Entinen holiday clubin toimitusjohtaja hyppää lomallon kyytiin

Anonyymi

Näin kohta suurinosa myyjistä jättää holiday clubin. Sinne jää vain myyntijohtajat ja jälleen myynti. Mutta kelle niitä myydään enää.

18

184

  Vastaukset

  • Kyllä Holiday Clubilla rahaa riittää. Holidayn omistaa multimiljardööri yritys Mahindra Intiasta. HC n osto oli taskurahaa heille. Tässä Holidayn Lomallo tulevassa pois ostossa on se huvittava puoli että Lomallo nykyiset jäsenet ei saa mitään HC etuja. Ne saadakseen täytyy ostaa jokin osake Holidaylta. Jos et osta olet B luokan HC jäsen. Samahan tapahtui kun tenkku osti Katinkullan milleniumin korvilla, vanhat Katinkullan omistajat ei saaneet mitään HC etuja jos ei uutta kauppaa HC kanssa. PKY oli pakkoraon edessä koska tappiollista toimintaa ja ei riitä rahkeet lunastamaan lupauksia. Tenkku haistoi sauman ja käytti sen. PKY LOMALLO tarina tulee olemaan lyhyt. Tenkku kiittää ja käärii rahat.

   • Kyllä nämä kaikki häviää ihan oikeesti vaan teiltä. Aattele teiltä mänöö kaik. Joku päälikkö on vielä takaisin kellarikerroksessa mistä lähtikin. Katinkullasta tullaan purkamaan klubirakennus pois ja hotelli myös paikalle tulee bar 3 kenttä ympärille teltta majoitus esittely lomalaisille.


  • PKY teki koemarkkinoinnin; liittyykö perusihminen suomessa, ei siis perussuomalainen, lomaklubiin josta ei saa mitään merkittävää rahallista hyötyä itselleen ja sen hinta on 10 000 euroa ja lisäksi se maksaa vuosittain 370 euroa jäsenmaksuna. Idea oli järjetön, ottaisiko keskivertoperussuomalainen kopin tähän. Kyllä, ämpärikansa halusi liittyä kun saa alennusta 10-15% lomista joita ei edes tule todennäköisesti koskaan viettämään. Ämpärikansan mielestä tuote tässätapauksessa PKY Lomallo on sen parempi mitä enemmän se maksaa. päätettiin hinnoitella liittymismaksu niin suureksi että ämpärikansan mielstä se on lomailun mercedes. Vola, syntyi nykyinen LOMALLO joka maksaa 10 000 euroa riihikuivaa että saa alennusta siis muutaman kympin tai maksimissaan satasia vuodessa. Kyllä tenkku kiittää ja rahastaa.

   • Menisköhän toi ihan noin.


   • Mistähän tuo yks on saanut päähänsä nuo summat? Kumpikaan ei täsmää ja joka keskustelussa noita heittelee. Tv nim jäsen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mistähän tuo yks on saanut päähänsä nuo summat? Kumpikaan ei täsmää ja joka keskustelussa noita heittelee. Tv nim jäsen

    No kerro sinä oikeat summat.


  • Kysyin pääsisikkö lomallolle töihin ja pääsin. Jätän näin lomaosakemyynnin vaikka menestyin sielläkin hyvin. Mutta ei enää kiinnosta tuo osakemyynti ollenkaan samoja naamoja pyöritetään viikottain nykyään.

   • Jopa apukoululainen tajuaa että maksamalla suolainen kynnysraha Lomallo firmalle on menetettyä rahaa. Päälle vielä vuosittainen jäsenmaksu 370 euroa. Eihän tällaisia summia saa ikinä säästettyä pienillä majoitusalennuksilla. Lomallo vankina renkinä sitten lomailet ja yrität päästä plussalle.


  • Eihän jäseneksi liity semmoiset ja eikä heille edes suositella liittymään jos lomailee vai hyvin vähän. Mutta lomaosakkeen omistajaksi kannattaa lomaosake kauppiaan mielestä liittyä vaikkei lomailisi ollenkaan. Näin holiday club asian esittää asiakkailleen. Aika härskiä rahan pyytämistä.

   • Kiinteistön välittäjän mielestä minun kannatti ostaa toinen asunto ja vuokrata se. Ei ole menny sen jälkeen kun edellinen vuokralainen läksi pois.


  • Lomallo (PKY) myi minun kaverille joka ei kirveelläkään lähde kotoaan lomalle jollakin ihme tarinoilla jäsenyyden kymppitonnilla. Kallis lomasysteemi kun on edelleen kotona. Kyllä Lomallo myyjä myy jäsenyyden kelle vain jos voi kun myy provisiopalkalla. Nyt kaveri on alentanut kymppitonnin jäsenyyden hintaa minulle kahteen tonniin. Ottaa siis suoraan takkiin kahdeksantonnia. En osta vaikka tarjoaisi satasella.

  • Varmaan ollut joku osakemyyjä joka ostanu jäsenyyden. Ja nyt vollottaa että en tienny.

  • PKY-Travel, nykyinen Lomallo ei tule pärjäämään markkinoilla. Heidän konsepti on vaan niin sekava, ettei sitä helpolla ymmärrä. Perinteinen lomaosake on hyvä, varsinkin jos jättää nämä RCI-hömpät kokonaan pois. Ostaa tietyn viikon/viikot ja käyttää niitä kuin kesähuvilaa, jos ei itse pääse, niin tarjoaa sukulaisille tai ystäville vastiketta vastaan, aina meillä on löytynyt käyttäjiä. Ja vielä kun tajuaa viikot ostaa jälkimarkkinoilta, eikä lomaosake-esittelyistä niin hintakin on kohdallaan.

   • Ei tule pärjäämään markkinoilla? Onkose edes minnekkään markkinoille menossakaan. Mutta kyl ne jäsenyyksiä myy ja palion. Mekin ostettiin kaksi jäsenyyttä kun on niin hyvä. Kuulemma yksikin ollisi riittäny mutta kaksi aina parempi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei tule pärjäämään markkinoilla? Onkose edes minnekkään markkinoille menossakaan. Mutta kyl ne jäsenyyksiä myy ja palion. Mekin ostettiin kaksi jäsenyyttä kun on niin hyvä. Kuulemma yksikin ollisi riittäny mutta kaksi aina parempi.

    Juu, Lomallo on tosi hyvä. Mekin ostettiin kuusi (6) jäsenyyttä varmuudeksi. On se niin hyvä.


  • Saako alennusta useammasta? Torimyyjällä alennusmyynti 6500€.

   • No tottakai saa alennusta.


  • Liekkö luikkinu jo kauas tengmanni tuosta yrityksestä?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   123
   10519
  2. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   154
   5138
  3. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   89
   3647
  4. Nanna ja Martina eivät ole enää

   kavereita? Onko taas käynyt samalla tavalla, että runsas ja muutenkin hedelmällinen ystävyys on lopahtanut? Alkuun oltiin kuin paita ja p... Ei sekään
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   1229