Bittornadosta

Latailin Bittornadolla(Bittorrent T-0.3.9) yhtä sarjaa, en ajatellut ladata koko torrentin sisältöä vaan osan. Laitoin yhteen jaksoon(jonka halusin nopeiten) "download first" ja muihin "download later", silti ohjelma lataili "later" valittuja turhan paljon joten laitoin niihin "never".
No sain yhden jakson valmiiksi ja ajattelin jatkaa huomenna latauksia, laitoin ohjelman kiinni ja huomasin kuinka kaikki "never" valitut katosivat mitään kysymättä bittiavaruuteen, siis jaksot joita oli ladattu 30-50%
Ei taas paljon naurattanut. Olisikohan ohjelman ollut ylivoimaisen vaikea kysyä haluanko deletoida
"never" valitut?
Tämä vaan varoituksena ko. ohjelman kanssa "leikkiville"
Eli jos on osittain ladattuja "never" merkittyjä tiedostoja niin älkää sulkeko ohjelmaa ennen kuin olette muuttaneet niihin jonkun muun.
10354
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 10

Vanhimmat

eikös se ole ihan luonnollista että tuhoaa ne mitä ei pitäisi ladata?

Äänestä
  • Valittuna download never=älä lataa koskaan, EI=tuhoa
    Ei ihme että ohjelmissa on omituisia ominaisuuksia kun näköjään löytyy ihmisiä joille ihmeellisyydet kelpaa.

    Äänestä

Eiköhän olisi paljon hölmömpää jos joku kielitaidoton valitsee tiedostoille NEVER ja silti suljettaessa ohjelma yhä säästäisi ne?

Äänestä
  • Eli ohjelma ei kysy jo ladatuista tiedostoista tuhotaanko ne, vaikka ei ne silloin mihinkään häviä kun valitsee "never" niitä voi jatkaa vaikka vuoden päästä kunhan ohjelmaa ei välillä sammuta.
    No toivottavasti tekin jurpot menetätte jotakin tietoja jonkun päin helvettiä suunnitellun ominaisuuden johdosta.
    Eihän kuvankäsittelyohjelmankaan kannata vahingossa sulkiessa kysyä tallennuksesta, ohjelman käyttäjähän on itse sen sulkenut?

    Äänestä

  • järkeä? kirjoitti:

    Eli ohjelma ei kysy jo ladatuista tiedostoista tuhotaanko ne, vaikka ei ne silloin mihinkään häviä kun valitsee "never" niitä voi jatkaa vaikka vuoden päästä kunhan ohjelmaa ei välillä sammuta.
    No toivottavasti tekin jurpot menetätte jotakin tietoja jonkun päin helvettiä suunnitellun ominaisuuden johdosta.
    Eihän kuvankäsittelyohjelmankaan kannata vahingossa sulkiessa kysyä tallennuksesta, ohjelman käyttäjähän on itse sen sulkenut?

    Eihän sitä ohjelmaa onneks kukaan pakota käyttää jos ei osaa.

    Äänestä

  • jajuupajuu kirjoitti:

    Eihän sitä ohjelmaa onneks kukaan pakota käyttää jos ei osaa.

    päättömiä.
    Kyseessä ohjelman puute/virhe.

    Äänestä

Torrenttia levylle Häh? Etkö voi hakea sitä uudestaan
Häh? Suosittelen näin aluksi vaikka Mauri Kunnasta.

Äänestä
  • Kun ei lukutaitokaan näytä maistuvan.
    Mitä iloa on pienestä torrent tiedostosta kun ohjelma ilmoittamatta poistaa satojen megojen tiedostot?
    Aluksi suosittelen ajattelua, vasta sitten kirjoittamista.

    Äänestä

  • Alkup. kirjoitti:

    Kun ei lukutaitokaan näytä maistuvan.
    Mitä iloa on pienestä torrent tiedostosta kun ohjelma ilmoittamatta poistaa satojen megojen tiedostot?
    Aluksi suosittelen ajattelua, vasta sitten kirjoittamista.

    Ime uudestaan, vai ootko jonkun 56k modeemin takana. Kovaa on elämä, vai kannattasko jo heittä lusikka nurkaan, laskee kylmä piru,hypätä jeesuksen kiikkuun?

    Äänestä

  • Itket? kirjoitti:

    Ime uudestaan, vai ootko jonkun 56k modeemin takana. Kovaa on elämä, vai kannattasko jo heittä lusikka nurkaan, laskee kylmä piru,hypätä jeesuksen kiikkuun?

    näköjään kun ei osata ilman vittua kirjoittaa.

    Äänestä

Kommentoi aloitusta


huomio, kirjoitti:

Latailin Bittornadolla(Bittorrent T-0.3.9) yhtä sarjaa, en ajatellut ladata koko torrentin sisältöä vaan osan. Laitoin yhteen jaksoon(jonka halusin nopeiten) "download first" ja muihin "download later", silti ohjelma lataili "later" valittuja turhan paljon joten laitoin niihin "never".
No sain yhden jakson valmiiksi ja ajattelin jatkaa huomenna latauksia, laitoin ohjelman kiinni ja huomasin kuinka kaikki "never" valitut katosivat mitään kysymättä bittiavaruuteen, siis jaksot joita oli ladattu 30-50%
Ei taas paljon naurattanut. Olisikohan ohjelman ollut ylivoimaisen vaikea kysyä haluanko deletoida
"never" valitut?
Tämä vaan varoituksena ko. ohjelman kanssa "leikkiville"
Eli jos on osittain ladattuja "never" merkittyjä tiedostoja niin älkää sulkeko ohjelmaa ennen kuin olette muuttaneet niihin jonkun muun.

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu