Miten lapsen saaminen muutti kehoanne

Anonyymi

Televisiosta on tullut vastaan aivan ihmeellisiä juttuja kehon muuttumisesta lapsen saamisen jälkeen. Jollekkin oli jäänyt jopa 25kg ylimääräistä painoa. Itse olen yhden lapsen äiti eikä lapsen saaminen ole muuttanut kehoani mitenkään dramaattisesti. Ylimääräistä painoa jäi kilo, rinnat kasvoivat ainakin 3-4 kokoa ja nykyään ne riippuvat ja niissä on raskausarpia, hiukset ovat pidentyneet ja välillä näytti siltä kuin joku olisi repinyt niitä. Maha palautui todella nopeasti entiseen ulkomuotoonsa. Muistan kun poika oli 3kk ja kävin vauvauinnissa bikinit päällä ja maha näytti silloin jo aivan normaalilta lukuunottamatta linea negraa. Näytti se kyllä jo sitä ennenkin normaalilta, en vain muista, että kuinka monta viikkoa siihen meni. Ainakin aivan aluksi kun kävin sairaalassa suihkussa heti pojan syntymän jälkeen niin maha taisi olla normaalin kokoinen, se iho oli vain ihmeellisen pehmeä ja löysä. Kuitenkin kun viikon päästä pääsin kotiin niin maha oli jo kerennyt ainakin jonkin verran kiinteytyä. En sitten tiedä, että johtuuko nopea palautumiseni siitä, että hankin lapsen ennen parasta ennen ikää ja olin alipainoinen, niin olen kyllä toisaalta vieläkin vai onko noin nopea palautuminen kuitenkin normaalia. Raskausaikana söin kyllä vähintään kahden ihmisen edestä vaikka ammattilaiset väittävät ettei lapsen takia tarvi syödä normaalia enemmän. Minulle kuitenkin tuli parin tunnin välein niin huono olo kuin en olisi syönyt koko päivänä mitään ja ruokaa olisi uponnut niin paljon kuin sitä vain kehtasi syödä. Jotain saattoi omista muutoksista unohtua mutta kerron sitten myöhemmin jos tulee mieleen.

3

<50

  Vastaukset

  • AP

   Juuri luin, että raskausarvet voivat olla kipeitäkin. Itsellä ne eivät ole kuitenkaan olleet. Teininä myös sain vastaavanlaisia arpia reisiin jos oikein muistan paikan, nekään eivät ole kuitenkaan koskaan olleet kipeitä.

  • Olisi kyllä kauheata olla nainen ja tehdä mieli hankkia lapsia.... puistattaa koko ajatus. Huh.

   • En itsekkään aluksi halunnut lapsia mutta se oli mieheni unelma joten miten olisin voinut sanoa sille ei.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Tanskan kuningatar Margareeta on melkoinen sutkauttelija – 500 nokkelinta lausahdusta koottiin yksiin kansiin!
  • Oho, Jukka Hildénin Chachi-puoliso julkaisi yllättävän videon – näin hyvin hän puhuu suomea!
  • Terassien avaaminen ajoi suomalaisjulkkikset nautiskelemaan – Jone Nikulalle maistui olut, Mikko Leppilammelle viini: Todella hauskaa näytti olevan!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   127
   7263
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   214
   5813
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   236
   1682
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   103
   1413