Pahoinpitely

Anonyymi

Tämä tapahtui 1970 - luvulla Salon Pahkavuoressa. Olin silloin lapsi ja meillä oli kavereiden kanssa tapana käydä eräässä pienessä lähialueen metsässä. Kiipesimme puuhun.
Olimme tehneet niin lukuisat kerrat. Sieltä oli mukava katsella maisemia ja nautimme puussa olosta. ´Yleensä, jos joku ulkopuolinen tuli, niin menimme pois.
Kerran tuli kaksi poikaa mopolla ja yritimme paeta. Osan onnistui paeta läheiselle pellolle. Minulla ja kaverillani oli polkupyörät , eikä me päästy mopopoikia karkuun.
Toinen mopopoika alkoi pahoinpidellä minua ja toinen kaveriani. Kaveriani pahoinpidellyn kaverin tiesin. Hänen kanssaan minulla oli aina riitaa. Minua pahoinpidellyttä en tuntenut lainkaan.
En tiedä, miksi hän pahoinpiteli minua. En ollut sanonut hänelle mitään. Ensin hän löi minua ja lopulta kuristi kurkusta. Hänen käteensä ilmestyi jostain suuri kivi . Peloissani keksin ryhtyä rukoilemaan Jumalaa.
Sen jälkeen hänen otteensa heltisi ja hän sanoi, että en saisi kertoa hänestä kenellekään. Lopulta mopopojat lopettivat ja lähtivät. Kaksi itkuista ja pelkäävä poikaa meni pelonsekaisin kotiinsa. Minulle ei ole koskaan selvinnyt, miksi he hyökkäsivät kimppuumme.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

    https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
    Maailman menoa
    339
    4452
   2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

    Stefanin insta yksityinen
    Kotimaiset julkkisjuorut
    107
    2658
   3. Autoilun päästöt

    Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
    Maailman menoa
    334
    1268