Viime aikoina on ollut kuninkaallista teatteria ilmaiseksi tarjolla !

Anonyymi

Britannian Kuningassuvun ympärillä on nämä julkiset teatteriesitykset arkipäiväistyneet, koska heillä on valtavan paljon salattavia asioita, ne pulppuavat väkisinkin pintaan aika ajoin.
Heitän tähän hiukan koomisen oman skenaarioni tuon asiakokonaisuuden tiimoilta, josta ei paljon kerrota medioissamme. Meghani ja Harry ovat molemmat ainoataan puolijuutalaisia, Meghanin isä oli äiti ei, Harryn isä ei ollut mutta äiti oli, Harryn isä oli hänen äitinsä eli Dianan tennisvalmentaja, eli kumpikaan näistä nuorista ei täytä kasaarijuutalaisten rodullista puhtausoppia, eli kumpikaan heistä ei saisi esimerkiksi Israelin kansalaisuutta, mutta muut kuningasperheen jäsenet sen todennäköisesti saisivat. Tämä kohtalo oli Harryn kohdalla etukäteen jo odotettavissa, hän tiesi tilanteensa ja päätös tästä ulos lähdöstä oli hänelle itselleen jo valjennut, eli tuohon kasaarijuutalaisten hoviyhteisöön hän ei olisi kuulunutkaan.

minos

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

    Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
    Maailman menoa
    183
    4390