • Vai että haluaisit, että jo kerran jauhettua jauhettaisiin taas uudelleen. Perin tyhmää. Yhtä hyvin voisi vaatia, että yli kaksi vuotta sitten painetut kirjat ja lehdet olisi tuhottava. Jos niitä tarvitaan, voitaisiin painaa uudet.

   Mutta luotsi voisi seurata aktiivisesti vanhojen viestien nousua ja jos nosto on asiaton, nostoviesti poistettaisiin tunnin - kahden sisällä.

  • Ei ettei historia unohdu ja kikyjen muunnokset jää pimentoon.

  • Mitä järkeä olisi sitten enää edes keskustella mitään kun kaikki kuitenkin katoaisi, ja taas mahdollisesti sama jouduttaisiin jauhamaan alusta? Jo käydyt keskustelut on tietenkin säilytettävä jotta niihin voidaan tarvittaessa viitata myöhemmin. Mitä pahaa vanhan keskustelun nostossa on, jos aiheeseen tulee uutta asiaa?

  • Täysin samaa mieltä. Jopa v. 2006 aloituksia on nostettu esiin, eikä ole kirjoitettu mitään järkevää! Kertoo siitä, että nosto on ns. kiusanosto, että saadaan tietyt uudet aloituksen alas. Tätä tapahtuu joillakin palstoilla jatkuvasti!
   Todellakin voi aloittaa tuoreen aloituksen, jos jostain haluaa keskustella.

   • Tuollaiset kiusat pitäisi luotsin hoitaa. Ihan tunnissa parissa eikä puolen viikon viipeellä.


  • Ei ole järkevää, koska jos on kyseessä esim. teknillisiä tietoja (ohjeita ja vinkkejä) sisältävä keskustelualue, niin keskustelut toimivat apuna joillekin, jotka ovat kohdanneet ongelmia ja voivat saada apua jo aiemmin kirjoitetuista jutuista.

   Esim. tietotekniikka, harrasteet jne.

   • No ei vanhojen lukemista tarvitse estää, vaan vain ylösnostot.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No ei vanhojen lukemista tarvitse estää, vaan vain ylösnostot.

    Jos vanhojen ylösnosto estettäisiin niin se tarkoittaisi että kyseiseen keskusteluun ei enää saisi jatkaa viestien lisäämistä. Jotta siinä olisi järkeä pitäisi tietenkin tehdä mahdolliseksi linkata uudessa keskustelussa vanhaan keskusteluun.

    Tällä hetkellä Suomi24 keskustelussa oleva linkki Suomi24 keskustelun viestiketjuun on automaattimoderoinnille riittävä peruste poistaa viesti, jos siitä kuka tahansa tekee ilmiannon.


  • Moi! Kiitos palautteestasi. Suomi24:ssä on paljon ketjuja, jotka eivät vanhene, vaan niitä kommentoidaan ja niistä saadaan apua vuosienkin jälkeen. Mietimme, löytyisikö jokin tapa esim. näyttää ennen ketjun auki klikkaamista, milloin ketju on aloitettu.

   Kaikki vanhojen ketjujen nostot eivät ole trollausta, vaan asia on noussut ajankohtaiseksi syystä tai toisesta. Suomi24 toimii niin, että aktiiviset ketjut nousevat näkymässä ylös. Siksi myös vuosia vanhat ketjut voivat nousta ylös, kun niihin kommentoidaan. Eri asia toki on, jos ikivanhoihin ketjuihin lisätään vain "ylös" tai "nosto". Tämä ei ole vanhasta asiasta keskustelemista, vaan nimenomaan pelkästään nostamista.

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi

  • Rastilipun tiellä on vaikeaa löytää kunnon työpaikkaa joensuu kuuluuko se soten piiriin vai yksityinen olemme yht. heihin on viranomai.. kasit..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   189
   5285
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   143
   4652
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   200
   3779