Sulakkeiden vaihejako

Anonyymi

Miten iso työ sähkömieheltä on selvittää, mitkä sulakkeet ovat tietyn pääsulakkeen takana? Ilmeisesti tämän näkee suhteellisen helposti sähkötaulun takaa?

Toinen kysymys, taulussa on pääsulakkeet kytketty yhteen. Selkeästi kolme eri vipua mutta vipujen päässä on punainen tanko, jolla nämä on kytketty yhteen. Onko tuo tanko jotenkin irroitettavissa? Alun perin ajattelin selvittää tuon kokeilemalla mutta ei onnistu kun ei saa vaihe kerrallaan sähköjä pois.

Sähkökaavioista ei vaihejakoa löytynyt...

8

<50

  Vastaukset

  • Sähkömies voi selvityksensä tehdä ilman että täältä kyselet

  • Miten sähkömies pääsee sinne keskuksen taakse?

   Sullahan pitäisi olla keskuksesta dokumentaatio? Oletko mennyt hävittämään ne?

  • Joku pellepeloton siellä kehittelee älyttömyyksiä. Pääsulakkeet - tai mitä ne nyt sitten ovatkaan - on asetettu toimimaan yhdessä, niin, että kolmivaiheisen syötön kaikki vaiheet erotetaan yhtä aikaa. Ei ole mitään syytä lähteä irrottelemaan mitään "tankoja". Turvallisuusriski!

  • Voit tehdä sen itsekin, kierrä irti yksi pääsulake kerrallaan ja tarkista miltä sulakkeilta hävisi sähkö.

   • Pääsulake kierretään irti, vai? Palstan aktivoijahan juuri kertoi, että kyseessä on vipumallinen pääsulake, jonka kolme kytkintä on kytketty yhteen. Miten sä niitä väännät irti?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pääsulake kierretään irti, vai? Palstan aktivoijahan juuri kertoi, että kyseessä on vipumallinen pääsulake, jonka kolme kytkintä on kytketty yhteen. Miten sä niitä väännät irti?

    Johdosuojakytkintä ei ole hyväsytty pääsulakkeeksi, ovat jotain muita varokkeita.


  • Aloitus näkyy olevan hyvin toimiva provo / palstan aktivointi!

  • Jos pääsulakkeet on kytketty yhteen, niin silloin on kyseessä kolmivaiheinen oikosulku. Alueellisen sähkönjakelulaitoksen sähkökäytönjohtaja irroittaa sinun kytkeilyjesi aikaansaaman haitakkeen pois jakeluverkosta. Siinähän kyselet töppäilyjäsi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   197
   7882
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   293
   6788
  3. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   48
   2174
  4. 73
   1600
  5. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   102
   1008