Voisko olla niin kuin

Anonyymi

aikuisten kuuluu!

Sitä on kaiketi joku nyt joutunut tilapäismajoituksessaan moitittavaksi.
Se, joka tämän tähän kirjoittaa, ei ole mitään valituksia tehnyt, vaikka onkin touhuamisesta havaintoja tehnyt.

Ensinnäkin, ei ole aikusiten ihmisten käyttäytymistä, että aivan tahallisesti yritetään saada häiriötä aikaan. Rappukäytävässä kulkiessa mölytään ja etenkin mölytään johonkuhun toiseen asukkaaseen kohdistettua pelleilypuhetta. Ei ole aikuista provosoida, kohde ei ole kuitenkaan kyseiselle mölyäjälle mitään tehnyt.

Toisekseen, ei ole mitenkään aikuista, että vaikka kuinka olis raskaassa työssä päivät pitkät, niin vapaapäivinä porukalla ryypätään ja soitetaan isolla volyymilla illasta pitkälle aamuyöhön musiikkia, eikä välitetä pätkääkään vaikka joku (ei tämän kirjoittaja) naputtelis yöllä patteriin että viittittekö olla hiljaa jo.

Ja sitten jos joku (ei tämän kirjoittaja) tekee porukasta valituksen, niin sitten ollaan ihmeissään, että mitä! Ja valitusta ei tehnyt tämän kirjoittaja, vaikka kaiken mökkälän kuulikin.

Voisko olla niin kuin aikuisten kuuluu!

On se niin perin vaikeaa ymmärtää, että kerrostalossa ihmisillä on kodit! Jokainen haluaa olla omassa kodissaan olla rauhassa, ilman että joku tahallisesti häiriköi, vainoaa, pelleilee johonkin toiseen asukkaaseen kohdistetuilla jutuillaan eikä ko. puheitten kohde ole mitään tälle pelleilijälle tehnyt. Yritetään aivan tahallisesti saada häiriötä, provosoida enemmän häiriötä, ja sitten ollaan, että mitä, jos joku suuttuu ja tekee jotain!

On se kumma, kun ihminen on täysi-ikäinen muttei tällaisia tajua!

Sitten joku muuttaa pois - ai, se varmaan johtu sitten jostakusta kytästä, joka valittaa kaikesta ja aina. No, ei se sitte voinut se muutto johtua siitä, että sai paremman kämpän muualta! Täh?

Voisko olla kuin aikuisten pitää!

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
    Maailman menoa
    295
    6497
   2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

    Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
    Maailman menoa
    90
    4288
   3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

    ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
    Maailman menoa
    142
    1609
   4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

    "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
    Maailman menoa
    73
    1334
   5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

    Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
    Maailman menoa
    92
    814