2020: Talent Call Turku -kilpailu

Anonyymi

Huomasin tämän kilpailun Paluumuuttajat-keskustelusta. Asiasta on mielestäni tärkeä tiedottaa ruotsinsuomalaisten keskustelussakin. Lounais-Suomi on yksi Suomen työvoimapulan alueista. Alueella on runsaasti avoimia työpaikkoja, joihin houkutellaan työntekijöitä eri puolilta maailmaa.

Kansainvälinen Talent Call Turku -kilpailu järjestetään vuonna 2020 toista kertaa. Kilpailu on tarkoitettu eri alojen osaajille, jotka ovat kiinnostuneita muuttamaan Turun seudulle. Voittajat valitaan mm. ansioluetteloiden ja hakemusten perusteella.

Vuonna 2019 kilpailuun lähetettiin yli 1000 hakemusta eri puolilta maailmaa. Elokuussa järjestetylle palkintomatkalle Turkuun osallistui voittajaperheitä Latviasta, Liettuasta, Albaniasta, Intiasta ja Singaporesta. He tutustuivat alueen työnantajiin, palveluihin (mm. päiväkodit ja koulut), suomalaiseen kulttuuriin (mm. saunominen saaristossa) sekä vapaa-ajan mahdollisuuksiin (mm. vierailu Muumimaailmassa).

Kilpailu sopii hyvin myös mm. suomalaiset sukujuuret omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita muutosta Suomeen. Suomen kielen osaamista ei tarvita, koska kilpailu ja palkintomatka ovat englanninkielisiä.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ai niin, unohdin liittää linkin.

      https://talentcall.fi/

      Vuoden 2020 kilpailun hakuaika ei ole vielä alkanut, mutta kilpailun nettisivuilta voi tilata sähköpostiinsa uutiskirjeen. Silloin saa Talent Call Turku -kilpailun uutiset sähköpostiin uunituoreina.

    • Anonyymi

      Tässä on alle 2 minuutin pikaesittely Talent Call Turku -kilpailusta ja Turusta kaupunginjohtaja Minna Arven kertomana.

      https://youtu.be/zpBX8vFVBfM

      YouTubessa on reilu 11 minuutin video, jossa on seurattu Talent Call Turku 2019 -voittajien palkintomatkaa. Siitä saa mielestäni aika hyvän käsityksen, millainen on voittomatkan sisältö.

      https://youtu.be/4sk12lFqHo0

      Matkavloggaajan englanninkielinen video Turun matkasta:

      https://youtu.be/EEeyGRuTFq4

      Esittelyvideo Turusta:

      https://youtu.be/KwqxMMpu-J8

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lounais-Suomessa on työpaikkoja paljon tarjolla, joten puolisollekin löytyy töitä. Alueella on kivoja asuinpaikkoja, hyvät koulut & päiväkodit, paljon harrastusmahdollisuuksia, kaunista luontoa, historiaa, kulttuuria ja mukavia ihmisiä. Turusta pääsee junilla nopeasti niin Helsinkiin kuin Tampereellekin. Katso linkin takaa esittelystä siitä, millaista työnteko ja elämä Lounais-Suomessa voisi olla.

      https://www.xn--tihintnne-02a6q.fi/

      Turun ja Ahvenanmaan saaristo tarjoaa maailman mittakaavassakin upean alueen veneilyyn, pyöräretkeilyyn, mökkeilyyn yms. Lounais-Suomessa on myös kulttuurisesti kiinnostavia alueita kuten Mathildedal, Parainen, Naantali, Rauma, Uusikaupunki yms. Kylpylöitä on mm. Naantalissa & Turussa, Teijossa on uusi kansallispuisto ja uusi Hankoon sekä Raaseporiin ylettyvä Rantareitti tarjoaa pyöräilijöille mielenkiintoisen kohteen perinteisen Saaristoreitin rinnalle. Lounais-Suomen paikalliset palvelut on hyvät: on uimahalleja, kirjastoja, maauimala, lenkkipolkuja, kauppakeskuksia, persoonallisia kahviloita, vesipuisto, Muumimaailma, yliopisto, ammattikorkeakoulu, ammattikouluja, aikuiskoulutusta, teatteria, museoita, jäähalleja, hyviä joukkueita penkkiurheilijoiden iloksi, partiota, yleisurheilua, lasten teatterikouluja, musiikki- ja kuvataidekouluja, klassista musiikkia, Ruisrock, Pori Jazz, metallibändien keikkoja, IKEA, kaikki ketjuliikkeet, Stockmann, hyviä ravintoloita, pienpanimoita jne. Hyvät liikenneyhteydet muualle Suomeen, laivalla ja lentokoneella myös kauemmas. Mitä sitä muuta ihminen voisi kaivata?

      • Anonyymi

        Turussa nyt 1596 avointa työpaikkaa 😮
        Porissa nyt 515 avointa työpaikkaa 😲


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turussa nyt 1596 avointa työpaikkaa 😮
        Porissa nyt 515 avointa työpaikkaa 😲

        Jos on kiinnostunut Turun seudun työpaikoista, kannattaa tulla Turun RekryEXPO-messuille 7.4.2020 Turun Messukeskukseen. Oheisen linkin kautta saa hyvät tiedot tapahtumasta.

        https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/rekryexpo/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe