Kunta tänään!

Anonyymi

26

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noin käy kun elää yli varojen ja haluaa kaiken. Nyt opettelemaan reaalielämää vaikka Perhon kanssa.

    • Anonyymi

      Suomi kohta samanlaisessa jamassa, kuin Kyyjärvi. Lisää naisia vaan johtotehtäviin.

    • Anonyymi

      Perhon ?? Paikallisten mukaan ihan sama meno ! Et ehkä ei . Kreikan kanssa yhteen välimatkasta piittaamatta, jos tulis raha-apuja ??

    • Anonyymi

      Onhan se hirmu nopea kuituyhteys Pietariin joten hoituu hyvin Kyyjärven tarpeet sieltä käsinkin.

    • Anonyymi

      KSVH/KSVV laajakaista seikkailu oli se viimeinen niitti, jonka velat, mikrokokoinen liiketoiminta ja kunnan omavelkainen takaus kaatoi Kyyjärven kunnan.

      Kunnan vaakuna vain kiireesti perunakuoppaan.

    • Anonyymi

      Niin se vaan lakkas olemasta Jalasjärven kuntakin kunnan johdon taloustörpöttelyjen seurauksena.

      Keski-Suomen 10:stä Rupu-kunnasta valtaosa ellei kaikki kokee Kyyjäven kohtalon valokaista yhtiön velkojen takausten seurauksena.

    • Anonyymi

      Ehkäpä " edelliset " tosiaan ovat töpänneet pahemman kerran !

    • Anonyymi

      Ja silti vuodesta toiseen ovat kansalaiset äänestäneet samat naamat kunnan johtoon. Turha niitä päättäjiä on syyttää kun syntipukki katsoo sinua peilistä. olisiko aika äänestä vihdoin sellaisia ihmisiä joilla olisi edes jonkinlaista osaamista päättää asioista tai kenties asettua itse ehdolle?

      • Anonyymi

        Tarkastuslautakunta on ollut kanssa täysin turha. Ja jos kunta ottaa aina vaan velkaa, niin tyhmempikin ymmärtää, et edessä on konkurssi. Mutta palvelut huononevat reilusti liitoksen myötä ja saapahan suojatyöpaikassa olevat kunnan työntekijät katsella muita töitä. Ja jos hyväveli- järjestelmä purkautuisi, niin olisihan tässä kuntaliitoksessa jotain hyvääkin. Suhteillahan töihin mennään täälläkin.


    • Anonyymi

      Jos tuota äänestystä miettii ja päätöksiä, niin varmaan valtuustoehdokkaat lupaavat hoitaa hyvin tehtäviä kun pyrkivät valtuustoon. Sanomalla esim että minua kannattaa äänestää jotta kunnan asiat hoidetaan ja minuun voi luottaa. Voi olla ettei pystyneet parempaan. Onhan usein että luvataan enemmän kuin lopulta annetaan. Äänestäjä on ollut helppo nakki lupausten perusteella. Kukapa tajuaa kuntapyrokratiaa. Lunta tupaan vaan tulee!

    • Anonyymi

      Laajakaista tukea 2021 alusta lähtien.
      Tukiohjelman jatkaminen on kirjattu hallitusohjelmaan 2020.
      Hajaasutusalueet. Julkaistu 20.01.2020.

    • Anonyymi

      Miksikähän kunnanhallitukset suositti valtuustoille omavelkaisesta takausta ja sitä että annetaan takaus lyhennyksille ja koroillekin? Joko silloin tiedettiin ettei tästä helpolla selvitä vaan tie on kivinen?

    • Anonyymi

      Totta lupauksia ladellaan aina urakalla, mutta kun tulee lupausten lunastuksen aika niin mites käy?..... Vähän niinkuin Rinteen vappusatanen.

      • Anonyymi

        Kunnanvaltuuston kokous 17.02.2020, jossa käsitellään kuntaliitosta ja Ksvh Oy:n tilaa ja takausten maksamista. Herääkö keskustelua kunnanvaluutettujen taholta vai ovatko kaikki hiljaa myrtynein ilmein? Onhan tuo hienoa katsottavaa suorana lähetyksenä Nopola Newsistä. Mahtava kärsimysnäytelmä tiedossa ja kuntaliitoksen myötä palvelut dramaattisesti vähenevät Kyyjärvellä. Joku edellä kirjoitti laajakaistatuista, että niitä jaetaan uudelleen. Tuskin viestintävirasto monesti miettii tukea Ksvh: lle, koska kunnat antoivat itse liikaa julkista tukea jo nyt konkurssikypsälle yhtiölle. Tai sitten ei ole missään järki käytössä. Kyyjärven kunnan viimeinen kunnavaltuusto istuu viimeisiä vuosia ja nyt kannattaa se suu siellä viimein avata vaikka eihän näillä puheilla enää ole mitään vaikutusta Valtiovararaiministeriölle ta kuntajohtajat Paateron. Peli on pelattu.


    • Anonyymi

      Mie en oo ainakaan syyllinen , en oo vuosii äänestäny kunnanvaaleissa ,enkä mee. Silti kuitun hommasin halvalla ja on hyvä . Näin hyvä!

    • Anonyymi

      Onkohan se kauppamiesten hommaa jos myy 2000€:n arvoisen tuotteen 99:llä eurolla?

    • Anonyymi

      Niin hulluhan ei ole ,joka pyytää, vaan JOKA maksaa! Vanha sanonta pitää edelleen paikkansa.

    • Anonyymi

      Aivovammastolan päätätökset pelkää kurasontaa.

    • Anonyymi

      Oliskohan tuokin kommentti sit sieltä????

    • Anonyymi

      Kun Kyyjärvi nyt selvittelee talousasioitaan, toivon, että ymmärretään Hankkiutua Pohjanmaalle päin. Varteenotettavia kumppaneita ja leveämpiä hartioita.

    • Anonyymi

      Saarijärvellä ja Karstulassa on jo meitin terveydenhuolto. ja sen kanssa ollaan naimissa vielä pitkään .Karstulasta päin koko kansalaisopiston toiminta. Elinkeinokoordinnaattori Kannonkoskelta. Papit yhteisiä Karstulan seurakunnan kanssa. Luontainen kulku Jyväskylän keskussairaalaan. Luottamushenkilöitten vastuualueet kaikki keskiseen Suomeen päin.. Jos nämä kaikki muutetaan niin saa myydä Kyyjärven pohjineen kartalta pois,

    • Anonyymi

      Näin se ympyrä sulkeutuu! Aikoinaan Kyyjärvi erotettiin omaksi kunnaksi ja nyt jälleen palataan menneisyyteen ja toiseen yhteyteen ?? Mut mihin ??

    • Anonyymi

      Onkos tässä hätää?? Valomiljoonat liikenteeseen makaamasta mistälie?
      Valokuirun saa maksettua ja uuten uutukaisen sairaalan. Sitten vaan kuidun liittymät/kuukausi maksut sille tasolle että saaraan koulu maksettua. Ei mitään hätää.

    • Anonyymi

      Joo, ei täs mitää hätää ole ,eläke juoksee,eikä kiire meikäläisellä, mut nuorista en tiiä.?

    • Anonyymi

      Kunhan tuolle terkkarille saatais toimintaa. 70% ja rapiat budjetista saarikalle ja 2 päivää viikossa palvelua. Uskomatonta touhua.

    • Anonyymi

      Terkkarin ylläpito olis se YKKÖSASIA Kyyjärvellä kaikille ihmisille ikään katsomatta ja kokeiden otto. Se pitää saada jatkossakin pysymään kaikin keinoin. !!Elinehto ,sanoisin , monelle jopa hengissäpysymisen ehto !Viinakauppaa tääl ei tartte,vaik en itsekään lasiin sylkäise.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe