Airpodsit liian kovalla

Anonyymi

Elikkäs mun airpodsit on liian kovalla vaikka on ensimmäisellä pykälällä. Kaikki muut äänet ovat hyviä mutta sitten jos teen vaikka tik tokkia niin siellä ääni on niin kova että korviin alkaa sattumaan vaikka on ensimmäisellä pykälällä miks??

1

<50

  Vastaukset

  • Jos sinulla on Android-puhelin, niin asenna siihen Precise Volume niminen appi. Saat säädettyä äänen paljon hiljaisemmaksi kuin puhelimen omilla säätimillä. Apissa on myös käyttökelpoinen taajuuskorjain.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Yli 40 000 euron venekaupat?! Katiska-käräjillä koronakaranteenia korostanut Samu Haber hylkäsi kasvomaskin veneliikkeessä – kuvat!
  • Maaret Kallio on miettinyt kuolemaa lapsesta asti – kyynelehtii Maria Veitolalle: Olisin valmis lähtemään huomenna
  • Julkkisvarpajaiset! Arman Alizad juhli lapsensa syntymää tunnettujen miesten seurassa: &quot;Pohjoisen maaherrat koolla&quot; - kuva Helsingin yöstä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   173
   2514
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1187