Aihe

Mistä aloitan

Anonyymi

Olen mies jo keski-iän ylittänyt. Olen saanut tietää , että isälläni on ollut nuoruudessaan lapsi. Mitään virkatodistuksia en ole perinnönjaoissa nähnyt. Mihin voisin ensin ottaa yhteyttä kun kuitenkin haluaisin selvittää asiaa onko minulla sisarpuoli.

3

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ota yhteyttä isäsi kotiseurakuntaan, jos kirkonkirjoissa olisi jotain. Toisaalta, jos niissä olisi jotain, se olisi tullut ilmi perukirjaa koostaessa. Jos sinulla on jotain huhua asiasta, niin yritä kysyä lisää. Vanhat ihmiset saattavat kertoa vanhoja salattuja asioita. Ehkä isäsi kotipaikkakunnalla tiedetään jotain. Lapsenelatusjuttuja käsiteltiin käräjillä, mutta ilmeisesti mitään juttua ei ole nostettu. Paikallisilta sosiaalitoimen lastenvalvojilta et saa ulkopuolisena mitään tietoja. Eikä paikallislehdissä ole välttämättä kasteilmoitusta tai seurakuntakin ja sen silloinen tiedotuskäytäntö kirkollisista toimituksista pitäisi tietää.
   Ilmeisesti on ainut konsti on tehdä itsestä geneettinen serkkutesti, molemmilla Suomessa tunnetuilla firmoilla on nyt ystävänpäivätarjoukset. Tuloksen tultua se siirretään sitten toiseen firmaan; siirto on ilmaista. Sitten vaan toivomaan, että sisaruspuolesi tai tämän jälkeläinen on myös ottanut testin tai tulee joskus ottamaan. Monet adoptoidut tai isäänsä/ isoisäänsä jne etsivät ovat löytäneet juurensa serkkutestin avulla.

  • Anonyymi

   Tee testi Ancestryssä. Saat sillä kolmen isoimman tulokset samaan hintaan! Toisinpäin tulosten siirto ei onnistu.

  • Anonyymi

   Joo, hyvin todennäköisesti isälläsi on ollut lapsi...

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   398
   12854
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   9472
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   295
   8586
  4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

   heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
   Maailman menoa
   186
   5534
  5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

   Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   2959