Kusetustakaikki

Anonyymi

hd-formaatti antennitalouteen.
on hommattu pelit ja vehkeet
ei vaan toimi ja pitäs joka pv. hakea uudestaan.
esim. mtv3 ei ikinä halunnut edes hd lähetystä antenniverkkoon.
mistä maksamme veroa!!!!

12

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tästähän ei tietenkään LVM:ää syytetä? Haluttiin hintakilpailua ja annettiin VHF-taajuudet DNA:lle koeluonteista verkkoa varten. Sille tasolle se sitten jäikin, kunnes YLE pyysi kanavilleen tarjousta valtakunnallisesta T2-jakeluverkosta. Silloin DNA:lla herättiin ja "kutsuttiin" markkinaoikeus asiaa viivyttämään.

      DNA:n lehdistötiedote 24.10.2018 kertoo: Antenniverkon HD-siirtymän aikataulumuutos on kuluttajien etu – DNA:n työ HD-palvelujen edistämiseksi jatkuu aktiivisena.

      ”Kotimaisten tv-yhtiöiden päätös siirtää aikataulua on kuluttajien kannalta hyvä ratkaisu. On järkevää ottaa huomioon tämänhetkinen laitetilanne ja antaa kodeille lisäaikaa vastaanottolaitteiston päivitykseen”, toteaa DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen.

      Koko DNA:n viivytystaktiikka meni pieleen, kun Telenor osti DNA:n ja alkoi karsia turhia toimintoja pois. Ehkä sen jälkeen, kun DNA:n VHF-verkko on ajettu alas ehkä jo maaliskuun lopulla, on vuorossa lähetyskapasiteetin tarkastelu, kun B-kanavanippu saadaan toimimaan. Sen rakentaminen ei ole helppoa, kun siihen tarvitaan alueelliset verkot ja kesäkuun loppuun mennessä peittoalue pitää olla lähes A-kanavanipun mukainen. Digisiirtymän ajankohta DVB-T2:een selviää varmaan vuoden 2020 lopulla?

    • Anonyymi

      Suomessa oli ennen tiedonvälityken monopoli. TV-lähetyslupia ei saanut kirveelläkään, vaikka tv-standardissa oli kanavat 2-12 ja 21-69. Nyt kun kanavat 53-69 on annetu kännykkäfirmojen käytöön, HD-lähetyksiä siirretään valokuituverkkoihin taajuuspulan takia. Ongelmana on vain se, että kuidun vetäminen harvaaan asutussa maassa tulee kalliiksi. Muutamissa tiheämmin asustuissa Euroopan maissa antenni tv lähetykset on jo kokonaan lopetetu ja maa kuidutettu. Veikkaanpa, että Suomesssakin vuonna 2040 kaupalliset antenni tv läetykset on jo lopetettu kokonaan.

    • Anonyymi

      Kerropa missä euroopan maassa ei ole antenniverkkoa?

      • Anonyymi

        Luxemburgissa ei ole enää antennitelevisiota. Maassa ei muuten ole lainkaan valtiollista tv:tä. naapurimaassa Belgiassa on valtiollinen antennitelevisio. Mainos/kaupalliset ohjelmat on kuitenkin kielletty antenniverkossa, Molemmat maat on kaapeloitu ja lisäksi on monella satelliittiantenneja ja koska maat ova tpieniä, isolla antennilla näkyy naapurimaiden ohjelmat.


    • Anonyymi

      Ethän sinä mtv kanavista maksakaan, ne kun on edelleen niitä mainoskanavia.

    • Anonyymi

      Miksi p-keleessä mtv3 ei ole hd-kanavana lainkaan????? Mikä ihmeen tekniikan takapajula tämä SUomi edelleen on?

    • Anonyymi

      Toukokuussa löytynee mtv3hd, lätkän mm-kisat tulee.

      • Anonyymi

        Ylen HD-kanavat aloittavat 1.4. B-kanavanipussa, joka rakennetaan valtakunnalliseksi 1.6. mennessä. Toivotaan, että MTV3 HD on siinä kanavanipussa mukana. Joillekin taloyhtiöille tämä tarkoittaa vahvistinten säätöä, jotta B-kanavanippu saadaan koteihin saakka.

        A-kanavanippua on varmaan pidettävä DVB-T kanavanippuna toistaiseksi, sillä se on osa valtakunnallista vaaratiedotteiden jakelujärjestelmää. Radion lisäksi vaaratiedote voidaan välittää väestölle tiedoksi televisiossa, jos vaaratiedotteen antava viranomainen niin päättää. Joskus ottaa päähän tuo mahtipontinen ilmoitus vaaratiedotteen tulosta, mutta viimeistään siitä huomaa että järjestelmä toimii;)


    • Anonyymi

      "mistä maksamme veroa!!!!"

      Ylen lähetyksistä me veroa maksamme. Outoa, ettet tiennyt.

    • Anonyymi

      Eräs mediamonitorissa puolusti kovasti antenni-tv:tä. Hänestä se on parempi kuin kaapeli-tv kummassakin on puolensa. Kapasiteetti ongelma taitaa rajoittaa antenni-tv:n kanavia ja jos ajattelee, että valikoimaa täydentäisi satelliitti-tv ohjelmilla (kenties tekstittämättömillä) sielläkin kaikki tätä nykyään maksullisia jos haluaa muuta kuin dubattuja kanavia vastaanottaa.

      Analogisen satelliitti-tv:n aikana sieltä oli vapaasti katseltavissa esim. Hollannin kanavia ja joitain Britanniasta lähetettyjä ohjelmia. Nykyisin ne on niin tarkkaan rajattu tiettyyn maahan ja ainakin maksukortin takana. Kaapeli-tv on siihen nähden helpoin vaikka omat ongelmansa siinäkin.

      Suomessakin Jungner joka sössii aina kaiken missä on mukana hän pilasi niin radiotoiminnan kuin tv-toiminnan uudistuksillaan. Radiosta tuli ohjelmavirtaradio ohjelmistoradion sijaan ja tv-:stä no... kaikessa apinoidaan nyt kaupallisten kanavia. Vanha kunnon yleisradio oli vielä sellainen BBC tyyppinen vielä yleisradion näköinen tv-kanavien ja radiokanavien osalta.

    • Anonyymi

      Niin hemmetin totta tuo aloitus! HD-telkkari on ollut meilläkin jo kymmenkunta vuotta ja vielä vaan joutuu tuhrukanavia tiiraamaan. Dnan toiminta maikkarin suhteen on ollut luokatonta. Ylenannonkin alueuutiset joutuu katsomaan tuhrukanavan kautta. Soomi on tekniikan museo, hävetkää päättäjät! Kuka hemmetin tuhnutuukka siellä on edistyksen jarruna?

    • Anonyymi

      Meillä toimii ainakin ykkönen, kakkonen, kolmonen, nelonen supi tai mikä mäyrä onkaan, jimi yms ja joku taivaskanavakin lisänä mitä tuolla kanavahaulla on näköjään tullut useitakin mutta joita harvemmin katsoo.
      Hyvin näkyy kaikki niin kotona kuin mökilläkin.
      Mistään hoodeestä en ymmärrä mitään. Eikös se kuulu moottoripyörä kategoriaan nämä harrikat?
      Verolapuissa näkyy että maksamme veroa ylestä emme mainostelevisiosta ja syy löytynee jälkimmäisestä virkkeestä Mainos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      194
      4538
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      254
      2550
    3. 133
      1677
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      201
      1259
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      83
      1110
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1094
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1037
    Aihe