PKY palkat myyjä

Anonyymi

En halua paljastaa nykyisen työnantajani nimeä. PKY tarjosi minulle työtä ja palkka ja edut kuulostavat kyllä paremmalta kuin nykyisen työnantajani. Arveluttaa vain onko tämä uusi työtarjous ja palkanmaksaja toimija olemassakaan kymmenen vuoden päästä. Nykyinen palkanmaksaja kun on jo ollut toiminnassa yli 30-vuotta ja toiminta vain tuntuu kasvavan ja vahvistuvan. Kannattaako ottaa nyt isompi palkka PKY toimijalta ja ehkä katua myöhemmin jos toimija menee konkurssiin ja menetän työpaikkani?

3

<50

  Vastaukset

  • Älä ota kumpaakaan. Et niissä pärjää.

  • PKY palkka on normaali, pohja plus provisio. Eli ostamalla/liittymällä jäseneksi maksat myyntihenkilökunnan matkat, majoitukset ja palkat. Omistaja ottaa sitten osan totosta. Tuottavaahan tämä toiminta ei ole, mutta johto ajattelee että tämän suuren innovaatio tuoteen osakekannan ostaa miljoonilla jokin taho pois. Ei osta. Ja jos ostaa minä perustan samanlaksen ortanisaation. PKY tarjoaa vanhanmallin matkatoimistopalveluita ja myyvät näitä jäsenyyksinä isolla rahalla. PKY ei ole innovaatio vaan PKY on rahastusta turhasta.

   • Entä sitten. Perusta vaan samallainen yritys.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   155
   7874
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   67
   2600