Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Outlook sähköposti

Anonyymi

Toimiiko tuo enää missään känykässä? Tluli viesti että kirjaudu tililesi että voit jatkaa outlookin käyttöä, kirjauduin, vaihdoin salasanan kun en muistanut, onnistui ja tuli vahvistusviesti, mutta ei voi lähettää mitään.

En ole edes käyttänyt, muuta kuin joskus yrittänyt lähettää konbtaktien backupit, eikä sekään ollut mennyt. Samaa ongelmaa näköjään ollut muillakin vuosia.

Mikä tuo palvelimen osoite pitäisi olla jos jolakin toimii?
Oli eas.outlook.com
Kokeilin myös imap osoitetta, ei toimi silläkään.
smtp.office365.com, ei toimi.

Ei ihme ettei Lumiat menestyneet jos joutunut noissakin tappelemaan, kai siihen jonkin muun saisi. Tulee vaan montaa kertaa sama Lähetysvirhe ja Please sign in.

15

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vanhat Lumiat eivät taida olla enää tuettujen laitteiden listalla, valitettavasti.

      • Anonyymi

        Tuo ongelma ollut outlookissa jo ennen tuen loppumista, viestit tulee mutta ei voi lähettää. Tuskin toimii kympissäkään. Joku oli saanut toimimaan tekemällä kaksi tiliä eri serverin osoitteilla, sitten hankalia oheita jonkin tiedostojen poistamisesta jne.

        Tehneet jotain muutoksia ja ne kai aiheuttaneet ongelman. Eipä tuota tarvitsekaan kun vaan ei tulisi noita turhia ilmoituksia.


      • Anonyymi

        Hyvä etteivät ole..


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onpas kummalista, MS-tili toimii vaikka kirjautuminen tilille ei toimikaan ja outlook tilin sai toimimaan tekemäällä uuden. Sille tuli uusi Outlook.con kuvake ja MS-tili toimii vanhalla Outlook kuvakkeella.

      Monenlaisia ohjeita netissä, mutta vanhan tilin saaminen toimimaan tuntuu olevan vaikeaa, uuden outlook-tilin tekeminen onnistui ihan vaan puhelinnumerolla ja keksityllä nimellä.

    • Anonyymi

      Toimii tietenkin, esim. webmailina tai vaikka gmail-sovelluksella, smtp-mail.outlook.com

      • Anonyymi

        Vanhemmissa outlookeissa lakkasi tilit toimimasta kun vaihtoivat salausta, luulisi että olisi voinut vaan vaihtaa ne osoitteet uuteen, mutta ei onnistunut.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä se ainakin vielä tänä aamuna toimi, kun herätessä vilkaisin kännykästä sähköpostit. Isompi ongelma on Outlookin tapa siirrellä asiapostejakin roskapostikansioon. Sen vuoksi joutuu aika usein tarkastamaan, ja siirtämään käsin ne pois roskapostista.

      • Anonyymi

        Niin se tekee windows 10 tietokoneessakin, jostain kuulemma pystyy säätää että tulee saapuviin, ohje on microsoftin sivulla.


    • Anonyymi

      Selaimellakin voi käyttää. Vaatii tietysti aina kirjautumisen, mutta eipä tule koko ajan vilkuiltua onko tullut sähköpostia.

      • Anonyymi

        Hankalaa ja epäkäytännöllistä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hankalaa ja epäkäytännöllistä..

        Vapunen on hankala ja epähyödyllinen


      • Anonyymi

        Ajatteleppa kuinka outoa on että vuosia, vuosia 24/7 jokaisella palstalla päivystää ja sekoilee nimimerkki Vapunen, pidätkö enää normaalina?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vapunen on hankala ja epähyödyllinen

        Renessanssin ajat ja paikat
        Renessanssi jaetaan taidehistoriassa tavallisesti varhaisrenessanssiin (ital. quattrocento), joka vaikutti lähes koko 1400-luvun, ja täysrenessanssiin. Varhaisrenessanssin painopisteenä oli Firenze.

        Täysrenessanssi (cinquecento) vallitsi 1500-luvun alussa taiteellisen painopisteen siirtyessä Firenzestä Roomaan. Silloin myös Venetsiasta muodostui merkittävä taidekeskus. Täysrenessanssi on renessanssin huipentuma. Italiasta renessanssi levisi grafiikan, kirjojen ja oppineiden mukana. Alppien pohjoispuoliseen renessanssiin kuuluvat flaamilainen alue eli Alankomaiden ja Saksan renessanssi. Renessanssin ja barokin väliin sijoittuva manierismi saatetaan myös joskus laskea kuuluvaksi renessanssiin. Sekä flaamilainen että saksalainen taide oli erilaista verrattuna Italian renessanssin taiteeseen. Taiteilijat olivat yhä käsityöläisiä, eivätkä he saaneet yhtä paljon huomiota osakseen kuin italialaiset kollegansa.[2]

        Italian kaupunkivaltioissa kehiteltiin taideteoriaa ja vauraita mesenaatteja nousi esiin. Taiteen omistaminen ja tilaustöiden teettäminen kohottivat heidän statustaan. Tunnetuimpia mesenaatteja oli Medici-suku, joka tuki muiden muassa Michelangeloa. Italiassa taiteilijoista myös laadittiin elämäkertoja ja heistä on saatavilla muutenkin enemmän kirjallisia lähteitä kuin keskiajan taiteilijoista.[2]

        Yleensäkin renessanssille oli ominaista taiteilijan uusi asema.[2] Parhaimmillaan keskiajan käsityöläistaiteilijasta tuli riippumaton, oppineiden tasolla oleva luova intellektuelli. Uskonnollisen asketismin sijaan ihanteena oli uomo universale, elämänmyönteinen ja maailmallinen monilahjakkuus. Anonyymiyden korvasi individualismi ja omat persoonallisuudet, joita korostettiin elämäkertakirjallisuudessa.[1] Kuitenkin käytännössä tuli esiin vain harvoja ihanteen mukaisia yleisneroja.[2]


        Leonardo da Vinci, Omakuva, 1513.
        Alankomaiden renessanssi kattaa Flanderin ja Hollannin. Nimitystä flaamilainen taide käytetään Alankomaiden 1400- ja 1500-luvun taiteesta, jonka katsotaan sisältäneen sekä varhais-, että täysrenessanssin piirteitä. Renessanssitaiteen määreillä voidaan luonnehtia myös 1500-luvun lopun hollantilaista taidetta. Hollannin taiteeseen vaikutti erityisesti manierismi. Flaamilaisen taiteen keskus oli Flanderin maakunta ja sen varakkaat kauppakaupungit, kuten Brugge, Gent ja Antwerpen. Hollannin taiteen keskuksia olivat muun muassa Haarlem ja Utrecht.

        Saksan renessanssitaide vallitsi 1400- ja 1500-luvuilla. Murros gotiikan ja uuden renessanssityylin ilmaisun välillä näkyy selkeästi esimerkiksi Albrecht Dürerin taiteessa.[3]

        Renessanssin kirjallisuus
        Pääartikkeli: Renessanssin kirjallisuus
        Renessanssin antiikin arvostus näkyi niin tieteissä, taiteissa, kuin myös kirjallisuudessa. Antiikin klassikoita käännettiin latinaksi sekä aiheita kirjallisuuteen haettiin antiikin myyteistä sekä taruista. Tarinoiden mukaisesti antiikin naisihannetta korostettiin, joissain tapauksissa aiheita etsittiin myös keskiajalta. Joitakin teoksia kirjoitettiin kokonaan uudelleen renessanssin tyylille sopivaksi.

        Renessanssin musiikki
        Pääartikkeli: Renessanssin musiikki
        Renessanssimusiikin merkittävin ero sitä edeltäneisiin musiikkityyleihin oli lisääntynyt terssi-intervallin käyttö harmonian pohjana. Keskiajalla terssiä oli vielä pidetty riitasointuna, ja esimerkiksi gregoriaaninen kirkkomusiikki perustuu pääasiassa kvintteihin ja oktaaveihin pohjautuvaan harmoniaan. Renessanssimusiikki oli luonteeltaan modaalista eikä tonaalista, vaikka kauden loppuaikoina musiikkiin alkoi ilmaantua tonaalisia piirteitä. Jo 1100-luvulta asti käytössä ollut polyfonia muuttui monimutkaisemmaksi ja eri äänien itsenäisyys lisääntyi 1400-luvulla.

        Renessanssimusiikin keskeisimpiä kirkollisia sävellysmuotoja olivat messu ja motetti. Myös maallisen musiikin säveltäminen yleistyi renessanssin aikana, vaikka on mahdollista, että näennäinen maallisen musiikin määrän lisääntyminen johtuu vain painokoneen keksimisestä ja sen mahdollistamasta suuremman musiikkimäärän julkaisemisesta. Keskeisiä maallisen musiikin muotoja olivat frottola, chanson ja madrigaali.

        1600-luvulla renessanssin muuttuessa hiljalleen barokiksi erityisesti madrigaaleja ryhdyttiin säveltämään voimakkaan maneerisella tyylillä. Sävellykset monimutkaistuivat ja niissä saatettiin käyttää jopa hyvin voimakkaita kromaattisia kulkuja, kuten esimerkiksi Carlo Gesualdon sävellyksissä


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe