Seinäjoella jälleen kuolonkolari

Anonyymi

Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolemanvaaraa. Taas aivan turhia kuolemia!

Tienhoito on saatava paremmaksi! Nyt on tehtävä jo jotain!!!

45

1487

  Vastaukset

  • Maanteit on jo yhtiöitetty raha virtaa Caruna malliin,,,
   Saimme juuri Sitraan 33 asteen muurarin joka on tehnyt sovinnon itsensä Luciferin kanssa. Pirun tavoite on yksi valuutta jota saavat käyttää vain luciferin merkkiä kantavat. Kolmas maaimanvalta tarvitsee vain pienen määrän orjiansa tavoite on sama kuin Hitlerilläkin luoda ylenpi rotu, pitkäll'ä ollaan oikeusasteet ja lehdistö tuottaa voittoja ja propagandaa minkä ehtii paenmman rodun eduksi. Maatamme kavalletaan ennätys tahtiin ja varallisuus virtaa kohta autonsiirtomasuina luciferin kassaan.

   • Juuri niin on tapahtunut.Alkoi joskun 30 vuotta sitten suomen ja koko euroopan tuhoaminen monin keinoin,ja mitähän seuraavaksi keksivätkin.Suomen lehdistö on mv:tä lukuunottamatta valemediaa joka ei totuutta kerro.


  • Surullinen tapaus.

   Suurin osa kolareista johtuu kyllä ihan muusta kuin teiden kunnosta.

   "Carunakauppojen" puuhamiehet olivat muuten Pekka Haavisto, Jan Vapaavuori ja Jyrki Katainen

   • Ja kaikki jatkavat tärkeillä ja vastuullisilla paikoilla.
    Piru meidät perii.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja kaikki jatkavat tärkeillä ja vastuullisilla paikoilla.
    Piru meidät perii.

    eiks se oo sunkin vaan paree tehdä lisää tutkintapyyntöjä, täälä ei kandee huudella tuuleen...


   • Mitä suurempaa tuhoa aiheutaa veronmaksajille sitä kovemman palkinnon saa verorahoista. Koko kolmikko pitäisi heittää vankilaan ja takavarikoida omaisuus.


   • Nehän on kaikki vapaamuurareita,ja kuuluvat taatusti saatanalliseen joukkoon käskyläisinä.On heidän älynsä väheksyntää väittää,etteivätkö olisi siitä tietoisia.


  • Eipä nuolle olosuhteille voi oikein mitään,turhaa spekulointia kun ei tiedetä asiasta enempää.

   • Kiinni koko risteys niinku oli edellisen kuolonkolari jälkeenkin .Ei siitäkään pitkä oo.


  • Kyllä se on ihmisillä pakottava tarve syyttää aina joko keliolosuhteita tai teitä, muttei koskaan itseään, että olisiko syytä ajella hiljempaa, kelien mukaan.
   Tosiasiahan on, että se syyllinen löytyy varmasti sieltä: penkin ja ratin välistä.

   Ihmisillä kun on jokin ihmeellinen tarve ajaa Stop ja kolmion takaa eteen , samoin rampilta yritetään tulla kylkeen, vaikka kuinka tulevat kolmiontakaa.
   Toisinsanoen kiirus on kuolemaan.

   Tässä taannoin tuli laulu: Hallelujaa hallelujaa laulaja oli Simo Salminen.
   Kuvasti oikein osuvasti nykyaja ihmisiä liikenteessä.
   Löytyy vieläkin Youtubesta.

   • vittu mitä urpoja..miten sähköyhtiöt liittyy kolareihin jota alueella on lähes joka päivä? vahinko vaan että joku kuoli. nooh tapana on etsiä syyllinen aina jostakin vaikka pilven reunalta


   • Anonyymi kirjoitti:

    vittu mitä urpoja..miten sähköyhtiöt liittyy kolareihin jota alueella on lähes joka päivä? vahinko vaan että joku kuoli. nooh tapana on etsiä syyllinen aina jostakin vaikka pilven reunalta

    Sinulla näyttää olevan kusinen päivä, kun aloituskin oli tuota rataa.

    Mutta, kyllä se syyllinen, jos sitä etsitään löytyy sen: Penkin ja ratin takaa.


   • Tuokin on kyllä totta.''Aja hiljaa isi nyt vain''


  • vauhti tappaa ikävä kyllä

   • Ei vauhti tapa.

    Äkkipysäys kovasta vauhdista tappaa.


  • Ja sitten vielä "alinopeuksia" syytetään...

  • Kamala tapaus mutta turha sitä tien kuntoa on syyttää tässäkään tapauksessa. Meillä Suomessa on välillä talvi ja ajokelit sen mukaiset, ja niiden mukaan pitäisi nopeudet ym huomioida. Niin kuin täällä todettiin, yleensä se syy onnettumuuteen istuu siellä ratin takana.

   • Katsoiko viranomainen millaiset mahtoivat olla onnettomuuteen osallisten autojen renkaat? Nykyään kun saa ajaa vaikka millä kiinan paskoilla jotka ovat talvioloissa lähinnä kesärenkaan tasolla.


  • Ajoin juustoportin ohi yli viikko sitten kun oli tapahtunut tämä ikävä onnettomuus, ei ollut tiessä eikä kelissä mitään vikaa,joten mistähän nämä onnettomuudet johtuu? Olisiko että vastaantuleva tulee omalle kaistalle?

   • Eilen tapahtui tämä onnettomuus. Sain jonotella hieman ohimennessä ja kyllä keli oli liukas.


  • Suurin osa kolareista tapahtuu ohitustilanteissa, liian lyhyistä turvaväleistä, yli/alinopeuksista. Talvella ajokelit ovat usein haastavia, ajaessa keskitytään vain ja ainoastaan ajamiseen. Tämä surullinen tapaus johtui peräänajosta.

   • Miten tää onnettomuus tapahtui. Puhutaan että olisi ajautunut vastaantulevan kaistalle ja nyt kerroit et peräänajo. Tuliko h auto rampilta rekan eteen vai kuinka?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten tää onnettomuus tapahtui. Puhutaan että olisi ajautunut vastaantulevan kaistalle ja nyt kerroit et peräänajo. Tuliko h auto rampilta rekan eteen vai kuinka?

    Ilkasta kopsattua :

    "Rikoskomisario Harri Teivaanmäen mukaan poliisilla alkaa olla tapahtumien kulusta selkeä kuva. Onnettomuutta ennen Lapuan suunnasta oli tullut autoletka, joka oli jostakin syystä hidastanut.

    –Siinä yhteydessä autoletkassa on tapahtunut peräänajo, ja auto, jonka perään on ajettu, on suistunut vastaantulevien kaistalle. Seinäjoen suunnasta tullut henkilöauto on siinä vuorostaan suistunut vastaantulevien kaistalle ja osunut Lapuan suunnasta tulleen kuorma-auton eteen.

    Onnettomuudessa menehtyneet kaksi henkilöä olivat Seinäjoen suunnasta tulleessa henkilöautossa.

    Poliisi selvittelee nyt onnettomuuden syytä. Kaikki osalliset ovat Teivaanmäen mukaan poliisin tiedossa. Heitä kuulemalla pyritään saamaan selvyys tapahtumaan.

    Onnettomuutta tutkitaan kahtena kuolemantuottamuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

    Onnettomuushetkellä tiellä oli lumisadetta, ja tien pinta oli luminen"


  • Jos ajaa 80 nii heti joku puskuris kiinni parin metrin pääs

  • Se on kumma kun pitää olosuhteista huolimatta yrittää ajaa sitä nopeusrajoituslukemaa. Joiltakin menee hermot sen takia , että ajetaan hiemanki alle rajoituksen.

   • Voi vee...eli peräänajaja selvis mutta syyttömiä menehtyi sen takia ettei pitänyt turvaväliä,on poijat vaikiaa ymmärtää kuinka ajetaan,kortti ikuusesti pois ja linnaan kahdesta taposta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi vee...eli peräänajaja selvis mutta syyttömiä menehtyi sen takia ettei pitänyt turvaväliä,on poijat vaikiaa ymmärtää kuinka ajetaan,kortti ikuusesti pois ja linnaan kahdesta taposta.

    Eli niinkuin tuossa poliisin tiedotteessa luki Lapuan suunnasta tulleen auton perään oli ajettu ja auto ajautunut vastaantulevien kaistalle,,,he eivät menehtyneet vaan seinäjoen suunnasta tuleva auto ajautunut edellämainitusta syystä Lapuan suunnasta tuleen Kuormaauton eteen ...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi vee...eli peräänajaja selvis mutta syyttömiä menehtyi sen takia ettei pitänyt turvaväliä,on poijat vaikiaa ymmärtää kuinka ajetaan,kortti ikuusesti pois ja linnaan kahdesta taposta.

    Mitä siellä autokoulussakin opetetaan kun kaikenlaasia päästetään läpi? Vaikka tuhansia euroja maksetaan olemattomasta koulutuksesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi vee...eli peräänajaja selvis mutta syyttömiä menehtyi sen takia ettei pitänyt turvaväliä,on poijat vaikiaa ymmärtää kuinka ajetaan,kortti ikuusesti pois ja linnaan kahdesta taposta.

    Turvaväliä ei suomessa juuri noudateta ,tai ainakaan jotkut.Heiltä pitäisi ottaa ajokortti pois ehdottomasti.


  • Ulkopaikkakuntalaisena Seinäjoelle muuttaneena voin sanoa ettei täällä ole liikennekasvatus kohdallaan. Syyttävä sormi asennekasvatukseen ja autokouluille. Täällä ei osata käyttäytyä liikenteessä, eikä osata liikennesääntöjä.

   • Tämän mäkin allekirjoitan täysin!


  • Niin tuol joku kommentoi, et piru perii, no varmaan tietynlaisen elämän jälkeen. Mut loppusaldossa useinmiten syy on kuitenkin ratin ja aivoston ja jalkojen yhteissumma ? Kelin mukaan vauhti jokaisella. Kyl tää pitäisi ymmärtää normi ihmisen ilman varoituksiakin. Eikä touhuta ajettaes muuta , sekin vielä. Kolari on aina ikävä asia.

  • Kompaan, Seinäjokelaiset ajaa huonosti. Missään tilanteessa ei oikein oteta muita huomioon. Eräänä päivänä noin 7v tyttö odotti päätien vieressä jalkakäytävän kohdalla päästäkseen tien yli, ainakin kymmenen autoa ajoi reippaasti vaan kumpaankin suuntaan. Ei tullut kelleen mieleen pysähtyä ja antaa lapsen ylittää tie.
   Olin tulossa kolmion takaa, kun olisi ollut minun vuoro ikkunasta näytin tytölle tule vain yli, sitten se pieni uskalsi juosta tien poikki ja vielä kohteliaasti heiluttaa mulle kättään.

   • Joo mut mä meen ny tästä


   • Juurikin näin! "Missään tilanteessa ei osata ottaa muita ihmisiä huomioon". Pätee Seinäjokisiin muualla kuin liikenteessä. On varmaankin niin, että vain välillä muualla asuneet huomaavat paikallisissa tämän pinttyneen asenteen.


  • Tualta päivältä kun kattoi ilikasta kuollehet niin vanahajoja ihimisiä olivat ollehet nämä menehtynehet, mikä lie perussairauret kuskilla. Tierä kylilta eläkelääsiä joilla ollu aivotukos ja sen jäljiltä näköpuutoksia mutta korttia ei oo otettu pois.

   • Osaatko edes hävetä?

    Kolarissa kuoli sivulliset: vastaantulevalla kaistalla joku ajoi toisen auton perään, jolloin tämä ajautui väärälle kaistalle. Ja vastaantulevalla autolla ei ollut tilaa väistää, eli todellä kahjoa syyttää näitä uhreja tuosta.


   • Sama paremmalla suomella: letkassa joku ajoi täydellä vauhdilla toisen auton perään, jolloin auto johon törmättiin suistui vastaantulevien kaistalle näiden onnettomuudessa menehtyneiden auton eteen. Yrittivät väistää, mutta tilaa ei ollut ja auto jäi vastaantulevan rekan alle.

    Aatteles omalla kohdallas. Ajat täyttä vauhtia tiellä, niin yht'äkkiä vastaantulevien kaistalta suistuu auto sun eteen. Mitä siinä kukaan pystyy tekemään?

    Kolarin aiheuttaneelle ei käynyt mitenkään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Osaatko edes hävetä?

    Kolarissa kuoli sivulliset: vastaantulevalla kaistalla joku ajoi toisen auton perään, jolloin tämä ajautui väärälle kaistalle. Ja vastaantulevalla autolla ei ollut tilaa väistää, eli todellä kahjoa syyttää näitä uhreja tuosta.

    Osaan muttei tartte. Olokohot syyllinen kukatahansa niin pommeja on liikentees


  • Tuola on liikkeellä todella isoja pommeja, siis nämä 90+ mummelit ja paapat, hölkäsen pöläystäkään ei enää ymmärretä mutta kortti pitää olla.

   • Palio enemmän liiikenteessä on näitä audi bmv mersu ja uutena ryhmänä koora kuskia ovat vaarallisempia kun yksikään ikäautoilia


   • Anonyymi kirjoitti:

    Palio enemmän liiikenteessä on näitä audi bmv mersu ja uutena ryhmänä koora kuskia ovat vaarallisempia kun yksikään ikäautoilia

    Ihan samaa mieltä,juuri nuo saksalaaset on todella vaarallisia,niissä ei oo vielä vakionopeudensäätimiä ja niitä myydään vain ammattikoulun käyneille tai sitä vain käyville joille ei ole opetettu liikkeen nopeuden ja massan vaikutusta törmäyksessä suhteessa nopeuden kasvuun.


  • Jaa no tuo sama tilanne on muuallaki päi suomee että tienhoito surkeeta vaikka nykyvää siihe on koneet ja laitteet mutta eivät halua tehhä kun se maksaa..Itte soitin eilen tienkäyttölinjalle ja noituin kovasti ja myös haukuin sen urakoitsijan kelle kuuluu tuo tie mitä ajan... Tuosta soittamista meni ehken jottain 3h noin niin tuli aura.auto kuormapäällä alaterä maata vasten sekä keulassa oleva aura kanssa että jotaki hyötyy oli enkä ollu ainua joka on soittanut vaan muitaki ollu samalla asijalla :D

   • Ja keskiterä niin että vähä hilppoo sieltä täältä ettei kulu,niin ainaki kuivalla kelillä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja keskiterä niin että vähä hilppoo sieltä täältä ettei kulu,niin ainaki kuivalla kelillä

    voi voi..joka talvi samat tarinat. ei muisteta että liukasta on . sitten syy on aina muiden?
    miks muuten täällä on eniten kolareita vs autokanta? ja syyttelyitä? kaikkihan osaa tietenkin ajaa


  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   190
   4817