Ei tartte välittäjiä myyntiin

Anonyymi

Myykää itse se kämppä, välistävetäjiä ei tartte rahoittaa! Helppoa kuin heinän teko.Miksi maksaa gryndereille mitään kun yrittävät vaan pitää ylihintaa välittämättä siitä kuinka kauan kämppä on myynnissä, te myyjät itse kärsitte siitä. Hinta tarpeeksi alas niin menee. Jos ei kämppä ole mennyt 3 viikon sisään niin siinä on 60% liikaa hintaa mutta sitähän välittäjäkoira ei sano että saa itse helpolla provikat välistä.

6

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuonko takia on pitänyt aloitus tehdä?

    • Anonyymi

      Näin ostajan näkökulmasta voin sanoa, että ihan viimeisenä ostaisin asuntoa/taloa joltain yksityiseltä myyjältä. Hyvä tapa tunnistaa tumpelo myyjä on se, että hän kokee asian olevan "helppoa kuin heinän teko". Jos se tuntuu helpolta, niin se voi johtua siitä, että ei ymmärrä miten paljon asioita siihen myyntiin ja kaupantekoon liittyy.

      Myyjät ovat ammattilaisia, ymmärtävät lakikiemurat ja alalla on tärkeä ylläpitää hyvää mainetta. Jos vertaa johonkin setämieheen, joka myy itserakentamaansa homepommia Tori.fi:ssa ja lähtee heti rahat tilille saatuaan thaikkuihin eläkepäiviä viettämään niin kumpi onkaan helpompi saada vastuuseen jos myöhemmin paljastuu jotakin epämääräisyyksiä.

      Toisaalta jos on niin tyhmä, että antaa asuntonsa koiralle välitettäväksi niin sekin kertoo aika paljon. En ymmärrä mistä näitä "välittäjäkoiria" edes löytyy ja miten ne suorittavat tutkinnon?

    • Anonyymi

      Tuossa aloituksessahan ei ole päätä eikä häntää.

      "Miksi maksaa gryndereille mitään kun yrittävät vaan pitää ylihintaa välittämättä siitä kuinka kauan kämppä on myynnissä, te myyjät itse kärsitte siitä. Hinta tarpeeksi alas niin menee. Jos ei kämppä ole mennyt 3 viikon sisään niin siinä on 60% liikaa hintaa mutta sitähän välittäjäkoira ei sano että saa itse helpolla provikat välistä."

      Tuota noin, mistä se välittäjä saa helpot provikat, kun 60% ylihintaista asunto ei koskaan myydä? Sellaisessa tilanteessahan välittäjä tekee niska limassa turhaa työtä, josta ei saa senttiäkään palkkaa.

    • Anonyymi

      Jos kon

    • Anonyymi

      Välittäjillä ei ole mitään vastuuta, joten jos et ole aivan täydellinen tumpelo, niin ehdottomasti kannattaa myydä asunto itse!

      • Anonyymi

        Itseasiassa välittäjillä on kyllä työssään vastuu siitä, että eivät johda ketään harhaan tai riko lakeja. Ja ovat myös juridisesti vastuussa tekemistään virheistä.

        Toisekseen, täydellisillä tumpeloilla ei ole nk. sairaudentuntoa, joten itsediagnosointi ei tällaisissa asioissa ole kovin pomminvarmaa. Täydelliset tumpelot usein kokevat olevansa keskimääräistä älykkäämpiä ja myös ammattilaisia pätevämpiä monella (ellei kaikilla) aloilla, mutta hekin ovat kyllä vastuussa omista virheistään, joten ehkä parempi suojata omakin selusta ottamalla ammattilainen mukaan.

        Toki riippuu mitä myy. Jos on uusi kerrostaloasunto, josta saa isännöitsijältä kaikki tarvittavat paperit ja tuntee asunnon historian, niin miksipä ei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe