Entinen holiday clubin toimitusjohtaja hyppää lomallon kyytiin

Anonyymi

Näin kohta suurinosa myyjistä jättää holiday clubin. Sinne jää vain myyntijohtajat ja jälleen myynti. Mutta kelle niitä myydään enää.

5

82

  Vastaukset

  • Kyllä Holiday Clubilla rahaa riittää. Holidayn omistaa multimiljardööri yritys Mahindra Intiasta. HC n osto oli taskurahaa heille. Tässä Holidayn Lomallo tulevassa pois ostossa on se huvittava puoli että Lomallo nykyiset jäsenet ei saa mitään HC etuja. Ne saadakseen täytyy ostaa jokin osake Holidaylta. Jos et osta olet B luokan HC jäsen. Samahan tapahtui kun tenkku osti Katinkullan milleniumin korvilla, vanhat Katinkullan omistajat ei saaneet mitään HC etuja jos ei uutta kauppaa HC kanssa. PKY oli pakkoraon edessä koska tappiollista toimintaa ja ei riitä rahkeet lunastamaan lupauksia. Tenkku haistoi sauman ja käytti sen. PKY LOMALLO tarina tulee olemaan lyhyt. Tenkku kiittää ja käärii rahat.

   • Kyllä nämä kaikki häviää ihan oikeesti vaan teiltä. Aattele teiltä mänöö kaik. Joku päälikkö on vielä takaisin kellarikerroksessa mistä lähtikin. Katinkullasta tullaan purkamaan klubirakennus pois ja hotelli myös paikalle tulee bar 3 kenttä ympärille teltta majoitus esittely lomalaisille.


  • PKY teki koemarkkinoinnin; liittyykö perusihminen suomessa, ei siis perussuomalainen, lomaklubiin josta ei saa mitään merkittävää rahallista hyötyä itselleen ja sen hinta on 10 000 euroa ja lisäksi se maksaa vuosittain 370 euroa jäsenmaksuna. Idea oli järjetön, ottaisiko keskivertoperussuomalainen kopin tähän. Kyllä, ämpärikansa halusi liittyä kun saa alennusta 10-15% lomista joita ei edes tule todennäköisesti koskaan viettämään. Ämpärikansan mielestä tuote tässätapauksessa PKY Lomallo on sen parempi mitä enemmän se maksaa. päätettiin hinnoitella liittymismaksu niin suureksi että ämpärikansan mielstä se on lomailun mercedes. Vola, syntyi nykyinen LOMALLO joka maksaa 10 000 euroa riihikuivaa että saa alennusta siis muutaman kympin tai maksimissaan satasia vuodessa. Kyllä tenkku kiittää ja rahastaa.

   • Menisköhän toi ihan noin.


   • Mistähän tuo yks on saanut päähänsä nuo summat? Kumpikaan ei täsmää ja joka keskustelussa noita heittelee. Tv nim jäsen


  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   154
   7851
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   64
   2567