Mökkibileissä

Olimme vuokranneet mieheni kanssa mökin viikoksi kesälomalla. Vihdoinkin saisimme kahdenkeskistä aikaa ja voisimme keskittyä toisiimme. Päästyämme perille totesimme mökin olevan aivan täydellinen meille ja ihana järvinäköala kruunasi kaiken. Malttamattomana halusin hieman sänkyhommia heti mökille päästyämme ja heti kun kauppakamat oli purettu jääkaappiin kinusin miestäni nussimaan minua oikein kunnolla. Hän oli ollut töistä niin stressaantunut, että seksihommat oli tosiaan jääneet tältä tytöltä väliin jo pidemmän aikaa..

Kun raahasin miestäni makkariin, niin samassa joku koputti ovelle. Siellä oli kaksi pariskuntaa naapurimökiltä. Parikymppisiä ja hyväkroppaisia ja hyvin ruskettuneita. Heidän naapurimökistään oli kiukaan vastukset hajalla ja koska oli perjantai, niin vuokraisäntä oli luvannut korjaajan vasta maanantaille. He kysyivät voisivatko saada saunavuoron meidän saunalta ja lupasivat maksaakin siitä mitä sovittaisiin. Minä en saunaa olisi tarvinnut, vaan kunnon panemista. Mieheni kuitenkin varmaan haistoi tilaisuuden nähdä nuorempia mimmejä saunassa. Me kun olimme jo hyvän matkaa yli neljänkymmenen. Niinpä sovimme saunaanmenoajaksi yhdeksän illalla. Me siis söimme jotain sitä ennen ja mieheni maisteli jo lomajuomiaan kovaa vauhtia.

Sauna oli tosi tilava ja mahduimme sinne kaikki kuusi helposti. Olimme sopineet saunaetiketiksi uikkarit, niin oli ihan levollista vieraidenkin kanssa saunoa. Miehet joivat melkoista vauhtia saunajuomiaan ja me tytötkin aikalailla. Jossain vaiheessa iltaa huomasin tilittäväni tytöille, etten ole saanut munaa kunnolla pitkään aikaan.

Kävimme syömässä välillä ja tosiaan juomassakin ja huomasimme viihtyvämme porukalla tosi hyvin. Ilta oli ihan lämmin ja joku ehdottikin iltauintia, kun saunassakin oli vielä tulet kiukaassa. Tällä kertaa saunaetiketti sitten vähän lipsuikin ja toinen nuoremmista pariskunnista tuli alasti saunaan. Heillä olikin porukan ylivoimaisesti kauneimmat kropat ja miejhn kulli oli kuin suoraan pornoleffasta eli paksu, suonikas ja muhkean pituinen. Jutut muuttuivat levottomiksi melko nopeasti ja ennen kuin huomasimme, niin tuo tyttö otti mieheltään suihin saunan terassilla ja me neljä tuijotimme vieressä.

Minä valuin pillustani nesteitä reisilleni. Niin paljon minua kiihotti tuo näky. Muut miehet olivat jo todella päissään eikä heitä toisten panemiset tuntuneet saavan innostumaan omista naisistaan. Tuo pariskunta nussi jo täyttä päätä ja minä yritin saada mieheni kullista otetta, mutta juominen oli pehmentänyt sen entisestään. Imin miestäni pariskunnan vieressä, mutta hänen mulkkunsa oli todella nahistunut versio tuon nuoren pojan paksuun kulliin verrattuna. Toinen nuorista pojista oli poistunut varmaan oksentamaan tai nukkumaan huonoa oloaan. Minä lutkuttelin pehmeää kullia suussani ja tajusin, että panemaan en pääsisi tänäänkään. Mieheni otti ehkä hieman itseensä ja lähti mökille varmaan jatkamaan juomistaan.

Kiihottava paneminen jatkui enkä oikein tiennyt minne olisin katsonut. Saunamökki oli kuitenkin meidän enkä oikein tiennyt toivoinko muidenkin lähtevän vai jäävän. Tuo mies pani kuitenkin naistaan niin kiihottavasti ja sopivan rajusti, että en halunnut jättää sitä näkemättä. Välillä hän imetti kulliaan naisella ja läpsi seksikkäästi tätä pepulle. He olivat selvästi tehneet tätä ennenkin muiden edessä. Toinen tyttökin osallistui kommentoimalla panemista, mutta ei kuitenkaan antanut merkkejä, että olisi aikonut osallistua. Mies pani takaapäin tyttöään niin, että minä näin kullin uppoavan märkään pilluun ja kroppani läpi meni sellaisia sähköiskuja, että en tiedä onko minua koskaan panettanut niin paljon.

Tyttö sai vavahtelevan orgasmin tuon kullin käsittelyssä ja minä olin niin mustasukkainen tuosta ihanasta panemisesta kuin olla voi. Mies pani naistaan vielä suuhun, mutta mälli ei lentänyt vaan kulli seisoi aivan kivikovana edelleen.
Toinen tyttö istui viltin alla ja sanoi ilkikurisesti kaverilleen, että voisiko miehensä nussia hieman minuakin. Olinhan tilittänyt heille puutteestani illan mittaan. Isokulli suorastaan innostui asiasta, mutta mimminsä oli hieman varautuneempi. Toinen tyttö kaiveli käsilaukustaan kortsuja ja selitteli heidän käyttävän niitä kun muuta ehkäisyä vielä mietittiin.

Isokullin nainen tuli naamani eteen ja suuteli mua suulle ja sanoi. Jos käytätte kortsuja, niin mulle on ihan ok. Hänen pillunsa oli kuulemma jo saanutkin kyllikseen tältä illalta. Mies tuli aivan naamani eteen ja huohotti vielä hieman. Tunsin hänen kovan kullinsa vatsaani vasten ja reiteni olivat aivan märät pillunnesteistäni. Hän nosti minut saunatuvan pöydälle, veti housuni alas ja vei kielensä pillulleni. Hän söi ja nuoli ahnaasti pilluani ja ajattelin, että räjähdän tähän paikkaan. Sitten tunsin kädet rinnoillani. Nuo molemmat nuoret naiset olivat tisseisäni kiinni ja imivät ja pyörittelivät nännejäni. Muuta ei tarvittu. Laukesin huutaen siinä hetkessä ja vavahtelinihanan orgasmin kourissa. Mies piteli minua vahvoilla käsillään ja alkoi työntyä..

1

5725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...sisääni. Olin varma, että hän ei mahdu, mutta kun hän oli sisälläni tiesin etten halunnut hänen lopettavan. Hän täytti minut kokonaan ja sain uuden orgasmin vain pienen hetken jälkeen. Hän liikkui hitaasti sisälläni laukeamisen ajan ja pyysin häntä nussimaan minua kovaa. Hän käänsi minut kontilleni ja työntyi takaapäin sisääni ja aloitti rytmikkään panemisen. Hän läpsi ja puristeli pyllyäni ja piteli rinnoistani kiinni. Kolmannen orgasmin saadessani tajusin noiden kahden naisen kuvanneen panemistamme. Mies istui penkille ja ohjasi minut istumaan syliinsä naama noihin tyttöihin päin. Minä nelikymppinen nainen ratsastin hänen kullillaan ja katselin häpeilemättä noita naisia, jotka edelleen kuvasivat meitä. Kuiskasin miehelle, että hän saa halutessaan tulla sisääni kun panee kortsulla, mutta hän ohjasi minut polvilleni ja työnsi paksun paljaan kyrpänsä suuhuni ja hetken naituaan suuhuni, tunsin miten suuni täyttyi hänen nesteistään ja syljin niitä samalla ulos kun hän työnsi kulliaan uudelleen suuhuni.

      Olin niin tyydytetty kuin nainen voi olla. Miehen kulli sen sijaan seisoi edelleen juhlakunnossa. Hän oli lauennut vasta kerran ja niinpä hän käveli oman mimminsä luo ja työnsi mulkkunsa häneen suuhun. Ja kohta paneminen jatkui taas. Sillä viikolla minäkin sain munaa oikein kunnolla ja puhelimessani on tuo video jos haluan palata joskus noihin hetkiin....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe