Lapsipuolet eivät käytä ostamiani vaatteita

Anonyymi

Ärsyttääkö muitakin äiti- tai isäpuolia jos lapsipuolet eivät käytä heille ostettuja vaatteita vaan pitävät aina kumppanin exän ostamia vaatteita? Inhottaa kun yritän ostella heille hienoja vaatteita mutta silti päälle valitaan aina jotain muuta. Tuntuu turhalta huolehtia, että heillä on riittävästi vaatteita jos niitä ei edes käytetä. Kaappi on niin täynnä lasten toppavaatteita ettei omat meinaa mahtua. Joskus koitan laittaa kumppanin exän hankkimat vaatteet kaapin perälle ettei niitä käytettäisi mutta silti ne aina kaivetaan sieltä. Sentään kun omat lapset kasvavat niin he voivat alkaa käyttää ostamiani vaatteita eivätkä voi käyttää muiden ostelemia.

58

894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kumppanin exät tartuttavat huonon makunsakin lapsiin. He ovat kyllä tehneet parhaansa pilatakseen lapset. Joskus mietin, että olisivatko he niin ilkeitä, että pilaisivat lapset tahallaan ja hyppäisivät sitten pois kelkasta, jättäen pilaamansa lapset seuraavalle äidille uudelleenkoulutettaviksi. Kyllähän historia tuntee paljon tällaisia ex-äitien kaltaisia absoluuttisia sadisteja, keskitysleirien vartijoista raiskaajiin ja sadistisiin sarjamurhaajiin, jotka kiduttavat uhrinsa hengiltä sanoinkuvaamattomin tavoin.

    • Anonyymi

      Reilusti aan kieltämään ettei tulla saa jos ei ole ostetut vaatteet päällä, Varo ettei eukko myy niitä sun kalliita vaatteita ja ota rahat itelleen, älä anna niitä kotiin vaan pidä ne omassa kodissa. Kirpparivaatteet ei ole meillä käytetä, ei koskaan, merkkituotteita, jos ei niitä osteta niin voi voi.

      • Anonyymi

        "Reilusti aan kieltämään ettei tulla saa jos ei ole ostetut vaatteet päällä (...) älä anna niitä kotiin vaan pidä ne omassa kodissa. "

        Ovelaa, koska silloin he eivät voi tulla meille ollenkaan!


    • Anonyymi

      Tuossa sen nyt näkee millainen arvostus on uutta äitiä kohtaan, ei mitään. Lapsille ja emiehen exälle pitää antaa ymmärtää ettei he ole enää mitään uudessa perheessä, vieraita, jos sitäkään. Syödään ja riehutaan mutta ei osata kyttäytyä eikä kunnioittaa äitipuolta.
      Uudet vaatteet ei kelpaa vaan pitää olla risoja ja rumia ja kirpparivaatteita, kuka sellasta haluu nähdä.
      Ei ihme että mies vaihtoi vaimonsa, tyylikästä ja uutta pitää olla ei vanhaa.
      Jos mies on töissä niin kyllä pitää voida maksaa uuden perheen kulut, eikä siinä ole kellään mitään sanomista.

      • Anonyymi

        Ei lapsen tarvitse hyväksyä uutta vanhempaa, varsinkaan äitinä/isänä.
        Itse ainakin dissaan lapsilleni ex-puolison kumppania.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei lapsen tarvitse hyväksyä uutta vanhempaa, varsinkaan äitinä/isänä.
        Itse ainakin dissaan lapsilleni ex-puolison kumppania.

        Ei sinulla olekaan uutta vanhempaa. Lapsillasi on. He päättävät asian itse


      • Anonyymi

        Jos lasten oma äiti elää ja huolehtii osaltaan lapsista, ei ole mitään uutta äitiä olemassa. Sam on isän kohdalla. Lapsilla on vain yhdet oikeat vanhemmat.
        Se, että olet nyt suhteessa lapsen isän kanssa, ei todellakaan tee sinusta lapsille äitiä. Se ai anna myöskään lupaa halveksua lasten omaa äitiä ja hänen ostamiaan vaatteita lapsille, hän on varmasti ne ostanut rakkaudella lapsiaan kohtaan ja niillä varoilla, joihin hänellä on varaa ja voisihan se isä tukea tätä lasten vaatteiden ostoa maksamalla edes oikeanmukaisen elatusmaksun, mutta ei todellakaan sinulle, vaan lasten omalle äidille.

        Olen sydän vereslihalla kuunnellut näitä juttuja, joissa uhotaan että lapset eivät viedä rakkaita lelujaan mukaan vierailulle äidin tai isän luo tai todellakaan pukeutua oman vanhemman ostamiin vaatteisiin.
        Senkin olen kuullut, että saatiinpa mahdollisimman alhainen elatusmaksu juonittua.
        Eikö teille todellakaan mahdu päähän, että asia koskee omia lapsianne, heidän kulujensa maksamiseen elatusmaksut tarvitaan ja toivoisin, että siinä huomioitaisiin jopa pientä lisää, jolla lapset joutuisivat kärsimään vähemmän.
        Oletteko esim. huomioineet, että eronneen perheen lasta kiusataan koulussakin, hänhän ei ole syyllinen eroonne, Saatatte olla te jotka houkuttelette "seireenit" baareissa tai muualla.

        Minusta on järkyttävää se kiusaamisen ja kostamisen määrä jota uusperheissä saavat osakseen lapset, sekä aikuiset. On valtavasti asioita, joita tuskin ennen eroa edes ajattelette.
        Kannattaisi kuitenkin ja tuo lasten elämä pitäisi olla ihan ykkössijalla.
        Ei uusi ihminen ole lapselle uusi äiti tai isä, voi jopa olla ilkeä, kun siihen tilaisuus tulla, että lapsen vanhempi ei näe.
        Sitten on tämä raha, joka ei uusperheissä on kummallakin omat menonsa eli on valtava määrä asioita ollut hoitumatta ja keskustelematta ennen uusliittoa.


    • Anonyymi

      Jos ei vaatteet kelpaa niin kulkekoot vanhoissa ryysyissä. Itsekin olen ostanut niille kestävät käyttövaatteet K-raudasta eikä haluta pitää.

      • Anonyymi

        Olenkin miettinyt, että kannattaako minun enää ostaa heille vaatteita kerran he eivät käytä niitä. Aloin kuitenkin ostamaan niitä juuri sen takia, etteivät he käyttäisi kumppanini exän ostamia vaatteita. Inhottaa, kun he silti pitävät hänen ostelemia vaatteita vaikka täältäkin löytyy päällepantavaa. Mietin myös, että pitäisikö ostaa heille sellaisia rumia rytkyjä millaisiin kumppanin exäkin heidät pukee, ehkä ne sitten kelpaisivat. En kuitenkaan halua, että he kulkevat rumissa ryysyissä vaikka he eivät omia olekkaan. Kysyn heiltä aina, että aikovatko he käyttää ostamiani vaatteita ja vastaus on aina kyllä, silti he eivät melkein koskaan käytä niitä. Eilen kävimme yhdessä kaupassa ja ajattelin, että nyt voin ostaa heille sellaisia vaatteita joita he suostuisivat pitämään päällä, no, mikään ei tietenkään kelvannut. En kuitenkaan edes tiedä, että katselivatko he mitään vai kulkivatko he vain läpi ilman, että pysähtyivät katsomaan mitään. Olen myös miettinyt, että pitäisikö minun alkaa lähettää heille kuvia löytämistäni vaatteista jotta varmasti tulisi mieluista päällepantavaa. Vastaus kylläkin voisi olla vaikka vain: "Öö, emmä tiiä," joten kannattaako sekään.


    • Anonyymi

      Minä ostan vain kalliita vaatteita miehen lapsille, että he tuntisivat miten on kiva olla kun on rikkaissa vaatteissa, ja ihmiset ovat kateellisia. Kotiinsa he eivät niitä mukaansa saa, ettei heidän äiti myy niitä.
      Saavat miehenkin lapset tuntea mitä on olla hienoissa ja upeissa vaatteissa, muutoin kuleksivat kirpparivaatteissa, rassukat.
      Meillä ei niissä vaateissa mennä eteistä pidemmälle, ei missään nimessä.
      Lapset sanovatkin että olisi ihana asua äitipuolen luona kun on niin kallista ja upeaa sisutusta ja kaikki vaatteet ym kalliita. Ovat onnenpekkoja kun heidän isä läysi minut niin lapsillakin on kaunis ja ihana äitipuoli. Tiukka olen mutta se näkyy jo nyt että kannattaa, sillä he vaativat jo äidiltään ostamaan kalliita tuotteita ja vaatteita, mutta ressulla ei ole varaa joten saa nähdä miten tulevat äitiinsä suhtautumaan.

      • Anonyymi

        Minunkin lapsipuoleni haluaisivat kyllä mieluummin asua täällä mitä äitinsä luona, vaikkeivät suostukkaan pitämään ostamiani vaatteita päällä. Toinen lapsista on kyllä kohta jo niin vanha, että saa päättää itse missä asuu. En kyllä tiedä, että muuttaako hän siltikään meille ennenkuin toinenkin on sen ikäinen, että he saisivat molemmat päättää missä asuvat. Olen kyllä kuullut, että joskus saattaisi tulla uusi laki voimaan mikä määräisi, että lasten täytyisi asua kummallakin vanhemmalla yhtä paljon.


      • Anonyymi

        Haaveile lisää. Ei äitipuoli saa lapsia omakseen edes ostamalla. Salaa he nauravat ja halveksivat sinua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haaveile lisää. Ei äitipuoli saa lapsia omakseen edes ostamalla. Salaa he nauravat ja halveksivat sinua.

        Niinkuin minäkin heitä.


    • Anonyymi

      Sairasta touhua. Onko tuo provo vai onko lasten isä idiootti,jos sietää tollaista.

      • Anonyymi

        Olet varmaan ex-äiti ja siitä katkera? Kannattaa mennä lääkärin juttusille koska katkeruus tekee pahaa mielenterveydelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet varmaan ex-äiti ja siitä katkera? Kannattaa mennä lääkärin juttusille koska katkeruus tekee pahaa mielenterveydelle.

        Ja höpsis, ei kukaan täysin veiras ulkopuolinen ole oikeutettu kenenkään lapsia haukkumaan ja katkerasti määräilemään. Lasten iti ostaa lapeille vaatteet. Kyllä siinä eukko on ottanu ihan oman käden oikeuden salaa haukkuu ja määrää toisten lapsia jotta he eivät enää tulisi isän luokse. Se siinä on vaan takana.
        Meillä ei ainakaan emme edes ole nähneet pehreen rikkojia sutturaa ikinä. Olisi ollut järkyttävää jos semmoinen olisi meille tullut asumaan ,ja haukkumaan tai lapsia muuten kiusannut, riitti että vei lapsiltamme isän. Vieläkö pitäisi ottaa kotiimme asumaan tai muuten meitä kiusaamaan.
        Mitä me olisimme sillä tehneet?
        Lapset ovat ex puolison myös ja hän on se joka määrää ei kukaan vieras. Etkö ole sitä jo oppinut. Annat omia laspsiasi vieraan ihmisnen haukkua? Hui... olen pahoillani puolestasi, meillä ei niin ole ikinä ollut.
        Ajattele miltä lapsista tuntuu? Ensin naakka vie heiltä isän ja rikkoo perhen, sitten vielä alkaa heitä haukkumaan ja määräileen, atulee asumaan heidän kotiin???? Ihan oikeesti, jos sinä rakastat omia lapsia, et missään nimessä suostu moiseen. Meillä ainakaan ei olla ikinä suostuttu, mieskin ymmärsi että sutturat ovat meille huonoa seuraa eikä ikinä pakottanut meitä niitä näkemän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja höpsis, ei kukaan täysin veiras ulkopuolinen ole oikeutettu kenenkään lapsia haukkumaan ja katkerasti määräilemään. Lasten iti ostaa lapeille vaatteet. Kyllä siinä eukko on ottanu ihan oman käden oikeuden salaa haukkuu ja määrää toisten lapsia jotta he eivät enää tulisi isän luokse. Se siinä on vaan takana.
        Meillä ei ainakaan emme edes ole nähneet pehreen rikkojia sutturaa ikinä. Olisi ollut järkyttävää jos semmoinen olisi meille tullut asumaan ,ja haukkumaan tai lapsia muuten kiusannut, riitti että vei lapsiltamme isän. Vieläkö pitäisi ottaa kotiimme asumaan tai muuten meitä kiusaamaan.
        Mitä me olisimme sillä tehneet?
        Lapset ovat ex puolison myös ja hän on se joka määrää ei kukaan vieras. Etkö ole sitä jo oppinut. Annat omia laspsiasi vieraan ihmisnen haukkua? Hui... olen pahoillani puolestasi, meillä ei niin ole ikinä ollut.
        Ajattele miltä lapsista tuntuu? Ensin naakka vie heiltä isän ja rikkoo perhen, sitten vielä alkaa heitä haukkumaan ja määräileen, atulee asumaan heidän kotiin???? Ihan oikeesti, jos sinä rakastat omia lapsia, et missään nimessä suostu moiseen. Meillä ainakaan ei olla ikinä suostuttu, mieskin ymmärsi että sutturat ovat meille huonoa seuraa eikä ikinä pakottanut meitä niitä näkemän.

        Oma mieheni on ainakin sanonut, että aikaisempien lasten hankkiminen"ex-äidin" kanssa oli virhe. Silti kasvatamme heitä kuin aina ennenkin, eiväthän he ole sitä itse valinneet, että ovat vain joitain menneysyydessä tehtyjä virhepäätöksiä.
        Olisihan se toisaalta kätevää jos se "ex-äiti" ostelisi tännekkin vaatteet hänen lapsilleen niin ei itse tarvitsisi vaivautua. Hänen pitäisi vain ensin hyväksyttää vaatteet minulla koska en halua, että lapset kulkevat rumissa rytkyissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oma mieheni on ainakin sanonut, että aikaisempien lasten hankkiminen"ex-äidin" kanssa oli virhe. Silti kasvatamme heitä kuin aina ennenkin, eiväthän he ole sitä itse valinneet, että ovat vain joitain menneysyydessä tehtyjä virhepäätöksiä.
        Olisihan se toisaalta kätevää jos se "ex-äiti" ostelisi tännekkin vaatteet hänen lapsilleen niin ei itse tarvitsisi vaivautua. Hänen pitäisi vain ensin hyväksyttää vaatteet minulla koska en halua, että lapset kulkevat rumissa rytkyissä.

        Juuri näin. Ja onneksi virheet muuttavat ennenpitkää pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oma mieheni on ainakin sanonut, että aikaisempien lasten hankkiminen"ex-äidin" kanssa oli virhe. Silti kasvatamme heitä kuin aina ennenkin, eiväthän he ole sitä itse valinneet, että ovat vain joitain menneysyydessä tehtyjä virhepäätöksiä.
        Olisihan se toisaalta kätevää jos se "ex-äiti" ostelisi tännekkin vaatteet hänen lapsilleen niin ei itse tarvitsisi vaivautua. Hänen pitäisi vain ensin hyväksyttää vaatteet minulla koska en halua, että lapset kulkevat rumissa rytkyissä.

        Niinhän ne on aina. Useimminten se nainen vaan haluaa lapsia, ei mies niinkään. Vasta toinen tai kolmas nainen on se oikea. Ekan kanssa on harjoittelua ja nainen haluaa olla äiti. Tekee lapset mieheltä salaa.
        Meillä ex vaimonsa käskee meitä ostamaan ruuat, vaatteet ja tarvikkeet, ei kuulu meille. Jos sieltä ei tule vaatteet ym niin ei tarvi lapsiakaan meille pakottaa.
        Entinen äiti haluaa vaan päästä helpolla, ja mennä kapakkaan iskee uusia miehiä.
        Äitipuoli on se johon lapset luottaa ja pitää äitinään- kumma ettei se käy ex äidille, vaan vänkää väkisin meillekin tai ajelee pyörällä talomme ohi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän ne on aina. Useimminten se nainen vaan haluaa lapsia, ei mies niinkään. Vasta toinen tai kolmas nainen on se oikea. Ekan kanssa on harjoittelua ja nainen haluaa olla äiti. Tekee lapset mieheltä salaa.
        Meillä ex vaimonsa käskee meitä ostamaan ruuat, vaatteet ja tarvikkeet, ei kuulu meille. Jos sieltä ei tule vaatteet ym niin ei tarvi lapsiakaan meille pakottaa.
        Entinen äiti haluaa vaan päästä helpolla, ja mennä kapakkaan iskee uusia miehiä.
        Äitipuoli on se johon lapset luottaa ja pitää äitinään- kumma ettei se käy ex äidille, vaan vänkää väkisin meillekin tai ajelee pyörällä talomme ohi.

        Minä oymmärrän miksi perheenrikkojat ovat katkeria. On hienoa että tulevat tänne keskustelemaan ja saamaan vihjeitä miten voisi toimia.
        Minä en koskaan ole sietänyt sitä että meille tulisi meihen uudet suturat meitä haukkumaan ja kuisamaan, sanoin miehelle että pidä ne perheenrikkojat poissa meidän elästä ja niin on pitnyt, koskaan ei ole tuonut ketään meille. Lapsetkaan ei ole nähneet isän sutturoita, joka vie heiöt isän ja isän joutui hylkämään ja vaihtamaan omat lapsensa heihin.
        Aikä säälittävää, mutta mies kräsii eniten, menetetti minut, lapset, vanhempansa kaverit koko suvun ja nt on suru kun lapsenlapsetkaan ei halua ukkia nähdä. Oma on vika. Kun itse hylkää lapset niin tottakai lapset hylkää isän kun ovat itse joutuneet siihen tilanteeseen että läheinen hyvlkää ja vaihtaa suttturoihin.
        Eniten se mies kärsii. Me vaan nauramme ja mietimme että mitä niissä työttömissä sutturoissa on sellaista jota meiddä ei ole? Mutt ei haittaa enää, pääasia että meillä on kaikki asiat hyvin eikä lapset ole kräsineet sutturoista. Jos olismme pakotetut ottamaan naikkoset meilleasuamaa en tiedämillaista elämämme olisi, täysin pilalla, emme lasten kanssa ehkä tuntisikaan toisiamme. Onneksi mies tajusi sen eikä tuonut pakosti naikkosia meille. Kunnioitti sitä että meillä on kaikki hyvin j apiti naikoset poissa meidän läheltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä oymmärrän miksi perheenrikkojat ovat katkeria. On hienoa että tulevat tänne keskustelemaan ja saamaan vihjeitä miten voisi toimia.
        Minä en koskaan ole sietänyt sitä että meille tulisi meihen uudet suturat meitä haukkumaan ja kuisamaan, sanoin miehelle että pidä ne perheenrikkojat poissa meidän elästä ja niin on pitnyt, koskaan ei ole tuonut ketään meille. Lapsetkaan ei ole nähneet isän sutturoita, joka vie heiöt isän ja isän joutui hylkämään ja vaihtamaan omat lapsensa heihin.
        Aikä säälittävää, mutta mies kräsii eniten, menetetti minut, lapset, vanhempansa kaverit koko suvun ja nt on suru kun lapsenlapsetkaan ei halua ukkia nähdä. Oma on vika. Kun itse hylkää lapset niin tottakai lapset hylkää isän kun ovat itse joutuneet siihen tilanteeseen että läheinen hyvlkää ja vaihtaa suttturoihin.
        Eniten se mies kärsii. Me vaan nauramme ja mietimme että mitä niissä työttömissä sutturoissa on sellaista jota meiddä ei ole? Mutt ei haittaa enää, pääasia että meillä on kaikki asiat hyvin eikä lapset ole kräsineet sutturoista. Jos olismme pakotetut ottamaan naikkoset meilleasuamaa en tiedämillaista elämämme olisi, täysin pilalla, emme lasten kanssa ehkä tuntisikaan toisiamme. Onneksi mies tajusi sen eikä tuonut pakosti naikkosia meille. Kunnioitti sitä että meillä on kaikki hyvin j apiti naikoset poissa meidän läheltä.

        Tuskin se mies kärsii jos on itse päätöksensä tehnyt. Sitäpaitsi itse en ole mikään perheenrikkoja vaan mies ei ollut exänsä kanssa muutamaan vuoteen yhdessä ennenkuin löysi minut. Ja tuskin se naikkonenkaan suostuisi mistään hinnasta tulemaan luoksesi asumaan. Kuvitteletteko te exät jotenkin, että kun entinen mies uuden ottaa niin se tulee asumaan samaan taloon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin se mies kärsii jos on itse päätöksensä tehnyt. Sitäpaitsi itse en ole mikään perheenrikkoja vaan mies ei ollut exänsä kanssa muutamaan vuoteen yhdessä ennenkuin löysi minut. Ja tuskin se naikkonenkaan suostuisi mistään hinnasta tulemaan luoksesi asumaan. Kuvitteletteko te exät jotenkin, että kun entinen mies uuden ottaa niin se tulee asumaan samaan taloon?

        Tuskin on itse päätöstä tehnyt, eiköhän ne perheenrikkojat ole niitä jotka ne päätökset tekevät ilmaisen elämän toivossa, ei töitä ei mitään kun eletään miehen siivellä.

        Ei kukaan normi mies hylkäisi perhettä ellei kukaan siihen pakottaisi. Lapset jää ilman isää kun mies hilluu muualla. Sitten ihmetellään kun lapset itkee ja kaipaa isää, pitäisi naikkosten tajuu se ettei ala iskemään varattuja perheellisiä miehiä, mutta ei ajatella oma etu on parasta.
        Sakkoa vaan tonni per lapsi ja exä ja ikuinen elatusvelvolisuus rikkojalle,.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin on itse päätöstä tehnyt, eiköhän ne perheenrikkojat ole niitä jotka ne päätökset tekevät ilmaisen elämän toivossa, ei töitä ei mitään kun eletään miehen siivellä.

        Ei kukaan normi mies hylkäisi perhettä ellei kukaan siihen pakottaisi. Lapset jää ilman isää kun mies hilluu muualla. Sitten ihmetellään kun lapset itkee ja kaipaa isää, pitäisi naikkosten tajuu se ettei ala iskemään varattuja perheellisiä miehiä, mutta ei ajatella oma etu on parasta.
        Sakkoa vaan tonni per lapsi ja exä ja ikuinen elatusvelvolisuus rikkojalle,.

        Ei se perheenrikkoja yksin sitä päätöstä pysty tekemään, että rikkooko toisen perheen vai ei. Siihen tarvitaan kaksi.
        Sinulla ei ole sellaista normimiestä tainnut olla kun tänne tuohon sävyyn kirjoittelet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se perheenrikkoja yksin sitä päätöstä pysty tekemään, että rikkooko toisen perheen vai ei. Siihen tarvitaan kaksi.
        Sinulla ei ole sellaista normimiestä tainnut olla kun tänne tuohon sävyyn kirjoittelet.

        Miehen suku on vähä omituisia , mun erittäin hienoa. Juu meidän isä/meis lähti kun perheenrikkoja halusi rikkoa pehreeme. Hänestä oli erittäin ihanaa kun lapset jäivät ilman isää ja minä illman meistä.
        Meistä taas on ihanaa nyt kun isä jäi ilman lapsia ja lastenlapsia. Voi miten nautimme siitä. Hih.. joka kerta kun lapset eperheineen tulee mietimme että olisipa se heidän isästäkin kivaa nähdä omat lapset ja lastenlapset, mutta kun vaihtoi lapsetnsa perheenrikkojiin niin jää kaiksesta mukavsta aina paitsi. Oma oli tiensä.mies se enite kräsii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin se mies kärsii jos on itse päätöksensä tehnyt. Sitäpaitsi itse en ole mikään perheenrikkoja vaan mies ei ollut exänsä kanssa muutamaan vuoteen yhdessä ennenkuin löysi minut. Ja tuskin se naikkonenkaan suostuisi mistään hinnasta tulemaan luoksesi asumaan. Kuvitteletteko te exät jotenkin, että kun entinen mies uuden ottaa niin se tulee asumaan samaan taloon?

        Mistä näitä perheenrikkojia oikein sikiää? Ei ollut ennen, perheet oli koossa mutta nykysin joka toinen nainen rikkoo perheen kun ei itsellään ole koskaan ollut miestä ja lapsia, sitä omaa perhettä.
        Surullista että mieli on niin sairas että pitää rikkoa onnellinen perhe, jotta itse olisi onnellinen, eikä ajatella muita. Mieli tekee tepposia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä näitä perheenrikkojia oikein sikiää? Ei ollut ennen, perheet oli koossa mutta nykysin joka toinen nainen rikkoo perheen kun ei itsellään ole koskaan ollut miestä ja lapsia, sitä omaa perhettä.
        Surullista että mieli on niin sairas että pitää rikkoa onnellinen perhe, jotta itse olisi onnellinen, eikä ajatella muita. Mieli tekee tepposia.

        Kyllä niitä perheenrikkojia saattoi olla yhtälailla ennenkin, niistä ei vain välttämättä tiedetty mitään. Nykyään se on helpompi selvittää mitä mies oikeasti siellä perheen selän takana touhuaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä näitä perheenrikkojia oikein sikiää? Ei ollut ennen, perheet oli koossa mutta nykysin joka toinen nainen rikkoo perheen kun ei itsellään ole koskaan ollut miestä ja lapsia, sitä omaa perhettä.
        Surullista että mieli on niin sairas että pitää rikkoa onnellinen perhe, jotta itse olisi onnellinen, eikä ajatella muita. Mieli tekee tepposia.

        "Mistä näitä perheenrikkojia oikein sikiää? Ei ollut ennen, perheet oli koossa"

        EI. Ei, vaan perheiden kulissit oli koossa. Geenitestein saa selvitettyä kuka on kenenkin isä ja tulokset on suurella osalla väestöä todennäköisesti ihan muuta kuin mitä kerrotaan. Olihan Jeesuksen mutsikin sadun mukaan neitsyt ja kaikki uskoo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja höpsis, ei kukaan täysin veiras ulkopuolinen ole oikeutettu kenenkään lapsia haukkumaan ja katkerasti määräilemään. Lasten iti ostaa lapeille vaatteet. Kyllä siinä eukko on ottanu ihan oman käden oikeuden salaa haukkuu ja määrää toisten lapsia jotta he eivät enää tulisi isän luokse. Se siinä on vaan takana.
        Meillä ei ainakaan emme edes ole nähneet pehreen rikkojia sutturaa ikinä. Olisi ollut järkyttävää jos semmoinen olisi meille tullut asumaan ,ja haukkumaan tai lapsia muuten kiusannut, riitti että vei lapsiltamme isän. Vieläkö pitäisi ottaa kotiimme asumaan tai muuten meitä kiusaamaan.
        Mitä me olisimme sillä tehneet?
        Lapset ovat ex puolison myös ja hän on se joka määrää ei kukaan vieras. Etkö ole sitä jo oppinut. Annat omia laspsiasi vieraan ihmisnen haukkua? Hui... olen pahoillani puolestasi, meillä ei niin ole ikinä ollut.
        Ajattele miltä lapsista tuntuu? Ensin naakka vie heiltä isän ja rikkoo perhen, sitten vielä alkaa heitä haukkumaan ja määräileen, atulee asumaan heidän kotiin???? Ihan oikeesti, jos sinä rakastat omia lapsia, et missään nimessä suostu moiseen. Meillä ainakaan ei olla ikinä suostuttu, mieskin ymmärsi että sutturat ovat meille huonoa seuraa eikä ikinä pakottanut meitä niitä näkemän.

        Suttura olet itse. Tosi suttura,etkö itse älyä sitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä oymmärrän miksi perheenrikkojat ovat katkeria. On hienoa että tulevat tänne keskustelemaan ja saamaan vihjeitä miten voisi toimia.
        Minä en koskaan ole sietänyt sitä että meille tulisi meihen uudet suturat meitä haukkumaan ja kuisamaan, sanoin miehelle että pidä ne perheenrikkojat poissa meidän elästä ja niin on pitnyt, koskaan ei ole tuonut ketään meille. Lapsetkaan ei ole nähneet isän sutturoita, joka vie heiöt isän ja isän joutui hylkämään ja vaihtamaan omat lapsensa heihin.
        Aikä säälittävää, mutta mies kräsii eniten, menetetti minut, lapset, vanhempansa kaverit koko suvun ja nt on suru kun lapsenlapsetkaan ei halua ukkia nähdä. Oma on vika. Kun itse hylkää lapset niin tottakai lapset hylkää isän kun ovat itse joutuneet siihen tilanteeseen että läheinen hyvlkää ja vaihtaa suttturoihin.
        Eniten se mies kärsii. Me vaan nauramme ja mietimme että mitä niissä työttömissä sutturoissa on sellaista jota meiddä ei ole? Mutt ei haittaa enää, pääasia että meillä on kaikki asiat hyvin eikä lapset ole kräsineet sutturoista. Jos olismme pakotetut ottamaan naikkoset meilleasuamaa en tiedämillaista elämämme olisi, täysin pilalla, emme lasten kanssa ehkä tuntisikaan toisiamme. Onneksi mies tajusi sen eikä tuonut pakosti naikkosia meille. Kunnioitti sitä että meillä on kaikki hyvin j apiti naikoset poissa meidän läheltä.

        Itse olet suttura. Tekstisi sen paljastaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olet suttura. Tekstisi sen paljastaa.

        Se älähtää j,ohon kalikka kalahtaa!!!


    • Anonyymi

      Virheitä sattuu elämässä. Virhelapsia on ollut aikojen sivu. Historiallisten tutkimusten mukaan ne on yleensä vaan lempattu esim rodeen.

      • Anonyymi

        Nykymaailmassa se lemppaaminen vain on tehty melko hankalaksi. Vielä kun mieheni yrittää tarjota vanhemmille lapsilleen velvollisuudentunnosta hyvän elämän.


    • Anonyymi

      Tänään lapsipuolilta loppui hiihtoloma ja kävimme mieheni vanhemmilla syömässä. Kun lapsipuolet olivat lähteneet äitinsä luo mieheni veljen kyydillä niin mieheni äiti alkoi kyselemään, että miksi lapsilla oli resut ja likaiset vaatteet päällä vaikka silloin kun olimme aiemmin käyneet niin lapsilla oli sellaiset vaatteet päällä niinkuin ne olisivat juuri ostettu. Mieheni sitten kertoi hänelle, että aiemmin lapsilla oli päällä meiltä olevat vaatteet kun taas lähtiissä heillä oli äitinsä luota olevat vaatteet. Mieheni äiti kauhisteli vielä sitäkin, että lapset joutuvat menemään niissä vaatteissa kouluun.
      Nähtävästi muutkin sen huomaavat, että kuinka paljon paremmin lapset täällä pukeutuvat mitä äitinsä luona.

      • Anonyymi

        Ajatella miten huono vaikutus näillä perheenrikkojilla on miehen koko sukuun!!! Ovat saaneet käännytetty kaikki suuturan mielenmukaan, haukkumaan ja inoamaan m miehen lapsia. Sehän onkin ollut tarkoitus ja suttura on päämääräänsä päässyt. Toivottaasti hävettää ja osaa hävetä.
        Surullista että oin sairas mieli saa jatkaa haukkiumista ja seläntakana puhumista ja miehen äitikin saa osansa kun ei ole kuulemassa.
        On tosi pelkureita ja sairasta sakkia sen jälkeen tullut kun suttura rikkoi meihen perheen. Säälin lapsia ensisijaisesti millaisessa ilmapiirissä isä antaa heidän kasvaa. Toivottavsti ottava oppia ja aikuisena saavat ja pystyvät erkautumaan isästään ja hänen sutturastaan , mutta surulliset vaikutukset varmasti pysyy ja se on sutturan vika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajatella miten huono vaikutus näillä perheenrikkojilla on miehen koko sukuun!!! Ovat saaneet käännytetty kaikki suuturan mielenmukaan, haukkumaan ja inoamaan m miehen lapsia. Sehän onkin ollut tarkoitus ja suttura on päämääräänsä päässyt. Toivottaasti hävettää ja osaa hävetä.
        Surullista että oin sairas mieli saa jatkaa haukkiumista ja seläntakana puhumista ja miehen äitikin saa osansa kun ei ole kuulemassa.
        On tosi pelkureita ja sairasta sakkia sen jälkeen tullut kun suttura rikkoi meihen perheen. Säälin lapsia ensisijaisesti millaisessa ilmapiirissä isä antaa heidän kasvaa. Toivottavsti ottava oppia ja aikuisena saavat ja pystyvät erkautumaan isästään ja hänen sutturastaan , mutta surulliset vaikutukset varmasti pysyy ja se on sutturan vika.

        Miehen suku onkin yleensä roskaväkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehen suku onkin yleensä roskaväkeä.

        Siihen samaan sukuun sinunkin piti ängetä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siihen samaan sukuun sinunkin piti ängetä.

        En ängennyt vaan aloin auttamaan häntä, koska hän käytännössä aneli polvillaan ja lapset olivat sen räjähtäneen ex-naisen ikeen alla. Pelastin lapset joutumasta samalle tielle, mutta urotekoani ei arvosteta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siihen samaan sukuun sinunkin piti ängetä.

        Roskat hakeutuu vertaistensa joukkoon , kaksi ääliötä yhdessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajatella miten huono vaikutus näillä perheenrikkojilla on miehen koko sukuun!!! Ovat saaneet käännytetty kaikki suuturan mielenmukaan, haukkumaan ja inoamaan m miehen lapsia. Sehän onkin ollut tarkoitus ja suttura on päämääräänsä päässyt. Toivottaasti hävettää ja osaa hävetä.
        Surullista että oin sairas mieli saa jatkaa haukkiumista ja seläntakana puhumista ja miehen äitikin saa osansa kun ei ole kuulemassa.
        On tosi pelkureita ja sairasta sakkia sen jälkeen tullut kun suttura rikkoi meihen perheen. Säälin lapsia ensisijaisesti millaisessa ilmapiirissä isä antaa heidän kasvaa. Toivottavsti ottava oppia ja aikuisena saavat ja pystyvät erkautumaan isästään ja hänen sutturastaan , mutta surulliset vaikutukset varmasti pysyy ja se on sutturan vika.

        Parempi varmaan sinusta, että lapset kulkisivat koko ajan resuissa ja likaisissa vaatteissa. Ja kyllä sitä muutkin toivovat, että miehen aiemmat lapset tajuaisivat, että he ovat vain uuden perheen hyvinvoinnin tiellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parempi varmaan sinusta, että lapset kulkisivat koko ajan resuissa ja likaisissa vaatteissa. Ja kyllä sitä muutkin toivovat, että miehen aiemmat lapset tajuaisivat, että he ovat vain uuden perheen hyvinvoinnin tiellä.

        Kukaa ei auta iätipuolta eikä tunne myötätuntoa äitipuolia kohtaan, jotka pakolla joutuvat vastaamaan miehen omista lapsista.Lapsia voivotellaan ja paapotaan, sekä eziä surkutellaan, mutta kaiken työn lasten kanssa kutienkin tekee ne äitipuolet jatkuvasti vasten tahtoisesti.
        Joudumme ahertamaan joka päivä, mutta oikeuksia lapsia kohtaan meillä ei ole. Jos komennamme, se on väärin, jos ostelemme vaatteita se on väärin, jos emme tee mitään se on väärin.
        Rahaa emme saa mistään kattamaan hotokuluja tai vastuu kuluja. Rahat vie lasten iti, listä ja tuet ja elarit.
        Mulla on ainakin erittäin häiriköivät ja omituiset miehen lapset, jotka tarvii koko ajan seurantaa vilkkautensa vuoksi, en luota niihin pätkääkään. Olen ihan puhki, pitäisi olla jotain tukea ja lepopaikkoja, kun joutuuhäärimään lähes pakonomaisesti tositen puolesta.
        Monet äidit laistavat omat velvollisuutens a, ja käyttävät meidän hyväätahtoisuuttaan hyväksi. Kait se on heiltä katelisuuta, ja yrittävät näin savustaa ja erottaa, mutta ei onnistu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaa ei auta iätipuolta eikä tunne myötätuntoa äitipuolia kohtaan, jotka pakolla joutuvat vastaamaan miehen omista lapsista.Lapsia voivotellaan ja paapotaan, sekä eziä surkutellaan, mutta kaiken työn lasten kanssa kutienkin tekee ne äitipuolet jatkuvasti vasten tahtoisesti.
        Joudumme ahertamaan joka päivä, mutta oikeuksia lapsia kohtaan meillä ei ole. Jos komennamme, se on väärin, jos ostelemme vaatteita se on väärin, jos emme tee mitään se on väärin.
        Rahaa emme saa mistään kattamaan hotokuluja tai vastuu kuluja. Rahat vie lasten iti, listä ja tuet ja elarit.
        Mulla on ainakin erittäin häiriköivät ja omituiset miehen lapset, jotka tarvii koko ajan seurantaa vilkkautensa vuoksi, en luota niihin pätkääkään. Olen ihan puhki, pitäisi olla jotain tukea ja lepopaikkoja, kun joutuuhäärimään lähes pakonomaisesti tositen puolesta.
        Monet äidit laistavat omat velvollisuutens a, ja käyttävät meidän hyväätahtoisuuttaan hyväksi. Kait se on heiltä katelisuuta, ja yrittävät näin savustaa ja erottaa, mutta ei onnistu.

        Ei ajatella äitipuolta joka pyörittää miehen lasten elämää kokoaikaisesti. On eirttäin raskasta olla äitipuoli miehen lapsille kun mitään eivät osaa, eikä ruokaa tuoda eikä rahaa mukana kun tullaan loikomaan. Pyykkiä pestään sja siivotaan koko ajan ja kokataan.Äitipuoli ei saa palkkaa yhtään vaan ilmaseksi tekee kaiken yksin.
        Missä on lasten äiti. Missä on lapsilisät. Missä on se tuki jonka äitipuoli tarvii kun kasvattaa ja komentaa toisten kakaroita.
        Liskäisia vaatteita ja nälkäisiä lapsia eikä koulukaan innosta eikä kesätyöt. Miten tämmöseen elämään sitä ajautuu? Pakko olla pois ei voi lähtä, muuten miehen lapset eivät pärjää ja osaa yhtään mitään. Surullista on mutta jos äitipuoli on miehen lapsille ainoa tuki ja turva ja opastaja niin ei voi mitenkään jättää heitä oman onnensa nojaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parempi varmaan sinusta, että lapset kulkisivat koko ajan resuissa ja likaisissa vaatteissa. Ja kyllä sitä muutkin toivovat, että miehen aiemmat lapset tajuaisivat, että he ovat vain uuden perheen hyvinvoinnin tiellä.

        Laspen äitin tehtävä on houltaa lasten vaatteet, me maskamme elareita hänelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laspen äitin tehtävä on houltaa lasten vaatteet, me maskamme elareita hänelle.

        Mieheni ex ainakin hoitaa tämän homman niin surkeasti että sääliksi käy lapsia.


    • Anonyymi

      Muslimiukoilla on monta vaimoa. Meilläpäinkin äijä meni suomalaisen nuoren kans naimisiin, vaikka vanhempikin on kuvioissa. Nuo ei taida paljon vaimoilta kysellä.

    • Anonyymi

      Ei käytä ex- mummunkaan ostamia merkkivaatteita, Itse toivomiaan asusteita esim. Burberryn kaulaliina muut merkkituotteet. Maksoin itseni kipeeksi. Kirpparipöydällä oli parin viikon päästä. Maksoin itseni kipeeksi. Jos ei kelpaa niin olkoon.

      • Anonyymi

        Minä ostin mun uudelle anopille tukisukkahousut ja verkkarit, muttei kelpaa. Aattelin että olisi tukevasti urehilulla, karistanut liikakilonsa. Mieheni on hoikka mutta muut ovat läskejä. Itsekin olen hoikka siksi mies vaihtoikin exänsä muhun.
        On kumma ettei tajuta pukeutua merkkivaatteisiin, mun pitäs ostaa muten osta, exä myy nekuitenkin tai rikkoo.


    • Anonyymi

      Miksi sinä ostat niille jotain vanhanaikaisia vermeitä, anna se raha niille, niin ne ostaa just sellaista mistä tykkäävät, meidän tytär on jo 10 vuotiaasta itse ostanut mieleisiään vaatteita ilman minua, hänellä on erittäin hyvä maku, nyt hän on jo lukiolainen fiksu teini.

      • Anonyymi

        Olen kyllä sanonut, että he saavat ostaa tänne sellaisia vaatteita mitä pitävät ja että he saavat kuittia vastaan rahat takaisin. Ei ole kuitenkaan koskaan näkynyt niitä uusia vaatteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen kyllä sanonut, että he saavat ostaa tänne sellaisia vaatteita mitä pitävät ja että he saavat kuittia vastaan rahat takaisin. Ei ole kuitenkaan koskaan näkynyt niitä uusia vaatteita.

        Mitä nt vaatteista, sitä on ite tullut ostettua mummojen vanhoja mekkoja hameita takkeja jakkuja .......


    • Anonyymi

      Ei kannata antaa heille rahaa, ei missään nimessä. Ostavat sillä karkkia ja pian ollaankin edetty limpsaan, energiajuomiin ja kokaiiniin. Siinä on sitten koti täynnä kokaiiniruiskuja.

      • Anonyymi

        Heh, heh kokaiini buhahaaaa.


    • Anonyymi

      Mieheni lapset ovat jo täysikasvuisia, joten annan heille omia vaatteitani kiertoon sitten kun olen käyttänyt ne loppuun. Säästyy rahaa,

      • Anonyymi

        Juu, ne vie sun kledjut kaatopaikalle .


    • Anonyymi

      Minä ostan omilleni merkkivaatteita ja miehen lapset saavat ne sitten viiden vuoden päästä. Mun lapset ei kuluta vaatteita loppuun vaan huoltavat niitä ja ovat siitejä.
      Miehen lapsille kelpaa kirppisvaatteet, nekin ahjoo seuraavana päivän. Mitä tyehdä.

      • Anonyymi

        Melkeen kaikki kommentit yhden ja saman häirikön, joka ei muuta osaa sanoa, kun ”suttura, perheenrikkoja ja naikkonen”. Sairas ihminen.


    • Anonyymi

      Miksi ostelet vaatteita yleensäkään .

    • Anonyymi

      Täällä yksi ihminen keskustelee vuoropuhelua toisen minänsä kanssa XD
      Tainnu lääkkeet jäädä ottamatta XD XD

    • Anonyymi

      On järkyttävää lukea lukea näitä kirjoituksia, jossa äitipuolten kertomusten perusteella hänen puolisonsa on täysi tossukka. Jos antaa naisen härheltää ja sotke lastensa elämää vaatimuksillaan ja ainaisella lasten äidin loukkaamisella.

      Jos nyt mies satut lukemaan ja toivottavasti luette, sillä teille taitaisi selvitä sen uuden kumppaninne pirullisuus todella. On järkyttävää jos annatte tuon uuden naisenne esim. vaihdattaa lasten päällä olevat vaatteet kotiovellanne, ennekuin voivat tulla luoksenne käymään. Miten polokkaaksi lapsi voikaan tunte itsensä ja pakotetuksi, tuskin häb ymmärtää, kuten minä aikuisena. Tässähän lienee kyse valtavasta mustasukkaisuudesta ja kateudesta tällä uudella naisellla.

      Isänä sinun olisi luotava tilanne niin, että olet lastesi kanssa ihan muualla silloin kun lapset ovat luonasi ja tämä hirmu itsekseen.

      Tiedän nytkin erään tossukkamiehen, joka ei huomaa, että uusi nainen ei näe miehessä mitään muuta kuin hänen hyvän taloudellisen aseman, jota on vaaninut jo vuositolkulla. Kerran olen naisen kuullut sanovan jotain niin julmaa, että se paljasti täysin. Silloin hän sanoi heittävänsä lapset ulos, heti kun voi.


      No minä näen meidät kaikki ihmisinä ja myöskin tämän keskenkasvuisen ja jostakin syystä rikkinäisen äitipuolen, joka kaikin tavoin hankaloittaa toisten elämää. Jos pitää lapsia noin kohdella, uskon että se viha ylettyy myös miehen ja monesti myös omiin läheisiin. En usko hänen oman elämänsä olevan tasapainoista ja onnellista.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe