Ruotsin musta tulevaisuus

Anonyymi

Nyt on aika lähteä Ruotsista, koska...

Olen pitänyt vuodesta 2010 asti silmällä Amerikkalaisen sotateollisuuden konsulttitoimisto Deagelin www-sivuja. Sieltä näkee millanen sotakalusto milläkin maalla on, minkä verran sieltä löytyy paukkuja ja montako lentokuntoista konetta on milläkin maalla sillä hetkellä. Tai koska uusitaan/tilataan mitäkin. Näistä voidaan siis laskea mitä valmistetaan ja paljonko niistä saa rahaa. Ihan yksinkertaista.

No, sieltä löytyy luonnollisesti eri maiden asukasluvut ja asukastiheydet sekä ostovoimat ja BKT:t.

Tämä asukkaiden kappalemäärä on se jota olen seurannut silmä kovana. Jo ennen vuotta 2010 oli tiedossa että kautta koko euroopan suuret ikäluokat vanhenevat ja kuolevat pois. Elossa on myös heidän vanhempiaan, joten yhteiskunnan murros tulee olemaan ihmiskunnan historian suurimpia. Se näkyö Deagelin laskelmissakin erittäin selvästi. Ruotissa väestön määrä laskettiin vielä 2014 laskevan 5.2 miljoonaan asukkaaseen ja Suomessa 3.9 miljoonaan, Norjan jäädessä pitämään perää 1.9 miljoonalla asukkaalla.

Meni hetki ja luvut alkoivat kasvaa. Se ei käynyt yhteen matemaattisten mallien kanssa koska kansat eivät aalkaneet lisääntyä poikkeuksellisen runsaasti, päinvsatoin. Homo- ja lesbokulttuurit sekä erilaiset sinkku-blogaajat saivat ihmiset elämää itsekeseisesti joka vaikuttaa välittömästi asukkaiden väestömäärään. Tietysti on myös kohdunkaulan rokotteita ja muita asioita jotka lisäävät steriliteettiä.

Mutta nyt, tänä päivänä, kun katsoo Ruotsin väestöennustetta vuoteen 2025 niin Se on kasvanut yli kahdella miljoonalla (2 000 000), eikä ainakaan syntyvyydessä ole tapahtunut vastaavaa muutosta. Sitäpaitsi, sielähän ammutaan hengiltä ihmsiä sen verran tiuhaan että sekin vähentää lisääntymistä.

Ruotsiin aiotaan tuoda siis 500 000 uutta asukasta joka vuosi seuraavien viiden vuoden aikana. Miettikää !! 38% nykyisestä asukasmäärästä tulee UUSIA ASUKKAITA !!

Norja on vielä suuremman muutoksen kourissa koska 105% nykyisestä väestömäärästä tulee ULKOMAILTA.

Ei ole vaikea arvata mistä nuo ihmiset saapuvat. Mitä heidän saapumisensa tarkoittaa elintasolle ja varsinkin yhteiskunnan turvallisuudelle. Onneksi euroopassa on sekä Suomi että Puola joissa vielä on turvallista. Saksa, Ranksa, Espanja, Italia... Kaikki tullaan kansoittamaa muun maan kansalaisilla.

Joten, JOS omistat asunnon tai kiinteistöjä Ruotsissa, myy ne heti pois. Vuoden päästä on jo liian myöhäistä kun ensimmäiset 500 000 ovat kotiutuneet. Ja osta Suomesta omakotitalo vaikka Kurusta. Ne maksaa noin 30 000e siellä. Asuntojen hintojen erotuksella elät kymmenen vuotta ilman että elintasosi laskee lainkaan.

Ulkosuomalaisia on noin 715 000 Ruotsissa. Kaikki ovat tervetulleita Suomeen. Eläkeläiset, työttömät, firmojen omistajat, työntekijät. Ihan kaikki.

7

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ja nyt kun kevät on koittanut niin tilanne on eskaloitunut avoimeksi sisälissodaksi. Se on sellainen juttu että meikälinen ei paljoa katselisi jos nurkilla ammuskeltaisiin tai räjäyteltäisiin pommeja. Siinä meinaan melko nopsaan keräisin kimpuni ja lähtisin pois.

      Jos viranomaiset eivät pysty tarjoamaan yhteiskuntarauhaa niin miksi niitä veroja sitten maksetaan?

      Nyt vaan odotellaan sitten että ruotsalaisetkin tuleva tänne. Minun puolestani ovat tervetulleita. Pääsisi jutulle ja ehkä saatillekkin.

    • Anonyymi

      Siis jos Ruotsiin tulee puoli miljoonaa uutta asukasta vuodessa usean vuoden ajan, niin eihän silloin kannata asuntoa myydä. Päinvastoin. Nykyinen asuntopula senkun pahenee ja hinnat nousee.

      • Anonyymi

        Mutta kuka sen lystin maksaa? Luuletko että niillä tulijoilla on varaa ostaa asuntoa? Eiväthän useimmat kykene edes vuokraamaan maksamaan. Kuinka pitkään Ruotsin valtio ja kunnat pystyvät sirkusta rahoittamaan? Ja mitä niille asuntojen arvoille käy, jos ympäristö alkaa olla slummia...


    • Anonyymi

      Kaikki varmasti ovat tiedostaneet mitä Ruotsissa ja Norjassa sekä Tanskassa on tapahtunut viimeisten kolmen viikon aikana.

      Pääkaupungeissa on sotatila jossa kunniakansalaiset rikkovat paikat ja polttavat kaiken mikä vain palaa. Paikalliset poliisit ovat joutuneet perääntymään joka kerta eikä muutosta parempaan ole näkyvissä. Näissä maissa kantaväestö on jäänyt vähemmistöksi solidäärisen maahanmuuton seurauksena. Ja nyt siitä maksetaan hirvittävää hintaa: tuhottuna tulevaisuutena.

      Siksi onkin positiivista että Suomessa on paljon omakotitaloja myynnissä verotusarvolla. Niissä pystyy asumaan ja elämänkaaren mukaan tekemään pientä rempaa.

      Talkooväkeä löytyy varmasti joka kylästä ja aina kun maahan tulee ulkosuomalainen perhe tai pohjoismaalainen perhe niin uskon että he ovat tervetulleita minneppäin Suomea tahansa. Paitsi Espooseen.

      • Anonyymi

        Mitä höpötät? Olen muuttanut Ruotsista Suomeen jo yli neljä vuotta sitten. Pidän kuitenkin edelleen yhteyttä länsinaapurin tuttaviin ja luen aika tiheästi heikäläisten lehtiä netin avulla.

        Tukholmassa on viime viikkoina ammuskeltu, mutta tietääkseni siellä ei ole poliisit joutuneet perääntymään eikä palojakaan ole ollut erityisen paljon. Lundissa on poltettu kouluja pitkin kesää ja hiljattain mellakkajengit polttivat rojukasoja Malmössä. Palaneet materiaalit olivat kuulemma lähinnä kuormalavoja ja autonrenkaita. Göteborgissa poltettiin iso määrä autoja, mistä tuli pääsi leviämään hotelliin, jonka asiakkaat ja henkilökunta jouduttiin evakuoimaan. Oslossa porukka on myös mellakoinut, mutta vähemmän kuin Malmössä. Mellakoiden syynä on kerrottu olevan pääasiallisesti Koraanien polttamiset, mitä puolestaan on tehty kantaväestön edustajien toimesta.

        Suomeen saa kyllä muuttaa ulkosuomalaisia ja maahanmuuttajia, mutta tietyt kriteerit täytyy täyttyä. Esimerkiksi pohjoismaalaistenkin täytyy löytää itselleen työtä tai opiskelupaikkoja saadakseen jäädä maahan. Toisekseen suomalaiset eivät kaipaa Ruotsin, Norjan tai Tanskan äärioikeistolaisia öyhöttäjiä Suomeen. Ei myöskään huumekauppiaita tai muita rikollisia. Sellainen väki ei ole tervetullutta eikä varmasti löydy sen enempää talkoolaisia kuin sympatiaakaan sellaisia muuttajia kohtaan. Suomessa kytätään tuollaisia asioita hyvinkin tarkasti ja kaikista hämärähommista ilmoitetaan heti virkavallalle. Suomalaisilla on lisäksi jo tällä hetkellä tietoja monista ulkosuomalaisista, jotka ovat puuhastelleet esim. huumebisnesten parissa Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa.

        Suomalainen kulttuuri ei ole sopeutumisen kannalta kaikein helpoin niille pohjoismaisille ihmisille, jotka ovat tottuneet pääsemään helpolla tai öykkäröimään itseään heikompien kustannuksella.

        Hyvin käyttäytyvät, lakia noudattavat ja normaalin työmoraalin omaavat ihmiset ovat tietenkin tervetulleita Suomeen. Kyllä hyvät ihmiset Suomesta apua ja tsemppiä saavat.


      • Anonyymi

        Vai että kantaväestö olisi jäänyt vähemmistöksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa???? 😂😄😂

        Aivan älytöntä pötypuhetta. Kyllähän kaikissa edellä mainituissa maissa on maahanmuuttajia, mutta ei heillä nyt mitään lukumääräistä enemmistöä ole. Toki se porukka aiheuttaa turhan paljon vaikeuksia ja häiriötä sekä on jatkuvasti vaatimassa erilaisia etuoikeuksia itselleen.

        Kaikilla kolmella maalla on täydet mahdollisuudet tehdä erilaisia muutoksia omissa maissaan, jotta ongelmia voitaisiin vähentää. Varsinkin Tanska on jo tehnytkin paljon muutoksia. Tanskassa on kiristetty maahanmuuttoa koskevia lakeja, lisätty maahanmuuttajaperheiden velvollisuuksia viedä lapsi päivähoitoon, kovennettu rikoksista langetettavia tuomioita jne. Tanska on myös lisännyt käännyttämisiä ja karkoituksia. Suunnitteilla on lisätä maahanmuuttajien kotiuttamisia lisää. Myös Norjassa on ryhdytty kotiuttamaan maahanmuuttajia. Mutta mitä tekee Ruotsi? Ruotsissa ei juuri edes keskustella maahanmuuton rajoittamisesta saati muista tärkeistä asioista. Sosiaaliturvan väärinkäytöksiä on tullut esiin, mutta Ruotsissa niihinkään ei haluta puuttua kovalla kädellä. Joillakin ruotsalaisilla kouluilla tiedetään olevan yhteyksiä ääri-islamilaisiin järjestöihin, mutta kuulemma rasismin pelossa tällaisilta kouluilta ei voida katkaista tai kaventaa rahoitusta saati sulkea koulua.

        Ruotsilla on poliitikot ja ainakin julkisuuteen annettujen tietojen mukaan demokraattinen yhteiskuntajärjestelmä. Jostain syystä siellä ei saada mukamas yhtään päätöstä tehtyä. Yrittäjää nyt kuitenkin ratkaista oman maanne sisäisiä ongelmia omin voimin esimerkiksi poliittisesti. Ruotsalaiset voivat laittaa myös talkoita pystyyn.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe