Kysyin aiemmin eikä kukaan osannut vastata

Anonyymi

Siis paraniko mikään viime uudistuksessa?

Minusta ei, mutta huononnuksia tuli ja paljon.

9

74

  Vastaukset

  • Moikka! Kiitos palautteesta. Voisitko vielä tarkentaa, mikä on huonontunut ja miten? Millaisia parannuksia toivoisit?

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi

   • Kannattaisikohan lukea vaikka tätä foorumia?


   • Tämä on hyvä just näin!

    Antaa todella laadukkaan vaikutelman palstasta, kun osa sivuista on softaltaan vanhoja ja osa uusia. Näkymät vaihtelee piristävästi sivulta toiselle siirryttäessä. Pidän myös paljon siitä, miten aihealueen otsikkosivu latautuu puhelimella hiljalleen, jolloin se keskustelu, jonka haluan avata, pomppii hassusti sinne tänne. Sitä kun yrittää avata, niin saattaakin aueta jokin muu keskustelu, tai hienoimmillaan se täysin epäkiinnostava mainos, joka yllättäen ilmestyi ruudulle. Bonuksena tottakai se, että kun mainostajan sivulta tulee selaimen back-painikkeella takaisin keskustelun sivuille, niin parin sekunnin päästä selain palaa sinne mainostajan sivuille. Kukapa ei pitäisi tuollaista mukavana ja viihdyttävänä!

    Älkää vaan muuten tehkö moderoinnille mitään. On upeaa, miten mistä tahansa keskustelusta voi tulla rasistien mölinäkuoro ilman, että puututte siihen mitenkään raportoinnista huolimatta. Ette kai te nyt oikeanlaisia mielipiteitä poista, vaikka ne vahingossa ilmestyisi sellaiseen keskusteluun, jonka aiheeseen ne ei liity. Mainostajatkin tykkää, kun niiden mainos on heti sellaisen kirjoituksen vieressä, jossa haaveillaan väärännäköisten ihmisten tuskaisista kuolemista.

    Palsta on täysin valmis, eikä mitään muutoksia kannata tehdä!


  • Joo, sama meno jatkuu uudellakin omistajalla eikä mikään näytä muuttuvan.

   "Millaisia parannuksia toivoisit?"

   Ettekö seuraa lainkaan näitä keskusteluja? Esim. Blogi-palstan ketjussa "Suomi24 siirtyy kotimaisiin käsiin" on toivottu vaikka mitä, mutta jopa lupauksista huolimatta viestipuu-rakennetta ei ole näkynyt! Tai edes tekoälyn poistoa tuhoamasta ja ainoastaan häiriköimästä keskusteluja. Minä vuonna ensimmäisiä muutoksia olisi mahdollista tulla?

  • Nuo anonyymit nimimerkit voisi poistaa ja palauttaa ennalleen vapaavalintaiset niminerkit. En ymmärrä tuota ratkaisua.

   -Aito Kylmis

   • Samaa mieltä. On persoonatonta kirjoittaa vain pelkkien anonyymien kanssa!


  • Mitä ihmeen järkeä on seksifoorumien kaksinkertaisessa ikätarkistuksessa, mikä tuli uudistuksen myötä. Ensin tarkistetaan ikää foorumille tultaessa ja sitten viestiä avattaessa. Kaiken huipuksi annettujen syntymäaikojen ei tarvitse edes olla samoja!

   Kiusaa se on pienikin kiusa.

   Miksi haku ei toimi seksi-foorumeilla? Jos ikä kerran on tarkistettu, ei haun estämisessä ole mitään järkeä.

   • Ensin foorumille mentäessä pitää antaa syntymäaika. Kun sitten kirjoittaa uuden viestin, tuo tarkastus tulee vasta sitten, kun viesti on lähetetty. Siis ihan pe****tä!


  • Ihan mielenkiinnosta kysyisin tämän threadin kautta ylläpidolta, lisääntyikö rekisteröinti/henkilötietojen keruu, vai muuttuiko vapaavalintaiset nikit entisessä määrin vain 'anonyymeiksi'? Ja kun rekisteröitymisen yksi tarkoitus, ainakin väitetysti, oli parantaa keskustelukulttuuria, niin miten sellainen onnistuu jos poistetaan vain optio kirjoittaa vapaavalintainen nimimerkki? Nythän viherpunikit, äärivasurit, persuvihaajat, natsit, natopellet, tiltut ja muut älyn jättiläiset jatkaa meuhkaamistaan ilman nimimerkkiä. Eli tällä sektorilla uudistusten vaikutukset oli mitkä? Vai onko kyse vain sopeuttavasta siirtymäajasta kohti pakollista rekisteröitymistä, että tällä aikavälillä vain täytyy vain yrittää sietää keskeytymätöntä meuhkaamista, sekä tyytyä vain ihmettelemään S24-tiimin kummallisia "uudistuksia"?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   195
   5480
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   148
   4887
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   205
   3795