Naapuri hyödyntää huonoa äänieristystä

Anonyymi

Elän tavallista elämää. Syön, juon, menen nukkumaan ajoissa, vietän paljon aikaa kotona mutta käyn päivittäin lenkillä, katson muutaman tv ohjelman ilman kuulokkeita normaalin puheen voimakkuudella koska kuulokkeet aiheuttaa mulle tinnitystä ja kun en ole missään reissussa ja 1-2 kertaa kuussa kuuntelen musiikkia, käyn 1-3 kertaa vuorokaudessa vessassa, otan pitkän suihkun päiväsaikaan tästä voidaan olla montaa mieltä onko tavallista elämää mutta se on mulle keino rentoutua ja maksan veden itse niin koen että mulla on siihen oikeus... Hanasta lasken useamman kerran päivässä vettä kun on tarve juoda, tiskata, pestä kädet. Välillä otan kaapeista tavaraa ja laitan sinne sisään tavaraa.

Naapurissa asuu vissiin perhe. Yli 50v nainen, 3 aikuisen 20-30v lapsensa kanssa ja heillä on myös koira. He ovat saaneet minut epäilemään että elänkö tavallista elämää ja ahdistumaan omassa kodissani! Asumme siis kerrostalossa. Toinen näistä jätkistä oireilee silleen että seinän takana pitää " ääää " ääntä tai örisee ja karjahtelee ja kun meen suihkuun niin laittavat AINA vessan hanan auki tai matkivat aivasteluani tai vetävät jatkuvasti vessanpönttöä kun se ääni kuuluu täällä talossa selkeästi oman asunnon puolelle, avaavat ja sulkevat jatkuvasti kaappien ovia ihmettelen että miksi ei voi aukaista kaapin ovea ja laittaa kerralla sinne kaikki tavarat ja sen jälkeen oven kiinni eikä niin että yksi tavara kerrallaan ja ovi jatkuvasti auki, kiinni, auki, kiinni, auki, kiinni, auki, kiinni

Eihän tuo oo mitään muuta kuin pelkkää kiusaamista ja mietin että miksi ihmeessä joudun kiusaamisen kohteeksi! Se on sama että teenkö jotain vai en niin silti tätä häirintää esiintyy, mun ei tarvitse kotonani tehdä mitään niin silti samaan aikaan äijä karjahtelee ja välillä säikähdän näitä ihme ääniä ja pelkään että hänellä on aggressiot pinnassa ja mihin tämä kaikki voi johtaa ellen lopeta tavallista elämää kodissani.

Miten voisin edes lopettaa tavallisen elämän ja miten se ois missään mielessä oikein lopettaa tavallinen elämä!? Kiusaaminen se aina väärin on. Naapuria tuntuu eniten ärsyttävän tämä mun veden lasku niin pitäiskö mun lähteä aina huoltoasemalle k.uselle ja p.askalle kun kotonaan ei saa vessaa käyttää koska naapuri häiriintyy siitä voimakkaasta wc-pöntön vetämisen äänestä joka kuuluu hänen asuntonsa puolelle! Miten voi häiriintyä edes niin tavallisista äänistä kuin että kuulee kun vesi kulkee putkistoja pitkin.

Pakko myöntää että nämä naapurit ovat aiheuttaneet mulle käytöksellään ahdistusta, mutta se loppuu nyt, antaa hullujen oireilla, karjua ja öristä, tulkoon käymään vaikka minun kurkkuun kiinni jos hermot menee tavallisiin elämän ääniin!

En ala kotonani myöskään hiippailemaan, se ois jo henkistä väkivaltaa. Jokaisella on oikeus kotonaan elää vapaasti, normaalisti, naapurit huomioon ottaen ja niinhän minä oon tehnyt, elänyt sääntöjen mukaan!

Se on järkyttävää miten erilaisia ihmisiä voi olla, joihin ei päde normaalin käyttäytymisen säännöt, oikeutetaan kiusaaminen tai huudetaan asunnossaan kurkku suorana pelkkää huutoa, tälläinenkin naapuri mulla on ollut.

Mä vihaan suurimmaksi osin ihmisiä ja ihmisyyttä mutta joo... Tää palsta on täynnä naapurikyylä hulluja niin katotaan jos vaikka tämä mun naapuri liikkuisi tällä palstalla, tunnistaisi itsensä tästä viestistä ja tajuaisi mennä itseensä! V.itun ällöttävä sairas ihmispaska/jäte olet, elä omaa elämääsi ja anna mun elää, äläkä astu mun varpaille, mä varoitan nyt.

15

531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Selvästi ylireagoit naapurin tekemisistä. Noilla esittämilläsi naapurin toimilla ei ole mitään merkitystä. Eri asia olisi mikä sinusta olisi valitettu isännöitsijälle, niin silloin pitäisi perata näitä naapurin toimiakin.

      Itse myönnät olevasi ihmisvihaaja, joten korjausliikkeet pitäisi ensiksi lähteä siitä.

    • Anonyymi

      Koko eilis illan ja yön kuuntelin taas tämän jätkän meluamista. Vähän väliä laskee vettä, vähän väliä paiskoo kaapinovia, pelaa mieslapsipelejä aamuyöhön saakka ja huutaa ja kiroilee jatkuvasti! " Mitä v..ittua! " , " J..umalauta " ja hähähääääää huutonaurua päälle. Karjahtelee ja huutoaivastelee myös kämpässään. Tämä v...itun sika ei välitä edes siitä että on hiljaisuusaika!

      Tämä kaikki ihan vaan siksi että naapurin mielestä en saisi elää normaalia elämää, yrittää ahdistaa minut nurkkaan ja osoittaa mieltään kun olen päiväsaikaan 30min suihkussa, katson 2 tv-ohjelmaa, lasken muutaman kerran hanasta vettä ja vedän muutaman kerran wc-pöntön päivässä, kuuntelen musiikkia 1-2 kertaa kuukaudessa. Olen paljon kotona.

      Jos häntä ärsyttää jo ihan tälläinen elämä ja alkaa kiusaamaan niin mitä jos tähän minun tilalle muuttaisi ihminen joka aloittaa normaalin elämän vasta yöllä ja pitäisi joka lauantai bileet, kämppä täynnä öriseviä känniläisiä. Olisiko sitten parempi!

      Ja miten voidaan ees rakentaa kämppiä joissa kuulostaa kuin naapuri kävisi oman asuntoni puolella suihkussa yms, miten voi äänieristys olla näin järkyttävän huono!?

      Eihän nuo kiusaaja p...askat osaa hävetä toimintaansa

    • Anonyymi

      Nuo " ääää " äänet, karjahtelu, örinä, huutoaivastelu, huutonauru, yhtäkkinen huutaminen ja kiroilu, vähän väliä veden laskeminen monta kertaa, vähän väliä kaappien aukaiseminen ja sulkeminen monta kertaa, vähän väliä vessanpöntön veto monta kertaa, se että laittaa aina hanan auki omalla puolellaan kun olen suihkussa, laskee vettä heti sen jälkeen kun minä olen laskenut, vetää vessanpöntön heti sen jälkeen kun minä olen vetänyt, kerran kun mulla kopsahti yks tavara seinään niin naapuri kopautti heti perään omalta seinän puoleltaan samasta kohtaa.

      On niin häiriintyneen kuuloista, että en ylireagoi! Naapuri ilmeisesti yrittää saada minut sekoomaan ja savustaa kotoani ulos, enkä tajua miksi koska olen elänyt normaalisti.

      • Anonyymi

        Ne lusmut nukkuu päivät ja yöllä kiusaavat naapureita, en suosittele menemään oven taakse sanomaan, kuulostaa häiriintyneeltä, soita poliisit tai soita isännöitsijälle, tai kysy muilta naapureilta et onko kuulunut sieltä asunnolta mitään

        Mullakin kokemusta häiriköistä, kukaan ei usko vaan tulee just tollasta n"sä ylireagoit, muuta maalle jos äänet häiritsee" settiä

        Yleensä joutuu itse muuttamaan että pääsis häiriköistä


      • Anonyymi

        Ne lusmut nukkuu päivät ja yöllä kiusaavat naapureita, en suosittele menemään oven taakse sanomaan, kuulostaa häiriintyneeltä, soita poliisit tai soita isännöitsijälle, tai kysy muilta naapureilta et onko kuulunut sieltä asunnolta mitään

        Mullakin kokemusta häiriköistä, kukaan ei usko vaan tulee just tollasta n"sä ylireagoit, muuta maalle jos äänet häiritsee" settiä

        Yleensä joutuu itse muuttamaan että pääsis häiriköistä


    • Anonyymi

      Omistusasunnossani on niin kylmä ettei pysty nukkumaan. Olen päivällä leiponut jotta saisi lämpöä ja nyt lämpöjä taas lisää laskettu. Ikävintä on huoltoyvtiön valehtelu että eivät tiedä mistä johtuu. Näin montaa astetta ei lämpötila laskee ellei sitä lasketa. Alakerran asunnoissa yli 22-25 täällä alle 20. Asuntokohtsista patterien säätöä ei suostuta tekemään.
      Kyse on hyvän tahdon puutteesta ja kiusaamisesta toisen asukkaan aloitteesta. Kun ei muuten saada savustettua ulos yhtiöstä, kylmennetään asunto.

    • Anonyymi

      Kulostaa siltä, että itse tuotat häiriötä ja naapurilla on mennyt siitä herne nenään. Joten katso peiliin, sieltä löytyy ongelman alku ja juuri.

      • Anonyymi

        Sivusta; pitää katsoa peiliin jos pesee kädet, käy suihkussa sekä esim laittaa kaappeihin tavaraa? Onko siis vain siinä tapauksessa oikeus valittaa kiusaajista mikäli lakkaa ensin itse peseytymistä, syömästä( sillä kaappeihin ei salaa laittaa ruokaa? Ja vissiin täytyy myös samalla logiikalla kusta ja paskantaa housuun sillä vessaahan ei saa vetää. Miten esim imuroinnin laita, saako päiväsaikaan imuroida vai häiriintyykö yöllä elävän kuningasjumalan unet päivällä tehdyistä askareista? Myös itse poismuuttaminen naapurin melun ja/tai muun kiusanteon on monen mielestä esim heikkoudenmerkki. Onko ainoa oikea ratkaisu, mikäli koet häiriötä naapurista, katsoa tussarin piipun sisään muutaman lasipullon sisällön jälkeen? Ainiin se ei käy koska siitä kuuluu meteliä myös


    • Anonyymi

      Nyt naapuri meni parvekkeelleen ja huusi mulle että " laita ne valot nyt pois SAATANA! " siis saan kai minä kotonani pimeään aikaan valoa pitää päällä vaikka mulla ei ois verhot ikkunassa? naapuria häiritsee tämän takia mennä ilmeisesti parvekkeelleen ja kuvittelee että sinne näkyis paremmin kun mulla kämpässä valot päällä ja kyttäisin häntä... En kyttää, mulla on oma elämä! Ja jos hän ei pysty menemään parvekkeelle naapurin takia niin saisivat kyyditä tuon nuppivikaisen hoitoon!

      Mua ei kiinnosta jos naapurilla on mennyt herne nenään normaalin elämän takia, niin kuin aloituksessani kuvailin eläväni normaalia elämää, ilmeisesti kerrostalossa pitäisi elää sitten normaalia hiljaisemmin? ei uppoa mun kaaliin että oli koti sitten kerrostalossa, rivitalossa, omakotitalossa niin normaalin elämisen ääniä ei saisi kuulua. Mielestäni myöskään ei ole tervettä että naapuri (tuntematon ihminen) saa päättää millon saan kotonani pitää valot päällä. Mikä tekee hänestä niin kuninkaan että saisi kontrolloida tälläistä asiaa? Ruma persläpi hän vaan on. Eli en todellakaan katso peiliin tai muuta käytöstäni koska elän sääntöjen mukaan ja en kiusaa ketään, tämän täytyy riittää.

      • Anonyymi

        Uskon todellakin sinua olen itekkin joutunut kärsimään mieleterveyspotilas naapurista koputteli ja jopa hyppi suihkuni yläpuolella jos menin suihkuun klo 22.00 jälkeen oli niin sairas tapaus että hu hu joku naapuri stalkkeri annoin kunnolla takaisin hänelle koputin ja potkin itekkin patterita varmaan vitutti saipahan mitä tilasi sitten muutin pois . Joka sekin oli ikävä yläkerran naapurin takia tämä yläkerran naapuri kolaa samaan aikaan mitä minä aamulla myös herää samaan aikaan, en voi uskoa että taas samanlainen kyttä naapurina no ei kai voi muutakaan kun antaa takaisin tehdä isännöintiin valituksen ja sitten päättä haluaako muuttaa taas.


      • Anonyymi

        Jos kertomasi pitää paikkaansa niin ihan selvä vitun kiusaaja kysessä. Itseänikin ärsyttää olla kotona missä vittu huono äänieristys. En tiedä mitä mutta aina kun yöllä käyn pissalla niin kuuluu vaan kun naapurikin käy se on vitun ärsyttävää. Jos olisi parempi äänieristys en sitä kuulisi että kyllä pistää ärsyttämään. Heti jos alan jotain tekemäänkin niin yläkerrasta kuuluu kolinaa niin vitun ärsyttävää. Onneksi olen aikeissa muuttaa tästä kanan paska talosta vittuun. En voisi näitä paska taloja suositella kenellekkään näissä asuminen niin vitun paskaa. Siis huonon äänieristyksen takia


    • Anonyymi

      Jos täysin tuntemattomalla ihmisellä on oikeus puuttua siihen että poltan pimeän aikaan valoja ja mulla ei oo verhot ikkunassa ja vaikka en ees liiku kotonani sillon alasti.

      Niin tällä periaatteella hänellä on myös oikeus päättää mitä syön ja milloin. Hän astuu toisen ihmisen henkilökohtaisten rajojen sisäpuolelle!

      Sairaaksi menee.

    • Anonyymi

      Sitten kun tullaan rapussa vastaan niin teeskennellään naamatusten mukavaa. Ai saatana!

    • Anonyymi

      Uskon, että on juuri noin. Tasapainotonta porukkaa, joka ei pysty itse näköjään sopimaan kertsielämään, kun tietää että kaikki kuuluu puolin ja toisin, ja puuttuu kypsyys. Varmaan samanlaisten rempparömpsien rakentamia nuo huonot talotkin.

    • Anonyymi

      Ei kovin kalliiksi tule, jos makkariin laittaa äänieristyksen yhdelle seinälle sitä naapuria vastaan . Saa olla omissa oloissaan ja hermot lepää.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe