Norra Cabin Crew 2020

Anonyymi

Norralla Cabin Crew haku auki. Ois kiinnostava kuulla tuoreita kokemuksia. Millanen työpaikka, mitkä hyvät ja huonot puolet?

32

328

  Vastaukset

  • Mä oon kuullut, et tosi paljon suhaamista Suomen sisällä. Ylös alas ylös alas ja nukkumaan.

  • No onkos täällä linjoilla ketään hakeneita? Ootteko vielä kuulleet mitään? Hakuaika on toki vielä auki hetken, mutta mietin jos ovat jo haun aikana alkaneet käymään hakemuksia läpi?

   • Mulle tuli kutsu perjantaina:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mulle tuli kutsu perjantaina:)

    Mulle ei oo tullu mitään, vaikka laitoin hakemuksen ekana päivänä. Voi varmaan sitten jo olettaa ettei päässyt.. Enpä tiedä mistä johtuu kun mielestäni kriteerit täytän, mutta ehkä hakijoissa ollut kova taso.
    Tai no mistä sitä tietää, voihan se kutsu vielä käydä, katsotaan.


  • Hyvä porukka ja sopimuskin parempi kuin Finnairilla mutta niin huonot listat ettei kannata. Ja johto kusee...

   • Voitko avata vähän, että millä tavalla listat kusee? Onko rankkaa työtä, rankkoja vuoroja? Onko työ mahdotonta jos on lemmikkieläin? Jos vastaus on kyllä, niin sitten saa kyllä olla. :D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voitko avata vähän, että millä tavalla listat kusee? Onko rankkaa työtä, rankkoja vuoroja? Onko työ mahdotonta jos on lemmikkieläin? Jos vastaus on kyllä, niin sitten saa kyllä olla. :D

    Lentotyön ja lemmikin yhteensovittaminen riippuu kai etupäässä lemmikistä ja elämäntilanteesta. Yhden hengen taloudessa voi lemmikin pito yhdistettynä epäsäännölliseen vuorotyöhön olla haastavaa. Poissa kotoa kun tulee vietettyä useita öitä kuukaudessa.


  • Vähän erikoista, että hakuaikaa sunnuntaihin asti ja ovat nyt jo sopineet yksilöhaastattelut.

   • Ei kai yksilöihin viellä tullu ? Ryhmähaastatteluihin on kyllä tullu kutsut


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai yksilöihin viellä tullu ? Ryhmähaastatteluihin on kyllä tullu kutsut

    Eräs matkailualan somevaikuttaja ollut tänään ryhmähaastattelussa ja saanut tänään myös yksilökutsun. Hällä julkinen Insta, joiden tarinaosiossa tiedon tästä jakanut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eräs matkailualan somevaikuttaja ollut tänään ryhmähaastattelussa ja saanut tänään myös yksilökutsun. Hällä julkinen Insta, joiden tarinaosiossa tiedon tästä jakanut.

    Kuka tämä henkilö on? Voitko laittaa? :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka tämä henkilö on? Voitko laittaa? :)

    Jassesi. Kannattaa varmaan asap katsoa kun storyt säilyvät vain vuorokauden yms.


  • No mulle ei oo mitään kutsua tullut, en varmaan sitten päässyt edes ryhmähaastiksiin vaikka kaikki kriteerit täytin :/

  • Kellään tietoa milloin Finnairilla seuraava haku?

   • Tuskin ihan heti, kun joutuvat lomauttanaan lentäjiäkin atm.


  • Olen kuullut pelkkiä huonoja kokemuksia heidän rekryistään....

  • Pikkusen outoa kun hakuaika vielä meneillään ja ryhmä- ja yksilöhaastattelut jo hyvässä vaiheessa käynnissä 🙄

   Mutta joku täällä linkitti tuon haastatteluun päässeen jolta ilmeni, että hakijoita ilmeisesti ollut 400? Se on kyllä todella vähän, eikös Finnairille ole aina tuhansittain hakijoita?

   • Mun mielestä aivan todella outo juttu eikä akna yhtiön rekrystä hyvää kuvaa. Finnairkin laittaa kyllä ennakkomateriaalit kesken haun mutteivat koskaan haastattele kesken haun.

    Haussa jossa itse etenin loppumetreille oli hakijoita yli 8000


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun mielestä aivan todella outo juttu eikä akna yhtiön rekrystä hyvää kuvaa. Finnairkin laittaa kyllä ennakkomateriaalit kesken haun mutteivat koskaan haastattele kesken haun.

    Haussa jossa itse etenin loppumetreille oli hakijoita yli 8000

    Siis mitä?! Onko Finnairille todella hakijoita noin valtavasti? Itselläni monta tuttua Finnairilla ja olen jotenkin aina ajatellut, ettei sinne mitenkään erityisen vaikea ole päästä. Hieno luku kyllä, jos todella on totta. Finnairilla tosin on niitä pitkiä hakuja yleensä, viime vuonna taisi olla peräti lähes vuoden ajan haku meneillään, joten siinä ajassa hakijoita kertyy paljon.


  • Miten ne voi haastatella porukkaa jo kesken haun, vaikka heidän haussaan on mahdollisuus, että hakijat saavat muokata omia hakemuksiaan haun loppuun asti! Entä jos joku muokkaa oleellisesti hakemustaan vielä haun aikana, eikö sitä enää sitten noteerata mitenkään eikä kukaan huomaa mitään? Ja mitäs ne jotka hakee vaikka vasta nyt ihan haun viimeisinä päivinä? Vaikuttaa todella omituiselta.

   Sehän on on, että hakemuksia aletaankin käymään läpi jo haun aikana, mutta yleensä tästä on oltava maininta erikseen ja heillä ei muistaakseni kyllä ollut.

   En yhtään ihmettele, vaikka porukkaa olisi jo tyyliin valittu kurssille vaikka hakuaika kesken. 🙄

  • Onko näillä mahdollisuutta saada henkilökohtaista palautetta hakemuksestaan? Finnairilla ei yleensä saa suuren hakijamäärän vuoksi, mutta mites norralla? Onko kukaan koskaan pyytänyt palautetta hakemuksestaan ja siitä, että mitä asioita pitäisi muuttaa/parantaa hakemuksessa?

   • Lentoyhtiöihin hakee niin moni henkilö, että rekrytoijat eivät ala erikseen palautteita lähettämään. Jos ei tällä kertaa tule valituksi, niin ehkä ensi kerralla sitten. Tällä alalla kilpailu on kovaa, ei kandee luovuttaa heti ekalla kertaa.

    T. yksi ensi viikolla yksilöhaastatteluun menevä kokelas.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lentoyhtiöihin hakee niin moni henkilö, että rekrytoijat eivät ala erikseen palautteita lähettämään. Jos ei tällä kertaa tule valituksi, niin ehkä ensi kerralla sitten. Tällä alalla kilpailu on kovaa, ei kandee luovuttaa heti ekalla kertaa.

    T. yksi ensi viikolla yksilöhaastatteluun menevä kokelas.

    Hakijoita oli 571. Mielestäni aika vähän.


  • Tietääkö kukaan paljonko nyt ottavat kurssille tästä hausta? Ja milloin kurssi/kurssit alkaa? Olen menossa haastatteluun mutta vähän jäin empimään miten kesälomasuunnitelmien käy jos kurssi alkaa jo keväällä.

   • 10-20


  • Montako he kutsuivat ryhmähaastatteluihin noista about 550 hakijasta? Sanottiinko ryhmiksissä ja oliko ryhmähaastattelut mielestänne vaikeat?

  • Hei osaako joku sanoa ilmoittavatko, jos ei tule valituksi entä saitteko kutsun haastatteluun sähköpostin kautta?

  • Mä kävin jo yksilöhaastattelussa ja sen jälkeen ei ole kuulunut mtn. Vaikuttaa varmaan toi Corona aika moneen asiaan tässäkin rekryssä.

  • Juu, ei ole töitä tulossa kenellekkään. :( Norra ei varmaan enää kesää näe.

   • No ei ne nyt konkkaan mene, korkeintaan nimi vaihtuu taas. Vaikea kyllä uskoa, että mitään cabin crew kurssia nyt pitäisivät kuitenkaan yhtään kenellekään? Mutta mene ja tiedä.


  • No mitä teille kävi jotka pääsitte kurssille? Mitään kurssia tuskin järjestetään tänä keväänä vai? Siirtyikö kurssi vai lopettivatko rekryn kokonaan?

   Mielenkiinnosta kyselen. Toivottavasti joku vastaa.

   • Ei kursseja tänä keväänä/kesänä, tuli tieto. Jo olemassaoleva miehistö yt-neuvotteluissa, siis pahalta näyttää jatkon kannalta. En usko, että tällä alalla tulee lähivuosina olemaan kovin paljon töitä uusille tarjolla ainakaan Euroopassa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   117
   4808
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   165
   4485
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2597
  4. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   2468
  5. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   230
   2440