Al Bundy pankissa

Anonyymi

Osa 1

Al Bundy muisteli viime viikkoista kohtaamistaan Marcyn kanssa kun hän ajeli pankkiin jossa Marcy työskenteli. Al halusi kokeilla saisiko lainaa tälläkään kertaa, siksipä nyt oli oikein aikakin varattuna. Pankkiin päästyään Al hämmästyi kun ketään ei ollut paikalla. Vartija käveli hänen ohitseen sulkemaan ulko-ovea perässään ja huikkasi että pankinjohtaja odottaa sitten nurkkahuoneessa. Al käveli hieman hermostuksissa kohti huonetta, rahaa oli pakko saada tällä kertaa koska hänen Dodge-autonsa oli hajoamaisillaan. Al melkein säikähti nähdessään että pankinjohtajan paikalla istuikin itse Marcy! Hän oli luullut että Marcy oli vain työntekijä eikä mikään johtaja. Marcy kikatti ärsyttävällä mutta niin seksikkäällä äänellään ja kyseli että halusiko Al lainaa pankista? Al puhisi hieman epävarmasti että "joo auto kaipaa huoltoa ja on paljon muutakin"...Marcy käski sulkemaan oven ja nousi tuolistaan. Al kääntyi ovelta takaisin kohti Marcya joka jo nojasi pienellä perseellään pöytää vasten ja käski Alin luokseen. Marcyn katse läpäisi Alin täysin ja sitten Marcy avasi jakkunsa ja pari ylintä paidannappia. Alin sydän alkoi jyskyttää. Marcy veti Alin kravatista aivan lähelleen ja alkoi silitellä Alin rintaa ja hartioita. Marcy uteli että onko Al muistellut heidän kuumaa panoaan yhtään. Al myönsi ajatelleensa Marcya päivittäin ja pariin kertaan runkanneensakin Marcya ajatellen...

Tästähän Marcy ilahtui ja alkoi heti suutelemaan Alia ja puristelemaan hänen kulliaan housujen läpi. Hetken pyöriteltyään kieltään Alin suussa ja kättään kullin päällä Marcy repi paitansa auki paljastaen rintaliivinsä ja vaati Alia ottamaan hänet yhtä rajusti kuin viimeksikin. Al riisui ensin paitansa ja Marcy kähmi hänen ylävartaloaan joka puolelta. Marcy avasi Alin vyön ja pudotti housut lattialle ja tarttui Alin isoon kulliin alkaen runkata sitä samalla kun otti toisen pallin suuhunsa. Kun Alin kulli alkoi seisomaan täysillä Marcyn käsissä, hän kohotti Marcyn ylös ja veti paidan ja rintsikat pois hänen päältään ja nosti hänet käsivarsillensa. Marcy heitti hoikat säärensä Alin ympäri ja jatkoi ahnasta suuteluaan kiimaisesti voihkien. Al kouri Marcyn pientä persettä sen minkä ehti, ensin hameen läpi ja sitten altakin, hän tunsi miten Marcyn pillu oli ihan läpimärkä siellä pikkuhousuissa ja hieroi sitä voimallisesti pyöritellen...Marcy voihki ja työnsi pikkuruisia tissejään Alin suuhun vuorotellen ja vaati Alia viemään hänet sohvalle. Al heitti pienen Marcyn sohvalle ja veti yhdellä voimakkaalla otteella sekä hameen että pikkuhousut häneltä pois. Marcy levitti säärensä ilmaan ja pyöritteli käsiään Alin hiuksissa samalla kun Al nuoli pillua nälkäisesti. Marcyn pieni pillu maistui Alille pitkään ja Marcy vinkui nautinnosta nännit kovina.

2

666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Osa 2

      Pian Marcy pyysi vaihtamaan paikkoja, Al teki työtä käskettyä ja rojahti sohvalle. Marcy kävi heti polvilleen Alin eteen ja otti kiinni hänen kovana seisovaan kulliinsa ja alkoi vatkata kullia samalla kun lutkutti palleja himokkaasti. Alin kova kulli sykki Marcyn pienissä käsissä ja kuumassa suussa. Al meinasi jo laueta kun Marcy hypähti hänen syliinsä työntäen pienet tissinsä jälleen Alin naamaan. Muitta mutkitta Al työnsi ison kullinsa Marcyn piukkaan pilluun ja ratsastus alkoi, ensin hitaasti, sitten kiihdyttäen. Marcy huohotti äänekkäästi ja värisi Alin isossa sylissä ja kovan kullin tunkeutuessa syvälle. Al tykkäsi puristella ja läimäytellä Marcyn pieniä pyllynposkia, aina välillä kovia nänninpäitä näykkien. Marcy sai pian ensimmäisen orgasminsa ja Al sen kuin jatkoi kullin paukuttamista aina vaan nopeammin.

      Selvittyään ensimmäisestä aallosta Marcy pyysi voihkien että Al ottaisi hänet rajusti lähetyssaarnaajan tyyliin. Al käänsi kevyen Marcyn ympäri sohvalle pitäen kullinsa edelleen syvällä Marcyn pillussa. Marcy puristeli Alin isoja käsivarsia ja rintalihaksia kiimaisesti huuliaan lipoen, Al otti sopivan asennon ja antoi Marcylle vielä kunnon panokierroksen. Al painoi tasaisella tahdilla kulliaan syvälle Marcyn pilluun aivan pohjaan saakka, hänen pallinsa läiskyivät vasten Marcyn persettä. Marcy puristi Alin kylkiin veriset haavat terävillä kynsillään kun hän sai toisen entistä rajumman orgasmin Alin jatkaessa kullityöskentelyään entistä kovemmalla vauhdilla. Orgasmin pauloissa Marcy sai huudettua Alille että "laukea suuhuni!" ja pian Alin olikin pakko laueta, ei hän kestänyt enempää tälläistä pientä piukkapilluista naista. Al vetäisi kullinsa ulos ja Marcy tarttui siihen heti ja alkoi runkata sitä suutaan kohti. Al päästi valtavan lastinsa suoraan Marcyn suuhun ja kasvoille. Marcy pyysi Alia taputtelemaan terskaansa hänen kieltään vasten, ottaen terskan aina välillä suuhunsa. Alin silmissä sumeni ja hänen polvensa vavahtelivat siemensyöksyn antamassa hurmoksessa. Marcy nuoli ja imi Alin kullia pitkään ja hartaasti kunnes se oli työnsä tehnyt, lopuksi Marcy imaisi ja moiskautteli kullia ulos suustaan äänekkäästi pari kertaa ja taputti Alia reisille ja perseelle kehuen häntä kaikkien aikojen siitosoriksi. Eiköhän se raha-asiakin onnistu tämän jälkeen...

    • Anonyymi

      Osa 3

      Viikkoa myöhemmin tuon pankissa tapahtuneen hekumallisen hetken jälkeen Al meni hakemaan autoaan huollosta jonka oli sopinut pankista lähdettyään. Hän ei ollut oikein varma että saisiko hän vieläkään sitä lainaa, Marcy oli panon jälkeen vaan saatellut hänet matkaan ja sanonut että vie se auto huoltoon. Al näki autonsa nyt huollettuna ja istuutui todella tyytyväisenä ratin taakse. Siinä samassa Marcy avasi apukuskin oven ja hypähti penkille kimeästi kikattaen. Marcy kysyi hämillään olevalta Alilta että "tykkäätkö autostasi" ja siihen Al tuumaili olevansa todella tyytyväinen. Marcy kehui hoitaneensa huoltomaksun ja ihasteli autoa ja totesi ettei tiennytkään kuinka seksikäs tämä Dodge olikaan, hän oli luullut sitä pelkäksi romuksi mutta tämähän onkin muskeliauto...ja hän ihasteli myös Alin miehekästä olemusta t-paidassaan ja aurinkolaseissaan.

      Marcy hoputti Alia lähtemään liikkeelle ja viemään hänetkin kotiinsa. Al kaasutti korjaamon pihasta hiekka pölisten ja suuntasi moottoritielle. Marcyllä oli päällään kaunis kesämekko ja nyöritetyt sandaalit, hän nosti vasemman säärensä kojelaudalle, kikattaen samalla kovalla mutta niin seksikkäällä äänellään. Al ihasteli Marcyn ruskettunutta sileää säärtä ja nautti kuinka paljon sitä näkyikään. Marcy huomasi tämän ja alkoi hieromaan ensin Alin reittä ja sitten siirsi kätensä hänen kullinsa päälle. Al painoi hieman kaasua kun Marcy puristeli hänen kaluaan, miettien mitähän seuraavaksi tapahtuu. Marcy veti hamettaan ylös kunnes Al huomasi että eihän Marcyllä ole edes pikkuhousuja! Ihana lähes kokonaan sileä pillu näkyi siellä. Alin ajamisesta alkoi tulla hankalaa kun tämä seksikäs naapurin pikkurouva hieroi hänen kulliaan ja piti paljasta pilluansa esillä noin. Alin housuissa alkoikin olla jo ahdasta kun Marcy avasi vyön ja vetoketjun saaden kullin ponnahtamaan ulos alushousuista. Ja sitten aivan kuin he eivät olisi olleet keskellä vilkasta moottoritietä, Marcy kaivoi Alin kullin esiin ja alkoi imemään sitä rytmikkäästi. Onneksi nopeusrajoitus oli korkeimmillaan, koska nyt Alin kaasujalkakin alkoi olla todella painava.

      Heidän kiitäessä pitkin moottoritietä Marcy hieroi Alin kasseja ja imeskeli terskaa himokkaasti. Hän kääntyi siten niin että Alin oli pakko kurkottaa pitkä kätensä Marcyn paljaalle perseelle. Marcy tunki Alin kullia suuhunsa tasaiseen tahtiin ja Al sormeili Marcyn märkää pillua. Nyt homma kävi jo niin mahdottomaksi että oli pakko etsiä jokin pysähdyspaikka, pian Al sai kurvattua läheisen rakennuksen takapihalle jossa ei ollut ketään. Al nousi autosta kulli sojottaen ja veti penkit eteen. Kiimainen Marcy hypähti takapenkille sääret levällään ja Al syöksyi takaisin autoon. Al survoi ison kullinsa Marcyn tiukkaan vakoon ja alkoi naimaan häntä eläimellisellä halulla. Marcy puristi Alia selästä tiukasti ja Al piti Marcyn pienistä pyllynposkista kiinni, paukuttaen kullia syvälle Marcyn pilluun sen minkä ehti. Marcy voihki orgasmin pyyhkiessä hänen ylitseen. Al jatkoi jyystämistään vielä tovin. Marcy vaati kiristämään tahtia entisestään ja painamaan kullin ihan pohjalle. Hiestä märkänä Al antoi kaikkensa ja työnteli kulliaan perille kuin viimeistä päivää. Marcy huusi tasaista huutoa nauttien Alin miehekkäästä otteesta ja suuresta kalusta pillunsa perukoilla. Sitten Al laukesi suoraan Marcyn sisään koska ei mahtunut vetäytymään ulos, Marcy vetikin häntä lähelleen puristaen Alia perseestä kynsillään. Al syöksi spermansa Marcyn sisälle ja huohotti melkein vinkuen. Marcy huohotti kiimaisen tyytyväisesti käkättäen. Kuinka ärsyttävä tuo nauru voikaan olla, mutta silti niin seksikäs...Dodge oli vihdoin huollettu ja Al oli päässyt takaisin huipulle, siitä Marcy oli pitänyt huolen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe