Keuruulla menee hienosti!

Anonyymi

Joskus tuntuu siltä, että Keuruu on vaikeuksissa ent varuskunnan ja lomahotellin kanssa. Ne ovat kuitenkin vain omistajiensa murheita.
Sen sijaan naapurimme ovat järjestäneet kuntansa liemeen ja ihan julkisin poliittisin päätöksin:
Multia haudataan valokuituvelkansa kanssa, eikä kukaan halua sitä muistellakaan.
Mänttä-

62

2783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      - Vilppulan johto kuvittelee, että konkurssikypsästä Italiasta löytyy neljännesmiljardi euroa tuon kuolevan tuppukylän ylellisyyksiin. Ei ikinä.
      Osanna kruppi luumäkisine apureineen tähtää vain M - V:n sijoittaman kymmenen miljoonan euron kähveltämiseen.

      Niin että Keuruu pärjää kyllä, jos osataan kiertää ansat.

      • Anonyymi

        Keuruulla menee tosi huonosti!


    • Anonyymi

      Multialla tulee laajakaistasekoilujen tappioiden jälkeen olemaan lainaa alle 2000 euroa asukasta kohden. Mäntässä lainaa on 6500 euroa asukasta kohden. Keuruulla lainaa on 10500 euroa asukasta kohden.

      Mänttäläiset kuvitelmissaan tulevat tussaroimaan Sassi-projektissaan vähimmilään 10 milj. egeä, mutta 30 milj. egen loppulasku tulee olemaan todennäköinen. Tuo tietäisi mänttälle noin 3000 euroa lisävelkaa nuppia päälle, mutta jää vielä alle 10000 euron, eli alle Keuruun velkamäärän. Että sellainen tilanne Keuruulla.

      • Anonyymi

        Onko Keuruula eletty piikkiin?


      • Anonyymi

        Multian kuormaan pitää vielä lisätä uusi koulu, joka kymmenen vuoden päästä tyhjänä syö vain energiaa.
        Keuruun tulevaisuus on rakennettu jääkiekon varaan. Jos vieraspelaajista koottu "keuruulainen" joukkue putoaa sarjasta, tekee kaupungin virkamiesjohto harakirin ja toimittaja Markku karkoitetaan Jyväskylään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Keuruula eletty piikkiin?

        On ja se vaan jatkuu edelleen mutta meillä onkin sosialistinen kaupunginvaltuusto, joten ei mitään uutta auringon alla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Keuruula eletty piikkiin?

        Kyllä on ja rankasti.


    • Anonyymi

      Menkääpä edes kerran kuuntelemaan kaupunginvaltuuston kokousta niin ei tarvitse arvailla. Tiedätte sen jälkeen, ettei ainkaan siltä porukalta tarvitse odottaa muuta kuin lisää velkaa, lisää veroja, lisää virkamiehiä, lisää.... Keuruulla menee siis hyvin hyvin huonosti mutta ei se kai kenellekään ole yllätys sillä olemme itse vapaissa ja salaissa vaaleissa valinneet velkaannuttajat ja veronkorottajat valtaan. Syyllistymättä inhorealismiin arvelen keuruulaisilta kuluvan ainakin 50 mutta todennäköisesti 100 vuotta nykyisten velkojen saamiseksi jollekin sidettävälle tasolle. Tänä vuonna syntyvä lapsi ei elinaikanaan, vaikka eläisi ennusteen mukaisesti 90-100 vuotiaaksi, ehdi näkemään vain vähän velkaantunutta Keuruuta. Valtiolla on velkaa liian paljon ja lisää otetaan mutta Keuruulla on vielä enmmän ja lisää otetaan. Suomi ja Keuruu siinä mukana ovat yhdessä ja erikseen Kreikan tiellä. Kuitenkin sillä erotuksella, että kukaan muu näitä velkoja ei maksaa kuten Suomi maksaa Kreikan velkoja. Iiro Viinanen valtionvarainministerinä sanoi 1990-luvun laman aikana, että ei näitä suomalaisten velkoja kukaan muu maksa kuin suomalaiset. Ei ole maksanut eikä maksa.

      Velka- ja verokierteessä siis olemme ja se tarkoittaa kurjuutta siinä vaiheessa kun tämä nykyinen 0-korkokausi loppuu. Miettikääpä kotonanne ja ottakaa laskukone avuksi mitä merkitsee ja tapahtuu kun korot jonain päivänä ovat 5 % ja velkaa on 100 miljoonaa? Verratkaa korkojen määrää sitten kaupungin budjettiin ja miettikää mistä luovutaan, jotta edes korot saadaan maksettua. Velan lyhennyksistä ei siinä vaiheessa enää edes haavailla. Jotenkin tulevaisuutta kuvaa nykyisen kaupunginhallituksen puheenjohtajan S-KS:ssa esittämä näkökanta, että kunnalla voi aina olla velkaa eikä sitä tarvitse maksaa pois. No nyt sitä on enemmän kuin lääkäri määrää.

      • Anonyymi

        Hitto mitä kitinää. Muuta muualle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hitto mitä kitinää. Muuta muualle.

        Joka tietoa lisää se tuskaa lisää.


      • Anonyymi

        Ei velkoja tarvitse maksaa pois! Kun koronmaksuun menee kaikki, korothan nousee
        kun pankit katsovat ajan olevan kypsän
        Tätähän SDP tarkoittaa ettei velkoja tarvitse maksaa
        Eihän niitä voi kun korkoihin menee kaikki mitä kansalta saadaan kiristettyä
        Saksan pankit kiittää ja kumartaa meitä loputtomia velkavankeja
        tällöinhän ne voi kaupata suomen putaita vesiä, metsiä.
        kavereilleen pilkahinnalla .
        Pienimuotoinen esimerkki on velkaiset maatilat mitkä ajettu konkurssiin
        ne myydään pilkkahinnalla
        Suomi seuraavana!
        kyllä päättäjissä pitäisi olla talous vaikuttajia eikä vessansiivojia lääkäreitä kassaneitejä


    • Anonyymi

      Aloitappa itse ja muuta nopeesti.

      • Anonyymi

        Piipitystä


    • Anonyymi

      Keuruulaisille ei saa kertoa tosiasioita, heidän omista hölmöilyistä!

      • Anonyymi

        Tosi on. Eivät ymmärrä mihin suohon ovat itsensä ajaneet ja ottavat lisää velkaa. Jos jossain on ollut hulluista ylitarjontaa, niin ovat lähettäneet kaikki Keuruulle. Sitten keuruulaiset ovat valinneet heidät kaupunginvaltuustoon ratkaisemaan talouden hoidon asioita. Jälki on sitten tämän näköinen mutta toivottavasti maksajia lohduttaa se, että ihan omilla äänestyspäätöksillä tämäkin katastrofi on saatu aikaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi on. Eivät ymmärrä mihin suohon ovat itsensä ajaneet ja ottavat lisää velkaa. Jos jossain on ollut hulluista ylitarjontaa, niin ovat lähettäneet kaikki Keuruulle. Sitten keuruulaiset ovat valinneet heidät kaupunginvaltuustoon ratkaisemaan talouden hoidon asioita. Jälki on sitten tämän näköinen mutta toivottavasti maksajia lohduttaa se, että ihan omilla äänestyspäätöksillä tämäkin katastrofi on saatu aikaiseksi.

        Vinkumista.


    • Anonyymi

      Tuollainen vähän yli 10 tuhannen velka per asukas ei ole mitään. Vaikka valtio tehtailee velkaa kiihtyvällä tahdilla, niin tuollainen vähän yli 20 tuhatta valtion velkaa per asukas ei ole mitään. Valtion velka on nyt n. 110 miljardia eli vain kahden vuoden valtion budjettia vastaava määrä. Meillä on varaa velkaantua hurjan paljon lisää sillä eivät tämän päivän nuorimmatkaan päättäjät (Marin, Andersson, Kulmuni ym.) joudu niitä maksamaan. Maksajat ovat vasta vauvoja ja osa vielä syntymättömiä, joten olkaamme huolettomia.

      Keuruun tilanne on on kuten valtiolla joskin mittakaava on hieman vaatimattomampi mutta huolettomuus on samalla tasolla.. Tosin maksamista on siinäkin kunhan korot kääntyvät nousuun. Tällöin verojen korotuksilta ei vältytä ja kun maksajat vähenevät koko ajan, niin velkataakka per asukas kasvaa aina vaan. Verojen korotus ei ole mitään uutta sillä nykyinen valtuusto korotti niitä ensi töikseen. Seuraavakin valtuusto joutuu tekemään saman järkevän poliittisen peliliikkeen. Jos joku kuvittelee sosialismiin päästävän halvalla, niin se on vain vasemmiston markkinoima vale, joten ei siitä tarvitse välittää. Ylivelkaantuminen on yksi oivallinen keino päästä sosialismin syvimpään ytimeen kansan onneksi ja autuudeksi.

    • Anonyymi

      Kuopion kuntaliitoksissahan jotain Juankoskea ja Nilsiää liitettäessä Kuopioon kyseessä on saman verran matkaa kuin Keuruulta Jyväskylään ja silti samaa kaupunkia.

      Silti, suurkuntaliitoksetkin on parempi vaihtoehto kuin jokin maakuntahallintohimmeli.

    • Anonyymi

      Mäntässä on lentokenttä. Missä se on Keuruulla??

    • Anonyymi

      Harmi että se kaavailtu kuntaliitos Mäntän kanssa ei toteutunut kun pyhä maakuntaraja on välissä.

    • Anonyymi

      >>Mäntässä on lentokenttä. Missä se on Keuruulla??

      Tulleekos kovasti KINESKEJÄ, kuten kuten rovaniemellä (tosin nyt on hiljasta) mutta kyllä Kineskejä pitä keuruullekin että syntys elämää. Muuton näyttää kuolleelta. Kertokaapas, toimiiko se keurusselän hotelli jo, piti eilen olla itekin Yölintua halailemassa mutta jäi rahanpuutteen väliin sekin, kävittekös ite, oliko porukkaakin ?

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
      Takaisin ylös

      • Anonyymi

        Kyllä Keruun pitää ottaa vain lisää velkaa niikuin Suomikin ottaa lisää valtionvelkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Keruun pitää ottaa vain lisää velkaa niikuin Suomikin ottaa lisää valtionvelkaa.

        Siitä voimme olla varmoja, että kaupungin ottama velka kasvaa asukasta kohden sillä joku muodollinen velanmaksu pienennä pääomaa eikä kata edes koron määrää. Samalla kun asukasluku pienenee, niin velkaa otetaan lisää, jotta voidaan maksaa edes muodollinen lyhennys. Olemme siis velkakierteessä mutta se ei vähääkään vähennä huolettomuutta kaupungintalolla. Ilmeisesti niin valtio kuin kunnat yleisesti ja Keuruu erityisesti luottavat Espanjan, Italian ja Kreikan tulevan apuun ja maksavan velkamme. Vaikka me maksamme noiden em. valtioiden velkoja mm. juuri S. Marinin (Sdp) neuvottelemalla hirmuvelalla, joka lisää Suomen velkataakkaa 3000 miljoonalla, niin eivät ne niin tyhmiä ole, että maksaisivat velkojamme. Elleivät keuruulaiset äänestäjät ensi keväänä viisastu, niin voimme odottaa verta, hikeä ja kyyneleitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä voimme olla varmoja, että kaupungin ottama velka kasvaa asukasta kohden sillä joku muodollinen velanmaksu pienennä pääomaa eikä kata edes koron määrää. Samalla kun asukasluku pienenee, niin velkaa otetaan lisää, jotta voidaan maksaa edes muodollinen lyhennys. Olemme siis velkakierteessä mutta se ei vähääkään vähennä huolettomuutta kaupungintalolla. Ilmeisesti niin valtio kuin kunnat yleisesti ja Keuruu erityisesti luottavat Espanjan, Italian ja Kreikan tulevan apuun ja maksavan velkamme. Vaikka me maksamme noiden em. valtioiden velkoja mm. juuri S. Marinin (Sdp) neuvottelemalla hirmuvelalla, joka lisää Suomen velkataakkaa 3000 miljoonalla, niin eivät ne niin tyhmiä ole, että maksaisivat velkojamme. Elleivät keuruulaiset äänestäjät ensi keväänä viisastu, niin voimme odottaa verta, hikeä ja kyyneleitä.

        Aivan sama. Hyvin menee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan sama. Hyvin menee.

        Aivan sama leipää ja kaljaa riittää!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuota jätkää ei kannata kuunnella, ellei nokan päällä ole muutamaa kuutiota multaa.


    • Anonyymi

      Keuruulla on aina mennyt hienosti.

      • Anonyymi

        Ai silloinkin, kun VR:n, Varuskunnan ja useiden tehtaiden toiminta ajettiin alas Keuruulla? Unohtamatta Keuruun Matkailua. Milloin uusia tuotantolaitoksia perustetaan Keuruulle seuraavan kerran?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai silloinkin, kun VR:n, Varuskunnan ja useiden tehtaiden toiminta ajettiin alas Keuruulla? Unohtamatta Keuruun Matkailua. Milloin uusia tuotantolaitoksia perustetaan Keuruulle seuraavan kerran?

        Kohta rakennetaan uusi kaupungintalo ja kirjaston rantaan valmistuu uusi iltatori, miljoonalla eurolla. Niinä on sitä keuruulaista tulevaisuuden tuotantoa! Ai niin ja uudessa päiväkodissa aletaan lähiaikoina tekemään homekorjauksia sisäilmaongelmien vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kohta rakennetaan uusi kaupungintalo ja kirjaston rantaan valmistuu uusi iltatori, miljoonalla eurolla. Niinä on sitä keuruulaista tulevaisuuden tuotantoa! Ai niin ja uudessa päiväkodissa aletaan lähiaikoina tekemään homekorjauksia sisäilmaongelmien vuoksi.

        Taideseuralle, teatteriväelle ja runonlausujille voisi rakentaa jotain uutta ja kivaa kirjaston rantaan. Einari Vuorela -paviljonki kuulostaisi katu-uskottavalta. Osa rahoituksesta irtoaisi helposti Leader Vesurilta, koska kyse on maaseudun kehittämisestä. Lopun rahoituksen myöntää tietysti Keuruun kaupunki.

        Vastaavanlainen on saatava Keuruulle:

        http://www.suomitour.com/2014/09/piano-paviljonki.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taideseuralle, teatteriväelle ja runonlausujille voisi rakentaa jotain uutta ja kivaa kirjaston rantaan. Einari Vuorela -paviljonki kuulostaisi katu-uskottavalta. Osa rahoituksesta irtoaisi helposti Leader Vesurilta, koska kyse on maaseudun kehittämisestä. Lopun rahoituksen myöntää tietysti Keuruun kaupunki.

        Vastaavanlainen on saatava Keuruulle:

        http://www.suomitour.com/2014/09/piano-paviljonki.html

        Ei lopu Keuruulla uusien kulukohteitten keksiminen!
        Mikä on tuokin härveli kirjaston edessä? Miten siellä ajetaan ja pysäköidään?
        Onko kuvioitten tarkoitus opastaa vai sekoittaa liikennettä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kohta rakennetaan uusi kaupungintalo ja kirjaston rantaan valmistuu uusi iltatori, miljoonalla eurolla. Niinä on sitä keuruulaista tulevaisuuden tuotantoa! Ai niin ja uudessa päiväkodissa aletaan lähiaikoina tekemään homekorjauksia sisäilmaongelmien vuoksi.

        Se on hieno juttu se. Iltatori.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on hieno juttu se. Iltatori.

        Samaa mieltä, ja jos saataisiin sinne se katettu esiintymislava jossa kaikki haluavat saisivat esiintyä ihan päiväsaikaankin, olis hieno.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei lopu Keuruulla uusien kulukohteitten keksiminen!
        Mikä on tuokin härveli kirjaston edessä? Miten siellä ajetaan ja pysäköidään?
        Onko kuvioitten tarkoitus opastaa vai sekoittaa liikennettä?

        Parkkeeraus ongelmia Keuruullla. Tervetuloa Helsinkiin. Kannattaa ottaa juna.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kannatetaan, minäkin ostan munamankelin.


      • Anonyymi

        Mihin unohtui Pori - Keuruu - Vladivostok luotijunarata -hanke? Haapamäkisillä ja pihlajavetisillä utopistisia hankkeita riittää. Laitettaisko kuitenkin erillinen monorail-junayhteys välille Keuruu - Haapamäki -Pihlajavesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihin unohtui Pori - Keuruu - Vladivostok luotijunarata -hanke? Haapamäkisillä ja pihlajavetisillä utopistisia hankkeita riittää. Laitettaisko kuitenkin erillinen monorail-junayhteys välille Keuruu - Haapamäki -Pihlajavesi.

        Kunpa saisimme resiinaliikenteen välille Valkeajärvi (Pihlajavesi) - Hpmk - Keuruu - Huttula. Kysynnän mukaan voisi laajentaa pohjoisessa Myllymäkeen tai jopa Tuuriin asti. Ja itään päin Petäjävedelle.
        Olisi halpaa kyytiä ja kunto nousisi.
        Mitä sanoo Lauri?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kunpa saisimme resiinaliikenteen välille Valkeajärvi (Pihlajavesi) - Hpmk - Keuruu - Huttula. Kysynnän mukaan voisi laajentaa pohjoisessa Myllymäkeen tai jopa Tuuriin asti. Ja itään päin Petäjävedelle.
        Olisi halpaa kyytiä ja kunto nousisi.
        Mitä sanoo Lauri?

        Isoissa kaupungeissa on kapunkipyöriä ja - skuutteja. Ympäri Suomen oltaisiin vihreinä kateudesta, kun PLO:n aloitteesta Keuruulla olisi käytössä kahta eri mallia olevat, Navikan tuunaamat kaupunkiresiinat.


    • Anonyymi

      Keuruulla menee tosi hienosti, koronnasta huolimatta.

      • Anonyymi

        Keuruuta on johdettu esimerkillisisti, kiitos kaupungin johdon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keuruuta on johdettu esimerkillisisti, kiitos kaupungin johdon.

        Mistä kaukaa sinä näitä Keuruun asioita seuraat? Nimittäin on tainut jäädä muutama asia huomaamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä kaukaa sinä näitä Keuruun asioita seuraat? Nimittäin on tainut jäädä muutama asia huomaamatta.

        Ei, kyllä Keuruun asioita ollaan johdettu suhteellisen hyvin siihen nähden, että ne viimeiset päättäjät ovat olleet tuikitavallisia kansalaisia. Eiköhän tuolla tulevassakin valtuustossa se maalaisjärki puhune. Toiveissa on, että tuleva kaup.johtaja osaa ja ymmärtää, mistä kaikesta tämä kaupunkipahanen koostuu ja mitkä asiat ovat tämän seutukunnan vahvuudet.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Singaporen ja Malesian kaltainen roskaamislainsäädäntö olisi saatava Suomeenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Singaporen ja Malesian kaltainen roskaamislainsäädäntö olisi saatava Suomeenkin.

        Kauko-Idän lait voivat vielä odottaa. Meidän nykyhallitukselle on paljon tärkeämpää saattaa voimaan islamilainen sharia-laki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauko-Idän lait voivat vielä odottaa. Meidän nykyhallitukselle on paljon tärkeämpää saattaa voimaan islamilainen sharia-laki.

        Persut laittaa asiat kuntoon.


    • Anonyymi

      Keuruun eräiden loistavaksi arvioima kuntapäättäjien johto on ajanut kaupungin velka- ja verokierteeseen, joista ei päästä eroon seuraavina vuosikymmeninä. Juha Kärkkäisen Kauppa Suomi-lehdessä julkaistussa haastattelussa ex-kaupunginjohtajamme Osmo Kärkkäinen (lienevätkö sukulaisia) sanoo Keuruulla harvoin jos koskaan kuullun totuden: "kuntien ydintehtävä on kunnissa toimivien yritysten elivoiman turvaaminen ja uusien hankkiminen".

      Siinä se on lyhyesti mutta ytimekkäästi sanottuna mihin virka- ja luottamusmiesten pitää suunnata kaikki työ, tarmo ja voimavarat. Ymmärrän kyllä oikein hyvin, että sosialismiin pyrkivien mieli ei tahdo taipua siihen, että vain hyvin voiva yritys työllistää ja tuo niitä verotuloja hulvattomien velkojen maksuun. Täälläkin on sellaisia vastuuttomia tahoja, joiden mielestä velkoja ei tarvitse koskaan maksaa takaisin mutta voi olla, että jonain päivänä sitä joutuu tekemään. Kaupunkilaisten kannattaa näin vaalien lähestyessä katsella ja kuunnella kenellä on terveet ajatukset kaupungin ja kaupunkilaisten hyvinvoinnin suhteen. Velka- ja verokierteessä oleva kunta ei yleisen elämänkokemuksen mukaa voi hyvin eikä ainakaan ole houkutteleva asuin- ja työpaikkakunta. Ilmankos Keuruu menettää koko ajan asukkaitaan eivätkä työllistävät yritykset lisäänny. Velka- verotaakka sentään kasvaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Keuruulla menee hienosti, velatkin tuntuu saatavilta.

      • Anonyymi

        Miksi Keuruu ota lisää velkaa? kun piikki on vielä auki?


    • Anonyymi

      Keuruu on esimerkilinen kunta, otakaa esmerkkiä.

      • Anonyymi

        Moni on ottanut ja niinpä ovatkin samanlaisessa velkasuossa korviaan myöten kuten Keuruukin. Toivottavasti uusi valtuusto ymmärtää mihin edellisten valtuustojen politiikka johtaa ellei kurssia käännetä. Tietenkin vaara on edelleen suuri koska äänestäjät eivät suuntaa kääntäneet riittävästi. Vasemmistolla on edelleen valtuuston enemmistö, joten älkää elätelkö suuria toiveita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni on ottanut ja niinpä ovatkin samanlaisessa velkasuossa korviaan myöten kuten Keuruukin. Toivottavasti uusi valtuusto ymmärtää mihin edellisten valtuustojen politiikka johtaa ellei kurssia käännetä. Tietenkin vaara on edelleen suuri koska äänestäjät eivät suuntaa kääntäneet riittävästi. Vasemmistolla on edelleen valtuuston enemmistö, joten älkää elätelkö suuria toiveita.

        Se on kato niin, että kansa päättää. Vinkujia vituttaa, mutta eihän se vinkuminen mihinkään johda. Ruikuttajia on maailma täynnä. Yritä pärjätä nyt seuraavat 4 vuotta. Sitten saat taas uuden mahdollisuuden vaikuttamiseen. Ja ruikutat sen jälkeenkin.


    • Anonyymi

      Minä pärjään mainiosti mutta nyt onkin puhe Keuruun pärjäämisestä. Kun väki vähene n. 100 asukkaan vauhdilla vuodessa ja velkamäärä asukasta kohden vain kasvaa, niin miten vasemmisto kuvittelee saavansa talouden jotenkin tasapainoon? Tuskin edes yrittävät sillä tilanne alkaa olla ylivoimainen kenelle tahansa. Velka on veli otettaessa mutta veljenpoika maksettaessa. Velka on myös siirrettyä verotusta, joten nyt Keuruulla on verotusta siirretty kolmanteen ja neljänteen seuraavalle sukupolvelle. Eli vielä synymättömillekin lapsille on jo velkatili valmiina ja saldo on n. 10.000 € ja se vain kasvaa.

      Keuruun yhdistynyt vasemmisto on elänyt kuin siat vatukossa vailla huolen häivää hyvin tietäen, että nyt peruskoulussa olevat ja niitä nuoremmat näitä velkoja maksavat hirmuisilla veroillaan, vesi- ja sähkömaksuillaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vähitellen alkaa kylmä totuus, holodna pravda, valkenemaan keuruulaisille mutta eipä taida tiedolla olevan korjaavaa vaikutusta. Hulluja suunitelmia työstetään kaupungintalolla jopa kalliiden konsulttien voimin. Puheet talouden tasapainottamisesta ovat totuuden peittelyä sillä esim. viime vuodelta tuli kaksi miljoonaa takkiin. Siinä on kuromista kun kaupunginjohtaja uumoilee, että tänä vuonna pitäisi saada kaksi miljoonaa raavittua kustannuksista pois.

      Niin kauan kuin äänestäjät eivät ymmärrä omaa etuaan ja äänestävät vasemmiston valtaan ei ole mitään toivoa paremmasta. Syyllistymättä ennustuksiin arvelen silti, että veroja korotetaan heti v. 2024 alusta ja sitä ennen otetaan lisää velkaa entisen 59 miljoonan lisäksi. Kustannusten vähentämisestä ei kukaan tosissaan puhu mitään eikä varsinkaan tee sille mitään. Hyvin menee ja herrat nauraa.

      • Anonyymi

        Kapiaisen katkeraa vuodatusta. Yhy yhy...


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe