Andrea de Cesaris - Surullinen tarina!

Anonyymi

Andrea, koko elämäsi autourheilussa olisi saanut jäädä toteutumatta. Olisit voinut tehdä kunniakkaan uran muulien kasvattajana. Jos et olisi onnistunut edes siinä, olisit voinut toimia itse muulina. Jos olisit joutunut huonoon valoon ja jopa epäilyksen alle, olisit saattanut päästä ainakin vasikaksi.

Mutta kaikista vaihtoehdoista sinä valitsit autourheilun ja jostain syystä pääsit formula ykkösiin. Siellä sinä olit, et muuli, et vasikka, vaan kuohittu lammas.

Sinä saattaisit nyt selitellä autojesi alitehoisuutta. Niin voisit tehdä ja tottahan se oli. Kiersit sarjaa 15 (viisitoista!) kautta. Olit kiertopalkinto. Kävit läpi kaikki sarjan huonot tallit. Sait usein potkut, mutta jotenkin kampesit itsesi takaisin kilpa-autoon ja epäonnistumaan.

Sinä osallistuit 208 grand prixiin ja keskeytit niistä ennätykselliset 135! Mitä vittua! Urasi olisi jo loppunut, mutta sitten kuvioihin tuli vuosi 1994, jonka moni muistaa murheiden vuotena. Eräs suurimmista murheista tuona vuonna olit sinä Andrea.

Eddie Irvine sooloili, paitsi sängyssään, myös radalla itselleen ajokiellon, joten sinä tulit paikkaamaan. Karl Wendlinger sössi itsensä kaiteisiin, sinä ratsastit paikkaamaan. Lopulta tuona vuonna sinut paikkasi niskanikamansa paikkauttanut JJLehto.

Sinun onneksesi sinun onnesi kesti pitkään. Selviydyit olemattomilla turvavarusteilla ryyditetyillä autoilla lukemattomista ulosajoistasi. 2014 kuolit moottoripyöräilyonnettomuudessa.

Tämä oli surullinen tarina. Sinun kohtalosi oli ajaa ja epäonnistua. Olkoon tämä synnipäästö sinulle, Andrea.

5

<50

  Vastaukset

  • Olisikohan Andreasta tullut myös yhtä hyvä veneilijä kuin JJ:stä? JJ plaanasi ekan kerran 1994 talvitesteissä Silverstonessa. Se plaani on videolla, mutta se toinen plaani ei!

  • Heikki Kovalainen ja Wale Bottas ovat GP voittajia, eivät siis yhtä surullisia kuin A de C.

   • Maailman nopein Heikki on myös maailmanennätys mies.
    Eniten peräkkäisiä kisoja ilman pisteitä.


   • Maailman nopein Heikki on myös maailmanennätys mies.
    Eniten peräkkäisiä kisoja ilman pisteitä.


  • Ei voi käsittää että joku viitsii

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut