Miksi he ovat täällä?

Anonyymi

Tuore dokumentti tuo esille kysymyksen "miksi he ovat täällä?"
Tämä lienee se kysymys jota olisi pitänyt miettiä sen sijaan että onko niitä olemasssa?
Mikä on ufojen agenda ja kuinka voimme auttaa heitä? Vai tarjoavatko he apua meille?
Ympäri maailmaa ufohavainnot ovat lisääntyneet ja osa valtamediaakin alkaa uutisoimaan ilmiöstä. On olemassa todisteita heidän läsnäolostaan päivittäin ja ehkä enemmän kuin koskaan olisi syytä miettiä tätä niin teologisessa kuin filosofisessa keskustelussa. Pikaisesti. Ihmiskunta tarvitsee kipeästi apua ja ehkäpä se on heidän agendansa. Saattaa ihminen saastettoman energian pariin ja spirituaalisesti syventää ihmisen näkemystä maailmankaikkeudesta. Tai ehkäpä agenda on ihmismielen ulottumattomissa, suuremmissa sfääreissä?
Niin tai näin, kehoitan kaikkia avaamaan sydämensä ja mielensä tälle tosiasialle että vieraat toisista tähdistä ovat täällä ja yrittävät kommunikoida kanssamme. Mikä olisikaan mielenkiintoisempaa kuin yli rajojen kaupankäynti.

20

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mielestäni ilmiö on täällä valvomassa ja estämässä "rogue ufojen" tai muiden selittämättömien ilmiöiden toiminnan. Ehkä kyseessä on jonkinlainen ns. primedirektiivin automaattivalvonta. Ufot eivät tunnu olevan kiinnostuneita ihmisten toiminnasta elleivät jotkut niitä tahallaan yritä kohdata ufoja. Yleensä ufojen toiminnassa ei ole ulkopuolisen silmin mitään logiikkaa. Esim siperian metsätyömaalla valoilmiö skannasi metsää selvästi etsien jotain ja metsänvartijan kiinnittäessä huomion toiminta pysähtyi. Lähes vastaavanlainen tapaus tapahtui lähistön kaivoksella ja vartijan toimesta. Ufot lentävät taivaalla ympyrää ilman mitään ulkopuolisen silmin havaittavaa syytä. Ei tuhansia tai miljoonia vuosia ihmiskuntaa edellä olevien olentojen tarvitse olla kiinnostuneita millään tavoin mineraaleista tai dna:sta. Nehän voisivat simuloida tai luoda tyhjästä lähes mitä tahansa. Tuolla taivaalla ja muualla ympäristössä on jotain muuta näkymätöntä mitä me ihmiset emme vielä havaitse ja se juuri se syy mikä kiinnostaa ilmiötä ja joskus pakottaa sen esiin.

      • Anonyymi

        Taas yksi kiintoisa näkökulma. Miten olet päätynyt tälläiseen spekulointiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas yksi kiintoisa näkökulma. Miten olet päätynyt tälläiseen spekulointiin?

        Yritän poistaa ihmisten vaikutuksen ilmiöön ja tarkastella sitä ilman että tyypilliset mielikuvat vaikuttavat sen selittämiseen. 50-luvulla nähtiin lentäviä lautasia ja keskiajalla tulisia vaunuja jne. Jos ihmisiä ei olisi niin mitä ufot olisivat? Tuskin ainakaan pienten harmaiden ohjastamia aluksia. Kutsun tätä pelkästään ilmiöksi koska muuten termit leimaavat sen kokonaan. Ihan puhdasta spekulaatiota ja boksin ulkopuolista ajattelua. Ihmisillä on tarve selittää kaikki oman kokemusperänsä kautta. Jos ajatellaan että teknologiaa kehittyy exponentiaalisesti niin silti ihmiset kuvittelevat että ufomiesten täytyisi lennellä fyysisti paikan päällä. Jopa raamatussa jokin demoni kutsui itseään legioonaksi. Saattoi olla vain avatar jostain tuolta kuten harmaat yleensä mielletään biologisiksi koneiksi. Jos ilmiö haluisi pysyä piilossa me ei tiedettäisi siitä mitään koska ilmiöllä vaikuttaa olevan teknologinen kyky muokata aika-avaruutta.


    • Anonyymi

      Tarkoitatko afrikkalaisia vai irakin tai turkkilaisia ufoja?

      • Anonyymi

        Tarkoitan tietysti mamuja/matuja vai miksi niitä nykyään kutsutaan.


    • Spekuloiminen on omalla tavalla hauskaa, joten miksi ei tehdä sellaista.

      Lähdetään siitä olettamuksesta, että UFOt ovat ainakin joissain tapauksissa miehitettyjä ja että nämä olennot ovat lähteneet jotain muuta tähteä kuin omaa aurinkoamme kiertävältä planeetalta.

      Nyt voimme esittää kysymyksen, miksi he ovat tulleet meidän planeetallemme tai ainakin sen ilmakehään lentelemään?

      Yksi vastaus voisi olla, että he tarvitsevat täältä jotakin. Mitä se jokin voisi olla? Jokin alkuaine kenties, kulta, kuten eräs jo edesmennyt valesumerinkielenkääntäjä on esittänyt? Sanoisin, että tuskin. Mikään aine olisi tuskin sellainen, että sen noutaminen toisesta tähtijärjestelmästä tulisi halvemmaksi kuin aineen tuottaminen keinotekoisesti ydinreaktioilla tms. tavoilla.

      Ihmisten tutkimusmatkailua edisti aikoinaan merkittävästi ahneus (sivistys). Tähän hetkeen mennessä ei olla nähty mitään merkkiä siitä, että meitä oltaisiin hyödyntämässä (sivistämässä) millään tavalla aurinkokuntamme ulkopuolisten toimesta. Toinen tutkimusmatkailua edistävä pyrkimys oli oman uskonnon ja maailmankatsomuksen (sivistyksen) levittäminen alueille, joilla sellaista ei ennestään ollut. Tällaisestakaan (sivistyksestä) ei ole näkyvissä minkäänlaisia merkkejä. Tarkoitan tietysti sanoa, että jos yhteisö kykenee tähtienväliseen matkustamiseen, olisi heillä luultavasti jonkinlainen tehokas keino myöskin propagandansa levittämiseen. Piilottelemalla se ei onnistu.

      Voidaan tietysti esittää, että he ovat täällä vakoilemassa ja selvittämässä puolustuksemme heikkouksia, mutta luulisi niiden seikkojen selvinneen yli 60 vuoden tutkimuksissa perusteellisesti. Kenties selville saadut seikat pelästyttivät heidät ja he vetäytyivät kotitähdelleen tekemään juonikkaita suunnitelmia päämme menoksi?

      On mahdollista, että he ovat täällä ainoastaan mielenkiinnosta tarkkailemassa kehittymättömiä yhteisöolentoja, eivätkä halua sekaantua tutkimuskohteeseensa millään tavalla. Ainoastaan satunnaiset vahingot ovat antaneet vihiä heidän olemassaolostaan.

      Oikeastaan ainoa varteenotettava ajatus ylläesitettyyn liittyen on, ettei meillä ole mitään keinoa arvioida toisesta tähtijärjestelmästä tulleiden tarkoituksia ja motiiveja, kuin verraten niitä omiin tarkoituksiimme vastaavanlaisessa tilanteessa. Ihmiskunta ei kuitenkaan ole koskaan ollut vastaavanlaisessa tilanteessa, sillä tähtienvälisyys on niin perustava ero, ettei tutustuminen eliömaailman eroihin yhden planeetan piirissä ole siihen millään tavalla verrannollinen.

      Jos lähdetään vaikka ajatuksesta, että muukalaiset ovat kuin muurahaisia, joskin tähtienväliseen matkailuun asti kehittyneitä. Heille olisi perin arvoituksellista ihmisten yhteisömäinen luonne yhdistettynä jokaista persoonaa hallitsevaan individualismiin. Voi olla, että se olisi kaikenkaikkiaan niin perinjuurin ristiriitainen ja suoraan sanoen hullu yhdistelmä, etteivät astromuurahaiset kykenisi sitä käsittämään, eivät edes 60 vuoden yhtäjaksoisen tarkkailun jälkeenkään. Tämän vuoksi he eivät kykene yhteydenottoon, sillä siitä olisi luultavasti haitallisia seuraamuksia heidän omalle tavalleen käsitellä todellisuuttaan.

      Eikä meidän tarvitse spekulaatioissamme jäädä tähän. Voimme kuvitella, että UFOjen sisällä ei ole mitään erillisiä olentoja, vaan että lentävä lautanen on elollinen olento sellaisenaan. Toisin sanoen kyse ei olisi mistään aluksesta vaan rationaalisesta olennosta, joka on saanut alkunsa jossakin jostain syystä, ja on nyt täällä tankkaamassa. Ottaen huomioon olennon olemuksen, ei silläkään ole mitään keinoa kommunikoida kuin korkeintaan väläytellä ajovalojaan, joita se varmaankin tarvitsee avaruuden pimeydessä jatkuvasti.

      Mikäli kyseiseltä olennolta onnistuu tankkaus ilman palvelumestaria, kuten se onnistuu useimmalta bensa-asemalla asioivalta ihmiseltäkin, ei kommunikointiin ole mitään syytä. Eikä ihmisillä olisi oikeastaan mitään keinoa kommunikaatioyhteyttä perustaakaan, ellei moista olentoa saataisi pyydystettyä elävänä. Voi kuitenkin olla, että ainoastaan liikkuminen (ja tankkaaminen) pitää olennon elossa, joten pysäyttäminen surmaisi sen, jolloin kommunikaatioyhteys jäisi siinäkin tapauksessa muodostamatta.

      Spekuloiminen on mukavaa, mutta loputonta. On mahdotonta arvioida jotakin ilmiötä, josta saadaan havaintoja ainoastaan satunnaisesti ja joko keskimääräistä enemmän taikka vähemmän hullump..., anteeksi, uskottavampien havaitsijoiden toimesta.

      • Syiden arvailu tapahtuu ymmärrettävästä syystä inhimillisestä näkökulmasta.

        Esimerkiksi Elon Muskilla on suunnitelma meidän aurinkokunnan lähiplaneettojen miehittämisestä vierailumielessä ja kenties asutukseenkin siten, että kuita ja planeettoja käytetään tukikohtina ja tankkauspaikkoina matkan varrella.

        Kuvitellaanpa ihmiskunnan parhaimmisto tieteessä, humanismissa ja tähtitieteessä matkalla tuntemattomaan. Jos kohtaisimme siellä itseämme alkukantaisemman lajin asuttaman planeetan, niin olisimme herroja siellä, mutta sitä emme tekisi.

        Jumalan esittäminen primitiiveille olisi mauton vääryys. Olisiko meillä oikeus tai edes halua puuttua vieraan asutun planeetan elämän kehitykseen? Tehtäisiinkö me siitä kukkapenkkimme ja koekaniinimme? En usko.

        Uskon että tähtienväliseen matkailuun kykenevä sivilisaatio on vielä humaanimpi kuin meistä parhaat. He eivät halua häiritä ötökän elämää, mutta kenties salaa taka-alalla on käynnissä jokin projekti tai auttamishanke meille tai heille.

        Kuitenkin se tapahtunee hienovaraisesti. Onkohan meidän planeettamme kenties hyvä tukikohdaksi?


      • Anonyymi
        Helläkoukku kirjoitti:

        Syiden arvailu tapahtuu ymmärrettävästä syystä inhimillisestä näkökulmasta.

        Esimerkiksi Elon Muskilla on suunnitelma meidän aurinkokunnan lähiplaneettojen miehittämisestä vierailumielessä ja kenties asutukseenkin siten, että kuita ja planeettoja käytetään tukikohtina ja tankkauspaikkoina matkan varrella.

        Kuvitellaanpa ihmiskunnan parhaimmisto tieteessä, humanismissa ja tähtitieteessä matkalla tuntemattomaan. Jos kohtaisimme siellä itseämme alkukantaisemman lajin asuttaman planeetan, niin olisimme herroja siellä, mutta sitä emme tekisi.

        Jumalan esittäminen primitiiveille olisi mauton vääryys. Olisiko meillä oikeus tai edes halua puuttua vieraan asutun planeetan elämän kehitykseen? Tehtäisiinkö me siitä kukkapenkkimme ja koekaniinimme? En usko.

        Uskon että tähtienväliseen matkailuun kykenevä sivilisaatio on vielä humaanimpi kuin meistä parhaat. He eivät halua häiritä ötökän elämää, mutta kenties salaa taka-alalla on käynnissä jokin projekti tai auttamishanke meille tai heille.

        Kuitenkin se tapahtunee hienovaraisesti. Onkohan meidän planeettamme kenties hyvä tukikohdaksi?

        Kenties he ovat tulevaisuudesta tulleita ihmisiä. Toisaalta he voivat olla pari sataa tuhatta vuotta meitä edellä olevia maapallon asukkaita, jotka sattuvat asumaan vaikkapa valtameressä. Tai kysehän voi olla vain jostakin meille tuntemattomasta fysikaalisista ilmiöstä..


      • Anonyymi

        Osa heistä on täällä sen vuoksi, kun heidän planeettalaisiaan on juuttunut tänne inkarnaatiokiertoon. He tiirailevat että mitä tänne oikein kuuluu ja tarvitaanko helppiä. Esim. itse kuulun niihin, joiden ei olisi tänne tarvinnut tulla. Tuli niinsanottu syrjähyppy tälle kaukaiselle kokeiluplaneetalle nimeltä Maa. Poistun heti omaan aurinkokuntaani, kun karmavelat on suoritettu tälle planeetalle.


    • Anonyymi

      Hienoa spekulointia ja pohdintaa. Nämä jutut voisivat olla alku vaikka jollekin sarjakuvalehdelle. Tai tämähän muistuttaa kovasti scifisarja Safiiri ja Teräs. Kuitenkin nykyaikaan modifioitu.

    • Anonyymi

      He ovat tavallaan sukulaisiamme ja kiinnostuneet ihmisen toiminnasta ja kehityksestä maapallolla.
      Sekä suojelemassa maapalloa täystuholta.
      Näinä päivinä varsinkin kun henkinen tietoisuutemme nousee 3Dstä 5Dhen niin he seuraavat silmä kovana mitä tapahtuu.

    • Anonyymi

      Ketjussa mainitaan että harmaat mielletään biologisiksi koneiksi. Lisäksi mainitaan että ei miljoonia vuosia edellä olevan tarvitse olla kiinnostunut dna:sta.

      Ajatelkaapa asia näin: Tuo harmaa olento onkin eräänlainen parasiitti, loinen.
      Sille on ajan saatossa käynyt niin että se on sulautunut täydellisesti yhteen koneen kanssa.

      Ehkä tämä on saanut alkunsa heillä, heidän omasta digiverkostaan jota on lähdetty kehittämään, siirrytty kvanttimekaanisiin jne. Myöhemmin näitä istutettiin olentoihin sisäisesti.
      Nyt tämä kaikki on yhtä mössöä, ei erota mikä on alkuperäistä olentoa ja mikä siihen tuotua "konetta".

      Luulisi että olennot voivat olla toisiinsa yhteydessä hyvini helposti. Ehkäpä käyttävät siihen haamuvuorovaikutuksena tunnettua ilmiötä.

      Tästä kaikesta on seurannut se että nämä olennot ovat luoneet eräänlaisen kuolemattomuuden.
      Heidän tarvitsee vain löytää olio joka täyttää tietyt kriteerit fyysisiltä ominaisuuksiltaan, ja sen että siihen voidaan istuttaa tuo koneellinen "puoli".
      Tässä tuleekin se ongelma. Olennot istuttavat ihmisiin implantteja. Osa on ilmeisesti sellaisia jotka alkavat leviämään ihmiskehossa niin kun on tarkoitus mutta sitten käy niin että ihmisen puolustusmekanismi koteloi koko implantin ja leviäminen tyrehtyy siihen. Ihmisen hylkimisreaktio saattaaa olla iso ongelma, se kun voi alkaa vuosien päästä.

      Jos tuo sulatuminen onnistuu, todennäköisesti he tuntevat ja kokevat ihmisen elämän sellaisena kuin ihminen itse. Kiteytettynä," kuin uusi TV kanava".
      Jos vastavuoroinen lähetys toimii, niin sekö se on se henkinen kasvu, vai mitä vihjailtiin.

      Ehkä voitaisiin puhua myös jonkinlaisesta symbioosista. Kun implantti saa yhteyden aivojen tiettyihin osiin se alkaa säätämään elintoimintoja siten että elinajanodote kasvaa. Esim. hidastamalla aineenvaihduntaa merkittävästi aina kun siihen on mahdollisuus, Tästä on etua "isäntäkasville".

      Tässä kehitystyössään harmaat voivat hyvinkin käyttää aikadilaatiota edukseen. Vähäistä säätöä käydään tekemässä ja taas lennetään kauas ja kovaa, ja tästä seuraa...
      Kun renessanssiajan maalari maalaa näkemänsä ufon ampumaan Neitsyt Marjaa pyhällä hengellä päähän, niin tismalleen saman ufon kuvaa Osmo Kosonen 1986 Kolhossa kamerallaan.

      • Terve nimimerkki Anonyymi:
        Kuten tunnettua niin olen jo kauan kerännyt löytämäni suomalaiset ufokuvat teokseeni "Outoja kohteita Suomen taivaalla".
        Kyseisen teoksen olen jo kauan sitten luovuttanut SUT ry:lle kuvapankiksi jota tutkijat voivat käyttää hyväkseen, mutta päivitän sitä edelleen tarvittaessa.
        Tuota Osmo Kososen kuvaa Kolhosta 1986 en pysty tällä hetkellä tunnistamaan enkä löydä sitä teoksestani.
        Voisitko kertoa mistä tuon kuvan voi löytää ja katsoa?


      • Anonyymi
        B.Borg kirjoitti:

        Terve nimimerkki Anonyymi:
        Kuten tunnettua niin olen jo kauan kerännyt löytämäni suomalaiset ufokuvat teokseeni "Outoja kohteita Suomen taivaalla".
        Kyseisen teoksen olen jo kauan sitten luovuttanut SUT ry:lle kuvapankiksi jota tutkijat voivat käyttää hyväkseen, mutta päivitän sitä edelleen tarvittaessa.
        Tuota Osmo Kososen kuvaa Kolhosta 1986 en pysty tällä hetkellä tunnistamaan enkä löydä sitä teoksestani.
        Voisitko kertoa mistä tuon kuvan voi löytää ja katsoa?

        Kuvaajan nimi on käsittääkseni Ormo Kosonen ei Osmo. Toivoin että joku olisi tarkistanut kertomaani ja korjannut nimen. Eräänlainen testi.

        Kuva löytyy ainakin SUTin Havaintotietokannasta 1346 ( kuva 2)
        (Ilmeisesti olit juuri lähtenyt talosta B.B.)

        Pidän tapausta uskottavana. Itselläni on vastaava tapaus videoituna.
        Esimerkiksi. tapauksessa kerrotaan ufon luoneen tumman varjon ja pimentäneen.
        Ottamallani videolla toistuu sama ja ufo ilmestyy myös taakseni. Epäonnekseen se peilautuu mökin ikkunasta ja jää videolle.

        Olen tutkinut videolta tuota pimennystä ja se on kyllä outo. Videolla tapahtuu eräs käsittämätön ilmiö. Se liittyy joko avaruuden kaareutumiseen taikka ulottuvuudet ovat jotenkin päällekkäin...?

        Sain videolle myös ufon joka teki iskuaallon.ja katosi. Tuollaista en ole nähnyt kenenkään ottavan. Ja lisäksi näkyy niitä muita...


      • Anonyymi

        Kuinka niin valitettavasti? Siinähän oli vähintään neljä eri näkökulmaa ja mielipidettä myötään ja vastaan. Pope totesi että Jumalaan uskovat kieltävät vieraat sen vuoksi mitä Raamatussa lukee. Se ei ole kovin tieteellinen fakta. Elizondo oli tutkimusryhmän johtaja. Tutkimuksessa on omalla nimellä mukana kuusi henkilöä ja useita muita nimettominä jotka eivät löydä luonnollista selitystä.


      • Anonyymi

        Jos tilanne olisi se että ihminen on suunniteltu tähän omituiseen peliin niin miksi se ei saisi olla niin?


    • Hei rakas kerro mulle, mikä on tää tunne, kun ei tunnu jaloissani maa?
      -Behm-

      Ihminen on ihminen. Meillä tunne ja järki käy jatkuvaa debaattia. Joskus järki voittaa tunteen ja joskus tunne voittaa järjen, useimmiten ne yhdistyy.

      "Se kesti hetken vain, se meni johonkin vaan, aina lyövät korvalle toisiaan
      todellisuus ja Pieksämäen asemalla blues. Mihin kaikkeen ihminen pystyykään
      Luo maailman ihan vain mielellään Oi, mahtavuus!
      Näin syntyi Pieksämäen asemalla blues.

      Onko kuvittelu totuutta oikeaa? Onko totuus onttoa kuvitelmaa?
      Liike vai staattisuus, vai Pieksämäen asemalla blues?

      Sitten kun tiedetään mikä on totta niin ryhdytään kaikkitietäviksi.

      • Anonyymi

        jäi soimaan päähän


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jäi soimaan päähän

        Ehkäpä Juice ymmärsi alitajuisesti kaiken olevan energian / sähkömagneettisuuden leikkiä. Biologiakaan ei skulaa ilman sähköä. Mikään ei skulaa ilman energiaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4663
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      218
      2430
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      230
      1961
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      45
      1954
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1744
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      182
      1375
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1214
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      141
      953
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      945
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      931
    Aihe